2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Arkadaşlar biraz erken ama perşembe transferim blas 1.kalite dün akşamdan beri sıksık wc ye gitmeye başladım ..

Kodalcım sagol..insallah senin hamileliğin sıkıntısız geçer. .
Ben 6 haftalık oldum artık,7ye doğru gidiyoruz..bu ayın sonuna doğru kalp atışına gitcem. .ben de korkuyorum inanki..ama ne gelir elde..insallah Allah tamamına erdirir..bize o acıyı yaşmaz..

1.patatesever :4 aralık transfer...14 aralık test günü
2. Krds. :4 aralık transfer...16 aralık test günü

Son düzenleme:

Rabbim inş sağlıklA kucağımıza almayı nasip eder bende Hamileyim 10.gün bhcg 200 Dr başka bişey istemedi 2hafta sonra gel dedi Dr.a uyuz oldum başka kan testi istemedi kabızım çok rahatsızım dedim hamilesin olacak o kadar kalk biraz yürü dedi ben de yattığımı kim söyledi dedim psikolojik sorunlarımı vardır nedir bide özel muayenehane tavra uyuz oldum(

Merhaba arkadaşlar, yerleşme kanaması değil ciddi ciddi adetim başladı .. Kısmet dondurulmuş embriyolar için artık ..

Kan tahlillerime baktılar birşey yok dediler ama benim halaağrılarım var pazartesi için arayacaklarmış yarın yine söyliycem bakalım.

Merhaba arkadaslar
Oncelikle herkese rabbim hayirli sonuclar versin. 2 aralikta 2 embriyo transferim oldu ama sadece biri iyi durumdaydi. Ilk denemem . 14 ünde test gunu verdiler. Sabirla beklemeye calisiyorum. Hepimize kolay gelsiinnnn

Son düzenleme:
Evet aslında öyle ama sabredemiyoruz benim drum istemedigim halde yine de jel kullanmami soyledi o jelde kullandiktan sonra geri akiyor bunu söyleyince sonra ki ay igneyle devam edelim dedi

Merhaba arkadaslar
Oncelikle herkese rabbim hayirli sonuclar versin. 2 aralikta 2 embriyo transferim oldu ama sadece biri iyi durumdaydi. Ilk denemem . 14 ünde test gunu verdiler. Sabirla beklemeye calisiyorum. Hepimize kolay gelsiinnnn

embryoların kaç günlük ve kaç hücreliydi sebeb neydi sizn cnm

Merhaba arkadaslar

Benimde 2 aralik cnm transfer tarihim 12 aralıkta test günüm çünkü 5. Gun blastosist hayırlı haberleri alalım inşallah hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…