2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hayırlı olsun cnm evet ikiz olma ihtimali yüksek peki kaçıncı gündü ve kaç hücreliydi embriyoların ve sebeb neydi sizin cvp verirsen sevinirim

teşekkürle canım.. sorun eşimde sperm sayısı ve morfolojimiz kötüydü.5 gün embiriyosuydu. tedavi sırasında ohhs oldum.bebişleri dondurmak zorunda kaldık.bir ay ara verip transferim öyle oldu..bu ikinci denemem ilk denememde tuttu ama 8 haftalıkken kalp atısları durdu.. o 4 gün embiriyosuydu.simdi kan sulandırıcı igne kullanıyorum kanda pıhtılaşma varmıs bendede bakalım artık hayırlısı sen ne aşamadasın..

Ayy maşallah arkadaşım, Allah nazarlardan saklasın..çok sevindim inanki. .hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olsun inşallah. .çok daha güzel günler görelim

Sayfaları sondan başlayıp okudum anca gördüm ne olduğunu. .bizim sekreterler cok iyi güleryüzlü anlayışlılardı aslında niye böyle yaptılarsa,ölmezler ya arasalar..
Neyse canım yaa bu süreçte hicbiseyin canını sıkmasına izin verme...
Sen söyle bakalım kayınvaliden gitti mi???

Güzel arkadaşlarım çok fazla giremiyorum ama girdikçe her yazılanı okuyorum. Sizle seviniyorum sizle üzülüyorum. .

Çok fazla bulantım var..yaşam enerjim gitti inanın çok zormuş, elbette şükür bu halime..ama zor..Allahım hepimize kolay hamilelik kolay doğum nasip etsin..
Bana da dua edin atlatayım şu günleri bir an evvel...

Negatif alan,ilaç aşamasında olan,opu yaptıran,transferi olan,sonuç bekleyen ve hamile olan bütün bütüün güzeller umutlu olun,duamız ortak,herşey güzel olacak Allahın izniyle...

Herkese sevgiler,sevgi dolu öpücükler-sarılmalar

Son düzenleme:
Kizlar dayanamadim ve 9. Gunumde kan testi yaptirdim ve sonuc pozitif 89.30 allahim insallah tamamini getirir ve hepinize nasib eder insallah hepinize dua edicem

Kizlar dayanamadim ve 9. Gunumde kan testi yaptirdim ve sonuc pozitif 89.30 allahim insallah tamamini getirir ve hepinize nasib eder insallah hepinize dua edicem

Maşallah canım benimde P.tesi 8.günüm bende inşallah pazartesi güzel haberler veririm sizlere ♥♥

istanbul gaziosmanpaşa avrupa şafak pozitif :)

kizlar bende bugun kontrole gittim 4 gundur 150lik gonalf vuruyordum, bugun kan tahlili yapildi e2 605 cikti dediler telefonda ne demek iyi mi degilmi bilmiyorum ?! gonalf 112,5a dusurdu bi de cetrotide verdi uff hic bilgi alamadim bilen varmi ?? persembe yumos toplamam var sanirim Allah yardimcimiz olsun dualarim herkese korkuyorumm zor mu acaba :S

Canım geçmiş olsun. Mide bulantısı fena olsa gerek.kac haftalık oldu şimdi senin.
Bende bir kese görsem kalp atışını duysamda rahatlasam...
Korkuyorum bazen burda olumsuzluklari okudukça. Allah herkese hayırlısını versin. ..

Bendede var o agri ilk gunlerden olmasi biraz tuhaf hele bide cisim geldimi iyice agriolar

Kodalcım kese görmeye ne zaman gideceksin. Ben pazartesi kontrole gideceğim. inş herşeyimiz yolunda gider arkadaşım. Bende hep endişeliyim acabalarla yaşayıp duruyorum.

ARKADAŞLAR KAÇ KİŞİYİZ YETIŞEMIYORUM....
ARANIZA YENI KATILDIM .TOPİK ÇOK HIZLI ILERLIYOR HEPINIZI OKUYORUM, MUTLU HABER ALANLARI KUTLUYORUM,ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN.BEN DE SONUCU BEKLEYENLERDENİM.
TOPLAMDA KAÇ KİŞİYİZ VE KAÇ POZITIF VAR KAÇ NEGATIF KIMLER BEKLIYOR TEK MESAJDA TOPLARSAK DAHA AÇIK BILGI ALABILIRIZ BIRBIRIMIZDEN.
1 krds 4 Aralık transfer oldu 16 Aralık test tarihim .... Belirti yok.
2.. Kim YAZSIN LÜFTEN TECRÜBELERIMIZI PAYLAŞALIM LÜTFEN..

Kodalcım kese görmeye ne zaman gideceksin. Ben pazartesi kontrole gideceğim. inş herşeyimiz yolunda gider arkadaşım. Bende hep endişeliyim acabalarla yaşayıp duruyorum.

Canım inşallah herşey yolundadır. Ben 16 aralik kese görmeye gitcem. Bende fazla takmamaya çalışıyorum ama okudukça endiselerim artıyor. Okumayacagim zaten artık. ..sen ne durumdasın. Pazartesi ne kontrolu ne gideceksin.

Ya benim bi sorum olcak ama sacma olurmu bilmiyorum simdi ben dondurulmus embrio tedavisine baslamistim ama o malum jel yüzünden sonraki ay igneyle devam edicez simdi sorum şu kullandigim ilaçların etkisiyle bu ay doğal yollarla hamile kalirmiyim acaba

canım çok üzüldüm allah sabır versin inşallah bidahakine mutlusona erersin ben bahçecide tedavi oluyorum bu üçüncü denemem ikisi başka yerde ama bilseydim en başta buraya gelirdim hem param hem zamanımı hemde hayellerimi aldılar allaha havale ediyorum burası biraz pahalı ama ekip muhteşem benim pazartesi opum oldu inan kendimi pırenses gibi hisettirdiler allah razıolsun tıransferim olmadı daha dr biraz bekleyelim dedi vicut dinlensin dedi adetimle gidicem ve inanıyorum inşallah hamile kalıcam canım gidin bi görüşün derim ben

MERHABA ARKADAŞLAR
4 ARALIKTA BANA DA 2 TANE BLASTOSİST TRANSFERİ YAPILDI.
2. DENEMEMDİ. UMARIM SON OLUR.
SONUCU BEKLİYORUM. 14 ARALIKTA KAN VERECEĞİM

ALLAH TÜM İSTEYENLERİ MUTLU SONA, BEBEKLERİNE KAVUŞTURSUN İNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…