2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

anladım cnm gonal fi ne kadar dozda kullandın bide opuda kaç yumi çıkmıştı 4.güne kaç kaldı cvp verirsen cok sevinirim umutları artırmak için soruyorum kıyas yaparım diye

ben de cevap vereyim once 150 ile basladik gonal f'e 4. gun sonunda 225 e cikardi e2 80 civari cikinca..bunye ile alakali bence birde yas..

buda guzel haber tabi:) yeni tedavin hayirlara vesile olsun arkadasim...bende sanki 1 kilo falan aldim gibi 7 gundur yapiyorum ignelerimi..cok sukur fazla yan etkisi olmadi..

inşaALLAH tedavinin her aşaması güzel gider sende evlatlarını kucağına alırsınbenim OHSS felaketti ALLAH kimseye vermesin

anladım çok teşekkür ederim açıklama için canım

ALLAH rahatlık versin canların hepinizi öptüm,yarın bizi evlatlarımıza yaklaştıran güzel günlerden biri olsun iyi geceler

ya ağrıdan kafayı yemek üzereyim çarşamba günü opu oldum ve ne nefes alabiliyorum ne hareket edebiliyorum. Bu gün gittim normal 27 yumurta toplandığı için su toplamış batın dedi ama transferi etkileyecek birşey yok muş. Ağrı kesicilerde bi işe yaramıyor iki büklüm geziyorum.

iyi geceler kızlar birşey sormak istiyorum dün kontrole gittiğimde doktor hıbor 3,500 0,2 ml iğne vermişti (kan sulandırıcı) bakıyorum genelde clexane verilmiş. benim iğneden kullanan varmı bu iğne acayip yakıyor. sabah sabah zıplattı beni...

Merhaba arkadaslar,

Maalesef olmadı, hiç umutlanmak istemedim hep negatif düşündüm üzülmemem adına.. ağlamayacağım dedim kendime hep, ama beceremedim. Hemde hıçkıra hıçkıra ağladım, yinede bir ümit varmış demek ki içimde. Ama elden bir şey gelmiyor. Kanamam gelmeye başladı, Ocak ayında dondurulmuşla devam etmeyi düşünüyorum. Hep hayırlısı olsun dedim, hiç bir zaman ver Allah'ım demedim, nasip değilmiş.. bu süreç çok yıpratıcı, ömrümden yıllar gitmiş gibi hissediyorum, mutsuzum..

amın ınsallah hakkaımızda hayırlısı olsun canım bızımkısı sebebsız ınfertıtıle en kotusude bu olsa gerek bır sebebı olsa basının caresıne bakarsın boyle olunca elım kolum baglı hıc bırsey yapamıyorum hayırlısı dıyelım artık allah yuzumuzu guldursun...

cok uzuldum arkadasim simdi sana ozelden mesaj atmistim merak edip ne yazacagini bilemiyor insan ne desek kifayetsiz..insallah dondurulmuslarinla bebegine kavusursun..3. denemen olacak galiba Allah in hakki uctur inaniyorum ben:)

canım ben bunu bilemem ki :26: doktorunla iyice konuş.. moralinin bozulması çok normal.. ilk tüpe başlıcağım ay benimde 10 mm den büyük yumoş olduğu için başlanamamıştı.. çok üzülmüştüm.. şimdi tüp olduda bitti bile zaman su gibi.. bu arada ben olumsuz sonuç aldım adetimi bekleme aşamasındayım

testi erken yapmışsın canım değerinin artma ihtimali tabiki var.. sen en iyisi bu testi unut aynen beklemeye devam et.. hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…