2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Amin canım, Allah razı olsun . Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı ve salih evlatlar versin. Yazını görmemiş ola bilirim, ya da görüp cevap vermişimdir, hatırlıyamıyorum da ola bilir (yakın dönem hafızam bebekten sonra berbat halde).

Semra hanım ön görüşme yapmıyormuş. Nur hanımla görüştük. Geçmiş tedavilere ait belgelere baktı, görünürde bir sorun gözükmüyor dedi. Rahimde düzensiz kalınlaşma gördü, rahim filmini yenilememi istedi (elimdeki 3 sene önceye aitdi, üzerinden 5 tüp denemesi, doğum ve kürtaj geçdiğinden). Başka da bir sürü test. 5 deneme sonrası elde hiç bir şey olmadığından ağırdan almak istedi. Aceleye gerek yok dedi. Eşimden de spermiogram istedi (daha önce %99 haraketsiz olduğu için tese amelyatı olmuştu ve bir kere taze, iki kere de donmuş spermler kullanılmışdı). Gerekirse urologa yönlendirecekti, 2-3 aylık ilaç tedavisi için.

Eşimin tahlili geçen seneye nazaran çok daha iyi çıktı (haraketsizlik oranı %75 e inmiş), urologa gerek kalmıycak sanırım. Rahim filmini çektirdim ayaküstü gösterdim, histereskopi şart dedi (gördüğü kalınlaşmalar gerçekmiş, kürtaj olunan yerde). Henüz detaylı görüşmedik. Kısmet olursa 11 aralık sonuçları değerlendirmek için randevumuz var. Yumurtalık rezervi güzel. Hormonlar normal. Genetik tahlil yaptırdık, cevabı 1 ocak gibi çıkacak, ona göre pgt yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.

Anlayacağın bizim için en iyi ihtimal aralık adeti ile histereskopi olup, ocak adeti ile de tedaviye başlamak. İlk defadır ki, sabırsızlanmıyorum. Zamana bıraktım. Hayırlısı neyse o olsun.

kızlar takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum çoğu zaman. sonuç alan arkadaşları mesajla bildirirseniz süper olur...

mügecim tebrikler, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amayaa harikasın iyiki böyle bir başlık açmışsında hepimizi burda buluşturmuşsun bu süreçte en iyi destekçim oldu herşey için çooook teşekkür ederim

Günaydın arkadaşlaaar ben evime yakın bir kliniğe geldim birazdan kan vericem bugün transferimin haftası bakalım neler cikcak bana duâ edin olurmu :))

Kalinkam çok üzgünüm, Allah yardımcın olsun.
Ben Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Profesyonel, güler yüzlü bir ekip. Transferim yarın olacağı için pozitif alacak mıyım bilemiyorum tabii. 1. deneme tüp bebek ücreti 4950 TL. Muayene ücretini sadece 1 kez ödüyorsun, tedavi boyunca tekrar ödemiyorsun. Tahliller ve ilaçlar da 2000 liraya yakın tutuyor. İnşallah sen de kuzenin de en kısa zamanda muradınıza erersiniz.

sevgili Krds, bahsettiğin listemiz zaten var, 1. sayfada bulabilirsin. Topik sahibi Amayaa her yeni haberle sıksık güncelliyor tabloyu. Bilgilerini eklemesi için ona özel mesaj atabilirsin.

Arkadaşlarımmmm, hepinize sağlıklı ve umutlu çok güzel bir hafta diliyorum. Bu hafta inşallah sizlerden bir sürü güzel haber alırız, opular transferler iyi geçer, testler pozitif çıkar.
Benim yarın transferim var, çok heyecanlıyım. 6 tane yumurtamın gelişmesi ve kalitesi iyiymiş, 5. güne ulaşacaklarmış. Sonrasında rapor verirlerse haftanın kalanını evde dinlenerek geçirmek istiyorum. Daha sonrası hepimizin dualarıyla mutluluk olur umarım.
5. gün embriyosu olunca testi transferin 10. günü mü yapıyoruz? Allahım nasıl geçecek o 10 gün? :)
Bir de doktora soracağım, 3 günden fazla banyo yapmazsam kendimden nefret ederim ben yaa... 12 gün yıkanmayan arkadaşları okuyorum çok şaşırıyorum, bu kadar sakıncalı bir şey olabilir mi banyo yapmak?
Ayrıca ben hep yüzüstü uyurum, kendimi zorlayıp sırt üstü yatsam da uykumda kesin döner yüzüstü hale geçerim. Bu da mı çok zararlı? Endişeler içindeyim dostlar :26:
Hepinizi öpüyorum ve göbişlerinizi seviyorum. Yavrularla konuşmayı, onlara şefkat göstermeyi unutmayın.

günaydın herkese..

bugün hatibulutun opusu var inşallah hayırlısıyla güzel geçer...

umutlar kan vermiş,senden de hayırlı bir sonuç alalım gözümüz aydın olsunn sonra daa

benim de 6 yumurtam vardı 10 gün bekleyeceksin monikacım,ben 12 gün bekledim baakk,sen iyisin

3 gün banyo yapmazsan hiç de bişey olmaz,herşey bebikolar için canım.transferden önce,yani bu gece bsnyo yaparsın o seni idare eder bikaç gün,en azından 5 gün yapmaa yaptığında da ayakta yap canım..
ben de yüzüstü uyurdum,transferden beri uyumuyorum,çok zor oluyo ama şimdiden alışalım,göbekler şişince zaten uyuyamıcaz
gece bilinçsizce dönersen de o kadardan bişey olmaz herhalde,Allah korur onuuu,sen bilinçli yapma en azından
endişe yokk..herşey güzel olacak inşallahh,oynıcaz senin için de

Cümleten Günaydın hanımlar :)
Her meraklı anne adayı gibi bende merak ediyorum. Idrarda gebeligini ogrenenler transfer sonrasi kacinci gun ogrendi?

Herkes icin oynayalım. Yeterki gelsin bebislerimiz :) 2 yildir o topik senin bu topik benim bakiniyorum. Insallah bundan sonra hamilelerin topiklerine de takilmak kismet olur :)

Canim bana hastaneden 3 gunden sonra cok sicak olmamak kaydi ile dus yapabilirsin demislerdi canim ben persembe transfer oldum bu aksam dus yapmayi dusunuyorum ilik su ile

Herkes icin oynayalım. Yeterki gelsin bebislerimiz :) 2 yildir o topik senin bu topik benim bakiniyorum. Insallah bundan sonra hamilelerin topiklerine de takilmak kismet olur :)

kıyamam..Allah daha fazla aratmasın canım,bu sefer olmuş olsun bu iş..
yeterki olsun..
oynamak kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…