2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benim bana 1 embriyo transfer edildi. tek empriyo bölünürde 2 bebiş olurmu bilmem. olursa mucize olur. mucize olursa da süper olur. Allahın takdiri sağlıklı olsun da inşallah.

kontrole gitmedim canım ben. kese falan görünmez diye ağırdan alayım dedim. kalp atışı falan da ayyy bi duysak. bu aralar acayip vesveseliyim. forumda olumsuz seyler okuyorum çok üzülüyorum. ister istemezde tedirgin oluyorum. seni görünce heyecanlandım ama. biran önce pazartesi olsun diyorum. haberdar ederim canım gelişmelerden. sen de beni merakta bırakma hayırlısı olsun inş. bhcg dergerlerim şöyleydi 12.gün 397 14. gün 845 17.gün 2038 inşallah yolundadır herşey. ve yollunda da gitmeye devam eder. allahım dileyen isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin. amin.

kizlar simdi aradilar hastaneden 4 dondurulmusuz oldu sukurler olsun Rabbim e

canım bu e2 neoluyor bana hiç bakmadılar neden

Kızlar bende şu an keseyi görmeyi bekliyorum ALLAH izin verirse ayın 17 sinde göreceğim 3. tüp bebek denemem 2tane aşılamam var ilk tüp bebek denemem tutmadı 2. si tuttu ama yavrumun kalbi zayıftı dokforum çok savaşçı demişti ama 10.haftata kaybettim şimdi de sonucum pozitif ama galiba insan kalp atışını duyana kadar inanamıyor RABBİM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH........

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin iybak kendine ve yiyenlere

sagol cicibebem amin insallah :) test tarihim 17 sii hamile kalirsam esimin dogum gunune denk geliyo dogum 17 agustos ne guzel bi hediyr olur :)

Kizlar ben ilk transferimi anesteziyle yaptirmistim sonucum negatif ti 2.de anestezi olmicak transfer nasıl yapılıyor lutfen cvp verin ilk inde uyaninca çok ağlamistim sadece o nu hatırlıyorum.

Hamile olan arkadaşlar yerleşme kanaması yaşadınız mı , hangi gün ve ne şekilde ????

canım şuan hamileyim. ama hiç kanama falan olmadı.hatta yerleşme kanaması olmadı diye çok takmıştım. illa olmasına gerek yokmuş. kanaması olan arkadaşta çok var. o yüzden telaşa kapılmayın. kanama olduğunda mutlaka doktorunuzu ya da hemşirenizi arayın. onlar en iyi şekilde yönlendirirler sizi.

Bugün transferimin 3. Günü her gün yeni bir şeyler çıkıyor :) bugünde ağzımda tuhaf bir tat var, ne yesem tadı hoşuma gitmedi böyle olan var mı?

Kizlar ben ilk transferimi anesteziyle yaptirmistim sonucum negatif ti 2.de anestezi olmicak transfer nasıl yapılıyor lutfen cvp verin ilk inde uyaninca çok ağlamistim sadece o nu hatırlıyorum.

ameliyathaneye gidiyorsun şeker. çatala çıkarıyorlar. şu iğrenç demiri takıyorlar adı neydi unuttum. hemşire bi ilaçla rahmini temizliyo. hafif bi acı hissedebilirsin. embriyolog geliyor bebeklerin fotoğrafını getiriyor. doktor geliyor. embriyologtan embriyoyu alıyor. üstten ultrasonla bakıyorlar incecik bi çubuk gibi bi şeyi rahmine doğru yerleştiriyor. rahminde en uygun yeri bulduğunda embriyoyo gönderiyor. işlem budur. hemşire ultrasonla embriyoyu gösteriyor parlak bişey. sonra seni sedyeye alıyorlar. ordan dinlenme odası. yarım saat dinlendiriyorlar. gönderiyorlar. hafif sıkışık gitmeyi unutma ama. tedirgin olacak hiiiçççç bişey yok. oldu bitti derken 10 dakka anca sürüyor.

haklısın ama yinede kavga etmedim.biliyorsun bu evrede sinir stres yasak dediler.ama bunu doktoruma dicem muhakkak...

tamam canım haklısın sakin sakin

Bende de var. Istahim da yok. Prednol ya da antibiyotik yan etkisi diye dusundum. Crinone jel ne ise yariyor bilen var mi?

Ben prednol ve antibiyotiği transfer günü akşamı içtim, ondan sonra bırak dedi doktor. Crinone jel bende kullanıyorum, bebeğin tutunmasını sağlayacak hormon takviyesi galiba.

kızlar bana 2 adet ovitrelle vur bu akşam dediler.2 adet çok dimi ya.sizdemi 2 adet vurdunuz.aşılamada 1 taneydide...2 side aynı yerden üstüstemi ? sağ sol ayrımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…