2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cok tesekkur ederım. hemen alayım barı. yoksa catlayacagım...

kızlar benim transferimin bu gün 6. günü dün kahve rengi lekelenmem oldu bu günde çok az geldi nedir buuuuuuuuuuu aranızda böyle olan varmı yardımcı olurmusunuzzzzzz:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

selam kızlar
benım bugun transferın 2. gunu. cuma transferım yapıldı. ama cok zordayım. kabız oldum o kadar dıkkat etmeme ragmen. 4 gundur tuvalete gıdemıyorum. boyle olup ılac kullanan var mı...

Canım bol su, kayısı kurusu ve zeytinyağlı yeşil fasülye tavsiye ederim. Hatta bol bol zeytinyağlı yemekler tavsiye ederim.

Bende yatıyorum canım :) ama bugün bir uyumuşum sorma :) sabah 11:30 da kalktım, uyusam gene uyurum :) sen ne alemdesin?

aynen bende cnm ben sabah 7.30da kalkıyorum eşim progesteron iğnemi vuruyo sonra sekize kadar bekliyoruz sekizde eustrofeni ve innofolic denen vitamini içiyorum sonra tekrar yatış onikide kalktım arar ara uyudum ve sımdı kalktım dörtteki ilaçlarım için bnm ilaçlarım sabah 8 ikindi 4 akşam sekiz ve gece onikide aralarda uyukluyorum akşam sekiz oniki arasıda yatarak film izliyoruz eşimle

Merhaba arkadaslar,
Benim ilk denemem. 30 Kasimda 5. Gun embriyosu transferi yapildi. Normalde yarin test gunum ama dayanamayip bugun yaptirdim. Sonuc 14.06...

Bir sonraki testi yarin mi yapmaliyim yoksa sali mi? Simdiden sevinmek icin erken mi?

Canım bol su, kayısı kurusu ve zeytinyağlı yeşil fasülye tavsiye ederim. Hatta bol bol zeytinyağlı yemekler tavsiye ederim.

onları yaptıgım halde boyle oldu. ama bugun cok zorlanarak yapmak zorunda kaldım.ıkınmak cok mu tehlıkelı kızlar. doktoru ıle bu konuyu konusan var mı aranızda. cuma transferım olmustu benım. bugun ıkındım dıye bır zararı olmus olabılır mı.. oyle ıse kendımı hıc affedemem.

Merhaba arkadaslar,
Benim ilk denemem. 30 Kasimda 5. Gun embriyosu transferi yapildi. Normalde yarin test gunum ama dayanamayip bugun yaptirdim. Sonuc 14.06...

Bir sonraki testi yarin mi yapmaliyim yoksa sali mi? Simdiden sevinmek icin erken mi?

bence sen hamilesin cnm bence testi yarın sonra bide çarşamba yaptır yarın şöle 20leri geçiyosa rahatlarsın iice çarşambada katlanır bu arada sizin sebeb neydi cnm

Merhaba arkadaslar,

ıkı gunde bır ıkıye katlanırsa hamılesın... bence salıyı bekle o zaman kesın sonuc alırsın...

Canin yaa benimde ilk denememde ayni sorun vardi ben transferin oldugu gun kendimi zorlamistim duphalac kullanmiyosun galiba

Canım bana kanız olmamaya dikkat et dediler, bol bol su sebze ve meyve ye dediler. O kadar stres bence kendine Rabbim bu dünyada alacak nefes verdiyse yavrularımıza bir şeycikler olmaz inşallah. Sen durumunu doktorunla görüşürüp bunun için zararsız bir şey önermesini isteyebilirsin.

Hanımlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, sanki beynim uyuşuyor, başım dönüyor gibi, midem hafif bulanıyor böyle olan var mı? Yoksa benim tansiyonum falan mı düştü?

Hanımlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, sanki beynim uyuşuyor, başım dönüyor gibi, midem hafif bulanıyor böyle olan var mı? Yoksa benim tansiyonum falan mı düştü?

Ben de ayni durumdayim. Surekli yatmaktan basimiz donuyor olabilir. Mide bulantisi kesinlikle ilaclarin yan etkisi. Transfer sonrasi yatiyoruz ama ne kadar ise yarar bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…