2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bu doktorlar da pek cimri anacım, sanki kendi cebinden çıkıyor embriyolar. Bizzat biz emek harcıyoruz. :) cıkcıkcık :) inşallah gönlündeki her şey gerçekleşir canım.
tespitin çok güzel canım yaaaaa güldürdün beni ALLAH da seni güldürsün tez zamanda evini bebekler doldursun

bende evdeyim hep yatıyorum aradada oturuyorum ne zamna kadar yatcaksın sen

Allahım neler neler yaşıyoruz böyle , öğrendikçe , duydukça iyice olgunlaşıyoruz . Hayat paylaşınca güzel hakikaten . Sağol canım allah razı olsun senden zaman ayırıp bana yazdığın için ...

ne demek canım yaa lafımı olur "müslüman müslümanın kardeşidir"e birde tüp bebek kardeşliği ekledik

arkadaslar bugun guzel haber alalnlar yokmuuu??? bizde umutlanalim:)

canım ben kendimce benim için güzel haber aldım doktoruma gittim adetim gecikmişti adet söktürücü aldım doktorum beni görünce şaşırdı aaa dedi siz zayıflamışsınız yok hocam dedim iğneler beni çok şişirmişti bir de üzerine OHSS olunca balon gibi olmuştum şişliğim gitti size öyle geldi yani sevgili arkadaşım hem tedaviye başlıyorum hem de doktorumdan iltifat aldım buda benim gibi garibana yetti

canım iyi bak onlara sen bizim umudumuzsun aynı gün toplandı yumişler ilk sen aldın bebişleri ona göre iyi bak bebişlerimin arkadaşlarına
Ayyy tatlimm cok sagol valla insallah umutlarinizi yesertirim canim benim
canım iyi yapıyorsunda bu çocukların yatış saati kaç aaa bu saatte çocuklar yatakta olur uyusunlar büyüsünler
Kiz ilahi zaten yataktayiz yani koltuktayiz da yatar durumdayiz
Benimkide 3. Gündü canım. Normalde dün ağrım yoktu, bugün akşama doğru hafif sızılar oluyor kasıklarımda. Sende ne var ne yok?

Ben de az once kiprasmalar oldu canim hayirlisi insallah hakkimizda tatlim

buda guzel haber tabi:) yeni tedavin hayirlara vesile olsun arkadasim...bende sanki 1 kilo falan aldim gibi 7 gundur yapiyorum ignelerimi..cok sukur fazla yan etkisi olmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…