2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bu kez inşallah sorunsuz transferini olursun canım

bende çok sıkışık değildim ama sonda ile doldurdular. zaten işlemin en kötü tarafı sadece buydu. ama niye 2,5 hafta banyo yapmadın onu anlamadım. öle mi dediler. bana 3 gün sonra ılık duş alabilirsin dediler

canıım cok tesekkur ederim drumaa anlatıcam yarın . ayakta kalınca ağrım oluyo oturunca az sadece kasık bölgem ve göbek altım baska bi yerde bişey yok şükür
13 yumurtada da olabiliyomuymuş ki e2 me bi kere baktı sonra gerek görmedi cnm

trasnsferi olmuş arkadaşlarım inşaALLAH sıkıca tutunur yavrularınız.yarın transferi olacak tüm arkadaşlarım bebeklerinizi alın evinize getirin anne ve babalarından daha fazla uzak kalmasınlar yavrular.gelsin bebişler dolsun göbüşler

sevgili rumeysagül,nasılsın akıntında değişiklik oldu mu?inşaALLAH herşey yolundadır

Allah ım gonlune göre versin canım

sevgili sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor inşaALLAH yavruların sana sıkıca tutunur

Amiiin zaten bu haftayı nasıl bitirdim bilmiyorum günler durdu hayırlısı ile alıp gelseydim bebikolarımı
İnşallah senin bebiklerinde en kısa zamand a konar göbüşüne canıııımm Allah ım kimseyi yavrusuz bırakmasın

Son düzenleme:
banamı dedin kuzum Sevgili yazzmısında

canım yaa nazar boncuğuna yazdım ama sanada transferle ilgili yazdım dedim ki yarın bebişlerinizi alında eve götürün babasıyla iyi bakın yavrularınıza dedim anne baba sıcaklığında tutunup büyüsünler sizden ayrılmasınlar

Merhaba arkadaşlar ;
25.09.2013 yumurtalarım toplandı .17 tane toplandı 11 tanesi döllendi

27.11.2013 4 hücreli iki tane embriyo transferim yapıldı

06.12.2013 kan testi sonucum 2

Normalde 11.12.2013 kan testi günüm ..
Ne durumdayım sizce , olumsuz mu yoksa katlanırmı değerim üçüncü gün dört hücreli diye mi değerim böyle ... Ama bittim moralim sıfır !!!dondum kaldıım ..

Cok tuhaf bi duygu dimi bende surekli onlarla konusuyorum resmen.3 kisi yasioruz esimde gelip gidip karnimi sevio:))

amin canım bende bugün doktoruma gittim adet sökücü verdi bakalım herşey yolunda giderse adet olunca buzluğa atmıştım yavruları ordan alıp sağlıklı çözülürlerse kuluçkaya yatacam

amin canım bende bugün doktoruma gittim adet sökücü verdi bakalım herşey yolunda giderse adet olunca buzluğa atmıştım yavruları ordan alıp sağlıklı çözülürlerse kuluçkaya yatacam

amin cnm amin sımsıkı tutunsun inş bebişlerimiz Senin kaçıncı denemen

kardeşim Allah razı olsun...yok hala devam ediyor bugün dahada fazlalaştı sanki...umudum daha da azaldı...sen nasılsın ? Allah yardımcımız olsun
ALLAH kolaylık versin arkadaşım.verdiğine katlanmayı sabretmeyi nasip etsin.iyiym bende bekliyoruz bakalım Mevlam bizlere neyi kısmet edecek...

amin cnm amin sımsıkı tutunsun inş bebişlerimiz Senin kaçıncı denemen

7 tane tüp bebek tedavim oldu 5 tane transferim var 4 kere hamilelik yaşadım.20 haftalık ikiz doğumum var yaşamıyorlar 3 tane de 6- 8 haftalık düşüklerim var şimdi OHSS olduğum için ertelenen tranfer tedavisine başlayacağım inşaALLAH

canım benimki 5.gün 6.gün 12 mm civarındaydı.maşallah seninkiler güzel gelişiyor

aynen benimkilerde 6. gun 12 mm idiler, hatta sadece 4 u bu civarda diger 4 u daha kucuk..yasla alakali olabilir bence..birde ben hep 20. gunde yumurtlardim akintimdan anlardim belki onunlada alakalidir..neyse umarim hepimizin kaliteli yumileri olur..

insallah saglicakla al bebisini kucagina artik arkadasim..dularim hepinizee..

canım arkadaşım hemen karamsarlığa kapılma test gününe daha var belki değerler bu günden saonra çıkıyordur.keşke testi erken yapmasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…