anladım cnm gonal fi ne kadar dozda kullandın bide opuda kaç yumi çıkmıştı 4.güne kaç kaldı cvp verirsen cok sevinirim umutları artırmak için soruyorum kıyas yaparım diye
sor tabii canım inşallah tutar seninkilerde bizim sayı iyi 96 milyon ama % 93 hareketsiz
buda guzel haber tabi:) yeni tedavin hayirlara vesile olsun arkadasim...bende sanki 1 kilo falan aldim gibi 7 gundur yapiyorum ignelerimi..cok sukur fazla yan etkisi olmadi..
ben de cevap vereyim once 150 ile basladik gonal f'e 4. gun sonunda 225 e cikardi e2 80 civari cikinca..bunye ile alakali bence birde yas..
inşaALLAH tedavinin her aşaması güzel gider sende evlatlarını kucağına alırsınbenim OHSS felaketti ALLAH kimseye vermesin
cnm senin transferin kaç embriyo kaç hücreli olmuştu ve opuda kaç yumi toplanmıştı
Ben varım arkadaşım ilk deneme ve sonuç pozitif :)
aslında embriyo transferi merkeze göre değişiyor hatta doktoruna göre bile değişiyor yaşın gençse ve çok ciddi bir sorun yoksa genelde 1 embriyo transferi yapıyor doktorlar mesela benim ilk denememde ısrar etmeme rağmen 2 tane transfer edin diye yapmadılar tek koyuldu.ikinci denememde 3 tane transfer oldum merkezim başkaydı son dememde de 2 tane kondu...genelde 2 tane transfer ediyorlar.2 embriyo ikiz gebelik oranını artırıyor tabii illaki ikiside tutacak diye birşey yok 2 tane transfer ederler ve bir tanesi tutar çoğunluklada böyle oluyor zaten.
Ben varım arkadaşım ilk deneme ve sonuç pozitif :)
Yoncaaa ihmal etme gidip drunla görüş bence
evet canım yapıcak bişey yok bizimde sınavımız böyleymiş.. Allah başka dert vermesin inşallah.. sait hocayla görüşücem evet.. adeti bekliyorum.. duruma göre bir program yapıcam artık.. gerekirse ankaraya istanbula giderim elbet ama daha birinci denememizdi nedir ne değildir bilmiyoruz ki ilk defa yaşadık iyice öğrenmek lazım sorun nerde olabilir ne yapmak lazım diye.. yani ekstra testlere felan ihtiyaç olurmu bilmiyorum.. bursada bir arkadaşım da iyi bir doktorda yaptı belki oraya giderim.. ailem orda çünkü sorun olmazinşallah seninde ankaradan gelir bebişin
Merhaba arkadaslar,
Maalesef olmadı, hiç umutlanmak istemedim hep negatif düşündüm üzülmemem adına.. ağlamayacağım dedim kendime hep, ama beceremedim. Hemde hıçkıra hıçkıra ağladım, yinede bir ümit varmış demek ki içimde. Ama elden bir şey gelmiyor. Kanamam gelmeye başladı, Ocak ayında dondurulmuşla devam etmeyi düşünüyorum. Hep hayırlısı olsun dedim, hiç bir zaman ver Allah'ım demedim, nasip değilmiş..bu süreç çok yıpratıcı, ömrümden yıllar gitmiş gibi hissediyorum, mutsuzum..
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim:) peki sen şuan hangi aşamadasın?doktor iptal edelim istersen değince bir an moralim çok bozuldu uzun süredir zamanı ayarlayıp tedavi olamıyorum çünkü. sence devam etmelimiyim tedaviye peki?
Merhaba arkadaşlar ;
25.09.2013 yumurtalarım toplandı .17 tane toplandı 11 tanesi döllendi
27.11.2013 4 hücreli iki tane embriyo transferim yapıldı
06.12.2013 kan testi sonucum 2
Normalde 11.12.2013 kan testi günüm ..
Ne durumdayım sizce , olumsuz mu yoksa katlanırmı değerim üçüncü gün dört hücreli diye mi değerim böyle ... Ama bittim moralim sıfır !!!dondum kaldıım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?