hayırlı olsun cnm evet ikiz olma ihtimali yüksek peki kaçıncı gündü ve kaç hücreliydi embriyoların ve sebeb neydi sizin cvp verirsen sevinirim
Ayy maşallah arkadaşım, Allah nazarlardan saklasın..çok sevindim inanki. .hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olsun inşallah. .çok daha güzel günler görelimslm kızlaaar bi ikiz haberide bendendün akşam öğrendikki 2 tane yavrucuğum olacakmışş :) çilekli monata seninle toteme başladık aynı yolda ilerliyoruz canım bakalım inşallah herşeyin hayırlısı
Sayfaları sondan başlayıp okudum anca gördüm ne olduğunu. .bizim sekreterler cok iyi güleryüzlü anlayışlılardı aslında niye böyle yaptılarsa,ölmezler ya arasalar..günaydın kızlar.sabah hastaneye gttim iğnenin 9.günü muayenem vardı.doktorum söylemişti cumartesi olmicam hulusi bey muayene etcek o günlük demişti.neyse kızlar saat 08:45 te hastanedeydim.15 dk bekledim benim doktorumun hemşireside meğerse yokmuş bugün.neyse sekreterliğe gittim söyledim.tüp yaptırıyorum doktorum yok hulusi bey bakacakmış.ben burada bekleyemem aynı sokakta çalışıyorum zaten benden 2 sıra önce arayın 2 dakikaya burdayım dedim.arayamayız dediler.başka hemşireye gittim salak karı oda evet arayamazlar bekleyeceksiniz dedi.bekleyemem çünkü işyerim tüp yaptırdığımı bilmiyor arayın dedim.hulusi beye dedim alırız dedi.hepsi sabah sabah üstüme geldi.güya sinir stres yasaktı hepsi sabah sabah strese soktu.en sonunda sekreter kadın ararız dedi.geldim işe bakın saat kaç oldu aramadılar.ve bugün muhakkak muayene olmam lazım dememe rağmen.o kadar sinirliyimki.nefret ediyorum şu kendini bi bok sanan insanlardan.bi dünya para veriyorum eşşek gibide ilgilenecek arayacaksınız ya.tam 12:30 da gidicem hastaneye eğer almazlarsa beni doktorumu aricam şikayet edicem. çok sinirliym:26:
Kizlar dayanamadim ve 9. Gunumde kan testi yaptirdim ve sonuc pozitif 89.30 allahim insallah tamamini getirir ve hepinize nasib eder insallah hepinize dua edicem
Kizlar dayanamadim ve 9. Gunumde kan testi yaptirdim ve sonuc pozitif 89.30 allahim insallah tamamini getirir ve hepinize nasib eder insallah hepinize dua edicem
kızlar bana 2 adet ovitrelle vur bu akşam dediler.2 adet çok dimi ya.sizdemi 2 adet vurdunuz.aşılamada 1 taneydide...2 side aynı yerden üstüstemi ? sağ sol ayrımı
bugün testimi tekrarladım 3,60 a düşmüş artık kesin negatif yani neyse kısmet artık..... ben tedavimi istanul eurofertilde oluyorum toplu tedavi seçtiğim için ücretsiz bir taze +dondurulmuş haklarım olduğu için aynı yerde devam edicem amcamın kızıda başlıycak şimdi tedaviye onun için araştırma yapıyorum istanbulda merkezinden memnun kalan pozitif sonuç alanlar merkezlerinin adını yazabilir mi acaba ben özellikle bahçeciden pozitif duyuyorum sanki fikirlerinizi alabilir miyim bide ücretler hakkında şimdiden çok teşekkür ederim hepinizi çook öpüyorum Allah'a emanet olun...
Güzel arkadaşlarım çok fazla giremiyorum ama girdikçe her yazılanı okuyorum. Sizle seviniyorum sizle üzülüyorum. .
Çok fazla bulantım var..yaşam enerjim gitti inanın çok zormuş, elbette şükür bu halime..ama zor..Allahım hepimize kolay hamilelik kolay doğum nasip etsin..
Bana da dua edin atlatayım şu günleri bir an evvel...
Negatif alan,ilaç aşamasında olan,opu yaptıran,transferi olan,sonuç bekleyen ve hamile olan bütün bütüün güzeller umutlu olun,duamız ortak,herşey güzel olacak Allahın izniyle...
Herkese sevgiler,sevgi dolu öpücükler-sarılmalar
sadece kendimi fazla yormuyorum cnm ilk iki gün dinlendim biraz bu gün normal hayatıma döndüm umarım rabbim boş çevirmez hiç birimizi zaman sanki hiç geçmiyorum cumartesi test günüm rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş ama benim çok ağrılarım var sag kasıgımda ve sol kasıgımda neden bu kadar çok ağrım var anlamadımn
Masallah masallah. Gozun aydin canim. Allah tamamina erdirsin. Cok sevindimmm.
Maşallah canım benimde P.tesi 8.günüm bende inşallah pazartesi güzel haberler veririm sizlere ♥♥
Canım geçmiş olsun. Mide bulantısı fena olsa gerek.kac haftalık oldu şimdi senin.
Bende bir kese görsem kalp atışını duysamda rahatlasam...
Korkuyorum bazen burda olumsuzluklari okudukça. Allah herkese hayırlısını versin. ..
Kodalcım kese görmeye ne zaman gideceksin. Ben pazartesi kontrole gideceğim. inş herşeyimiz yolunda gider arkadaşım. Bende hep endişeliyim acabalarla yaşayıp duruyorum.
bugün testimi tekrarladım 3,60 a düşmüş artık kesin negatif yani neyse kısmet artık..... ben tedavimi istanul eurofertilde oluyorum toplu tedavi seçtiğim için ücretsiz bir taze +dondurulmuş haklarım olduğu için aynı yerde devam edicem amcamın kızıda başlıycak şimdi tedaviye onun için araştırma yapıyorum istanbulda merkezinden memnun kalan pozitif sonuç alanlar merkezlerinin adını yazabilir mi acaba ben özellikle bahçeciden pozitif duyuyorum sanki fikirlerinizi alabilir miyim bide ücretler hakkında şimdiden çok teşekkür ederim hepinizi çook öpüyorum Allah'a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?