gözünüz aydın arkadaşlar inşaALLAH bu son tedaviniz olur bebeklerinizi kucağınıza alırsınız...
cicibebem geldim nasılsın ben biraz daha iyiyim evde misafir var mutfakta gizlice giriyorum merktayım :26: kalinkancım hemen moral bozma lütfen daha var durun bi çay verip geliyom hemen
Kizlaaarrr cirnone jel yerine igne kullanan varmi aranizda
Kızlar yarın transfer günüm bu gün arayıp çağırdılar ama olur mu emin değilim. Çünkü ben opudan beri karın ve kasık ağrısından yatıyorum. Şişkinlik gaz kabızlık kafayı yemek üzereyim. Dua edin inş bi aksilik çıkmasın.
Bol sans. Transfer saatine kadar kabizlik sorununu cozersen iyi olur. Sonra bu sorun daha da buyuyor cunku.
Valla elimden gelen herşeyi yaptım kayısı sıcak su Duphalac şurup Opudan bi gün sonra lavman... Yok yani olmuyo. Acaba birşey yemediğimden olabilir mi. Çünkü iştah kalmadı. Sürekli mide bulantısı var.
Bu gece acili birseyler ye. Bazen en iyi cozum oluyor.
Kizlaaarrr cirnone jel yerine igne kullanan varmi aranizda
Valla elimden gelen herşeyi yaptım kayısı sıcak su Duphalac şurup Opudan bi gün sonra lavman... Yok yani olmuyo. Acaba birşey yemediğimden olabilir mi. Çünkü iştah kalmadı. Sürekli mide bulantısı var.
Allah yardımcın olsun. Sen aç karnına elma yemeği ve bol su içmeği dene. Çok etkili. Ancak yemek yemiyorsan onun da etkisi vardır. Bol meyve sebze yersen sorun ortadan kalkar. Bir de haraketsiz kalmak da kabızlık yapar. Sabahları yine aç karnına zeytin yağı çok etkili.
Bende bağırsaklar normalde bile doğru dürüst çalışmaz. Hamileyken o kadar meyve yiyordum ki(rahat yiye bildiğim tek şey meyveydi), neredeyse hiç sorun yaşamadım. Aldığımız progesteron düz kaslarda tembellik yapar, hamile kalınca vücutda progesteron artdıkca durum daha da vahimleşiyor.
Cvp verdim diye hatırlıyorum canim. Evet donmus tedavisi olcak ben jeli kullandiktan sonra jel geri geliyor gelmemesi gerekiyormuş aslında yarin transferim yapilicakti jele yogunlasim derken ilaçları da eksik kullanmisim öbür ay iğneyle devam edicem inşallah daha iyi bir sonuç alirim.
HAKKIMIZDA HERŞEYIN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH
Benim öyle değil canım ben cuma günü Regli oldum Pazartesi günü gelin dediler bakalım tedavi yarın belli olacak herseyin hayırlısı inş herkes bebişlerine kavuşurcanım benim yumurtalarım gecen pazartesi toplanmıştı tırasferimi adetimden sonraya bırakmıştı dr şimdi bitince bebeklerimi alcam inşallah senindemi öyle ayinşallah bu son olur herkesinde son tedavisi olur amin
Kızlar yarın transfer günüm bu gün arayıp çağırdılar ama olur mu emin değilim. Çünkü ben opudan beri karın ve kasık ağrısından yatıyorum. Şişkinlik gaz kabızlık kafayı yemek üzereyim. Dua edin inş bi aksilik çıkmasın.
canım benim sende dondurulmuşlarla devem edcektin nasıl olcak şimdi ilaçlarfalan bide nezaman tırasfer edrler yavrularımı çok heycanlıyım bide benim içimden bises busefer olcak diyor inşallahaltırmısın ne olucağını
canım ben beklemedeyim halaaa adet olunca doktora gideceğim.tedavi süreci rahim kalınlığı ile alakalı diye düşünüyorum.cuma günü doktorumla görüştüm yeni bir uygulama yapacakmış bana bir tane yumurta olgunlaştırıp ilaçla çatlatacakmış vücut doğal progestan üretecek diyor artı progestan kullanmak zorunda kalmayacağız spontan gebelik gibi olacak diyor inşaALLAH hepimiz için hayırlısı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?