- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
Evet canım benim daha önceki denemelerden tecrübe edindim daha önce annem neler neler yapıyordu komposto lar kuru kayısı lar benim antibiyotiğe bağlı inanılmaz kabızlık sorunu vardı bu sefer benim hemşirem sağ olsun bir şurup ismi verdi dupalac diye tamamiyle bitkisel hiç bir sorun olmaz gönül rahatlığı ile kullan dedi bende kullandım çok iyi geldi akşamları bir kapak içtim sende sor hiç durma al canım
cok tesekkur ederım. hemen alayım barı. yoksa catlayacagım...
Bnmde bgn 4.gun cnm senle ben birebir ayniyiz biliyosun bakalim nolcak hayirlisi kanaman fln oldumu hic
selam kızlar
benım bugun transferın 2. gunu. cuma transferım yapıldı. ama cok zordayım. kabız oldum o kadar dıkkat etmeme ragmen. 4 gundur tuvalete gıdemıyorum. boyle olup ılac kullanan var mı...
Canım benim kanama olmadı, oluyormuymuş. Kanama olması mı normalmiş olmaması mı? Iyice kafam karıştı :S
yok cnm norml yada normal degl dye bsy yok bu arada ben hala yatıyorum sen napıyosun
Bende yatıyorum canım :) ama bugün bir uyumuşum sorma :) sabah 11:30 da kalktım, uyusam gene uyurum :) sen ne alemdesin?
Benimde ikinci denemem peki canım cirnone jeli kullaniyomusun
Canım bol su, kayısı kurusu ve zeytinyağlı yeşil fasülye tavsiye ederim. Hatta bol bol zeytinyağlı yemekler tavsiye ederim.
Merhaba arkadaslar,
Benim ilk denemem. 30 Kasimda 5. Gun embriyosu transferi yapildi. Normalde yarin test gunum ama dayanamayip bugun yaptirdim. Sonuc 14.06...
Bir sonraki testi yarin mi yapmaliyim yoksa sali mi? Simdiden sevinmek icin erken mi?
Merhaba arkadaslar,
Benim ilk denemem. 30 Kasimda 5. Gun embriyosu transferi yapildi. Normalde yarin test gunum ama dayanamayip bugun yaptirdim. Sonuc 14.06...
Bir sonraki testi yarin mi yapmaliyim yoksa sali mi? Simdiden sevinmek icin erken mi?
onları yaptıgım halde boyle oldu. ama bugun cok zorlanarak yapmak zorunda kaldım.ıkınmak cok mu tehlıkelı kızlar. doktoru ıle bu konuyu konusan var mı aranızda. cuma transferım olmustu benım. bugun ıkındım dıye bır zararı olmus olabılır mı.. oyle ıse kendımı hıc affedemem.
Hanımlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, sanki beynim uyuşuyor, başım dönüyor gibi, midem hafif bulanıyorböyle olan var mı? Yoksa benim tansiyonum falan mı düştü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?