Kodalcım sagol..insallah senin hamileliğin sıkıntısız geçer. .Canım geçmiş olsun. Mide bulantısı fena olsa gerek.kac haftalık oldu şimdi senin.
Bende bir kese görsem kalp atışını duysamda rahatlasam...
Korkuyorum bazen burda olumsuzluklari okudukça. Allah herkese hayırlısını versin. ..
Kodalcım sagol..insallah senin hamileliğin sıkıntısız geçer. .
Ben 6 haftalık oldum artık,7ye doğru gidiyoruz..bu ayın sonuna doğru kalp atışına gitcem. .ben de korkuyorum inanki..ama ne gelir elde..insallah Allah tamamına erdirir..bize o acıyı yaşmaz..
Hımmm anladım canım cok geçmiş olsun bu arada kac yasindasin ilk tedavin mi?
Bes belli ohss olmuşsun, neye dayanarak acaba transferi erteleyecek bir durum yok demişler. Ohss'ın tüm belirileri aşırı şekilde sende var. Bu durumda gebelik oluşursa durum daha da ciddileşe bilir. Korkutmak istemem, ancak yazmadan geçemedim. İn şee Allah transfere kadar tüm sıkıntıların biter.
Yoncaaa bende 25 yaşındayim benim ilk denemem malesef negatifti bu ayki de tedavimde yarim kaldi of of
Evet aslında öyle ama sabredemiyoruz benim drum istemedigim halde yine de jel kullanmami soyledi o jelde kullandiktan sonra geri akiyor bunu söyleyince sonra ki ay igneyle devam edelim dedi
Merhaba arkadaslar
Oncelikle herkese rabbim hayirli sonuclar versin. 2 aralikta 2 embriyo transferim oldu ama sadece biri iyi durumdaydi. Ilk denemem . 14 ünde test gunu verdiler. Sabirla beklemeye calisiyorum. Hepimize kolay gelsiinnnn
8. Gün beta hcg:66, Rabbim dileyen herkese nasip etsin inş.. Arkadaşlar hiçbir belirti aramayın belirtim olmadı benim
embryoların kaç günlük ve kaç hücreliydi sebeb neydi sizn cnm
Merhaba arkadaslar
Oncelikle herkese rabbim hayirli sonuclar versin. 2 aralikta 2 embriyo transferim oldu ama sadece biri iyi durumdaydi. Ilk denemem . 14 ünde test gunu verdiler. Sabirla beklemeye calisiyorum. Hepimize kolay gelsiinnnn
Yoncaaa Ben Beylikdüzü medicana Hastanesine gidiyorum canım ya sen hangisine gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?