2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar dayanamadim ve 9. Gunumde kan testi yaptirdim ve sonuc pozitif 89.30 allahim insallah tamamini getirir ve hepinize nasib eder insallah hepinize dua edicem
Maşallah gözünaydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inş

Kuzum ben 6+4 gunlukken gorduk kalp atislarini cok sukur ins sende gidersengorursun ins🙏

Evet aslında öyle ama sabredemiyoruz benim drum istemedigim halde yine de jel kullanmami soyledi o jelde kullandiktan sonra geri akiyor bunu söyleyince sonra ki ay igneyle devam edelim dedi

Jel denen şey içeride kalmaz ki, mutlaka akar. Ve akıcağını hesaba katarak yapıyolar. Yani aksa bile vücut gekeni almış oluyor. Ne jeliki öyle?

Drum akmamasi gerekiyo dedi tüpbebek hemşiresi akar diyo yani iyice kafami karistirdilar ( cirnone jel)

Ben de kullaniyorum ayni jeli cok kivamli bir jel zaten benimki akmiyo hic canim sen yeterince geriye dogru yapmiyo musun acaba yani uzun kismini iceri sok sokabildigin kadar sonra kalin yerinden sik sen cok iceri sokmuyosan akiyodur canim

Arkadaşlar iyi akşamlar

Nazarboncuk35 sanırım iki embriyo yerleştirdiler rabbim inşallah hakkında hayırlısını nasip eder.hayırlı değilsede iki bebişinide hayırlara çevirip nasip eder.uzun zamandır nete giremiyorum.olumlu olumsuz olan arkadaşlar var hepimizin hakkında hayırlısı

ben birşey sorma istiyorum bana bir embriyo yerleştirildi ve kan testi değerlerimiz şu şekilde

10. gün : 273
12. gün : 448
16. gün : 2005

çıktı.04.12.2013 de de drumuza gittik ve kesemizi gördük inşallah kalp atışını henüz duyamadık 15 gün sonra oda inşallah.sizce tek yumurta ikizi olma ihtimali var mıdır?yani değerlerimiz yüksek çıkınca tereddütte düştük bizde baya.drumuza iki tane yerleştirmesi için çok ısrar ettik ama hem yasak olduğu hemde içerde kendiliğinden çoğaldığı için yapmadı.değerlerimizde böyle yüksek olunca kafamızı bişeyler kurcalamıyor değil aslında.

amma da uzun yazdım valla kusura bakmayın =)

kızlar takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum çoğu zaman. sonuç alan arkadaşları mesajla bildirirseniz süper olur...

mügecim tebrikler, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
evet kızlar bugün yumurtalarım toplandı.... heycanla gelecek telefonu bekliyorum....3 ay önce ilk toplamada transfer olmadı...dua edin bu sefer olsun....

kasım 25 de transferim oldu ilk denemem hamileyim çok şükür rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi da nasip eder isteyen herkese hayırlı bir evlat verir inşallah

hayırlı olsun benimde 25inde transferim gerçeklesmişti nerde yaptırdın ankara tüp bebektemi
benimde pozitif sonucum

Drum akmamasi gerekiyo dedi tüpbebek hemşiresi akar diyo yani iyice kafami karistirdilar ( cirnone jel)

Canım sen nasıl bir tedavi görüyorsun, ben hiç bir şey anlamadım. Crinone jeli sana neden verdi? Sizde donmuş tedavisimi olacak? Dr.un bana hiç normal gelmedi. Jeli ben 10 hafta kullandım ve hep aktı. Kullanan her kesde de akıyor. Kime istersen sor. Bazen pıhtılaşıp akıyor, bazen olduğu gibi. Akması üzerinde bile yazıyor. Kağızını okursan olması lazım.

Allah en hayırlı zamanda başlamanızı nasip eylesin.

Tatlim evet 2 tane kondu allah razi olsun canim amin insallahh canim benim de senin gibi saglikli sihhatli tutunur bebisler insallah tatlimm

Kizlar ben bugün bişey sordum neden cvp veren olmadi sorum su kullandigim ilaclarin etkisiyle dogal yoldan hamile kalirmiyim tecrübe lutfen

Oooo masallh listemiz 9hamileye ulasmis. Dilerim bu sayi artarak devm eder.benimde sali gunu transferim insan unutlanmadan hayal kurmadan yapamiyor.umutlanmayayim diyorum ama yok.elde drgil.rabbim emek veren isteyen herkesin yuzunu guldursun.bendde hamileyim haberini paylasmk istiyorum insalllhh.rabbim senden istiyoruz dermanimiz sende

arkadaşlar, ben henüz tedaviye başlamak için bir mezkezle görüşmedim sadece raporumu almak için ilk testimi yaptırdım bugün. raporumu almam sanırım 1.5 ayı bulacak. sizlere sorum şu. acaba ben bu aydan yumurta takibine başlasam mı. yada başladığım ay ki yumurta takibi yeterli olur mu? yumurta takibi regl den ne kadar süre sonra başlıyor. ben bu konuda çok bilgisizim ve çok korkuyorum bu süreçten. lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın.

Şimdide n yumurta takibi yaptırmanın bir anlamı olduğunu hiç sanmıyorum. Tedavi görüceyin merkezle ilk görüşmeğe gittiğinde kontrol edeceklerdir. Sonrasında da reqlin 2 ve ya 3.günü tedaviye başlanıyor. Sen şimdiden böyle şeylerle kafanı yorma bence. Dr.un gerekli olanı söylecektir. Küçük bir nasihat...şimdiden arı sütü kullanmaya başla. Ne kadar çok kullanırsan o kadar etkili. Yumurtalar kaliteli oluyor.

İnşallah canim peki sen nasıl kullaniyodun bana kullandiktan sonra biraz yurumemi soylemislerdi.
Ben pek önemsemediğim için kullanıp normal hayatıma devam ediyordum. Yata da bilirdim, otura da. Pek dikkat etmezdim. Ancak bana da 15 dakika yürümek demişlerdi.

Kizlar ben bugün bişey sordum neden cvp veren olmadi sorum su kullandigim ilaclarin etkisiyle dogal yoldan hamile kalirmiyim tecrübe lutfen
Sizde sorunun ne olduğu, tam olarak ne ilaç kullandığını bilmediğim için bir cevap yazamıycam. Ancak gerçek şu ki, bir kaç arkadaş tedaviye başlıyacakken adet olmadı ve hamile olduğunu öğrendi. Hayat mucuzelerle dolu.

Benimde 2 aralik cnm transfer tarihim 12 aralıkta test günüm çünkü 5. Gun blastosist hayırlı haberleri alalım inşallah hepimiz

Hadi inş. güzel haberlerini bekliyoruz cnm ;-) beklemek cok zormuş. Hayırlısıyla sonuclansın da bekliycez artik
Cogu arkadasin okudugum kadariyla agrilari varmiş. Sende de varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…