- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
sevgili sümeyye; sen ne aşamadasın geçen mesaj yazdım gibi hatırlıyorum ama tekrar etmiş olacağım yanlış hatırlamıyorsam Memorialde Semra hocaya geidecektin nedir gelişmeler rabbim çok bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaALLAH
kızlar takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum çoğu zaman. sonuç alan arkadaşları mesajla bildirirseniz süper olur...
mügecim tebrikler, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gözün aydın allahım devamını nasip eder inşallah
Kizlar bu arada iki tanev3.gun 8 hucreli embtiyonun basari sansi ne kadardir
Muge07 canım sen yaptırdın mı tekrar dan kan testi 12. Gün kaç çıktı ?
canım inşaALLAH OHSS olmamışsındır.OPU dan sonra ben olmuştum anlattıklarına çok benzer sıkıntılarım oldu transfer ertelendi...
bugün testimi tekrarladım 3,60 a düşmüş artık kesin negatif yani neyse kısmet artık..... ben tedavimi istanul eurofertilde oluyorum toplu tedavi seçtiğim için ücretsiz bir taze +dondurulmuş haklarım olduğu için aynı yerde devam edicem amcamın kızıda başlıycak şimdi tedaviye onun için araştırma yapıyorum istanbulda merkezinden memnun kalan pozitif sonuç alanlar merkezlerinin adını yazabilir mi acaba ben özellikle bahçeciden pozitif duyuyorum sanki fikirlerinizi alabilir miyim bide ücretler hakkında şimdiden çok teşekkür ederim hepinizi çook öpüyorum Allah'a emanet olun...
ARKADAŞLAR KAÇ KİŞİYİZ YETIŞEMIYORUM....
ARANIZA YENI KATILDIM .TOPİK ÇOK HIZLI ILERLIYOR HEPINIZI OKUYORUM, MUTLU HABER ALANLARI KUTLUYORUM,ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN.BEN DE SONUCU BEKLEYENLERDENİM.
TOPLAMDA KAÇ KİŞİYİZ VE KAÇ POZITIF VAR KAÇ NEGATIF KIMLER BEKLIYOR TEK MESAJDA TOPLARSAK DAHA AÇIK BILGI ALABILIRIZ BIRBIRIMIZDEN.
1 krds 4 Aralık transfer oldu 16 Aralık test tarihim .... Belirti yok.
2.. Kim YAZSIN LÜFTEN TECRÜBELERIMIZI PAYLAŞALIM LÜTFEN..
Günaydın arkadaşlaaar ben evime yakın bir kliniğe geldim birazdan kan vericem bugün transferimin haftası bakalım neler cikcak bana duâ edin olurmu :))
4.gun bitti 5.gune girdik transfer snrasi allah hayirlisini versin
Arkadaşlarımmmm, hepinize sağlıklı ve umutlu çok güzel bir hafta diliyorum. Bu hafta inşallah sizlerden bir sürü güzel haber alırız, opular transferler iyi geçer, testler pozitif çıkar.
Benim yarın transferim var, çok heyecanlıyım. 6 tane yumurtamın gelişmesi ve kalitesi iyiymiş, 5. güne ulaşacaklarmış. Sonrasında rapor verirlerse haftanın kalanını evde dinlenerek geçirmek istiyorum. Daha sonrası hepimizin dualarıyla mutluluk olur umarım.
5. gün embriyosu olunca testi transferin 10. günü mü yapıyoruz? Allahım nasıl geçecek o 10 gün? :)
Bir de doktora soracağım, 3 günden fazla banyo yapmazsam kendimden nefret ederim ben yaa... 12 gün yıkanmayan arkadaşları okuyorum çok şaşırıyorum, bu kadar sakıncalı bir şey olabilir mi banyo yapmak?
Ayrıca ben hep yüzüstü uyurum, kendimi zorlayıp sırt üstü yatsam da uykumda kesin döner yüzüstü hale geçerim. Bu da mı çok zararlı? Endişeler içindeyim dostlar :26:
Hepinizi öpüyorum ve göbişlerinizi seviyorum.Yavrularla konuşmayı, onlara şefkat göstermeyi unutmayın.
benim de 6 yumurtam vardı10 gün bekleyeceksin monikacım,ben 12 gün bekledim baakk,sen iyisin
3 gün banyo yapmazsan hiç de bişey olmaz,herşey bebikolar için canım.transferden önce,yani bu gece bsnyo yaparsın o seni idare eder bikaç gün,en azından 5 gün yapmaayaptığında da ayakta yap canım..
ben de yüzüstü uyurdum,transferden beri uyumuyorum,çok zor oluyo ama şimdiden alışalım,göbekler şişince zaten uyuyamıcaz
gece bilinçsizce dönersen de o kadardan bişey olmaz herhalde,Allah korur onuuu,sen bilinçli yapma en azından
endişe yokk..herşey güzel olacak inşallahh,oynıcaz senin için de
Canim bana hastaneden 3 gunden sonra cok sicak olmamak kaydi ile dus yapabilirsin demislerdi canim ben persembe transfer oldum bu aksam dus yapmayi dusunuyorum ilik su ileArkadaşlarımmmm, hepinize sağlıklı ve umutlu çok güzel bir hafta diliyorum. Bu hafta inşallah sizlerden bir sürü güzel haber alırız, opular transferler iyi geçer, testler pozitif çıkar.
Benim yarın transferim var, çok heyecanlıyım. 6 tane yumurtamın gelişmesi ve kalitesi iyiymiş, 5. güne ulaşacaklarmış. Sonrasında rapor verirlerse haftanın kalanını evde dinlenerek geçirmek istiyorum. Daha sonrası hepimizin dualarıyla mutluluk olur umarım.
5. gün embriyosu olunca testi transferin 10. günü mü yapıyoruz? Allahım nasıl geçecek o 10 gün? :)
Bir de doktora soracağım, 3 günden fazla banyo yapmazsam kendimden nefret ederim ben yaa... 12 gün yıkanmayan arkadaşları okuyorum çok şaşırıyorum, bu kadar sakıncalı bir şey olabilir mi banyo yapmak?
Ayrıca ben hep yüzüstü uyurum, kendimi zorlayıp sırt üstü yatsam da uykumda kesin döner yüzüstü hale geçerim. Bu da mı çok zararlı? Endişeler içindeyim dostlar :26:
Hepinizi öpüyorum ve göbişlerinizi seviyorum.Yavrularla konuşmayı, onlara şefkat göstermeyi unutmayın.
Herkes icin oynayalım. Yeterki gelsin bebislerimiz :) 2 yildir o topik senin bu topik benim bakiniyorum. Insallah bundan sonra hamilelerin topiklerine de takilmak kismet olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?