Ben de ayni durumdayim. Surekli yatmaktan basimiz donuyor olabilir. Mide bulantisi kesinlikle ilaclarin yan etkisi. Transfer sonrasi yatiyoruz ama ne kadar ise yarar bilmiyoruz
Bugun transferimin 4; gunu hala belimde ve kaasiklarimda hafif hafif agrilar var normalmidir sizce
ıkı gunde bır ıkıye katlanırsa hamılesın... bence salıyı bekle o zaman kesın sonuc alırsın...
Benimde kasıklarda var canım, normaldir diye düşünüyorum, inşallah normaldir.
İns cnm belim yatmaktanda agrio olabilir aslinda ama kasiklarimda agri doluluk var resmen hele idrar yaparken daha bi sanci oluo sendede oylemi
Bel ağrısı yatmaktan olabilir canım, doluluk hissi bende de var. Ama idrarda sıkıntı yaşamıyorum. Bol su iç canım, her derde devadır su :) bana ilk 3 gün banyo yapma demişlerdi. Ne zaman yapsam onu düşünüyorum.
Bel ağrısı yatmaktan olabilir canım, doluluk hissi bende de var. Ama idrarda sıkıntı yaşamıyorum. Bol su iç canım, her derde devadır su :) bana ilk 3 gün banyo yapma demişlerdi. Ne zaman yapsam onu düşünüyorum.
Bu sikintilar bende de var. Ben dayanabildigim kadar sure banyo yapmamayi dusunuyorum. 7-9. Gunler kesin tutunma asamasiymis. Dus riskli olabilir evham cok
Bu sikintilar bende de var. Ben dayanabildigim kadar sure banyo yapmamayi dusunuyorum. 7-9. Gunler kesin tutunma asamasiymis. Dus riskli olabilir evham cok
Maşallah canım benimde P.tesi 8.günüm bende inşallah pazartesi güzel haberler veririm sizlere ♥♥
Prof. Dr. OSMAN HALDUN DEVELİOĞLU canım...
Canım benim yarın güzel haberlerini bekliyorum ben 8. Gün idrarda 2. Silik çizgiyi görmüştüm
Kizlar dayanamadim ve 9. Gunumde kan testi yaptirdim ve sonuc pozitif 89.30 allahim insallah tamamini getirir ve hepinize nasib eder insallah hepinize dua edicem
Maşallah gözünaydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inş
Bana dr sakin 8.gun test yapmayin hamile olsan da olmasan da vucut o gun beta hcg maksimum salgilar yaniltici olur demisti
cnm gözün aydın darısı başımıza bizede dua et bizde istiyoz bi bundanbide bundan
cnm gözün aydın darısı başımıza bizede dua et bizde istiyoz bi bundanbide bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?