2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

gözünüz aydın arkadaşlar inşaALLAH bu son tedaviniz olur bebeklerinizi kucağınıza alırsınız...

canım benim sende dondurulmuşlarla devem edcektin nasıl olcak şimdi ilaçlarfalan bide nezaman tırasfer edrler yavrularımı çok heycanlıyım bide benim içimden bises busefer olcak diyor inşallah altırmısın ne olucağını

merhaba kızlar bu ay ben de ilk defa reglimi dört gözle bekliyorum inşallah hemen ardından tedaviye başlayacağız...düşünmesi bile çok heycan verici...dr transferden sonra normal hayatına devam edeceksin, yatmana gerek yok dedi...bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar sizce de öyle mi? tereddütlerim var açıkçası...

Kızlar yarın transfer günüm bu gün arayıp çağırdılar ama olur mu emin değilim. Çünkü ben opudan beri karın ve kasık ağrısından yatıyorum. Şişkinlik gaz kabızlık kafayı yemek üzereyim. Dua edin inş bi aksilik çıkmasın.

Bol sans. Transfer saatine kadar kabizlik sorununu cozersen iyi olur. Sonra bu sorun daha da buyuyor cunku.

Bol sans. Transfer saatine kadar kabizlik sorununu cozersen iyi olur. Sonra bu sorun daha da buyuyor cunku.

Valla elimden gelen herşeyi yaptım kayısı sıcak su Duphalac şurup Opudan bi gün sonra lavman... Yok yani olmuyo. Acaba birşey yemediğimden olabilir mi. Çünkü iştah kalmadı. Sürekli mide bulantısı var.

Kizlaaarrr cirnone jel yerine igne kullanan varmi aranizda

Ben geçen sana sordum, ancak cevaplamadın. Sizde donmuş tedavisimi olacak? ne zamandan jeli kullanmaya başlıyorsun?

Donmuş tedavisinde genellikle iyne kullanılmaz, çünki ihtiyaç yok. Jelle ve ya kapsulle idare ediyorsun. İyne çok daha etkili ve çok can yakıyor, haberin olsun.

Tedavi tazeyse daha etkili ilaca ihtiyaç var.

Bir de progesteron takviyesi opu'dan hemen sonra, donmuş tedavisinde ise transferden 4-5 gün önceden alınmaya başlanıyor.

Ben iki kere donmuş tedavisi gördüm, birinde jel kullandım, birinde kapsul. İyneni ise taze tedavilerimde kullandım. Bazı dok.lar taze tedavide bile jel yazıyolar. Bazıları önce iğne yazıyor, pozitif sonucu aldıktan sonra jele geçiriyor. Bazıları (benim eski dr.) opudan sonra hem jel, hem de iğne yazıyor. Yani dok.a ve hastaya göre durum farklılık göstere biliyor.

Allah yardımcın olsun. Sen aç karnına elma yemeği ve bol su içmeği dene. Çok etkili. Ancak yemek yemiyorsan onun da etkisi vardır. Bol meyve sebze yersen sorun ortadan kalkar. Bir de haraketsiz kalmak da kabızlık yapar. Sabahları yine aç karnına zeytin yağı çok etkili.

Bende bağırsaklar normalde bile doğru dürüst çalışmaz. Hamileyken o kadar meyve yiyordum ki(rahat yiye bildiğim tek şey meyveydi), neredeyse hiç sorun yaşamadım. Aldığımız progesteron düz kaslarda tembellik yapar, hamile kalınca vücutda progesteron artdıkca durum daha da vahimleşiyor.

Yarın sabah aç karnına yapayım .. İnş hallolur transferden önce tabi yaparlarsa.

Cvp verdim diye hatırlıyorum canim. Evet donmus tedavisi olcak ben jeli kullandiktan sonra jel geri geliyor gelmemesi gerekiyormuş aslında yarin transferim yapilicakti jele yogunlasim derken ilaçları da eksik kullanmisim öbür ay iğneyle devam edicem inşallah daha iyi bir sonuç alirim.
HAKKIMIZDA HERŞEYIN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH

Anladım canım. Allah yardımcın olsun. Transferin bu şekilde iptal olması üzücü elbet. Ancak bu ay olmasın, gelen ay olsun. Yeter ki, sonu güzel olsun. Zaman öğle çabuk geçiyor ki...

Benim öyle değil canım ben cuma günü Regli oldum Pazartesi günü gelin dediler bakalım tedavi yarın belli olacak herseyin hayırlısı inş herkes bebişlerine kavuşur

canım inşaALLAH OHSS olmamışsındır.OPU dan sonra ben olmuştum anlattıklarına çok benzer sıkıntılarım oldu transfer ertelendi...

canım ben beklemedeyim halaaa adet olunca doktora gideceğim.tedavi süreci rahim kalınlığı ile alakalı diye düşünüyorum.cuma günü doktorumla görüştüm yeni bir uygulama yapacakmış bana bir tane yumurta olgunlaştırıp ilaçla çatlatacakmış vücut doğal progestan üretecek diyor artı progestan kullanmak zorunda kalmayacağız spontan gebelik gibi olacak diyor inşaALLAH hepimiz için hayırlısı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

sevgili sümeyye; sen ne aşamadasın geçen mesaj yazdım gibi hatırlıyorum ama tekrar etmiş olacağım yanlış hatırlamıyorsam Memorialde Semra hocaya geidecektin nedir gelişmeler rabbim çok bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaALLAH

amin canım inşallah sen nerde tedavi oluyoşun dr kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…