2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

maşallah subhanallahhhh. ben henüz kontrole gitmedim canım. pazartesi burda gidicem doktora. 16sında da ankarada asıl doktorum hulusi beye gidicem. acaba kese belli midir. kalp atışını duyabilir miyiz. senin bi dahaki randevun ne zaman. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı. sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah.

cnmmmm üzülme demicem üzül ama kendini yıpratma nolur acınıpaylaşıyoruz seni çok seviyoruzzz bitanemm

Allah razı olsun canım . Sizlerin haberleriyle bizde umutlanıp yola devam edicez inşallah.. Allah hamile olan arkadaşlarımıza bebekleriyle beraber sağlık versin inşallah . Sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin ..

aminnnnn bitanem darısı annelik hasratiyle yanan herkesin başına üzme sakın kendini bak yoksa yumurta rezervin düşer toparlan yola devam inşllh bizler her daim yanındayız unutma dur bi öpücem yaklaş yaklaş....muuuaaahhh öptüm

Hastalandım , şu an itibari ile. 11 ndeki kan testine bile gerek yok . Kısmet .

Kan tahlili yapılmadan asla ve asla hamile değilim demek doğru değil. Mutlaka testi yaptır. Kanama zamanı gelince adet olup, testde pozitif çıkan şimdi yolu yarıladı bile. Eğer kanaman varsa gününü beklemeden kan tahlili yaptır. Dilerim bebekler sana minik bir oyun oynuyordur. Allah hayır neredeyse onu nasip eylesin.
Dr ya da hemsireler yan yatabilirsiniz dediler mi size?

Tabiiki yata bilirsin. Bebek öğle çabuk etkilenmez. Bir az ragat ol. Yüzükoyun yatan bile vardı (hiç tafsiyye olunmasa bile) sona geldi.

anam saat kaç olmuş bi oturdum kaldın pc de kızlar ben kaçar daha evi toplamadım ne kadan tembel oldum ben adam gelecek eve daha yemek bile yok bende ıspanak yapan arkadaşlar gibimi yapsam yok yok ben makarna yapim o daha kolay hadi tutmayın beni kaçtım öptüm hepinizi bi sağdan bi soldan

bende öle cnm ne zmn dus yapcan bide senin gonal f dozun kaçtı
Ben 150 gonal f, 1 toz 1 su menogon, ve 5 lucrin yaptım canım.

Benimde 3. Gün bu gün ... Ama ben yaramıyorum günlük işlere devam . Belirti var mı ? Bende hiç bir belirti yok ...

Canım benim kasıklarda sızılar var, ne olur bilmiyorum, inşallah tutunurlar.

sagol canım darısı herkezin basına.. evet sakaryalıyım. sen de sanırım sakaryalısın.. sen ne durumdasın bahsedermisin...

tatlım bende seni merak ediyodum değerlerimiz çok yakındı seninle büyük ihtimalle seninde ikiz ben dün gittim 27 sinde ikimizde aldıkya sonucu 10 gün sonra gelin kese görelim dediler gittik 2 tane kese gördük :) 15 gün sonrada gelin kalp atışlarını görelim dediler...inşallah seninde ikiz birbirimizden haberimiz olsun .. Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip eder bütün isteyen arkadaşlarıma nasip olur bambaşka bir duygu...

Kizlar ben de cok gaz var kabiz degilim cok sukur de devamli gaz cikiyo yanii esim dalga geciyo gidip baska odada oturuyo vallahi kosturamadigim icin tuvalwye yetisemiyorum neden boyle oldu anlayamadim persembe transfer oldum dun bu kadar gaz yoktu :18:

Çok ilginç bende Çarşamba yaptırdım dün karın şişliğinden çok rahatsız oldum bende ... Gaz problemini ben de yasadım. Neden acaba :26:

kizlarr merhaba

bebikomu aldim eve gidiyoruz teyzeleri 5.gun blas 1. kalite.embriyo verdi drum. 2 taneye razi edemedim beni dinle dedi 1 iyi.dedi 3 tanr daha.1.kalite embriyo kaldi dondurulacak belki 4 donmus olabilir birine yarin karar verilecek transferimee guzel gecti ama yataga saldim kizlar cisli oldum musait olunca yazarim size ins bu sefer.mucizem birakmaz beniii dua edinnn ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…