SLM arkadaslar. Befinde bir yil icinde 6. Denemem 2 kimyal gebelik var, sorun esimin sperm ve hareket problemi, 2 aralik, 3 adet embriyo transferi yapildi simdi gun sayiyorum
dualarımız seninleee
evet canım yapıcak bişey yok bizimde sınavımız böyleymiş.. Allah başka dert vermesin inşallah.. sait hocayla görüşücem evet.. adeti bekliyorum.. duruma göre bir program yapıcam artık.. gerekirse ankaraya istanbula giderim elbet ama daha birinci denememizdi nedir ne değildir bilmiyoruz ki ilk defa yaşadık iyice öğrenmek lazım sorun nerde olabilir ne yapmak lazım diye.. yani ekstra testlere felan ihtiyaç olurmu bilmiyorum.. bursada bir arkadaşım da iyi bir doktorda yaptı belki oraya giderim.. ailem orda çünkü sorun olmazinşallah seninde ankaradan gelir bebişin
bende evdeyim hep yatıyorum aradada oturuyorum ne zamna kadar yatcaksın sen
SLM arkadaslar. Befinde bir yil icinde 6. Denemem 2 kimyal gebelik var, sorun esimin sperm ve hareket problemi, 2 aralik, 3 adet embriyo transferi yapildi simdi gun sayiyorum
Canım sıkılana kadar yatmayı planlıyorum canım, bugün daha yeni 3. Gün zaten. Ben elimden geldiğince yatayım da sonra vicdan azabı duymayım.
Canım sıkılana kadar yatmayı planlıyorum canım, bugün daha yeni 3. Gün zaten. Ben elimden geldiğince yatayım da sonra vicdan azabı duymayım.
Merhaba arkadaslar ben de Çarşamba transferim yapıldı. Beklemeyeyim.16 sında betahcg bakılacak beklemek çok zor
sor tabii canım inşallah tutar seninkilerde bizim sayı iyi 96 milyon ama % 93 hareketsiz
13.gün kan tahlilim 977.7
sizce ikiz olma ihtimali varmı 2 embiriyo transferi olmustu.
günaydın kızlar.sabah hastaneye gttim iğnenin 9.günü muayenem vardı.doktorum söylemişti cumartesi olmicam hulusi bey muayene etcek o günlük demişti.neyse kızlar saat 08:45 te hastanedeydim.15 dk bekledim benim doktorumun hemşireside meğerse yokmuş bugün.neyse sekreterliğe gittim söyledim.tüp yaptırıyorum doktorum yok hulusi bey bakacakmış.ben burada bekleyemem aynı sokakta çalışıyorum zaten benden 2 sıra önce arayın 2 dakikaya burdayım dedim.arayamayız dediler.başka hemşireye gittim salak karı oda evet arayamazlar bekleyeceksiniz dedi.bekleyemem çünkü işyerim tüp yaptırdığımı bilmiyor arayın dedim.hulusi beye dedim alırız dedi.hepsi sabah sabah üstüme geldi.güya sinir stres yasaktı hepsi sabah sabah strese soktu.en sonunda sekreter kadın ararız dedi.geldim işe bakın saat kaç oldu aramadılar.ve bugün muhakkak muayene olmam lazım dememe rağmen.o kadar sinirliyimki.nefret ediyorum şu kendini bi bok sanan insanlardan.bi dünya para veriyorum eşşek gibide ilgilenecek arayacaksınız ya.tam 12:30 da gidicem hastaneye eğer almazlarsa beni doktorumu aricam şikayet edicem. çok sinirliym:26:
hayırlı olsun cnm belirtin varmı bnmde perşembe yapıldı transfer kaç hücreli kaçıncı gün kaç tane embriyo ransferi yapıldı sana sebeb neydi
canım şimdi özelde deneyeceğim inşallah Allah ım nasip eder de 2.ye gerek kalmaz.raporlu fiyatın biraz üzerinde yaptrcğm yer buldum adetimi bekliyorum bismillah diyip başlayacağım tedaviye.eğer ki olmazsa 2.için herşeyim tüm şartlarım tam tek eksik evliliğin 3 yılı doldurması eylülde gel testleri tekrarla dediler kan ve ultrason diğerlerini istemediler bide nufüs kaydı ve ssk teşekkür ederim. Bu arada benim 900 günüm var ssk da ama eşimin yok o zamana da olmuyor.Anladığım kadarıyla benim varsa yeterli ama çalışmam mı gerekiyor onu çözemedim.zaten çalışıyorum şuan ama işten çıkmış olsam olmıcak mı yani anlamadım
Okumamıştım, ancak %7 haraketli demek yine binlerce haraketli sperm demek. İkisini toplarsak yüzlerce işe yarar sperm demek, onların da içinden bir kaç tanesi seçilir. Hatta yerinde ve ya doğrusal olmayan haraketli bile olsa. Yine de tüp bebek için fena değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?