canım ederiz tabi senin içinde bebekler içinde havalar içinde yeterki siz iyloun canım alda gel onları hayırlısıyla bu gün haberlerde üç günlük bebeyi koliye koyup sokağa bırakmışlar biz olsun diye hergün dua edip ağlıyoruz vicdan sızlar sokağa atıyor kurban olduğum allah bizi yokluklarıyla onlarıda varlık larıyla sınıyor yinede hamdolsun kaç tane tırasfer edecekler bide senin dr kimdi unuttum
Yok cnm dusunmuyorum ben cuma yada cumartesi kan vermeyi dusunuyorum sen napcaksin
arkadaşlar merhaba, benim bu ay yumurtalarım toplandı fakat progesteronum yükseldiği için transfer iptal edildi. adet olunca gel dediler hastaneden. bundan sonra süreç nasıl işliyor dondurulmuşla transfer yaptıranlar bilgi verebilir misiniz? ayrıca kafama takılan adetle birlikte yine yumurtalar büyüyecek onun öncesinde ilaç vs. bişey kullanmam gerekmiyor mu?
arkadaşlar merhaba, benim bu ay yumurtalarım toplandı fakat progesteronum yükseldiği için transfer iptal edildi. adet olunca gel dediler hastaneden. bundan sonra süreç nasıl işliyor dondurulmuşla transfer yaptıranlar bilgi verebilir misiniz? ayrıca kafama takılan adetle birlikte yine yumurtalar büyüyecek onun öncesinde ilaç vs. bişey kullanmam gerekmiyor mu?
Güzel anne adayları beta hcg tahlil sonucum 132.5 çıktı Rabbim me binlerce kez şükür leeeer olsun Rabbim hepimizin kucaklarımıza almayi nasip etsin inşallah benim 14 senelik evlat hasretliğim de sona ersin inşallah ne olur duâ edin sonuç larim katlansin ♥♥
hiç ama hiç korkma.bende çok korkmuştum canım.ama bi güzel uyku çekiyorsun.ve uyandığında herşey olmuş bitmiş.Canlarımmm ilk iğnemi saat 11:30 da vurdular merkezde hayırlısıyla başladım Cumartesi günü tekrar Dr gidicez lütfen bana dua edin kızlar inş bu sefer pozitifi görürüm tek korkum opuda bayıltılmak 1.denememde lokal olmuştu kürtajdada spinal olmuştu bayıltılmaktan korkuyorum :18::18:
Canım senden haber bekliyordum cok sevindim bende bugün iğnelere başladım hemşire vurdu ilk iğnemi merkezde göremedim seniGünaydın arkadaşlar:) herkes için güzel bir gün olur inşallah...bende sabah muayeneye gittim büyük olasılıkla cuma günü toplanacak yumurtalarım.doktorum tedaviyi iotal etmedi yumurtalar geliştiği için çok sevindim bu duruma:) solda 5 sağda 5 yumurta var dedi boyutlarıda 17,17,17,16,14,5 ,14,13,9 ,10 mm miş sizce nasıl boyutları? çarşamba günü çatlatma iğnemi olacağım sanırım.
ya işte benimde aklıma hep öyle şeyler geliyo neden baştan önlem alınmıyo ki yumurta büyüyeceği malum bişey sonuçta. bunda da bi hayır vardır inşallah. olup sıkıntı yaşamaktansa 1 ay geç olsun napalım, elimizden hiç bişey gelmez bari kendimizi üzüp hormon dengemizi hepten bozmayalım.canım merhaba bende senin gibiyim bugün adet oldum dr bi seviçle gitim ama bidahaki aya kaldı yumurtalarım gelişmiş doğum kontrol hapı verdi dr bidahaki ay adetimin ikinci günü gidicem benim de ilk oluyor böyle bende bişi bilmiyorum sadece dua ediyorum inşallah hakımızda hayırlısı olur
anladım canım çok teşekkürler, ama o sırada yeni yumurtalar gelişmiyo mu cicibebe arkadaşımızın bu sebeple tekrar iptal olmuş, sonuçta adetli gidince de bi kaç tane yumurtamız oluyo, onlar için bişey yapılmıyo mu gelişmemesi için vs.?canım bende şu an 2. dondurulmuş embriyo tedavimdeyim.adetimin 2. günü estrofem ve kan sulandırıcıya başladım.belli aralıklarla ultrasona gireceksin.yumurtalarla işin yok.rahimin kalınlığına bakılıp uygun kalınlığa gelince takiben adetin hemen hemen15-20 . günleri arasında diyelim.kişiye göre değişir çünkü.daha sonra transfer günü belirleniyor.ve bikaç gün öncesinden crione jele başlıorsun.ve idrara sıkışık bir şekilde transferin gerçkeleşiyor.kabataslak bu şekilde oldu benim.
sagol canım darısı herkezin basına.. evet sakaryalıyım. sen de sanırım sakaryalısın.. sen ne durumdasın bahsedermisin...
Canım sürekli bir ağrım yok, arada batmalar oluyor. Normalde 17 si test tarihim ama Perşembe transferin haftası oluyor belki o gün yaptırırım test. İnan hiç bilemiyorum. Aslında idrarda belli olsa 17 sine kadar gitmem hastaneye. Belki de gitmem Perşembe idrarda bakarım, belki silik çıkar, 2 embriyo transfer etmişlerdi, tutunduysa belki ikizde ve değerler çabuk yükseliyorduk belki. Farazi konuşması ne kolay oluyor :) senin kaçıncı günün?
Bitanem çoooook teşekkür ederim gerçekten sürekli dua ediyorum allah hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu
Ayniyiz seninle benim de 3. Gun embriyosu persembe oldu transferim 2 tane transfer ettiler gogus uclarim dokununca hafiften aciyor ben persembe doktora gidicem ilaclarim bitio yazdiricam.belki ogun test yaptiririm muallakta kalmak ne zor ismis rabbim hepimizin.yardimcisi olsun
kızlar transferim oldu. 20 aralık test tarihim.
Güzel anne adayları beta hcg tahlil sonucum 132.5 çıktı Rabbim me binlerce kez şükür leeeer olsun Rabbim hepimizin kucaklarımıza almayi nasip etsin inşallah benim 14 senelik evlat hasretliğim de sona ersin inşallah ne olur duâ edin sonuç larim katlansin ♥♥
kız allah iyliyini versin emi güldürdün beni biçay bi mesaj
kızlar transferim oldu. 20 aralık test tarihim.
kızlar çok üzgünümya tırasferim yine ertelendi hala yumurtalarım varmış bayabüyümüş dr buşekilde yapmayalım biraz daha sabret dedi doğum kontrol hapı verdi bidahaki adetimle yine gidicem ama zaman geçmez ki bebeşlerim beni bekliyor ağlıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?