canım ben 2008 de 2 kere rapor çıkardım 1.sinde yumurtalarım gelişti opu ya bir iki gün kala aşırı stresten felaket: bir kanamam oldu tedavi iptal edildi.hemşire transfer olmadığım için transfer hakkınız duruyor demişti.2.raporuda aynı yerden aldım ama özelde oldum opudan sonra yumurtalar gelişmedi,yine transfer olmadı.2013 de yine raporum var iğneleri aldım ama henüz transfer olmadı beklemedeyimmm10:
kızlar slm benimde tüp bebek oldu ilk denemede basarılı olduk.tavsiyem transferde idrara çok sıkısın.biz 3 kişi girdik diğer ikisi pek sıkısmamıslardı arada wc ye gittiler.olmamıştı onların.rabbim billir ama bu bi tavsiye.bide sonrasında 2,5 hafta hiç banyo yapmadım.inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız.bende bebeğimi kucağıma alırım
canım ohss yi ben yaşadım anlattıklarına göre ohss olsa bile çok hafif halini yaşıyorsun ohss başka türlü birşey genel olarak şişersin sadece göbek altı kasık bölgen değil belin kalınlaşır nesef almada sorun yaşarsın vs...bir de bunu haber veren toplamadan önceki son e2 değerindir onda sorun yoksa ohss olmazsın büyük ihtimal..transferde sorun olacağını düşünmüyorum.doktorunla her türlü şikayetini paylaş mutlaka ohss başlangıcı varsa serum bağlarlar rahatlarsın...
Allah ım gonlune göre versin canımsayı önemli değil tabii ama ikiz olsun sen öyle dile
ben ilk tüpte 1 tane olsun demiştim ikiz riskli gebelik demek diye düşünmüştüm negatifi alınca 2.tüpte 3 embriyo kondu ikiz olsun diye dua ettim gebelik oluştu ama kimyasalmış.sonra 3.tüp denemesinde de ne var ne yok koyun hepsi tutsun dedimdoktor şaka yapıyorsun dimi dedi 2 tane koydu sonuç negatif ama pes etmedim 4.denemede yine ne var ne yok hepsini koyun diyip şansımı denicem
sevgili rumeysagül,nasılsın akıntında değişiklik oldu mu?inşaALLAH herşey yolundadır
sevgilisen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor inşaALLAH yavruların sana sıkıca tutunur
sevgilisen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor inşaALLAH yavruların sana sıkıca tutunur
trasnsferi olmuş arkadaşlarım inşaALLAH sıkıca tutunur yavrularınız.yarın transferi olacak tüm arkadaşlarım bebeklerinizi alın evinize getirin anne ve babalarından daha fazla uzak kalmasınlar yavrular.gelsin bebişler dolsun göbüşler
banamı dedin kuzumSevgili yazzmısında
Seninle aynınız canım, benimde dün 2 tane 8 hücreli bebelerim yerleştirildi :) hayırlısı Rabbimden. Şu anda hamileliğimiz kesin değil ama yarı hamile sayılırız :) şapşal bir gülümseme oluyor yüzümde bazen. Ama haksız mıyım? Sonuçta onlar yerleştiğinde canlıydı :)
Amiiin zaten bu haftayı nasıl bitirdim bilmiyorum günler durdu hayırlısı ile alıp gelseydim bebikolarımı
İnşallah senin bebiklerinde en kısa zamand a konar göbüşüne canıııımm Allah ım kimseyi yavrusuz bırakmasın
amin canım bende bugün doktoruma gittim adet sökücü verdi bakalım herşey yolunda giderse adet olunca buzluğa atmıştım yavruları ordan alıp sağlıklı çözülürlerse kuluçkaya yatacam
ALLAH kolaylık versin arkadaşım.verdiğine katlanmayı sabretmeyi nasip etsin.iyiym bende bekliyoruz bakalım Mevlam bizlere neyi kısmet edecek...kardeşim Allah razı olsun...yok hala devam ediyor bugün dahada fazlalaştı sanki...umudum daha da azaldı...sen nasılsın ? Allah yardımcımız olsun
amin cnm amin sımsıkı tutunsun inş bebişlerimizSenin kaçıncı denemen
canım benimki 5.gün 6.gün 12 mm civarındaydı.maşallah seninkiler güzel gelişiyor
7 tane tüp bebek tedavim oldu 5 tane transferim var 4 kere hamilelik yaşadım.20 haftalık ikiz doğumum var yaşamıyorlar 3 tane de 6- 8 haftalık düşüklerim var şimdi OHSS olduğum için ertelenen tranfer tedavisine başlayacağım inşaALLAH
Merhaba arkadaşlar ;
25.09.2013 yumurtalarım toplandı .17 tane toplandı 11 tanesi döllendi
27.11.2013 4 hücreli iki tane embriyo transferim yapıldı
06.12.2013 kan testi sonucum 2
Normalde 11.12.2013 kan testi günüm ..
Ne durumdayım sizce , olumsuz mu yoksa katlanırmı değerim üçüncü gün dört hücreli diye mi değerim böyle ... Ama bittim moralim sıfır !!!dondum kaldıım ..
insallah saglicakla al bebisini kucagina artik arkadasim..dularim hepinizee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?