2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Günaydın arkadaşlaaar ben evime yakın bir kliniğe geldim birazdan kan vericem bugün transferimin haftası bakalım neler cikcak bana duâ edin olurmu :))

inşallah güzel haberlerini alırız tatlım :) dualarımız seninle

bizde bebikomla işe geldik 2. günümüz bugüm hafiften adet ağrım var
ama belirti aramak istemiyorum ne kadar arasamda normalde insanların bile adetleri geçince belirti oluyo dimi ama bizimkiler ilaç ve yumiş toplamadandır hepsi ama inşallah bebişler bizimle kızlarr 17 sinde burası hamiş kaynıcak inşallah en güzeli benim doğumum eşimin doğum gününe gelecek ona en güzel hediyeyi veririm inşallah :2: duygusala bağladım yineee

inş hatinin de bol kaliteli yumişleri olsun

monicagaller canım drum bana rapora hiiç gerek yok dedi ben muhasebeciyim işimde yorucu değil geldim bugün işe :) hem daha iyi geçer vakit evde 2 gündür yat yat hal oldum banyo içinde sabredicez bebikolar için yeterki bizimle olsun lar inşallah

Herkese Günaydın bugün güzel haberler günü olsun, biz bekleyenlere de sabır versin yarabbim...

Cümleten Günaydın hanımlar :)
Her meraklı anne adayı gibi bende merak ediyorum. Idrarda gebeligini ogrenenler transfer sonrasi kacinci gun ogrendi?

Canım ben 8. Gün günün ilk idrarıyla sılık pozitifi gördüm sabahtan akşama kadar silik pozitif örneklerine baktım kafayı yicektim

Güzel anne adayları beta hcg tahlil sonucum 132.5 çıktı Rabbim me binlerce kez şükür leeeer olsun Rabbim hepimizin kucaklarımıza almayi nasip etsin inşallah benim 14 senelik evlat hasretliğim de sona ersin inşallah ne olur duâ edin sonuç larim katlansin ♥♥

Allaha çok şükür,gözün aydın umutlarglsh

:119::119::119::119:

canım çook sevindim tebrikler sağlıkla gelsin meleğin inşallah

Canım benim yaharika çoook sevindim inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasib etsin kaçıncı gün sonucun bu?

Günaydın arkadaşlar:) herkes için güzel bir gün olur inşallah...bende sabah muayeneye gittim büyük olasılıkla cuma günü toplanacak yumurtalarım.doktorum tedaviyi iotal etmedi yumurtalar geliştiği için çok sevindim bu duruma:) solda 5 sağda 5 yumurta var dedi boyutlarıda 17,17,17,16,14,5 ,14,13,9 ,10 mm miş sizce nasıl boyutları? çarşamba günü çatlatma iğnemi olacağım sanırım.

tebrik ederim insallah güzel güzel katlanacak sonuclar sağ salim kucağına almak nasip olsun.

Allahim cok sukur cok cok sevindim vallahi gozlerim doldu resmen rabbim hayirlisi ile sagsalim kucakina almayida nasip etsin insallah.bu sevinc bekleyen diger annelerimiz icinde olsun ins masallah tebrik ediyorum =)

Canimmm cok ama cok sevindim gozun aydin tatlimm kizz seninkilerde ikiz heralde bu 8. Gun degerinse baya yuksek tatlim masallah rabbim nazardan saklasin sizi

Allah razı olsun hepinizden güzel dilekleriniz için Rabbim sonuç bekleyen tedaviye yeni başlayan yumişleri izlelen toplanan bütüün güzel anne adaylarının yüzümüzü güldürsün inşallah ♡ ben neler yaptim transfer 3 . gün olcak diye 1 gün önce sinden ananas yemeye başladım 5.gün oluncaya kadar ananas yedim bol bol suyunu içtim doğal transfer oldu eve geldim dinlendim akşam eşimin gelme saatinde dışarı çıktım araba ile iğne mi vuruldum yatak odam yukarıda oraya çıktım yavaş yavaş yatagimda yattım sabah indim 3 gun böyle yavaş yavaş hareket ettim masaya gittim yemek için öyle ama ilk geceden itibaren gayet doğal bir şekilde uyudum sorcağınız birşey olursa cevaplarimm :)) her duamda sizide söylüyorum sizde bana duâ edin n olur değerlerim katlansın inşallah ♥♥

Birde şunları yazmayı unutmuşum transfer den sonra da ananas yedim 3.4 gün.... akşam lari kabak Çekirdeği yedim kabız olmamak içinde dupalac içtim :)

Allahım çok şükür!!!

Benim de gözlerim doldu, çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar biz de görecek miyiz bu günleri yaaa

Kızlar merhaba,
Benim 11. gün sonucum 9, 13. gün sonucum 7 çıktı, sanırım kimyasal gebelik
Birkaç ay dinlendikten sonra yoluma 4 tane dondurulmuşla devam edeceğim
Allah hepimizin yardımcısı olsun, güzel sonuç alanları tebrik eder, opusu transferi olanlara da bol şans dilerim:)

Canım çok mutlu oldum, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Allahım nazarlardan esirgesin :) Rabbim bizlere de bu mutlu haberi nasip etsin inşallah :)

canım benim gözün aydın darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…