Allah razı olsun hepinizden güzel dilekleriniz için Rabbim sonuç bekleyen tedaviye yeni başlayan yumişleri izlelen toplanan bütüün güzel anne adaylarının yüzümüzü güldürsün inşallah ♡ ben neler yaptim transfer 3 . gün olcak diye 1 gün önce sinden ananas yemeye başladım 5.gün oluncaya kadar ananas yedim bol bol suyunu içtim doğal transfer oldu eve geldim dinlendim akşam eşimin gelme saatinde dışarı çıktım araba ile iğne mi vuruldum yatak odam yukarıda oraya çıktım yavaş yavaş yatagimda yattım sabah indim 3 gun böyle yavaş yavaş hareket ettim masaya gittim yemek için öyle ama ilk geceden itibaren gayet doğal bir şekilde uyudum sorcağınız birşey olursa cevaplarimm :)) her duamda sizide söylüyorum sizde bana duâ edin n olur değerlerim katlansın inşallah ♥♥
Arkadaşlarımmmm, hepinize sağlıklı ve umutlu çok güzel bir hafta diliyorum. Bu hafta inşallah sizlerden bir sürü güzel haber alırız, opular transferler iyi geçer, testler pozitif çıkar.
Benim yarın transferim var, çok heyecanlıyım. 6 tane yumurtamın gelişmesi ve kalitesi iyiymiş, 5. güne ulaşacaklarmış. Sonrasında rapor verirlerse haftanın kalanını evde dinlenerek geçirmek istiyorum. Daha sonrası hepimizin dualarıyla mutluluk olur umarım.
5. gün embriyosu olunca testi transferin 10. günü mü yapıyoruz? Allahım nasıl geçecek o 10 gün? :)
Bir de doktora soracağım, 3 günden fazla banyo yapmazsam kendimden nefret ederim ben yaa... 12 gün yıkanmayan arkadaşları okuyorum çok şaşırıyorum, bu kadar sakıncalı bir şey olabilir mi banyo yapmak?
Ayrıca ben hep yüzüstü uyurum, kendimi zorlayıp sırt üstü yatsam da uykumda kesin döner yüzüstü hale geçerim. Bu da mı çok zararlı? Endişeler içindeyim dostlar :26:
Hepinizi öpüyorum ve göbişlerinizi seviyorum.Yavrularla konuşmayı, onlara şefkat göstermeyi unutmayın.
Ben varım canım.
canım ben şunu soracağım ben Şuan adet öncesi atılan iğnelerden kullanıyorum 15 aralık son iğnem 16 aralıkta kontrolüm var benim hesaplamalarıma göre çarşamba günü adet oluyorum 16 aralık adetin 5. günü adet olduğumda arayacağım bana önceden gel derler mi yoksa yine 16 sında mı çağırırlar senin nasıl olmuştu iğne olurken mi adet oldun kontrole gittiğinde adetlimiydin.
kızlar çok üzgünümya tırasferim yine ertelendi hala yumurtalarım varmış bayabüyümüş dr buşekilde yapmayalım biraz daha sabret dedi doğum kontrol hapı verdi bidahaki adetimle yine gidicem ama zaman geçmez ki bebeşlerim beni bekliyor ağlıyorum şuan
canım hadi hayırlıolusun dualarımız seninle benim tırasferim yine ertelendi inşallah siz güzel sonuçlar aldıktan sonra ben gelirim arkanızdan
Güzel anne adayları beta hcg tahlil sonucum 132.5 çıktı Rabbim me binlerce kez şükür leeeer olsun Rabbim hepimizin kucaklarımıza almayi nasip etsin inşallah benim 14 senelik evlat hasretliğim de sona ersin inşallah ne olur duâ edin sonuç larim katlansin ♥♥
Rabbim kat be kat artırsın değerini tatlım :) benim sana sorum ne belirtilerin vardı? :) canım benim transferimin 5. Günü sende bir belirti var mıydı? Allahım ne olur bizi de gör Rabbim, bu mutluluğu ne olur bizlerden esirgeme. Amiiinnnn.
Cicibebem, geç olsun da güç olmasın canım az daha sabret. Hamile kalmak yetmiyor, sonuna kadar devam ettirip sağlıklı bir bebek doğurmak asıl mesele. Bunun için beklememiz gerekiyorsa biz de bekleriz, öbür türlüsü Allah korusun çok daha zor...
Yarın İstanbul'da şiddetli kar yağışı bekleniyor. Evim merkeze uzak, iyi havalarda bile 1 saat sürüyor. Şimdi korkuyorum kar kış yollar kapalı falan olursa, arabayı alamazsam nasıl giderim diye. Gidebilsem de kimbilir kaç saat sürer. Sizden ricam benimle dua eder misiniz şu kar fırtınası bir güncük geç başlasın diye?
Arkadaşlar 8. gün test sonucum 14.06 çıkmıştı. Bugün itibariyle 9. gün test sonucum 22.480 çıktı. Doktorum değerlerin düşük, kimyasal gebelik olabilir, 5 gün sonra testi tekrarla dedi.
Bu deneyimi yaşayan arkadaşlar görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Sizce kimyasal gebelik mi?
kızlar çok üzgünümya tırasferim yine ertelendi hala yumurtalarım varmış bayabüyümüş dr buşekilde yapmayalım biraz daha sabret dedi doğum kontrol hapı verdi bidahaki adetimle yine gidicem ama zaman geçmez ki bebeşlerim beni bekliyor ağlıyorum şuan
Evet canim 5. Güne girdik :) sen idrar testi yapmayi dusunuyor musun? Dusunuyorsan ne gun yapacaksin canim?
Slm kızlar bugün test günümdü . Değerim 67.13 yani hamileyim çok şükür
Canım inşallah kimyasal değildir 2 günde 2 kat artması lazım senim 1 günde baya artmış
birde erken yaptırmışım testi canım 5.gün transferinde 10. gün 3. gün transferinde 12. gün test yapılıyoo
bence bi sorun olmaz inşallah
Rabbim kat be kat artırsın değerini tatlım :) benim sana sorum ne belirtilerin vardı? :) canım benim transferimin 5. Günü sende bir belirti var mıydı? Allahım ne olur bizi de gör Rabbim, bu mutluluğu ne olur bizlerden esirgeme. Amiiinnnn.
Cnm senin agrilarin devam.ediomu benim dun gece baya siddetliydi ama bugun cok.nadir ara ara agriotestini.nezaman yaptiricaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?