- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
tespitin çok güzel canım yaaaaaBu doktorlar da pek cimri anacım, sanki kendi cebinden çıkıyor embriyolar. Bizzat biz emek harcıyoruz. :) cıkcıkcık :) inşallah gönlündeki her şey gerçekleşir canım.
amin canım cümlemize inşaALLAH....
Cok tuhaf bi duygu dimi bende surekli onlarla konusuyorum resmen.3 kisi yasioruz esimde gelip gidip karnimi sevio:))
tespitin çok güzel canım yaaaaagüldürdün beni ALLAH da seni güldürsün tez zamanda evini bebekler doldursun
Canım ben daha ilk 3 günü doldurmadım bugün transferin 2. Günü. Sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum kanepeden. Onun dışında sırtüstü ve yan yatıyorum, bol bol acıkıyorum, bir de az önce sağ kasığımda bir batma hissettim ama çok ciddi bir şekilde değildi.canım baya sıkılıyor ama yapacak bir şey yok. Sen neler yapıyorsun?
senin herşey üst üste olmuş canım yaaakıyamam ben sana ama böyle zor bir sınavdayız.canım tüp bebek tedavisini gerektirecek rahatsızlık sende olsaydı eşinin paylaşması hoşuna gidermiydi bunu düşün sonra karar ver maden etrafındakiler sığ düşünceli görüşme onlarla ben de öyle yapıyorum insanı isyan ettirmek için nasıl da yollarımıza çıkıyorlar ben çalışıyorum canım 20 haftalık doğum yaptım lohusalığımın çıkmasına 1 gün kala iş başı yaptım ofisimdeki arkadaşım hamile 2 hafta benden küçüktü gözü görmüyor arkadaşımın... onu hastane kontrollerine ben götürdüm gözümün yaşını göremedi gözleri görmediği için bebek alışverişini beraber yaptık İstanbulda çok yakını yok ALLAH 'ım öyle günlerdiki anlatamam benim için sınavların en büyüğü idi ama beni olgunlaştırdı daha dayanıklıyım senin mi ?çocuğun olmuyor diye soruyorlar evet ben çocuk yapamıyorunm diyorum ama eskisi gib acıtmıyor,dilerim ALLAH tan sana muceze yaşatsın
Selam arkadaşlar hepinize umut olsun benim ilk tüp bebek denemem ve bu gün sonucumu aldım Hamileyim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
hayırlı olsun arkadaşım kaç tene kaçıncı gün embriyosu kaç hücreli nakledilmişti ve sebeb neydi cnm
4. gün embriyosu canım hareket sorunumuz vardı tek yumurta döllenmişti ve o da tuttu çok şükür
benim gibi akıntısı olan birini bulamadım.... uyku bile uyuyamıyorum
Allahım neler neler yaşıyoruz böyle , öğrendikçe , duydukça iyice olgunlaşıyoruz . Hayat paylaşınca güzel hakikaten . Sağol canım allah razı olsun senden zaman ayırıp bana yazdığın için ...
çok süper ne güzel bişey daha sorabilirmiyim spermiyogramda ne kadar perm ve hareket vardı bizdede hafif varda banada dün 2 tane 3.gün embriyosu 8 hücreli nakledildi
arkadaslar bugun guzel haber alalnlar yokmuuu??? bizde umutlanalim:)
Ayyy tatlimm cok sagol valla insallah umutlarinizi yesertirim canim benimcanım iyi bak onlara sen bizim umudumuzsun aynı gün toplandı yumişler ilk sen aldın bebişleriona göre iyi bak bebişlerimin arkadaşlarına
Kiz ilahi zaten yataktayiz yani koltuktayiz da yatar durumdayizcanım iyi yapıyorsundabu çocukların yatış saati kaç aaa bu saatte çocuklar yatakta olur uyusunlar büyüsünler
Benimkide 3. Gündü canım. Normalde dün ağrım yoktu, bugün akşama doğru hafif sızılar oluyor kasıklarımda. Sende ne var ne yok?
arkadaslar bugun guzel haber alalnlar yokmuuu??? bizde umutlanalim:)
sor tabii canım inşallah tutar seninkilerde bizim sayı iyi 96 milyon ama % 93 hareketsiz
canım ben kendimce benim için güzel haber aldım doktoruma gittim adetim gecikmişti adet söktürücü aldım doktorum beni görünce şaşırdı aaa dedi siz zayıflamışsınız yok hocam dedim iğneler beni çok şişirmişti bir de üzerine OHSS olunca balon gibi olmuştum şişliğim gitti size öyle geldiyani sevgili arkadaşım hem tedaviye başlıyorum hem de doktorumdan iltifat aldım buda benim gibi garibana yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?