Allah saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah cok moral oldu bu bana :) benimde ilk denemem olucak insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz :)
nasıl yani 2 embriyo konulursamı ikiz olma şansı var? en fazla kaç embriyo konulabiliyor.
canım ben sorunu tam anlamadım :44: yani toplanan yumoşlar hemen dölleniyor neden beklesinki.. opunun ertesi günü arayıp kaçı döllendi diye bilgi veriyorlar işte..
evet doktorun söylediğinde haklı.. ama bunun sonu yok gibi.. yani bu yumoş denilen şeyler hemen aynı anda büyümeye başlamıyor bazıları önden bazıları geriden geliyor.. ve doktorlar bu yumoş büyüklükleri arasında çok fazla fark istemiyorlar.. çünkü 20 ye gelen çatlayabiliyor sanırım:44: yani tam o kısmı net bilmiyorum ama önde giden çatlamaya daha yakın olduğu için diğerleeri olgunlaşmamış oluyor.. benimde mesela opu da 10 yumurta toplandı ama 3 ü olgun çıktı.. bende de aynı sorun olduğunu düşünüyorum ama bu sorun nasıl çözülür bilemiyorum :26::26:
kizlarr benim gobegimin alt tarafi acayip aciyo sis gibi .gaz var gibi kasiklarima da vuruuyo agri elimle bastirincada aciyoo yasayan varmi yarin transfer var dr a solicem
Tatlım 13 yumi toplandı pazartesi gunu . peki yarın transferde sorun yaratmaz dimi dr a da sorucamda cevapların için coook tsk ederimmfazla yumi toplandıysa olabilir.
hafif sıvı birikimide olabilir o da şişlik yapar.
Canim bana da dun 2 adet 3. Gun embriyosu yerlestirildi 8 hucreli bakalim bekliyoruz nasip kismet insallah ikiz olsuncok cok isterim ama rabbim hayirlisini versin
ne demek lafı bile olmaz..canım ara ara topikleri geziyorum son sayfada soru varsa hemen cevap yazıyorum hep te sana dek geldim
2 embriyo sana 2 bebek olarak geri dönsün inşallah
Seninle aynınız canım, benimde dün 2 tane 8 hücreli bebelerim yerleştirildi :) hayırlısı Rabbimden. Şu anda hamileliğimiz kesin değil ama yarı hamile sayılırız :) şapşal bir gülümseme oluyor yüzümde bazen. Ama haksız mıyım? Sonuçta onlar yerleştiğinde canlıydı :)
Tatlım 13 yumi toplandı pazartesi gunu . peki yarın transferde sorun yaratmaz dimi dr a da sorucamda cevapların için coook tsk ederimmOhss aklıma geldı ama olmaz inş
İnşallah canım. Allah nasip eder inşallah. Bir olsun iki olsun farketmez, yeterli yaşasın sağ salim doğsun. Ama inşallah iki olsun :)
sevgili arkadaşlarım,raporlu olarak kaç tane tüp bebek tedavisi yaptırabiliyoruz.2008 yılında 2 tane raporu sadece ilaçda kullanmışız... 2013 yine rapor aldım OHSS olduğun için transfer yapılmadı sadece ilaçda kullandık ama dondurulmuş embriyo için bekliyorum inşaALLAH transferide mevcut raporla yapacağız ama bazı arkadaşlar 2 rapor hakkımız var dedi doğru mu?acaba cevap verirseniz sevinirim
şimdilik 2 rapor hakkı var yeni yasa ile bu 3 e çıkarıldı ama uygulamaya geçildimi bilmiyorum...
ben 2 rapor hakkımıda kullandım...
sayı önemli değil tabii ama ikiz olsun sen öyle dile
ben ilk tüpte 1 tane olsun demiştim ikiz riskli gebelik demek diye düşünmüştüm negatifi alınca 2.tüpte 3 embriyo kondu ikiz olsun diye dua ettim gebelik oluştu ama kimyasalmış.sonra 3.tüp denemesinde de ne var ne yok koyun hepsi tutsun dedimdoktor şaka yapıyorsun dimi dedi 2 tane koydu sonuç negatif ama pes etmedim 4.denemede yine ne var ne yok hepsini koyun diyip şansımı denicem
cevabın için sağol arkadaşım;ben 3 tane kullanmış olduminşaALLAH 3 rapor hakkı yasallaşmıştır yoksa işimiz zor
inşaALLAH canım yaaa ALLAH 'ın rahmeti bol hazine geniş gönlüne göre hayırlı sağlıklı gelsin cennet kokulu yavruların
ilaç raporu tüp raporu ayrı şeyler çıkınca ikisi birden çıkıyor normalde tüplerden önce 2 tane aşılama yaptrıdım ben ikisinde de ilaç raporu çıkardım sende buna benzer bişey olmuş sanırım 3 tane kullanamazsın bi kereeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?