evet kızlar bugün yumurtalarım toplandı.... heycanla gelecek telefonu bekliyorum....3 ay önce ilk toplamada transfer olmadı...dua edin bu sefer olsun....
arkadaşlar, ben henüz tedaviye başlamak için bir mezkezle görüşmedim sadece raporumu almak için ilk testimi yaptırdım bugün. raporumu almam sanırım 1.5 ayı bulacak. sizlere sorum şu. acaba ben bu aydan yumurta takibine başlasam mı. yada başladığım ay ki yumurta takibi yeterli olur mu? yumurta takibi regl den ne kadar süre sonra başlıyor. ben bu konuda çok bilgisizim ve çok korkuyorum bu süreçten. lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın.
Emha sen hangi ilclari kullaniyosun
Yoncaaa Ben Beylikdüzü medicana Hastanesine gidiyorum canım ya sen hangisine gidiyosun
Kızlarr günaydınnn
Biz iyiyiz galıbaaDaha 1 gun olmadı bebişimi alalı bi değişiklik arıyorum kendimde
Çok erken dimiii
yarın işe başlıyorum dr yatmana rapora gerek yok dedi bugünde dinlenmedeyim tabi sürekli yatmıyorum
güzel sonuçlar alırız inş
kendini çok yorma iş yapma sakın ben hiç bişey yapmadım test gününe kadar sürekli yatmadım ama işte yapmadım açıkçası annesi iyi bak bebişe öpüyorum hayırlısı olsun inşallah :)
Sagol cnm iş yapmıyorum evin ıcınde dolanıyorum yarın işe başlıyorum ama muhasebeciyim yorucu degil işim
vucutta değişiklik olmaz dımı daha gazım var biraz sende bişey olmuşmuydu ilk gün .
Hanımlar, nasılsınız? Bugün transferimin 4. Günü ilginç bir şekilde bugün kafam Leyla gibi :) böyle olan var mı? Hala kasık ağrılarım devam ediyor, oturduğumda sürekli aşağıdan baskı hissediyorum ve rahat edemiyorum. Bana benzeyen var mı?
Canim medicana da doktorun kim peki senin
Hanımlar, nasılsınız? Bugün transferimin 4. Günü ilginç bir şekilde bugün kafam Leyla gibi :) böyle olan var mı? Hala kasık ağrılarım devam ediyor, oturduğumda sürekli aşağıdan baskı hissediyorum ve rahat edemiyorum. Bana benzeyen var mı?
Kizlar dayanamadim ve 9. Gunumde kan testi yaptirdim ve sonuc pozitif 89.30 allahim insallah tamamini getirir ve hepinize nasib eder insallah hepinize dua edicem
tatlim ikinci tedavim mehmet beyde ikiside ondan Allah razi olsun vok iyi bir dr senin kacinci tedavin ne asamadasin sen :)Benim doktorumda mehmet koç senin ilk mi nasıldı tedavin hangi ilaçlar i kullaniyosun
caniimmm caniimm Rabbim yeterki ol desin 3 te olur 5 te :)Kizlar bu arada iki tanev3.gun 8 hucreli embtiyonun basari sansi ne kadardir
Benim doktorumda mehmet koç senin ilk mi nasıldı tedavin hangi ilaçlar i kullaniyosun
selam kızlar
benım bugun transferın 2. gunu. cuma transferım yapıldı. ama cok zordayım. kabız oldum o kadar dıkkat etmeme ragmen. 4 gundur tuvalete gıdemıyorum. boyle olup ılac kullanan var mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?