arkadaşlar kasık ağrısı ve adet sancılarını pek fazla dikkate almayın çünkü yumurta toplama işleminde kalan yumurtaları atamadığımızdan bu sancıların olması çok normalmiş. bende de hala devam ediyor drumuz kese büyüdükçe onlar küçülecek ve sıkıntılar gidecek dedi ve yok olana kadarda sancıların devam eder dedi.bu arada bende yatarak beklemiştim tahlil günüme kadar 3. gün embriyosuydu ve dayanamayıp 10. gün test yapmıştık ve ben hala neredeyse yatıyorum çok acil bir işim olmadıkçada kalkmıyorum sanırım artık tembelleştim.iki hafta sonra işe başlamam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum=)
Canım benim yarın güzel haberlerini bekliyorum ben 8. Gün idrarda 2. Silik çizgiyi görmüştüm
Tebriklerrrr. Darisi basimiza... transfer sonrasi ozel birsey yaptin mi? Bazilari ayaklarinin altina yastik koyup oyle yatiyormus. Rahim tarafina dogru kan gitsin diye. Dogru mu acaba?
merhaba arkadaşlar inşaALLAH hepimiz için herşey yolundadırsevgili Mügecim hayırlı olsun inşaALLAH değerlerin katlanarak devam eder bugün ve dün pozitif sonuç alan arkadaşlar ALLAH C.C tamamına erdirsin transfer olan ve olacak arkadaşlar ALLAH kolaylık versin inşaALLAH herşey yolunda gider.negatif sonuç alan arkadaşlarım ALLAH sabır versin inşaALLAH toparlanıp tekrar tedaviye başlarsınız ve son tedaviniz olur bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.... YÜCE YARADAN HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN,GÖNLÜMÜZDEKİLERİ BİZE NASİP ETSİN (AMİNNNN)
merhaba arkadaşlar inşaALLAH hepimiz için herşey yolundadırsevgili Mügecim hayırlı olsun inşaALLAH değerlerin katlanarak devam eder bugün ve dün pozitif sonuç alan arkadaşlar ALLAH C.C tamamına erdirsin transfer olan ve olacak arkadaşlar ALLAH kolaylık versin inşaALLAH herşey yolunda gider.negatif sonuç alan arkadaşlarım ALLAH sabır versin inşaALLAH toparlanıp tekrar tedaviye başlarsınız ve son tedaviniz olur bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.... YÜCE YARADAN HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN,GÖNLÜMÜZDEKİLERİ BİZE NASİP ETSİN (AMİNNNN)
Tebriklerrrr. Darisi basimiza... transfer sonrasi ozel birsey yaptin mi? Bazilari ayaklarinin altina yastik koyup oyle yatiyormus. Rahim tarafina dogru kan gitsin diye. Dogru mu acaba?[/QUOTE
canım benim ilk tüp bebek transferinde dr.ayaklarını yukarıda tut demişti dediğini yaptım sonuç pozitif oldu ama ayaklarımın yukarıda olması tek başına etken değildir diye düşünüyorum
Bugun transferimin 4; gunu hala belimde ve kaasiklarimda hafif hafif agrilar var normalmidir sizce
Canım beniim inşallah bugün çok ağrım oldu kasıklarımda ama dünde banyo yapmıştım evhamlandımkafaya koydum yarın yapcam inşallah ♥♥ Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
2 hafta sonra mi canim ne kadardir izinlisin o kadar izni nasil aldin valla bana 1 gun bile vermediler
canım 5 yıldır aynı firmadayım patronumla açık açık konuştum sağolsun hiç bir ses çıkarmadı 1 aylık izin verdi hatta zaman uzun evden yürüteyim dedim olmaz sen strese girmemelisin dedi =)yumurta takibide cabası.ama 1 hafta daha uzatacağız sanırım çünkü drumuz kalp atışını duymadan işe başlama dedi
Benimde 1 hafta önceden geldi bende cok sevindimkızlar adet oldum yarın dr gidicemde bebeklerimi nezaman alırım sizce daha adetime ongün vardı bugün olunca çok sevindim
canım haklısın sana drken benim başıma geldi.allah onları bildiği gibi yapsın ne diym.bitanem benimde 3 tane yumurtam olmuş 17-18 bu akşam 2 ovitrelle vur.pazartesi sabahı yumurta toplicaz dediler.rabbim büyük elbet bir gün olacak.çok teşekkr ederim selencim gerçekten psikolog gibisin.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallh aminnnnnnnn
kızlar adet oldum yarın dr gidicemde bebeklerimi nezaman alırım sizce daha adetime ongün vardı bugün olunca çok sevindim
Benimde 1 hafta önceden geldi bende cok sevindimYarın Dr randevum var sanırım iğnelere başlıcam bizim bebişler beraber gelcek gibi görünüyor
Aminnnn canım benim çok TSK ederimgözünüz aydın arkadaşlar inşaALLAH bu son tedaviniz olur bebeklerinizi kucağınıza alırsınız...
Benimde 1 hafta önceden geldi bende cok sevindimYarın Dr randevum var sanırım iğnelere başlıcam bizim bebişler beraber gelcek gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?