Belirti hiç yok. 8 hücreli embriyo 2 tane dondurulmuşlarım vardı Onar'ı kullandık hayırlısı bakalım beklemek cok zor
Merhaba canim.hangi doktordan bahsediyorsun.bende bursadayim da.merak ettim.
Kasım 25 de transferim oldu ilk denemem hamileyim çok şükür rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi da nasip eder isteyen herkese hayırlı bir evlat verir inşallah
sevgili arkadaşlarım,raporlu olarak kaç tane tüp bebek tedavisi yaptırabiliyoruz.2008 yılında 2 tane raporu sadece ilaçda kullanmışız... 2013 yine rapor aldım OHSS olduğun için transfer yapılmadı sadece ilaçda kullandık ama dondurulmuş embriyo için bekliyorum inşaALLAH transferide mevcut raporla yapacağız ama bazı arkadaşlar 2 rapor hakkımız var dedi doğru mu?acaba cevap verirseniz sevinirim
mervecim günaydın cnm mesajını şimdi gördüm 2 gündür giremiuodum ssklı olan 1500 günü doldurmuş olmalı bitanem yaa üzüldüm şimdiama yinede pes etme mücadelende ben eşime dedimki şartları zorlucam elimden geldikçe malımı mülkümü satıcam yinede pes etmicem dedim sende etme gülüm sakın etme
bebekçim nerdesin ben geldim sen yoksun çok özledim seni canımmmmmmmmm
13.gün kan tahlilim 977.7
sizce ikiz olma ihtimali varmı 2 embiriyo transferi olmustu.
haklısın canım ama sakin ol ara sürekli sor onlara güvenme insanlıklarını kaybetmişler. Arasa ölür sanki anlamıyorum böyle insanları ama şikayet etmelisin bence.ben zeynep kamilde bu muameleyi görüyordum orda da olmaması lazım ama yapıyorlardı bide insan üstüne para verip o muameleyi görünce olmuyor yani
Canım işe giriş tarihim 2007 zaten ama eşimin 2010 ikimizinde günü tutuyor ama eşimin sigortalılık süresi 5 yılı doldurmuyor ama olsun 1 kişinin olması yeterliymiş Allah tan
Ay neyse sinirlerim gerilmişti sabahKızlar çok fazla yumurtam yok sizler gibi malum :) ama olsun az olsun öz olsun.iğnelere cevap verip büyüyüp olgunlaşan 17-18 mm olan sadece 3 yumurtam oluşmuş. Iğnenin 9 .günü bugün.ne yapalım ben olmayacağını biliyordum zaten hazırlıklıydım yani.sonu güzel olur inşallah..progesteron ve e2 ye bakılıyor.akşam ona göre çatlatma iğnesi olacakmışım.yani bugün belli olacak p.tesi yada salı opu yapılacakmış..ne yapalım kısmet böyleymiş..rabbim kimsenin duasını geri çevirmez inşallah benimkinide...
Ay neyse sinirlerim gerilmişti sabahKızlar çok fazla yumurtam yok sizler gibi malum :) ama olsun az olsun öz olsun.iğnelere cevap verip büyüyüp olgunlaşan 17-18 mm olan sadece 3 yumurtam oluşmuş. Iğnenin 9 .günü bugün.ne yapalım ben olmayacağını biliyordum zaten hazırlıklıydım yani.sonu güzel olur inşallah..progesteron ve e2 ye bakılıyor.akşam ona göre çatlatma iğnesi olacakmışım.yani bugün belli olacak p.tesi yada salı opu yapılacakmış..ne yapalım kısmet böyleymiş..rabbim kimsenin duasını geri çevirmez inşallah benimkinide...
Benimde 3 yumurtam oluştu 2 sini alabildiler 1 i kaldı o 2 dende sadece biri döllendi ve şimdi hamileyim :)
ayyy cnm gözün aydınnn rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsindarısı başımıza
slm kızlaaar bi ikiz haberide bendendün akşam öğrendikki 2 tane yavrucuğum olacakmışş :) çilekli monata seninle toteme başladık aynı yolda ilerliyoruz canım bakalım inşallah herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?