2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

2 hafta sonra mi canim ne kadardir izinlisin o kadar izni nasil aldin valla bana 1 gun bile vermediler

Canım benim yarın güzel haberlerini bekliyorum ben 8. Gün idrarda 2. Silik çizgiyi görmüştüm

Canım beniim inşallah bugün çok ağrım oldu kasıklarımda ama dünde banyo yapmıştım evhamlandım kafaya koydum yarın yapcam inşallah ♥♥ Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

merhaba arkadaşlar inşaALLAH hepimiz için herşey yolundadırsevgili Mügecim hayırlı olsun inşaALLAH değerlerin katlanarak devam ederbugün ve dün pozitif sonuç alan arkadaşlar ALLAH C.C tamamına erdirsin transfer olan ve olacak arkadaşlar ALLAH kolaylık versin inşaALLAH herşey yolunda gider.negatif sonuç alan arkadaşlarım ALLAH sabır versin inşaALLAH toparlanıp tekrar tedaviye başlarsınız ve son tedaviniz olur bebeklerinizi kucağınıza alırsınız....YÜCE YARADAN HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN,GÖNLÜMÜZDEKİLERİ BİZE NASİP ETSİN (AMİNNNN)

Tebriklerrrr. Darisi basimiza... transfer sonrasi ozel birsey yaptin mi? Bazilari ayaklarinin altina yastik koyup oyle yatiyormus. Rahim tarafina dogru kan gitsin diye. Dogru mu acaba?

Canım ben 2 gün yastık koyup sırt üstü yattım ama etkisi var mı bilmiyorum hemşirem transferden sonra yatağımı o şekilde ayarladığı için bende evde öyle yattım

Amiiin ♥ canım♥

Benımde transferin 4.günü. iğne ve jele devam.. aksam yemeklerınden sonra nedense şişkinlik var..

Canım benim inşallah ama bekleyiş bitmiyor rabbim hepimizin yüzüne baksın

Canım benim ya inşallah sende benim gibi görürsün 2. Çizgiyi ama çıkmazsa negetif diye düşünme benimki 89 ken bile çok silik çıktı haberini bekliyorum

2 hafta sonra mi canim ne kadardir izinlisin o kadar izni nasil aldin valla bana 1 gun bile vermediler

canım 5 yıldır aynı firmadayım patronumla açık açık konuştum sağolsun hiç bir ses çıkarmadı 1 aylık izin verdi hatta zaman uzun evden yürüteyim dedim olmaz sen strese girmemelisin dedi =)yumurta takibide cabası.ama 1 hafta daha uzatacağız sanırım çünkü drumuz kalp atışını duymadan işe başlama dedi

Masallah canim hala vicdanli insanlar ozellikle de patronlar varmis demek ki yani cok sevap yaptiklari gercekten aman allah bozmasin canim

kızlar adet oldum yarın dr gidicemde bebeklerimi nezaman alırım sizce daha adetime ongün vardı bugün olunca çok sevindim
Benimde 1 hafta önceden geldi bende cok sevindim Yarın Dr randevum var sanırım iğnelere başlıcam bizim bebişler beraber gelcek gibi görünüyor

canım yarın sabah opuya gidiyorsun. seni merak ediyorum. ovitella de diğerleri gibi sancı yapıyormu? benim sancılarım hiç kesilmedi. cumartesi günü en son yumurtalar 13 civarındaydı. hesapladım benim yumurtalar 2 günde 4 mm ilerliyorlar.Pazartesiye 17 olurlar sanırım. yarın sen opu olurken benimde opu günümü belirleyecekler. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Dualarım seninle...

kızlar adet oldum yarın dr gidicemde bebeklerimi nezaman alırım sizce daha adetime ongün vardı bugün olunca çok sevindim

Benimde 1 hafta önceden geldi bende cok sevindim Yarın Dr randevum var sanırım iğnelere başlıcam bizim bebişler beraber gelcek gibi görünüyor

gözünüz aydın arkadaşlar inşaALLAH bu son tedaviniz olur bebeklerinizi kucağınıza alırsınız...

canım benim yumurtalarım gecen pazartesi toplanmıştı tırasferimi adetimden sonraya bırakmıştı dr şimdi bitince bebeklerimi alcam inşallah senindemi öyle ayinşallah bu son olur herkesinde son tedavisi olur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…