2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kasım 25 de transferim oldu ilk denemem hamileyim çok şükür rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi da nasip eder isteyen herkese hayırlı bir evlat verir inşallah

Kasım 25 de transferim oldu ilk denemem hamileyim çok şükür rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi da nasip eder isteyen herkese hayırlı bir evlat verir inşallah

hayırlı olsun cnm cok sevindim senin sebeb neydi ve kaçıncı gün kaç hücreli kaç adet embriyo verlmişti sana cvp verirsen sevinirim

cnm soruna hemen cvp vermek istedim yanlış okumadıysam 2008 de 2 rapor hakkını kullandın ama sadece ilaçta raporlar 6 aylık biliyosun sanırım 2 rapor hakkını ilaçta kullandıysan ilaç hakkın yok artık cebinden öüceksin 20013 aldığın rapor sadece uygulama olarak geçerli cnm yani ilaç yok uygulama var rabbim yardımcımız olsun cümlemizin

Canım işe giriş tarihim 2007 zaten ama eşimin 2010 ikimizinde günü tutuyor ama eşimin sigortalılık süresi 5 yılı doldurmuyor ama olsun 1 kişinin olması yeterliymiş Allah tan

13.gün kan tahlilim 977.7
sizce ikiz olma ihtimali varmı 2 embiriyo transferi olmustu.

hayırlı olsun cnm yaaaa gözün aydın ikizler geliyo ....çok sevindim darısı başımıza bizimde başımıza rumuzunda dünyam54 yazıyo sakaryalımısın merk ettim 54v sakarya çünki bende sakaryalıyım o yüzden mrk ettim tekrar gözün aydın btanem

gittim muayene oldum.ama kesinlikle şikayet edicem haklısın babasının hayrına bakmıyor sonuçta..

Ay neyse sinirlerim gerilmişti sabah Kızlar çok fazla yumurtam yok sizler gibi malum :) ama olsun az olsun öz olsun.iğnelere cevap verip büyüyüp olgunlaşan 17-18 mm olan sadece 3 yumurtam oluşmuş. Iğnenin 9 .günü bugün.ne yapalım ben olmayacağını biliyordum zaten hazırlıklıydım yani.sonu güzel olur inşallah..progesteron ve e2 ye bakılıyor.akşam ona göre çatlatma iğnesi olacakmışım.yani bugün belli olacak p.tesi yada salı opu yapılacakmış..ne yapalım kısmet böyleymiş..rabbim kimsenin duasını geri çevirmez inşallah benimkinide...

Canım işe giriş tarihim 2007 zaten ama eşimin 2010 ikimizinde günü tutuyor ama eşimin sigortalılık süresi 5 yılı doldurmuyor ama olsun 1 kişinin olması yeterliymiş Allah tan

evet doğru ay çok sevindim hadi hayırlısı ozaman peki çıkarıcakmısın raporunu ben perşmbe gittim 2.ci rapor için bi daha tekrar kanlar falan hepsini adetimle bu ay deneme yapıcaktım 1 aya takıldım olsun bundada vardır bi hayır hikmet allahhtan rahim filmi istemedi çok şükür :18:

Benimde 3 yumurtam oluştu 2 sini alabildiler 1 i kaldı o 2 dende sadece biri döllendi ve şimdi hamileyim :)

sayıya o kadar takılma şekerim inşallah kaliteli olup sana tutunacak emriyoların olur.... strese mahal vermek yok.... güzel düşünen anne adayı olmk var, tamam mı haticim...

bakmayın pek fazla uğramadığıma hemen hemen her sayfayı okumaya çalışıyorum. sadece çok yorgun hissedersem yada üzüldüğüm haberler görürsem fazla takılmadan çıkmaya çalışıyorum. alpgulsun seni de tebrik ederim bu arada. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

haticim o tip insanların seni germesine strese sokmasına izin verme sana arıyamayızmı diyolar mecbur aramak zorundalar yok böle bi dünya senin diyeceğin tek kelime ben gidiyorum doktrum geldiğinde siz beni aramayın yumurtalarıma bi zarar geldiğinde sizi sorumlu tutatarım ve dava açarım de aramıcaksanız burda süs içinmi oturuyonuz de laf asla bağışlama seni aramak zorundalar okadar boşunamı para veriyosun oraya valla okuyunca ben bile sinir oldum manyaklar ya

slm kızlaaar bi ikiz haberide benden dün akşam öğrendikki 2 tane yavrucuğum olacakmışş :) çilekli monata seninle toteme başladık aynı yolda ilerliyoruz canım bakalım inşallah herşeyin hayırlısı

oyyy anam maşallah mşllh allah saklasın ne güzelhaberler alıyoz yavv çifter çifter allahım bizede ikizz nasipp etttt aminnnnnnn böle böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…