2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım arkadaşım hemen karamsarlığa kapılma test gününe daha var belki değerler bu günden saonra çıkıyordur.keşke testi erken yapmasaydın

Belkide , bilemiyoruz ki . Kapılmak ne demek direk olumsuz oldum. Allah hepimize yardım etsin valla daha zoru varmı bu hayatta . Bir ölümde yaşıypruz bunu birde doğum için işte ... Yazık bize ...

inş bu son tedavin olur canııımmm Bebişler konar göbüşe

Belkide , bilemiyoruz ki . Kapılmak ne demek direk olumsuz oldum. Allah hepimize yardım etsin valla daha zoru varmı bu hayatta . Bir ölümde yaşıypruz bunu birde doğum için işte ... Yazık bize ...

canım arkadaşım kendine yüklenme lütfen... kadının fıtratında anne olmak var.elimizde değil olsun istiyoruz,ama yüce Yaradan bize ne verecek bilmiyoruz ALLAH'ım diyorun inşaALLAH kaderimde hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak vardır.bana da nasip et diyorum hayırsızsa hayırlıya çevir diyorum,eğer kaderimde çocuk yoksa bana sabır ver,etrafımdaki kötü sözlü insanları benden uzaklaştır....inan canından canlanıp senden koparılan yavruların acısı hiç bitmiyor.etrafımızda hepimizin bir tanıdığının ceylan gibi kızları fidan gibi oğulları genç yaşlarında ahirete göçmüştür.onları düşünüp kendimi teselli ediyorum

amin canım bende bugün doktoruma gittim adet sökücü verdi bakalım herşey yolunda giderse adet olunca buzluğa atmıştım yavruları ordan alıp sağlıklı çözülürlerse kuluçkaya yatacam

inşallah canım bende attım buzluğa içim bi tuhaf sanki bir yarım orda kaldı bende adet olunca alcam bebeklerimi inşallah bide benim dokuz tane donduruldu tırasfer zamanı hepsinimi çözücekler merak ediyorum

inşallah canım bende attım buzluğa içim bi tuhaf sanki bir yarım orda kaldı bende adet olunca alcam bebeklerimi inşallah bide benim dokuz tane donduruldu tırasfer zamanı hepsinimi çözücekler merak ediyorum

canım benimde 9 yavru buzlukta doktorum 3+3+3 dondurduk dedi büyük bir ihtimal seninde öyledir,seni bekliyorlar annesi alıp ısıtıcaksın aranızdaki buzlar eriyecek

Öyle öyle kötüyü düşünüp hayırlıyı istemek baş duam . Ama seninde dediğin gibi çevre faktörü bu işin en zor kısmı işte . Eşimde sorun var , bugün konuştuk artık söyliycem galiba , saklıyordum şimdiye kadar ama sorulara gücüm kalmadı , hep bir bahane buldumda şimdi sıfırı tükettim , bide yurt dılındayım hep geri kafa insanlar var burda ... Öyle olmasa daha kolay atlatıcam aslında . Kimseyle görüşmüyorum iki senedir burdayım zaten alışamadım istanbuldan buraya gelince , çalışmıyorum da ...

Canimmmmm bizi dusundugun icin sagol valla uzaniyoruz bebislerle star tv medcezir var ona bakiyoriz canim

canım benimde 9 yavru buzlukta doktorum 3+3+3 dondurduk dedi büyük bir ihtimal seninde öyledir,seni bekliyorlar annesi alıp ısıtıcaksın aranızdaki buzlar eriyecek

kız gözlerim doldu annesi deyince çok özledim ben onları gelsinler artık inşallah hepimizinki canım senin hikayende bayabiüzüçüymüş inşallah bu son olur

senin herşey üst üste olmuş canım yaaakıyamam ben sana ama böyle zor bir sınavdayız.canım tüp bebek tedavisini gerektirecek rahatsızlık sende olsaydı eşinin paylaşması hoşuna gidermiydi bunu düşün sonra karar ver maden etrafındakiler sığ düşünceli görüşme onlarla ben de öyle yapıyorum insanı isyan ettirmek için nasıl da yollarımıza çıkıyorlar ben çalışıyorum canım 20 haftalık doğum yaptım lohusalığımın çıkmasına 1 gün kala iş başı yaptım ofisimdeki arkadaşım hamile 2 hafta benden küçüktü gözü görmüyor arkadaşımın... onu hastane kontrollerine ben götürdüm gözümün yaşını göremedi gözleri görmediği için bebek alışverişini beraber yaptık İstanbulda çok yakını yok ALLAH 'ım öyle günlerdiki anlatamam benim için sınavların en büyüğü idi ama beni olgunlaştırdı daha dayanıklıyım senin mi ?çocuğun olmuyor diye soruyorlar evet ben çocuk yapamıyorunm diyorum ama eskisi gib acıtmıyor,dilerim ALLAH tan sana muceze yaşatsın

Benimkide 3. Gündü canım. Normalde dün ağrım yoktu, bugün akşama doğru hafif sızılar oluyor kasıklarımda. Sende ne var ne yok?

Ayy canımm
Çok tatlısın..Allahım hayırlısıyla sana da nasip etsin de ben de sevincine böyle ortak olayım inşallah. .
Sen kendine çok dikkat et,insallah nasibinde de vardır güzel haberini alırız monikaam

Bu doktorlar da pek cimri anacım, sanki kendi cebinden çıkıyor embriyolar. Bizzat biz emek harcıyoruz. :) cıkcıkcık :) inşallah gönlündeki her şey gerçekleşir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…