2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ben de ayni durumdayim. Surekli yatmaktan basimiz donuyor olabilir. Mide bulantisi kesinlikle ilaclarin yan etkisi. Transfer sonrasi yatiyoruz ama ne kadar ise yarar bilmiyoruz

Valla bilmiyorum canım, Allah'tan hayırlısı bakalım. Resmen kanım çekildi gibi oldum

İns cnm belim yatmaktanda agrio olabilir aslinda ama kasiklarimda agri doluluk var resmen hele idrar yaparken daha bi sanci oluo sendede oylemi

Bel ağrısı yatmaktan olabilir canım, doluluk hissi bende de var. Ama idrarda sıkıntı yaşamıyorum. Bol su iç canım, her derde devadır su :) bana ilk 3 gün banyo yapma demişlerdi. Ne zaman yapsam onu düşünüyorum.

Bu sikintilar bende de var. Ben dayanabildigim kadar sure banyo yapmamayi dusunuyorum. 7-9. Gunler kesin tutunma asamasiymis. Dus riskli olabilir evham cok

Onu bende dusunuorum kokacam yakinda carsambaya kadar sabredicem sanirim ben persembe doktora gidicez ilaclarim bitio cunku doluluk hissi hamilelerdede oluomus umarim bizdede ondan vardir belimede sanki bisi batio esime ovduruyorum hergun hafiften

arkadaşlar kasık ağrısı ve adet sancılarını pek fazla dikkate almayın çünkü yumurta toplama işleminde kalan yumurtaları atamadığımızdan bu sancıların olması çok normalmiş. bende de hala devam ediyor drumuz kese büyüdükçe onlar küçülecek ve sıkıntılar gidecek dedi ve yok olana kadarda sancıların devam eder dedi.bu arada bende yatarak beklemiştim tahlil günüme kadar 3. gün embriyosuydu ve dayanamayıp 10. gün test yapmıştık ve ben hala neredeyse yatıyorum çok acil bir işim olmadıkçada kalkmıyorum sanırım artık tembelleştim.iki hafta sonra işe başlamam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum=)

Bana dr sakin 8.gun test yapmayin hamile olsan da olmasan da vucut o gun beta hcg maksimum salgilar yaniltici olur demisti

Canım ben artık çok bunalmıştım belirsizlik çook kötüydü benim için ama değerim doktorumu çok memnun etti ve 2. Testi yapmaya gerek yok 10 gün sonra keseye bakalım dedi.hayırlısı inşallah herşey hepimiz için yolunda gider

cicibebem geldim nasılsın ben biraz daha iyiyim evde misafir var mutfakta gizlice giriyorum merktayım :26: kalinkancım hemen moral bozma lütfen daha var durun bi çay verip geliyom hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…