- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Kizlar dayanamadim ve 9. Gunumde kan testi yaptirdim ve sonuc pozitif 89.30 allahim insallah tamamini getirir ve hepinize nasib eder insallah hepinize dua edicem
Kodalcım sagol..insallah senin hamileliğin sıkıntısız geçer. .
Ben 6 haftalık oldum artık,7ye doğru gidiyoruz..bu ayın sonuna doğru kalp atışına gitcem. .ben de korkuyorum inanki..ama ne gelir elde..insallah Allah tamamına erdirir..bize o acıyı yaşmaz..
Evet aslında öyle ama sabredemiyoruz benim drum istemedigim halde yine de jel kullanmami soyledi o jelde kullandiktan sonra geri akiyor bunu söyleyince sonra ki ay igneyle devam edelim dedi
Drum akmamasi gerekiyo dedi tüpbebek hemşiresi akar diyo yani iyice kafami karistirdilar ( cirnone jel)
kaçıncı gün ve kaç hücreli kaç embryo vermıslerdı cnm bıde sebeb neydı sızın
kasım 25 de transferim oldu ilk denemem hamileyim çok şükür rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi da nasip eder isteyen herkese hayırlı bir evlat verir inşallah
Drum akmamasi gerekiyo dedi tüpbebek hemşiresi akar diyo yani iyice kafami karistirdilar ( cirnone jel)
Tatlim evet 2 tane kondu allah razi olsun canim amin insallahh canim benim de senin gibi saglikli sihhatli tutunur bebisler insallah tatlimmArkadaşlar iyi akşamlar
Nazarboncuk35 sanırım iki embriyo yerleştirdiler rabbim inşallah hakkında hayırlısını nasip eder.hayırlı değilsede iki bebişinide hayırlara çevirip nasip eder.uzun zamandır nete giremiyorum.olumlu olumsuz olan arkadaşlar var hepimizin hakkında hayırlısı
ben birşey sorma istiyorum bana bir embriyo yerleştirildi ve kan testi değerlerimiz şu şekilde
10. gün : 273
12. gün : 448
16. gün : 2005
çıktı.04.12.2013 de de drumuza gittik ve kesemizi gördük inşallah kalp atışını henüz duyamadık 15 gün sonra oda inşallah.sizce tek yumurta ikizi olma ihtimali var mıdır?yani değerlerimiz yüksek çıkınca tereddütte düştük bizde baya.drumuza iki tane yerleştirmesi için çok ısrar ettik ama hem yasak olduğu hemde içerde kendiliğinden çoğaldığı için yapmadı.değerlerimizde böyle yüksek olunca kafamızı bişeyler kurcalamıyor değil aslında.
amma da uzun yazdım valla kusura bakmayın =)
arkadaşlar, ben henüz tedaviye başlamak için bir mezkezle görüşmedim sadece raporumu almak için ilk testimi yaptırdım bugün. raporumu almam sanırım 1.5 ayı bulacak. sizlere sorum şu. acaba ben bu aydan yumurta takibine başlasam mı. yada başladığım ay ki yumurta takibi yeterli olur mu? yumurta takibi regl den ne kadar süre sonra başlıyor. ben bu konuda çok bilgisizim ve çok korkuyorum bu süreçten. lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın.
Ben pek önemsemediğim için kullanıp normal hayatıma devam ediyordum. Yata da bilirdim, otura da. Pek dikkat etmezdim. Ancak bana da 15 dakika yürümek demişlerdi.İnşallah canim peki sen nasıl kullaniyodun bana kullandiktan sonra biraz yurumemi soylemislerdi.
Sizde sorunun ne olduğu, tam olarak ne ilaç kullandığını bilmediğim için bir cevap yazamıycam. Ancak gerçek şu ki, bir kaç arkadaş tedaviye başlıyacakken adet olmadı ve hamile olduğunu öğrendi. Hayat mucuzelerle dolu.Kizlar ben bugün bişey sordum neden cvp veren olmadi sorum su kullandigim ilaclarin etkisiyle dogal yoldan hamile kalirmiyim tecrübe lutfen
Benimde 2 aralik cnm transfer tarihim 12 aralıkta test günüm çünkü 5. Gun blastosist hayırlı haberleri alalım inşallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?