2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bes belli ohss olmuşsun, neye dayanarak acaba transferi erteleyecek bir durum yok demişler. Ohss'ın tüm belirileri aşırı şekilde sende var. Bu durumda gebelik oluşursa durum daha da ciddileşe bilir. Korkutmak istemem, ancak yazmadan geçemedim. İn şee Allah transfere kadar tüm sıkıntıların biter.

İyi geceler. Netten yazdığın iğnenin içeriğine baktım, clexanla aynı terkipte. İsimler farklı. Ben fraxsiparin 0.3 kullanmıştım, o da aynı terkipli. Yani endişe edilecek edilecek bir durum yok.

canım öyle deme azospermi olup spermi yumurtası olmayanlar ne yapsın... yinede şükür halimize Allah herkesin yardımcısı olsun ..

Allah sabır versin.. bende aynı durumdayım.. durup durup gözümden yaş süzülüyor.. şuanda beyaz showda emel sayın rüyalar gerçek olsayı söylüyor.. o şarkı bile bana bebeğime duyduğum özlemi hatırlatıyor herşeyden etkileniyorum psikoloji kalmadı.. neyseki senin dondurulmuşun varmış buna şükür et canım.. buda bişeydir..

Geçmiş olsun. Tüm yaşadıklarını yaşamış biri olarak son iki tedavimde şuna karar verdim. Ne kadar olumsuzluğa kendini hazırlarsan hazırla, insan neqatif sonuca alışamıyor. Üzüntünden hiç bir şey eksilmiyor. O yüzden son tedavilerimde kendime hep iyi düşünmek için destek verdim. En kötü ihtimalde bile sana mutlu yaşadığın 12 günün kalmış oluyor.

Bu gün böyle yaza bildiğine göre çabuk toparlanacaksın in şee Allah. Allah yorgunluğunu en kısa zamanda mutluluğa çevirsin.

Sen test yaptırdınmı, yoksa kanamaya göremi olmadığına karar verdin, merak ettim?

çok üzüldüm canım.ne yazacağımı bilemedim. Allahım yardımcın olsun.

İyi geceler. Netten yazdığın iğnenin içeriğine baktım, clexanla aynı terkipte. İsimler farklı. Ben fraxsiparin 0.3 kullanmıştım, o da aynı terkipli. Yani endişe edilecek edilecek bir durum yok.[/QUOTE]

Teşekkür ederim.

Kesinlikle katiliyorum...kendimi hep iyi yonde motive etmeye calisyorum kotuyu aklima getirmiyorum..eger olmazsa zaten uzulucem niye simdiden uzulup strese girip olmayacak diye dusunup hem basari sansini dusurup hemde kendime zor gunler yasatayimki..umutlu olmak gibisi yok ....

hakkımızda hayırlısı olsun üzülmemek elde değil bende 2 defa negatif sonuç aldım ve herdefasında sağlıklı olmadıklarını düşünerek teselli ettim kendimi umudunu kaybetme ve vazgeçme rabbim yardımcın olsun

hakkımızda hayırlısı olsun üzülmemek elde değil bende 2 defa negatif sonuç aldım ve herdefasında sağlıklı olmadıklarını düşünerek teselli ettim kendimi umudunu kaybetme ve vazgeçme lütfen rabbim yardımcın olsun

İnşallah canım , allah sesimizi duysun ..

başını okumadın sanırım %93 hareketsiz

Okumamıştım, ancak %7 haraketli demek yine binlerce haraketli sperm demek. İkisini toplarsak yüzlerce işe yarar sperm demek, onların da içinden bir kaç tanesi seçilir. Hatta yerinde ve ya doğrusal olmayan haraketli bile olsa. Yine de tüp bebek için fena değil :)

Son düzenleme:

Evet testi yaptırdıktan sonra, sonucu alacağım dakikalar lekeler gelmeye başladı, yani son Dakika'ya kadar bit umut vardı. Sonuç negatif..
Sanırım o mutluluğuda yaşayamadım ben, ilki dış gebelikle sonuçlandı benim. Yani pozitif alsaydım keseyi görene kadar bize uyku Yoktu. Hiç birşey olmamış gibi geçirmeye çalıştım bu bekleme zamanını.. Ama yinede çook zor, bitmek bilmeyen zaman. Son 1 saat kala kalbim durcak sandım

Yazın bana ilk aldığım neqatifimi hatırlattı, en zoruydu. Guya kendimi her iki sonuca alıştırmıştım. Cevabı alacağım zaman yaklaştıkca kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Sonucu tel.la öğrenecektim. Aradım 15 dakika sonra arayın dediler. O 15 dakika nasıl geçdi, ne yapayımda zaman geçsin bilemedim. Sanki hiç geçmeyecek gibiydi, saniyeler saat gibi geliyordu. Sonuç neqatif denince öğle bir boşaldım ki...

ElhamduLillah. Yaşadığım hiç bir şey için pişman değilim. Neqatifden daha zorları varmış.

İkinci tedavide aynen dediğin gibi hiç bir şey olmamış gibi geçiriyordum ki, teste 2 gün kala kız kardeşim ölümün eşiğinden döndü, 7 gün yoğun bakımda kaldı. Yaşayacağına umut yok gibiydi. Neqatife üzülüp, ağlayamadım bile.

3 de bol bol ağladım, içimi döktüm. 4. de gebelik oldu. 18 haftalık kayb edince gerçek acıyla tanıştım. İçim o zaman yandı. Hayatda acıyla ilk imtahanımdı. Onun etkisi ile olacak ki, 5.de neqatif alınca çok fazla üzülemedim.

Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün. Hepimizin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…