2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım teşekkür ederim Allah razı olsun.
O haberleri duymaya bile tahammülüm yok, aklıma sığmıyor insan olan bunu nasıl yapabilir...
Doktorum Aytun Hanım, mevzuata göre 1 embriyo transfer edilmesi gerekiyor ama yarın gidince 2 tane için şansımı deneyeceğim. İnşallah kabul ederler, ikiz olmasa bile birinden biri tutunur şansım artar diye çok istiyorum.

arkadaşlar merhaba, benim bu ay yumurtalarım toplandı fakat progesteronum yükseldiği için transfer iptal edildi. adet olunca gel dediler hastaneden. bundan sonra süreç nasıl işliyor dondurulmuşla transfer yaptıranlar bilgi verebilir misiniz? ayrıca kafama takılan adetle birlikte yine yumurtalar büyüyecek onun öncesinde ilaç vs. bişey kullanmam gerekmiyor mu?

canım merhaba bende senin gibiyim bugün adet oldum dr bi seviçle gitim ama bidahaki aya kaldı yumurtalarım gelişmiş doğum kontrol hapı verdi dr bidahaki ay adetimin ikinci günü gidicem benim de ilk oluyor böyle bende bişi bilmiyorum sadece dua ediyorum inşallah hakımızda hayırlısı olur

Canlarımmm ilk iğnemi saat 11:30 da vurdular merkezde hayırlısıyla başladım Cumartesi günü tekrar Dr gidicez lütfen bana dua edin kızlar inş bu sefer pozitifi görürüm tek korkum opuda bayıltılmak 1.denememde lokal olmuştu kürtajdada spinal olmuştu bayıltılmaktan korkuyorum :18::18:

canım bende şu an 2. dondurulmuş embriyo tedavimdeyim.adetimin 2. günü estrofem ve kan sulandırıcıya başladım.belli aralıklarla ultrasona gireceksin.yumurtalarla işin yok.rahimin kalınlığına bakılıp uygun kalınlığa gelince takiben adetin hemen hemen15-20 . günleri arasında diyelim.kişiye göre değişir çünkü.daha sonra transfer günü belirleniyor.ve bikaç gün öncesinden crione jele başlıorsun.ve idrara sıkışık bir şekilde transferin gerçkeleşiyor.kabataslak bu şekilde oldu benim.

Gözünaydın canım Rabbim kucağına alamayı nasip etsin

hiç ama hiç korkma.bende çok korkmuştum canım.ama bi güzel uyku çekiyorsun.ve uyandığında herşey olmuş bitmiş.
benim opuda ve kürtajımda ikiside anestezi ile oldu.düşük dozda bi anestezi zaten.

Canım senden haber bekliyordum cok sevindim bende bugün iğnelere başladım hemşire vurdu ilk iğnemi merkezde göremedim seni Inş güzel haber alırsın kuzum

Hanımlar size 100 puanlık bir uzmanlık sorum var :) aranızda ateşini ölçen var mı? Benim iki üç gündür 36,3 çıkıyor ateşim.

ya işte benimde aklıma hep öyle şeyler geliyo neden baştan önlem alınmıyo ki yumurta büyüyeceği malum bişey sonuçta. bunda da bi hayır vardır inşallah. olup sıkıntı yaşamaktansa 1 ay geç olsun napalım, elimizden hiç bişey gelmez bari kendimizi üzüp hormon dengemizi hepten bozmayalım.

anladım canım çok teşekkürler, ama o sırada yeni yumurtalar gelişmiyo mu cicibebe arkadaşımızın bu sebeple tekrar iptal olmuş, sonuçta adetli gidince de bi kaç tane yumurtamız oluyo, onlar için bişey yapılmıyo mu gelişmemesi için vs.?
bu arada senin tedavinde hayırlı olsun inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.

Ayniyiz seninle benim de 3. Gun embriyosu persembe oldu transferim 2 tane transfer ettiler gogus uclarim dokununca hafiften aciyor ben persembe doktora gidicem ilaclarim bitio yazdiricam.belki ogun test yaptiririm muallakta kalmak ne zor ismis rabbim hepimizin.yardimcisi olsun

Bitanem çoooook teşekkür ederim gerçekten sürekli dua ediyorum allah hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu

amiiinnnnnnn cnm inşlh allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin bizden bende bu ay başlıcaktım rapor engeline takıldım 1 aya kaldım inşlh 1 aydan sonra bende ve bizlerde tabloya kocaman yazıyla HAMİLEYİZZZZZZZ diye yazarız inşllh rabbim bizede nasip ettttt

Evet canım katılıyorum sana, beklemesi zor. Birde çok fazla belirti olmayınca insan olmadı mı acaba diye üzülüyor

kızlar transferim oldu. 20 aralık test tarihim.

Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah art arda güzel haberler veririz. :)

Caniiiiiimmmmm cok sevindim. InsaAllah hayirlisiyla ve kolayiyla kucagina da alirsin 14 senenin acisini cikarirsin. Bize de dua et. Hamislerin duasi kabul olurmus ;-)
Benim bugun 7. Gunum transferden sonra insaAllah bebisim bana sikica tutunmustur.

kız allah iyliyini versin emi güldürdün beni biçay bi mesaj

oyyy cicibebem şimdi okudum msjını anam napim akşam bize misafirlerin gelceği tuttu trabzondan görümcemler geldi bizede oturmaya gelmişler gitmek bilmiyolar aldım pc yi mutfağa başladım okumaya sayfaları anam okuyamıyomda bi tarafdan çay bi tarafdan fındık meyva derken adamımı çektim mutfağa çöktüm gıtlağına ya dedim ne zaman gitcekler bunlar dedim adamda bana ne okadınlar kulubüne rahat rahat giremedin dimi dedi bende evet dedim sana kötü haber verim ozaman dedi bu akşam burda kalıcaklar dedi sinir krizi geçirdim mutfakta şimdi girdim valla

oyyyy kıyamam sana cicibebem benim gözünden akan her damla yaşa kıyamam sakın moralini bozma nolur yoksa yeğenlerim annemiz ağlıyo diye onlarda üzülür yapma nlur bitanem vardır bundada bi hikmet bak benimde tedavim 1 aya kaldı napalım hayırlısı olsun yeterki gülüm ağlama kurban olduğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…