2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

nasıl yani 2 embriyo konulursamı ikiz olma şansı var? en fazla kaç embriyo konulabiliyor.

aslında embriyo transferi merkeze göre değişiyor hatta doktoruna göre bile değişiyor yaşın gençse ve çok ciddi bir sorun yoksa genelde 1 embriyo transferi yapıyor doktorlar mesela benim ilk denememde ısrar etmeme rağmen 2 tane transfer edin diye yapmadılar tek koyuldu.ikinci denememde 3 tane transfer oldum merkezim başkaydı son dememde de 2 tane kondu...genelde 2 tane transfer ediyorlar.2 embriyo ikiz gebelik oranını artırıyor tabii illaki ikiside tutacak diye birşey yok 2 tane transfer ederler ve bir tanesi tutar çoğunluklada böyle oluyor zaten.

Son düzenleme:
kizlarr benim gobegimin alt tarafi acayip aciyo sis gibi .gaz var gibi kasiklarima da vuruuyo agri elimle bastirincada aciyoo yasayan varmi yarin transfer var dr a solicem

öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim:) peki sen şuan hangi aşamadasın?doktor iptal edelim istersen değince bir an moralim çok bozuldu uzun süredir zamanı ayarlayıp tedavi olamıyorum çünkü. sence devam etmelimiyim tedaviye peki?

kizlarr benim gobegimin alt tarafi acayip aciyo sis gibi .gaz var gibi kasiklarima da vuruuyo agri elimle bastirincada aciyoo yasayan varmi yarin transfer var dr a solicem

fazla yumi toplandıysa olabilir.
hafif sıvı birikimide olabilir o da şişlik yapar.

fazla yumi toplandıysa olabilir.
hafif sıvı birikimide olabilir o da şişlik yapar.
Tatlım 13 yumi toplandı pazartesi gunu . peki yarın transferde sorun yaratmaz dimi dr a da sorucamda cevapların için coook tsk ederimm Ohss aklıma geldı ama olmaz inş

Son düzenleme:
Canim bana da dun 2 adet 3. Gun embriyosu yerlestirildi 8 hucreli bakalim bekliyoruz nasip kismet insallah ikiz olsuncok cok isterim ama rabbim hayirlisini versin

Seninle aynınız canım, benimde dün 2 tane 8 hücreli bebelerim yerleştirildi :) hayırlısı Rabbimden. Şu anda hamileliğimiz kesin değil ama yarı hamile sayılırız :) şapşal bir gülümseme oluyor yüzümde bazen. Ama haksız mıyım? Sonuçta onlar yerleştiğinde canlıydı :)

ne demek lafı bile olmaz..canım ara ara topikleri geziyorum son sayfada soru varsa hemen cevap yazıyorum hep te sana dek geldim
2 embriyo sana 2 bebek olarak geri dönsün inşallah

İnşallah canım. Allah nasip eder inşallah. Bir olsun iki olsun farketmez, yeterli yaşasın sağ salim doğsun. Ama inşallah iki olsun :)

Evet tatlim insallah halen yasiyolardir tutunma ilk 72 saat icinde oluyomus zaten 3 gun istirahat edin denilmesinin nedeni de buymus canimm rabbim yuzumuze gulsun insallah takdir onun canim senin de 3. Gun embriyosu mu benim dondurulcak kalitede kalmadi

Tatlım 13 yumi toplandı pazartesi gunu . peki yarın transferde sorun yaratmaz dimi dr a da sorucamda cevapların için coook tsk ederimm Ohss aklıma geldı ama olmaz inş

canım ohss yi ben yaşadım anlattıklarına göre ohss olsa bile çok hafif halini yaşıyorsun ohss başka türlü birşey genel olarak şişersin sadece göbek altı kasık bölgen değil belin kalınlaşır nesef almada sorun yaşarsın vs...bir de bunu haber veren toplamadan önceki son e2 değerindir onda sorun yoksa ohss olmazsın büyük ihtimal..transferde sorun olacağını düşünmüyorum.doktorunla her türlü şikayetini paylaş mutlaka ohss başlangıcı varsa serum bağlarlar rahatlarsın...

sevgili arkadaşlarım,raporlu olarak kaç tane tüp bebek tedavisi yaptırabiliyoruz.2008 yılında 2 tane raporu sadece ilaçda kullanmışız... 2013 yine rapor aldım OHSS olduğun için transfer yapılmadı sadece ilaçda kullandık ama dondurulmuş embriyo için bekliyorum inşaALLAH transferide mevcut raporla yapacağız ama bazı arkadaşlar 2 rapor hakkımız var dedi doğru mu?acaba cevap verirseniz sevinirim

İnşallah canım. Allah nasip eder inşallah. Bir olsun iki olsun farketmez, yeterli yaşasın sağ salim doğsun. Ama inşallah iki olsun :)

sayı önemli değil tabii ama ikiz olsun sen öyle dile
ben ilk tüpte 1 tane olsun demiştim ikiz riskli gebelik demek diye düşünmüştüm negatifi alınca 2.tüpte 3 embriyo kondu ikiz olsun diye dua ettim gebelik oluştu ama kimyasalmış.sonra 3.tüp denemesinde de ne var ne yok koyun hepsi tutsun dedim doktor şaka yapıyorsun dimi dedi 2 tane koydu sonuç negatif ama pes etmedim 4.denemede yine ne var ne yok hepsini koyun diyip şansımı denicem

şimdilik 2 rapor hakkı var yeni yasa ile bu 3 e çıkarıldı ama uygulamaya geçildimi bilmiyorum...
ben 2 rapor hakkımıda kullandım...

şimdilik 2 rapor hakkı var yeni yasa ile bu 3 e çıkarıldı ama uygulamaya geçildimi bilmiyorum...
ben 2 rapor hakkımıda kullandım...

cevabın için sağol arkadaşım;ben 3 tane kullanmış olduminşaALLAH 3 rapor hakkı yasallaşmıştır yoksa işimiz zor

inşaALLAH canım yaaa ALLAH 'ın rahmeti bol hazine geniş gönlüne göre hayırlı sağlıklı gelsin cennet kokulu yavruların

cevabın için sağol arkadaşım;ben 3 tane kullanmış olduminşaALLAH 3 rapor hakkı yasallaşmıştır yoksa işimiz zor

ilaç raporu tüp raporu ayrı şeyler çıkınca ikisi birden çıkıyor normalde tüplerden önce 2 tane aşılama yaptrıdım ben ikisinde de ilaç raporu çıkardım sende buna benzer bişey olmuş sanırım 3 tane kullanamazsın bi kereeeee

sevgili sümeyye senin; tedavi aşaman ne durumda yanlış hatırlamıyorsam Semra hocaya gidecektin

inşaALLAH canım yaaa ALLAH 'ın rahmeti bol hazine geniş gönlüne göre hayırlı sağlıklı gelsin cennet kokulu yavruların

Amin canım Rabbim hiç bir kadını evlat hasretiyle sınamasın hayatı öyle olumsuz etkiliyorki bebeğin olmaması psikolojisi ayrı maddi yönü ayrı.

sevgili sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor inşaALLAH yavruların sana sıkıca tutunur

canım ben 2008 de 2 kere rapor çıkardım 1.sinde yumurtalarım gelişti opu ya bir iki gün kala aşırı stresten felaket: bir kanamam oldu tedavi iptal edildi.hemşire transfer olmadığım için transfer hakkınız duruyor demişti.2.raporuda aynı yerden aldım ama özelde oldum opudan sonra yumurtalar gelişmedi,yine transfer olmadı.2013 de yine raporum var iğneleri aldım ama henüz transfer olmadı beklemedeyimmm10:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…