2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

SLM arkadaslar. Befinde bir yil icinde 6. Denemem 2 kimyal gebelik var, sorun esimin sperm ve hareket problemi, 2 aralik, 3 adet embriyo transferi yapildi simdi gun sayiyorum

SLM arkadaslar. Befinde bir yil icinde 6. Denemem 2 kimyal gebelik var, sorun esimin sperm ve hareket problemi, 2 aralik, 3 adet embriyo transferi yapildi simdi gun sayiyorum

Aleykum Selem. Allah embriolarını sağlıklı bebek olarak kycağına almanı nasip eylesin. Hayırlı olsun.

dualarımız seninleee

Merhaba canim.hangi doktordan bahsediyorsun.bende bursadayim da.merak ettim.

Merhaba arkadaşım inşallah tutunur bebeklerin :) Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

Merhaba arkadaslar ben de Çarşamba transferim yapıldı. Beklemeyeyim.16 sında betahcg bakılacak beklemek çok zor

Canım sıkılana kadar yatmayı planlıyorum canım, bugün daha yeni 3. Gün zaten. Ben elimden geldiğince yatayım da sonra vicdan azabı duymayım.

Benimde 3. Gün bu gün ... Ama ben yaramıyorum günlük işlere devam . Belirti var mı ? Bende hiç bir belirti yok ...

Merhaba arkadaslar ben de Çarşamba transferim yapıldı. Beklemeyeyim.16 sında betahcg bakılacak beklemek çok zor

hayırlı olsun cnm belirtin varmı bnmde perşembe yapıldı transfer kaç hücreli kaçıncı gün kaç tane embriyo ransferi yapıldı sana sebeb neydi

sor tabii canım inşallah tutar seninkilerde bizim sayı iyi 96 milyon ama % 93 hareketsiz

canım benim hayırlı olsun Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bizimde sayı 13 milyon ve yerinde+yavaş hareket %60 hızlı hareket yok 2 aşılama olumsuz.Tüp için hıza gerek yok hareket olsun yeter

diyorlar sende bunu tescillemiş oldun.

günaydın kızlar.sabah hastaneye gttim iğnenin 9.günü muayenem vardı.doktorum söylemişti cumartesi olmicam hulusi bey muayene etcek o günlük demişti.neyse kızlar saat 08:45 te hastanedeydim.15 dk bekledim benim doktorumun hemşireside meğerse yokmuş bugün.neyse sekreterliğe gittim söyledim.tüp yaptırıyorum doktorum yok hulusi bey bakacakmış.ben burada bekleyemem aynı sokakta çalışıyorum zaten benden 2 sıra önce arayın 2 dakikaya burdayım dedim.arayamayız dediler.başka hemşireye gittim salak karı oda evet arayamazlar bekleyeceksiniz dedi.bekleyemem çünkü işyerim tüp yaptırdığımı bilmiyor arayın dedim.hulusi beye dedim alırız dedi.hepsi sabah sabah üstüme geldi.güya sinir stres yasaktı hepsi sabah sabah strese soktu.en sonunda sekreter kadın ararız dedi.geldim işe bakın saat kaç oldu aramadılar.ve bugün muhakkak muayene olmam lazım dememe rağmen.o kadar sinirliyimki.nefret ediyorum şu kendini bi bok sanan insanlardan.bi dünya para veriyorum eşşek gibide ilgilenecek arayacaksınız ya.tam 12:30 da gidicem hastaneye eğer almazlarsa beni doktorumu aricam şikayet edicem. çok sinirliym :26:

haklısın canım ama sakin ol ara sürekli sor onlara güvenme insanlıklarını kaybetmişler. Arasa ölür sanki anlamıyorum böyle insanları ama şikayet etmelisin bence.ben zeynep kamilde bu muameleyi görüyordum orda da olmaması lazım ama yapıyorlardı bide insan üstüne para verip o muameleyi görünce olmuyor yani

hayırlı olsun cnm belirtin varmı bnmde perşembe yapıldı transfer kaç hücreli kaçıncı gün kaç tane embriyo ransferi yapıldı sana sebeb neydi

Belirti hiç yok. 8 hücreli embriyo 2 tane dondurulmuşlarım vardı Onar'ı kullandık hayırlısı bakalım beklemek cok zor

mervecim günaydın cnm mesajını şimdi gördüm 2 gündür giremiuodum ssklı olan 1500 günü doldurmuş olmalı bitanem yaa üzüldüm şimdi ama yinede pes etme mücadelende ben eşime dedimki şartları zorlucam elimden geldikçe malımı mülkümü satıcam yinede pes etmicem dedim sende etme gülüm sakın etme

Evet dediğin gibi sadece tüp bebek için normal olmaz yani o yüzden kötü demiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…