2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hiç ama hiç korkma.bende çok korkmuştum canım.ama bi güzel uyku çekiyorsun.ve uyandığında herşey olmuş bitmiş.
benim opuda ve kürtajımda ikiside anestezi ile oldu.düşük dozda bi anestezi zaten.
TSK ederim canım içim rahatladı hayırlısıyla opoyu bi atlatayım transfer kolay

Evet canım katılıyorum sana, beklemesi zor. Birde çok fazla belirti olmayınca insan olmadı mı acaba diye üzülüyor

Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah art arda güzel haberler veririz. :)

Aynen cnm amanhuc belirti yasamayip.pozitif cikan cok insan var buarada ben surekli acikiorum.sende oylemisin

Canım hiç korkma ben ikisinide yaşamış biri olarak diyebilirim ki en iyisi narkoz almak zaten çok hafif yapıyorlar gözünü bir açıyorsun bitmiş ve en önemlisi hiç bir şey hissetmiyorsun umarım buradan güzel haberlerini duyar ve hep sevinçlerini paylaşırız .....

Cok üzme kendini canim. Mutlaka herseyin bir vakti zamani vardir. İnsallah senin bebisinde zamanini bekliyodur annesini kucaklamak ıçın ;-)

Aynen cnm amanhuc belirti yasamayip.pozitif cikan cok insan var buarada ben surekli acikiorum.sende oylemisin

Evet canım, bende sürekli acıkıyorum. Benim bir tek karnımın alt kısmında şişlik var, ve aynı yerde ve kasıklarımda sızılar ağrılar arada da batmalar var. Allah'tan hayırlısı.

Kızlar hepinize bool bool DUA ediyorum inanin bana sizde bana DUA edin inşallah annem telefonumu elime almama çok izin vermiyor fırsat buldukça yazıyorum kimse umutsuzluğa kapilmasin ne oldur benim 5.denememdi inşallah son oldu ♥♥

Evet canım katılıyorum sana, beklemesi zor. Birde çok fazla belirti olmayınca insan olmadı mı acaba diye üzülüyor

Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah art arda güzel haberler veririz. :)

Merhaba ben de sizinle aynı gün yaptırmıştım 4 Aralık... Çok üzgünüm ben sabahtan beri ağlıyorum (( çünkü hiç ama hiç belirti yok . Öyle sıradan günlerdeki gibi... Ne göğüs dolgunlugu ne kasık ağrısı ne batma (( ya tutmaz sa ne olur dua edin çok üzülüyorum ( hıçkırığa hıçkıra ağladım bu gün durduramıyorum kendimi(

merhaba arkadaşlar.
doktorum bu ay tüp bebek tedavisine başlayacak. şimdi regl olmayı bekliyorum. tedavi süreci çok mu sıkıntılı? şunu yap bunu yapma dediğiniz önerileriniz var mı?

canım moralim bozuktu yine güldürdün allahta seni güldürsün

Bu topiğin bır dayanşa yardımlaşma fikir alma moral olma toprağı olduğunu sanmıştım 5 gündür giriyorum okuyorum yazdığım mesajları kimse dikkate almıyor sanırım buraya ait değilim...bu gün duygusal çöküntü içindeyim sonucum iyi çıkacak olsa da bundan sonra bu moralle ne köy olur ne de kasaba ... Destek aradım onu da bulamadım neyse....

Kuzum napıyorsun sen öyle, bak kızdırdın beni. Sen böyle yaparsan bebeklerin ne yapsın. Illa belirti olacak diye bir şey. Ayrıca biz tüp yaptırdık diye biliyoruz. Bir çok kadın bu dönemi farketmiyor bile. Lütfen kendini ve yiğenlerimizi üzme. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.

yasen ne güzel insansınya üzülümicem diyorumda olmuyor çok heycalıydım sevine sevine gitim merkeze muayneoldum birsürü yumurta dr gösterdi bak bunlar yumurtalar çook bide büyümüşler yabiz bunlar büyüsün diye bir sürü iyne olduk şimdi gitsinler diye dua ediyorum dr sana şimdi desemki bir ay daha bekleyelim sen üzülücen ama daha iy olcak azdaha sabret ben başladım ağlamaya ama dedim eşim hemen tamam hocam öyle olsun gıcıkkkkkkkkkkkkkk

canım merhaba bende 2 kez yaşadım kimyasal değerlerim şöyleydi
9.gün : 89
11.gün : 110
13.gün : 70 'e düşmüştü birdaha yaptırmadım 2-3 gün sonra adet oldum zaten

bu aykinde de 12.gün 8 küsür dü 14.gün 3.60 a düştü ertesi günde yani dün adet oldum

değer nekadar düşük olursa olsun önemli olan artış oranı araştırmalarım sırasında 12.gün 5,30 la başlayıp gebeliği gayet normal devam eden birini gördüm...

senin şimdi 14 çıkmış 2 günde ikiye katlanması normal kabul edildiğini düşünürsek 22-14=8 bir günde 8 artmış ertesi günde 8 arttığını düşünürsen 8+8=16 yaniii14+16 =30 yapar buda senin 8.gün=14 olan değerinin 10.gün 30 olması yani gayet güzel ikiye katlanması demek yani endişe etmek için şuan senin için daha erken inşallah herşey yoluna girer ...

Aminnnn canım benim çok TSK ederim iyiki varsınız moral oluyorsunuz

herkese merhaba,
bu hafta benimde opum var..Allah hepimizin yardimcisi olsun, guzel haber alanlari tebrik ediyorum, bizde mesajlarinizla uzulup seviniyoruz inaninki, her seferinde cevap yazamasakta..

Canım benim senin sinirlerin bozulmuş emin olki bu duyguları yaşayan tek sen değilsin hepimiz aynıyız evde bile çok ilgilenseler kızıyorum ilgilenmeseler güceniyorumondan sonrada vicdan azabı çekiyorum niye sevenlerimi üzüyorum veeeee bebişlerimi etkiliyorum diye belirtilere gelince benimde ilk bir kaç günü oldu sonra kesildi hatta 9.günü test yaptırdım bir tek annem biliyordu annem sonucu almaya gitti ben o kadar eminimki negatif diye iki kere aklımdan sigara yakayım diye geçirdim sonra annem aradı pozitif diye ama emin olki ondan sonrzda bitmiyor 17 sinde keseyi görmeye gidicem daha sonra kalp atışı var ben daha hala inanamıyorum sana teselli vericem derken ayyyyy ben ne kadar doluymuşum ohhhhhh rahatladım valla güzel haberlerini alıcaz İNŞALLAH ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…