tatlım bende seni merak ediyodum değerlerimiz çok yakındı seninle büyük ihtimalle seninde ikiz ben dün gittim 27 sinde ikimizde aldıkya sonucu 10 gün sonra gelin kese görelim dediler gittik 2 tane kese gördük :) 15 gün sonrada gelin kalp atışlarını görelim dediler...inşallah seninde ikizbirbirimizden haberimiz olsun .. Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip eder bütün isteyen arkadaşlarıma nasip olur bambaşka bir duygu...
oyyy oyyy geldim cicibebemmmm hastaydım 2 gündür giremedim nete grip oldum :2::2:
evet doğru ay çok sevindimhadi hayırlısı ozaman peki çıkarıcakmısın raporunu ben perşmbe gittim 2.ci rapor için bi daha tekrar kanlar falan hepsini adetimle bu ay deneme yapıcaktım 1 aya takıldım olsun bundada vardır bi hayır hikmet allahhtan rahim filmi istemedi çok şükür :18:
Kan tahlili yapılmadan asla ve asla hamile değilim demek doğru değil. Mutlaka testi yaptır. Kanama zamanı gelince adet olup, testde pozitif çıkan şimdi yolu yarıladı bile. Eğer kanaman varsa gününü beklemeden kan tahlili yaptır. Dilerim bebekler sana minik bir oyun oynuyordur. Allah hayır neredeyse onu nasip
İnşallah canım , öyle bekliycez , umarım dediğin gibidir .. Çok sağoll ..
kizlarr merhaba
bebikomu aldim eve gidiyoruz teyzeleri 5.gun blas 1. kalite.embriyo verdi drum. 2 taneye razi edemedim beni dinle dedi 1 iyi.dedi 3 tanr daha.1.kalite embriyo kaldi dondurulacak belki 4 donmus olabilir birine yarin karar verilecek transferimee guzel gecti ama yataga saldim kizlar cisli oldummusait olunca yazarim size ins bu sefer.mucizem birakmaz beniii dua edinnn ne olur
Transferden 2-3 gün sonra olmuştu,3 üde tutmuştu bebeklerim👼👼👼Hamile olan arkadaşlar yerleşme kanaması yaşadınız mı , hangi gün ve ne şekilde ????
Hamile olan arkadaşlar yerleşme kanaması yaşadınız mı , hangi gün ve ne şekilde ????
Kizlar ben ilk transferimi anesteziyle yaptirmistim sonucum negatif ti 2.de anestezi olmicak transfer nasıl yapılıyor lutfen cvp verin ilk inde uyaninca çok ağlamistim sadece o nu hatırlıyorum.
Bugün transferimin 3. Günü her gün yeni bir şeyler çıkıyor :) bugünde ağzımda tuhaf bir tat var, ne yesem tadı hoşuma gitmediböyle olan var mı?
Benimde 3 yumurtam oluştu 2 sini alabildiler 1 i kaldı o 2 dende sadece biri döllendi ve şimdi hamileyim :)
haticim o tip insanların seni germesine strese sokmasına izin verme sana arıyamayızmı diyolar mecbur aramak zorundalar yok böle bi dünya senin diyeceğin tek kelime ben gidiyorum doktrum geldiğinde siz beni aramayın yumurtalarıma bi zarar geldiğinde sizi sorumlu tutatarım ve dava açarım de aramıcaksanız burda süs içinmi oturuyonuz de laf asla bağışlama seni aramak zorundalar okadar boşunamı para veriyosun oraya valla okuyunca ben bile sinir oldum manyaklar ya
sayıya o kadar takılma şekerim inşallah kaliteli olup sana tutunacak emriyoların olur.... strese mahal vermek yok.... güzel düşünen anne adayı olmk var, tamam mı haticim...
bakmayın pek fazla uğramadığıma hemen hemen her sayfayı okumaya çalışıyorum. sadece çok yorgun hissedersem yada üzüldüğüm haberler görürsem fazla takılmadan çıkmaya çalışıyorum. alpgulsun seni de tebrik ederim bu arada. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
Bende de var. Istahim da yok. Prednol ya da antibiyotik yan etkisi diye dusundum. Crinone jel ne ise yariyor bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?