2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Rabbim kat be kat artırsın değerini tatlım :) benim sana sorum ne belirtilerin vardı? :) canım benim transferimin 5. Günü sende bir belirti var mıydı? Allahım ne olur bizi de gör Rabbim, bu mutluluğu ne olur bizlerden esirgeme. Amiiinnnn.

kızlar çok üzgünümya tırasferim yine ertelendi hala yumurtalarım varmış bayabüyümüş dr buşekilde yapmayalım biraz daha sabret dedi doğum kontrol hapı verdi bidahaki adetimle yine gidicem ama zaman geçmez ki bebeşlerim beni bekliyor ağlıyorum şuan

canım hadi hayırlıolusun dualarımız seninle benim tırasferim yine ertelendi inşallah siz güzel sonuçlar aldıktan sonra ben gelirim arkanızdan

Son düzenleme:
Ben varım canım.

canım ben şunu soracağım ben Şuan adet öncesi atılan iğnelerden kullanıyorum 15 aralık son iğnem 16 aralıkta kontrolüm var benim hesaplamalarıma göre çarşamba günü adet oluyorum 16 aralık adetin 5. günü adet olduğumda arayacağım bana önceden gel derler mi yoksa yine 16 sında mı çağırırlar senin nasıl olmuştu iğne olurken mi adet oldun kontrole gittiğinde adetlimiydin.

Canım iğneyi kullanırken adet oluyorsun, benim kontrol günüm adetimin 5. Gününe gelmişti. Sen sana denen günde kontrole git, bu arada adet olsanda iğnelerini bırakma zaten ona göre ayarlıyorlar. Hiç bir şeyi kafana takma, onlar ilaçların dozlarını ayarlayıp ona göre büyültüyorlar zaten

Canım hayırlısı Rabbimden ne olur ağlama, sağlıklı olacaksa bir ay daha beklemek lazım, zaten yıllardır hepimiz bekliyoruz. Üzülme tatlım sağlıkla bebeklerin olacak inşallah.

canım hadi hayırlıolusun dualarımız seninle benim tırasferim yine ertelendi inşallah siz güzel sonuçlar aldıktan sonra ben gelirim arkanızdan

Cicibebem, geç olsun da güç olmasın canım az daha sabret. Hamile kalmak yetmiyor, sonuna kadar devam ettirip sağlıklı bir bebek doğurmak asıl mesele. Bunun için beklememiz gerekiyorsa biz de bekleriz, öbür türlüsü Allah korusun çok daha zor...

Yarın İstanbul'da şiddetli kar yağışı bekleniyor. Evim merkeze uzak, iyi havalarda bile 1 saat sürüyor. Şimdi korkuyorum kar kış yollar kapalı falan olursa, arabayı alamazsam nasıl giderim diye. Gidebilsem de kimbilir kaç saat sürer. Sizden ricam benimle dua eder misiniz şu kar fırtınası bir güncük geç başlasın diye?

Cnm tebriklerr allah saglikli olarak kucagina almayi nasip etsin kacinci gun embriyosuydu ve testi kacinci gun yaptin

Cnm senin agrilarin devam.ediomu benim dun gece baya siddetliydi ama bugun cok.nadir ara ara agriotestini.nezaman yaptiricaksin

Arkadaşlar 8. gün test sonucum 14.06 çıkmıştı. Bugün itibariyle 9. gün test sonucum 22.480 çıktı. Doktorum değerlerin düşük, kimyasal gebelik olabilir, 5 gün sonra testi tekrarla dedi.

Bu deneyimi yaşayan arkadaşlar görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Sizce kimyasal gebelik mi?

canım ederiz tabi senin içinde bebekler içinde havalar içinde yeterki siz iyloun canım alda gel onları hayırlısıyla bu gün haberlerde üç günlük bebeyi koliye koyup sokağa bırakmışlar biz olsun diye hergün dua edip ağlıyoruz vicdan sızlar sokağa atıyor kurban olduğum allah bizi yokluklarıyla onlarıda varlık larıyla sınıyor yinede hamdolsun kaç tane tırasfer edecekler bide senin dr kimdi unuttum

Canım inşallah kimyasal değildir 2 günde 2 kat artması lazım senim 1 günde baya artmış
birde erken yaptırmışım testi canım 5.gün transferinde 10. gün 3. gün transferinde 12. gün test yapılıyoo
bence bi sorun olmaz inşallah

tatlişkom ağlama geç olsun güç olmasın tatlımmm

kızlar benimde dün yoktu ama bugün adet ağrısı var :26:
dinlemiyim diyorum kendimi ama transferimin 2. günü 5. gün bebişi

Canım sakın ağlama şükürler olsun bebeklerin seni bekliyor hem her şeyde bir hayır var belki bu ay gebe kalmak için uygun değilde önümüzde ki ay uygun buda ALLAH'lN bir hikmeti hem geç olsunda temiz olsun bir bakmışsın önümüzde ki ay kızlar hamileyim diye yazmışsın bu seferde sevinçten ağlıyorsun

Şimdiden ne ümidimi kaybetmek istiyorum ne de kendimi kaptırmak... Umarım haklısındır, umarım kimyasal gebelik değildir...

Cnm senin agrilarin devam.ediomu benim dun gece baya siddetliydi ama bugun cok.nadir ara ara agriotestini.nezaman yaptiricaksin

Canım sürekli bir ağrım yok, arada batmalar oluyor. Normalde 17 si test tarihim ama Perşembe transferin haftası oluyor belki o gün yaptırırım test. İnan hiç bilemiyorum. Aslında idrarda belli olsa 17 sine kadar gitmem hastaneye. Belki de gitmem Perşembe idrarda bakarım, belki silik çıkar, 2 embriyo transfer etmişlerdi, tutunduysa belki ikizde ve değerler çabuk yükseliyorduk belki. Farazi konuşması ne kolay oluyor :) senin kaçıncı günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…