2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

İns cnm neler yapiosun ben pek kalkmiorum.ama skldim yatmaktan ananas kabak cekirdegi falan yiyomusun

sadece kendimi fazla yormuyorum cnm ilk iki gün dinlendim biraz bu gün normal hayatıma döndüm umarım rabbim boş çevirmez hiç birimizi zaman sanki hiç geçmiyorum cumartesi test günüm rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş ama benim çok ağrılarım var sag kasıgımda ve sol kasıgımda neden bu kadar çok ağrım var anlamadım

Bende de var. Istahim da yok. Prednol ya da antibiyotik yan etkisi diye dusundum. Crinone jel ne ise yariyor bilen var mi?

bende kullanıyorum bu jeli bebeklerin zeminini hazırlıyormuş tutunmayı kalaylarştırıyor dr öyle söyledi hamile olursak 11 haftalığa kadar kullanıcaz inşş.)

SLM arkadaslar. Befinde bir yil icinde 6. Denemem 2 kimyal gebelik var, sorun esimin sperm ve hareket problemi, 2 aralik, 3 adet embriyo transferi yapildi simdi gun sayiyorum

Canım yaa benimde 5. Denemem bende evde gün sayıyorum inşallah hepimizin son olur ya Rabbim ♥♥

kızlar bana 2 adet ovitrelle vur bu akşam dediler.2 adet çok dimi ya.sizdemi 2 adet vurdunuz.aşılamada 1 taneydide...2 side aynı yerden üstüstemi ? sağ sol ayrımı
cnm vardır d.r bir bildiği eger imkanın varsa dr ara bir sor neden iki tane die için rahat eder en azından rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş

canım haticim tutacak seninki benim içimden hep öyle geliyor.yumurta sayısı önemli değil canım benim kaliteli olması önemli sen hamile olacaksın bak gör allahımın izniyle de bebişini kucağına alacaksın. Sen bana diyordun hastanedekileri kafana takma diye sen takıyorsun bende perşembe sinirliydim. bugün daha relax olmaya çalışıyorum bende bugün 11 de hastanedeydim. 14 mm olmuş en büyüğü demekki 2 günde 4mm kadar büyüyor pazartesi opu günü veririz artık dediler içini ferah tut lütfen birbirimize dua edelim.

Bende de var. Istahim da yok. Prednol ya da antibiyotik yan etkisi diye dusundum. Crinone jel ne ise yariyor bilen var mi?

Crinone jel progesteron hormonu içeriyor canım. Normal gebeliklerde vücut kendisi bunu fazla fazla salgılarmış, ama bizimki dışarıdan bi müdahale olduğu için hormonu da takviye etmemiz gerekiyormuş.

canım haklısın sana drken benim başıma geldi.allah onları bildiği gibi yapsın ne diym.bitanem benimde 3 tane yumurtam olmuş 17-18 bu akşam 2 ovitrelle vur.pazartesi sabahı yumurta toplicaz dediler.rabbim büyük elbet bir gün olacak.çok teşekkr ederim selencim gerçekten psikolog gibisin.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallh aminnnnnnnn

dualarımız seninle allahım mucizeni senden ayırmasın. canım benim 2014 e hamile girmen ve bebişini kucağına alman dileğiyle...

ben bugün bahsettiğin çatlatma iğnesini sordumda fiyatını öğreneyimde ona göre hareket edeyim dedim. ilk tüp bebekse 2 ovitrelle verirler dedi.150 tl civarı dedi. ilk tüp bebek tedavisi yaptıranlara seninkini veriyorlarmış canım sanırım bana da onu vereceklermiş.

Selam arkadaşlar .. bugun opu vardi 2 tanecik yumos toplandi .. akibetlerini yarin ogrenicez .. insallah saglikli olurlar da tekrardan bi tedaviye gerek kalmaz.. dualarinizi eksik etmeyin lütfen:18:

Hadi gozun aydin canim hayirlisi ile simsiki tutunsun insallah sana tatlimm 9 ay hicc birakmasin seniiii

kızlar bana 2 adet ovitrelle vur bu akşam dediler.2 adet çok dimi ya.sizdemi 2 adet vurdunuz.aşılamada 1 taneydide...2 side aynı yerden üstüstemi ? sağ sol ayrımı

Canim bende 2 tane vurmustum. Biri sag digeri sol göbüşüme. Bizim doktorlarin tarzi.eminim cilekli de 2 vurmustur. Guven onlara.

canım ayın 23 ünde adet olacağım adetimle özelde başlayacağım tüp bebek e.inşallah Allah ım nasip eder de hamile haberimi alırım olmazsa da donmuş felan 2.yi yaptıramam raporsuz maddi açıdan ekimde gider raporumu alırım denemelere devam bazı tahlilleri istiyorlar bende 1 ay önceden gidip yaptıracağım.Rahim filmi 5 yıl geçerli Allahtan

canım sakin ol takma onları çok olması önemli değil sağlıklı olsun az olsun öz olsun sonraaa gelsin bebiş yada bebişler

Arkadaşlar bir liste yapalım ne dersiniz?
Sırayla kimler transfer yaptırdı kimler artıracak kimler sonuç öğrendi .? Sırasıyla bu ay kaç kişi tedavi aşamasından gecti birlikte takip edelim ... Başlıyorum herkes kendini etiketlerin daha kolay takipleşiriz:)

1.Kıds :4 Aralık transfer yapıldı ,16 Aralık sonuç bekliyor...

Hatişş ben de 2 tane vuruldum canım. .bi sağdan bi soldan mıydı hatırlamıyorum. Çok da önemli olmasa gerek..bu aksam vurulduguna göre pazartesi opu günü

bugün testimi tekrarladım 3,60 a düşmüş artık kesin negatif yani neyse kısmet artık..... ben tedavimi istanul eurofertilde oluyorum toplu tedavi seçtiğim için ücretsiz bir taze +dondurulmuş haklarım olduğu için aynı yerde devam edicem amcamın kızıda başlıycak şimdi tedaviye onun için araştırma yapıyorum istanbulda merkezinden memnun kalan pozitif sonuç alanlar merkezlerinin adını yazabilir mi acaba ben özellikle bahçeciden pozitif duyuyorum sanki fikirlerinizi alabilir miyim bide ücretler hakkında şimdiden çok teşekkür ederim hepinizi çook öpüyorum Allah'a emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…