2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

evet kızlar bugün yumurtalarım toplandı.... heycanla gelecek telefonu bekliyorum....3 ay önce ilk toplamada transfer olmadı...dua edin bu sefer olsun....

İns. transferinin sonrada testin pozitif sonucunun haberlerini aliriz cnm :-D Rabbim tüm aşamaları kolaylikla geçmeni nasip etsin.

Canim ben ankara baskent unv. Hastanesinde tedavi oldum. Agustosta adetimin 2.gunu gitmistim ilk. Doktorum hiiicc oyalamadan asilama tedavisine aldi. Sayi azligi ve morfoloji bozuklugu vardi. Asilamayi yaptigi anda cok fazla beklenti icine girmeyin. Olmazsa bi daha asilama yapmam direkt tup bebege gecerim dedi. Nitekim olmadi. Ben eylul de hemen yapariz saniyordum. Doktorum bi takip edelim dedi. Eylulde de ekimdede takip etti. Kasimda tup bebek yaptik. Simdi 5+4luk hamileyim. Darisi isteyen dileyen herkese nasip olsunn. Saglikla kucagimiza alip buyutelim insallahh.

Sende simdiden gorunmelisin bence doktora. Bu gecen surede de raporumuzu hallettik. Ha deyince uygun olmayabilirsin. Gecen aydan kist kalmis mi kan degerin nasil. Yumurtalarin nasil gelisiyo ki hangi ilacla nasil baslamak gerekir vs. Diye. Bence ihmal etme canim. Merkeze karar verdikten sonra bi gorun derim ben.

Kızlarr günaydınnn

Biz iyiyiz galıbaa Daha 1 gun olmadı bebişimi alalı bi değişiklik arıyorum kendimde
Çok erken dimiii
yarın işe başlıyorum dr yatmana rapora gerek yok dedi bugünde dinlenmedeyim tabi sürekli yatmıyorum
güzel sonuçlar alırız inş

kendini çok yorma iş yapma sakın ben hiç bişey yapmadım test gününe kadar sürekli yatmadım ama işte yapmadım açıkçası annesi iyi bak bebişe öpüyorum hayırlısı olsun inşallah :)

kendini çok yorma iş yapma sakın ben hiç bişey yapmadım test gününe kadar sürekli yatmadım ama işte yapmadım açıkçası annesi iyi bak bebişe öpüyorum hayırlısı olsun inşallah :)

Sagol cnm iş yapmıyorum evin ıcınde dolanıyorum yarın işe başlıyorum ama muhasebeciyim yorucu degil işim
vucutta değişiklik olmaz dımı daha gazım var biraz sende bişey olmuşmuydu ilk gün .

Hanımlar, nasılsınız? Bugün transferimin 4. Günü ilginç bir şekilde bugün kafam Leyla gibi :) böyle olan var mı? Hala kasık ağrılarım devam ediyor, oturduğumda sürekli aşağıdan baskı hissediyorum ve rahat edemiyorum. Bana benzeyen var mı?

canim ben 1. gundeyim ama gaz ve arada kasik batmalari oluyo bence bi belirti arama bu kadar erken bisey hissedilmez ama ins bebikomuz sikica tutunuyordur :)

Canim medicana da doktorun kim peki senin

mehmet bey cnm senin kim kontrollere avrasyaya gittim dun transferim oldu 5. gun transferi

cnm kasık ağrılarımız aynı sekilde ağrıyor sanırım ben gece bile uyuyamıyorum ağrılarından lavaboya oturduğumda o agrı dahada artıyor ayın 18 adet günüm sanırım olmadı öyle hissediyorum eşim yok olmuştur merak etme desede ben öyle düşünmüyrum benimde 4. günüm bu günbelki erken ama adet olmama yakın olan bütün belirtiler var rabbim hakkııımızda hayırlı olanı versin ama bu yol çok zor ve yorucu mevlam kimseyi boş cevirmesin

Son düzenleme:
Kizlar dayanamadim ve 9. Gunumde kan testi yaptirdim ve sonuc pozitif 89.30 allahim insallah tamamini getirir ve hepinize nasib eder insallah hepinize dua edicem

gözün aydın allahım devamını nasip eder inşallah

Bnmde bgn 4.gun cnm senle ben birebir ayniyiz biliyosun bakalim nolcak hayirlisi kanaman fln oldumu hic

Benim doktorumda mehmet koç senin ilk mi nasıldı tedavin hangi ilaçlar i kullaniyosun
tatlim ikinci tedavim mehmet beyde ikiside ondan Allah razi olsun vok iyi bir dr senin kacinci tedavin ne asamadasin sen :)

Kizlar bu arada iki tanev3.gun 8 hucreli embtiyonun basari sansi ne kadardir
caniimmm caniimm Rabbim yeterki ol desin 3 te olur 5 te :)

selam kızlar
benım bugun transferın 2. gunu. cuma transferım yapıldı. ama cok zordayım. kabız oldum o kadar dıkkat etmeme ragmen. 4 gundur tuvalete gıdemıyorum. boyle olup ılac kullanan var mı...

selam kızlar
benım bugun transferın 2. gunu. cuma transferım yapıldı. ama cok zordayım. kabız oldum o kadar dıkkat etmeme ragmen. 4 gundur tuvalete gıdemıyorum. boyle olup ılac kullanan var mı...

Evet canım benim daha önceki denemelerden tecrübe edindim daha önce annem neler neler yapıyordu komposto lar kuru kayısı lar benim antibiyotiğe bağlı inanılmaz kabızlık sorunu vardı bu sefer benim hemşirem sağ olsun bir şurup ismi verdi dupalac diye tamamiyle bitkisel hiç bir sorun olmaz gönül rahatlığı ile kullan dedi bende kullandım çok iyi geldi akşamları bir kapak içtim sende sor hiç durma al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…