İns cnm neler yapiosun ben pek kalkmiorum.ama skldim yatmaktan ananas kabak cekirdegi falan yiyomusun
Bende de var. Istahim da yok. Prednol ya da antibiyotik yan etkisi diye dusundum. Crinone jel ne ise yariyor bilen var mi?
SLM arkadaslar. Befinde bir yil icinde 6. Denemem 2 kimyal gebelik var, sorun esimin sperm ve hareket problemi, 2 aralik, 3 adet embriyo transferi yapildi simdi gun sayiyorum
kızlar bana 2 adet ovitrelle vur bu akşam dediler.2 adet çok dimi ya.sizdemi 2 adet vurdunuz.aşılamada 1 taneydide...2 side aynı yerden üstüstemi ? sağ sol ayrımı
cnm vardır d.r bir bildiği eger imkanın varsa dr ara bir sor neden iki tane die için rahat eder en azından rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşkızlar bana 2 adet ovitrelle vur bu akşam dediler.2 adet çok dimi ya.sizdemi 2 adet vurdunuz.aşılamada 1 taneydide...2 side aynı yerden üstüstemi ? sağ sol ayrımı
Ayy canımm
Çok tatlısın..Allahım hayırlısıyla sana da nasip etsin de ben de sevincine böyle ortak olayım inşallah. .
Sen kendine çok dikkat et,insallah nasibinde de vardır güzel haberini alırız monikaam
cnm vardır d.r bir bildiği eger imkanın varsa dr ara bir sor neden iki tane die için rahat eder en azından rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş
ben bir tane vuruntum cnm
Ay neyse sinirlerim gerilmişti sabahKızlar çok fazla yumurtam yok sizler gibi malum :) ama olsun az olsun öz olsun.iğnelere cevap verip büyüyüp olgunlaşan 17-18 mm olan sadece 3 yumurtam oluşmuş. Iğnenin 9 .günü bugün.ne yapalım ben olmayacağını biliyordum zaten hazırlıklıydım yani.sonu güzel olur inşallah..progesteron ve e2 ye bakılıyor.akşam ona göre çatlatma iğnesi olacakmışım.yani bugün belli olacak p.tesi yada salı opu yapılacakmış..ne yapalım kısmet böyleymiş..rabbim kimsenin duasını geri çevirmez inşallah benimkinide...
Bende de var. Istahim da yok. Prednol ya da antibiyotik yan etkisi diye dusundum. Crinone jel ne ise yariyor bilen var mi?
canım haticim tutacak seninki benim içimden hep öyle geliyor.yumurta sayısı önemli değil canım benim kaliteli olması önemli sen hamile olacaksın bak gör allahımın izniyle de bebişini kucağına alacaksın. Sen bana diyordun hastanedekileri kafana takma diye sen takıyorsun bende perşembe sinirliydim. bugün daha relax olmaya çalışıyorum bende bugün 11 de hastanedeydim. 14 mm olmuş en büyüğü demekki 2 günde 4mm kadar büyüyor pazartesi opu günü veririz artık dediler içini ferah tut lütfen birbirimize dua edelim.
kizlarr merhaba
bebikomu aldim eve gidiyoruz teyzeleri 5.gun blas 1. kalite.embriyo verdi drum. 2 taneye razi edemedim beni dinle dedi 1 iyi.dedi 3 tanr daha.1.kalite embriyo kaldi dondurulacak belki 4 donmus olabilir birine yarin karar verilecek transferimee guzel gecti ama yataga saldim kizlar cisli oldummusait olunca yazarim size ins bu sefer.mucizem birakmaz beniii dua edinnn ne olur
canım haklısın sana drken benim başıma geldi.allah onları bildiği gibi yapsın ne diym.bitanem benimde 3 tane yumurtam olmuş 17-18 bu akşam 2 ovitrelle vur.pazartesi sabahı yumurta toplicaz dediler.rabbim büyük elbet bir gün olacak.çok teşekkr ederim selencim gerçekten psikolog gibisin.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallh aminnnnnnnn
Hadi gozun aydin canim hayirlisi ile simsiki tutunsun insallah sana tatlimm 9 ay hicc birakmasin seniiiikizlarr merhaba
bebikomu aldim eve gidiyoruz teyzeleri 5.gun blas 1. kalite.embriyo verdi drum. 2 taneye razi edemedim beni dinle dedi 1 iyi.dedi 3 tanr daha.1.kalite embriyo kaldi dondurulacak belki 4 donmus olabilir birine yarin karar verilecek transferimee guzel gecti ama yataga saldim kizlar cisli oldummusait olunca yazarim size ins bu sefer.mucizem birakmaz beniii dua edinnn ne olur
kızlar bana 2 adet ovitrelle vur bu akşam dediler.2 adet çok dimi ya.sizdemi 2 adet vurdunuz.aşılamada 1 taneydide...2 side aynı yerden üstüstemi ? sağ sol ayrımı
evet doğru ay çok sevindimhadi hayırlısı ozaman peki çıkarıcakmısın raporunu ben perşmbe gittim 2.ci rapor için bi daha tekrar kanlar falan hepsini adetimle bu ay deneme yapıcaktım 1 aya takıldım olsun bundada vardır bi hayır hikmet allahhtan rahim filmi istemedi çok şükür :18:
Ay neyse sinirlerim gerilmişti sabahKızlar çok fazla yumurtam yok sizler gibi malum :) ama olsun az olsun öz olsun.iğnelere cevap verip büyüyüp olgunlaşan 17-18 mm olan sadece 3 yumurtam oluşmuş. Iğnenin 9 .günü bugün.ne yapalım ben olmayacağını biliyordum zaten hazırlıklıydım yani.sonu güzel olur inşallah..progesteron ve e2 ye bakılıyor.akşam ona göre çatlatma iğnesi olacakmışım.yani bugün belli olacak p.tesi yada salı opu yapılacakmış..ne yapalım kısmet böyleymiş..rabbim kimsenin duasını geri çevirmez inşallah benimkinide...
hayırlı olsun canım benim ben bu değerler ikiz diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?