- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
ya ağrıdan kafayı yemek üzereyim çarşamba günü opu oldum ve ne nefes alabiliyorum ne hareket edebiliyorum. Bu gün gittim normal 27 yumurta toplandığı için su toplamış batın dedi ama transferi etkileyecek birşey yok muş. Ağrı kesicilerde bi işe yaramıyor iki büklüm geziyorum.
iyi geceler kızlar birşey sormak istiyorum dün kontrole gittiğimde doktor hıbor 3,500 0,2 ml iğne vermişti (kan sulandırıcı) bakıyorum genelde clexane verilmiş. benim iğneden kullanan varmı bu iğne acayip yakıyor. sabah sabah zıplattı beni...
amın ınsallah hakkaımızda hayırlısı olsun canım bızımkısı sebebsız ınfertıtıle en kotusude bu olsa gerek bır sebebı olsa basının caresıne bakarsın boyle olunca elım kolum baglı hıc bırsey yapamıyorum hayırlısı dıyelım artık allah yuzumuzu guldursun...
Merhaba arkadaslar,
Maalesef olmadı, hiç umutlanmak istemedim hep negatif düşündüm üzülmemem adına.. ağlamayacağım dedim kendime hep, ama beceremedim. Hemde hıçkıra hıçkıra ağladım, yinede bir ümit varmış demek ki içimde. Ama elden bir şey gelmiyor. Kanamam gelmeye başladı, Ocak ayında dondurulmuşla devam etmeyi düşünüyorum. Hep hayırlısı olsun dedim, hiç bir zaman ver Allah'ım demedim, nasip değilmiş..bu süreç çok yıpratıcı, ömrümden yıllar gitmiş gibi hissediyorum, mutsuzum..
Merhaba arkadaslar,
Maalesef olmadı, hiç umutlanmak istemedim hep negatif düşündüm üzülmemem adına.. ağlamayacağım dedim kendime hep, ama beceremedim. Hemde hıçkıra hıçkıra ağladım, yinede bir ümit varmış demek ki içimde. Ama elden bir şey gelmiyor. Kanamam gelmeye başladı, Ocak ayında dondurulmuşla devam etmeyi düşünüyorum. Hep hayırlısı olsun dedim, hiç bir zaman ver Allah'ım demedim, nasip değilmiş..bu süreç çok yıpratıcı, ömrümden yıllar gitmiş gibi hissediyorum, mutsuzum..
Merhaba arkadaslar,
Ben varım arkadaşım ilk deneme ve sonuç pozitif :)
Geçmiş olsun. Tüm yaşadıklarını yaşamış biri olarak son iki tedavimde şuna karar verdim. Ne kadar olumsuzluğa kendini hazırlarsan hazırla, insan neqatif sonuca alışamıyor. Üzüntünden hiç bir şey eksilmiyor. O yüzden son tedavilerimde kendime hep iyi düşünmek için destek verdim. En kötü ihtimalde bile sana mutlu yaşadığın 12 günün kalmış oluyor.
Bu gün böyle yaza bildiğine göre çabuk toparlanacaksın in şee Allah. Allah yorgunluğunu en kısa zamanda mutluluğa çevirsin.
Sen test yaptırdınmı, yoksa kanamaya göremi olmadığına karar verdin, merak ettim?
canım öyle deme azospermi olup spermi yumurtası olmayanlar ne yapsın... yinede şükür halimizeAllah herkesin yardımcısı olsun ..
Allah sabır versin.. bende aynı durumdayım.. durup durup gözümden yaş süzülüyor.. şuanda beyaz showda emel sayın rüyalar gerçek olsayı söylüyor.. o şarkı bile bana bebeğime duyduğum özlemi hatırlatıyorherşeyden etkileniyorum psikoloji kalmadı.. neyseki senin dondurulmuşun varmış buna şükür et canım.. buda bişeydir..
sayi cok iyi imis masallah..morfolojiniz nasildi peki?
morfoloji %2 kötü yani
canım ben bunu bilemem ki :26: doktorunla iyice konuş.. moralinin bozulması çok normal.. ilk tüpe başlıcağım ay benimde 10 mm den büyük yumoş olduğu için başlanamamıştı.. çok üzülmüştüm.. şimdi tüp olduda bitti bile zaman su gibi.. bu arada ben olumsuz sonuç aldım adetimi bekleme aşamasındayım
testi erken yapmışsın canım değerinin artma ihtimali tabiki var.. sen en iyisi bu testi unut aynen beklemeye devam et.. hayırlısı olsun...
Normal gebelik için yeterli olmaya bilir, ancak o kadar da kötü değil. Binlerce normal yapılı sperm hücresi demek.
morfoloji %2 kötü yani
bizimde genelde morfoloji 2 idi son teste 0 cikti bidaha da test yaptirmadik..insallah senin gibi guzel haberi alirim bende..hepimizdeee
başını okumadın sanırım %93 hareketsiz
Geçmiş olsun. Tüm yaşadıklarını yaşamış biri olarak son iki tedavimde şuna karar verdim. Ne kadar olumsuzluğa kendini hazırlarsan hazırla, insan neqatif sonuca alışamıyor. Üzüntünden hiç bir şey eksilmiyor. O yüzden son tedavilerimde kendime hep iyi düşünmek için destek verdim. En kötü ihtimalde bile sana mutlu yaşadığın 12 günün kalmış oluyor.
Bu gün böyle yaza bildiğine göre çabuk toparlanacaksın in şee Allah. Allah yorgunluğunu en kısa zamanda mutluluğa çevirsin.
Sen test yaptırdınmı, yoksa kanamaya göremi olmadığına karar verdin, merak ettim?
Evet testi yaptırdıktan sonra, sonucu alacağım dakikalar lekeler gelmeye başladı, yani son Dakika'ya kadar bit umut vardı. Sonuç negatif..
Sanırım o mutluluğuda yaşayamadım ben, ilki dış gebelikle sonuçlandı benim. Yani pozitif alsaydım keseyi görene kadar bize uyku Yoktu. Hiç birşey olmamış gibi geçirmeye çalıştım bu bekleme zamanını.. Ama yinede çook zor, bitmek bilmeyen zaman. Son 1 saat kala kalbim durcak sandım
AminBurdaki yazilari okuyunca yalnız olmadigimi anladim çoook zor bu süreç Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?