Amin canlarım Allah razı olsun bu arada pazartesi 1 testim daha var dua edin bana :)
dualarımız seninle bitanem sende bizlere dua etki bizimde ikizlerimiz olsun.......annelerin güzeliiii
slm kızlaaar bi ikiz haberide bendendün akşam öğrendikki 2 tane yavrucuğum olacakmışş :) çilekli monata seninle toteme başladık aynı yolda ilerliyoruz canım bakalım inşallah herşeyin hayırlısı
Hastalandım , şu an itibari ile. 11 ndeki kan testine bile gerek yok . Kısmet .
Benimde 3 yumurtam oluştu 2 sini alabildiler 1 i kaldı o 2 dende sadece biri döllendi ve şimdi hamileyim :)
cnmmmm üzülme demicem üzül ama kendini yıpratma nolur acınıpaylaşıyoruz seni çok seviyoruzzz bitanemm
Çok teşekkür ederim amiiiiiiin.... çifter çifter gelsin inşallah sizlere de :)
Allah razı olsun canım . Sizlerin haberleriyle bizde umutlanıp yola devam edicez inşallah.. Allah hamile olan arkadaşlarımıza bebekleriyle beraber sağlık versin inşallah . Sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin ..
Hastalandım , şu an itibari ile. 11 ndeki kan testine bile gerek yok . Kısmet .
Dr ya da hemsireler yan yatabilirsiniz dediler mi size?
canım günaydın evet 500 ün üstünde çıkarsa ikiz diyor hemşireler hayırlı olsun
Ben 150 gonal f, 1 toz 1 su menogon, ve 5 lucrin yaptım canım.bende öle cnm ne zmn dus yapcan bide senin gonal f dozun kaçtı
Benimde 3. Gün bu gün ... Ama ben yaramıyorum günlük işlere devam . Belirti var mı ? Bende hiç bir belirti yok ...
hayırlı olsun cnm yaaaa gözün aydın ikizler geliyo....çok sevindim darısı başımıza bizimde başımıza rumuzunda dünyam54 yazıyo sakaryalımısın merk ettim 54v sakarya çünki bende sakaryalıyım o yüzden mrk ettim tekrar gözün aydın btanem
maşallah subhanallahhhh. ben henüz kontrole gitmedim canım. pazartesi burda gidicem doktora. 16sında da ankarada asıl doktorum hulusi beye gidicem. acaba kese belli midir. kalp atışını duyabilir miyiz. senin bi dahaki randevun ne zaman. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı. sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah.
Cnm hayirlisi olsun. Belirti var mi hic?
Yumurtlama sorunum vardı kalitesiz yumurtalarım vardı 3 yıl önce ilk denememi yaptım bu ikinci olacak harlısyla inşallah tutar bakalım.. Yumurtam oluşmuyor oluşsa bile kalitesiz çıkıyor...sizde sebeb neydi cnm
Kizlar ben de cok gaz var kabiz degilim cok sukur de devamli gaz cikiyo yanii esim dalga geciyo gidip baska odada oturuyo vallahikosturamadigim icin tuvalwye yetisemiyorum neden boyle oldu anlayamadim persembe transfer oldum dun bu kadar gaz yoktu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?