- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Amin canım, Allah razı olsun. Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı ve salih evlatlar versin. Yazını görmemiş ola bilirim, ya da görüp cevap vermişimdir, hatırlıyamıyorum da ola bilir (yakın dönem hafızam bebekten sonra berbat halde).
Semra hanım ön görüşme yapmıyormuş. Nur hanımla görüştük. Geçmiş tedavilere ait belgelere baktı, görünürde bir sorun gözükmüyor dedi. Rahimde düzensiz kalınlaşma gördü, rahim filmini yenilememi istedi (elimdeki 3 sene önceye aitdi, üzerinden 5 tüp denemesi, doğum ve kürtaj geçdiğinden). Başka da bir sürü test. 5 deneme sonrası elde hiç bir şey olmadığından ağırdan almak istedi. Aceleye gerek yok dedi. Eşimden de spermiogram istedi (daha önce %99 haraketsiz olduğu için tese amelyatı olmuştu ve bir kere taze, iki kere de donmuş spermler kullanılmışdı). Gerekirse urologa yönlendirecekti, 2-3 aylık ilaç tedavisi için.
Eşimin tahlili geçen seneye nazaran çok daha iyi çıktı (haraketsizlik oranı %75 e inmiş), urologa gerek kalmıycak sanırım. Rahim filmini çektirdim ayaküstü gösterdim, histereskopi şart dedi (gördüğü kalınlaşmalar gerçekmiş, kürtaj olunan yerde). Henüz detaylı görüşmedik. Kısmet olursa 11 aralık sonuçları değerlendirmek için randevumuz var. Yumurtalık rezervi güzel. Hormonlar normal. Genetik tahlil yaptırdık, cevabı 1 ocak gibi çıkacak, ona göre pgt yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.
Anlayacağın bizim için en iyi ihtimal aralık adeti ile histereskopi olup, ocak adeti ile de tedaviye başlamak. İlk defadır ki, sabırsızlanmıyorum. Zamana bıraktım. Hayırlısı neyse o olsun.
Merhaba ben de sizinle aynı gün yaptırmıştım 4 Aralık... Çok üzgünüm ben sabahtan beri ağlıyorum(( çünkü hiç ama hiç belirti yok . Öyle sıradan günlerdeki gibi... Ne göğüs dolgunlugu ne kasık ağrısı ne batma (( ya tutmaz sa ne olur dua edin çok üzülüyorum ( hıçkırığa hıçkıra ağladım bu gün durduramıyorum kendimi (
Güzel anne adayları beta hcg tahlil sonucum 132.5 çıktı Rabbim me binlerce kez şükür leeeer olsun Rabbim hepimizin kucaklarımıza almayi nasip etsin inşallah benim 14 senelik evlat hasretliğim de sona ersin inşallah ne olur duâ edin sonuç larim katlansin ♥♥
canım moralim bozuktu yine güldürdün allahta seni güldürsün
Günaydın arkadaşlar:) herkes için güzel bir gün olur inşallah...bende sabah muayeneye gittim büyük olasılıkla cuma günü toplanacak yumurtalarım.doktorum tedaviyi iotal etmedi yumurtalar geliştiği için çok sevindim bu duruma:) solda 5 sağda 5 yumurta var dedi boyutlarıda 17,17,17,16,14,5 ,14,13,9 ,10 mm miş sizce nasıl boyutları? çarşamba günü çatlatma iğnemi olacağım sanırım.
merhaba canım ben İstanbul Bağcılarda Medipol Üniversite hastanesine gidiyorum doktorum YARD.DOÇ. MUSTAFA ACET inşaALLAH rabbim onun elinden şifamı verecek
Kızlar merhaba,
Benim 11. gün sonucum 9, 13. gün sonucum 7 çıktı, sanırım kimyasal gebelik
Birkaç ay dinlendikten sonra yoluma 4 tane dondurulmuşla devam edeceğim
Allah hepimizin yardımcısı olsun, güzel sonuç alanları tebrik eder, opusu transferi olanlara da bol şans dilerim:)
yasen ne güzel insansınya üzülümicem diyorumda olmuyor çok heycalıydım sevine sevine gitim merkeze muayneoldum birsürü yumurta dr gösterdi bak bunlar yumurtalar çook bide büyümüşler yabiz bunlar büyüsün diye bir sürü iyne olduk şimdi gitsinler diye dua ediyorum dr sana şimdi desemki bir ay daha bekleyelim sen üzülücen ama daha iy olcak azdaha sabret ben başladım ağlamaya ama dedim eşim hemen tamam hocam öyle olsun gıcıkkkkkkkkkkkkkk
kızlar çok üzgünümya tırasferim yine ertelendi hala yumurtalarım varmış bayabüyümüş dr buşekilde yapmayalım biraz daha sabret dedi doğum kontrol hapı verdi bidahaki adetimle yine gidicem ama zaman geçmez ki bebeşlerim beni bekliyor ağlıyorum şuan
slm arkadaşlar bugun opum vardı. ve sonuc kötü haber(( cok fazla folıkul gozukuyordu bu ay transfer olmaya bılır ohss olabılırsın falan derkennnnnnn butun folıkuller bos çıktııııı. çok yuksek dozlarda ılaç kullanıyorummm tedavılerde m. 3300 ünitee ve üstüü ((
gözün aydın canım tedavinin iptal edilme ihtimalini yazdığında çok üzülmüştüm benimde 1 kere olmuştu ben çok etkilenmiştim ama şimdi opunun olacağını yazınca inan çok sevindim.inşaALLAH bundan sonrası sorunsuz geçer kalitesi ve sayısı bol yumurtaların olur
Canım sürekli bir ağrım yok, arada batmalar oluyor. Normalde 17 si test tarihim ama Perşembe transferin haftası oluyor belki o gün yaptırırım test. İnan hiç bilemiyorum. Aslında idrarda belli olsa 17 sine kadar gitmem hastaneye. Belki de gitmem Perşembe idrarda bakarım, belki silik çıkar, 2 embriyo transfer etmişlerdi, tutunduysa belki ikizde ve değerler çabuk yükseliyorduk belki. Farazi konuşması ne kolay oluyor :) senin kaçıncı günün?
Canım aynı gun transferlerimiz yapılmış ...heycanlı bekleme devam ediyor az kaldı :) belirti var mı sende dün kasıklarımda batma oldu canım yandı resmen
cnm öncelikle geçmiş olsun benimde yumurtalar boş çıkmıştı bi dahaki denememde dolu çıktı bölr durumlar olabiliyo korkma sakım emi dua et bol bol bide bitkiselde takviye yap bidahaki seferinde iğne vurulurken ben öle yaptım
Canım bende rahmin olduğu yerde doluluk var gibi, hafif ve bazen ani batma şeklinde ağrılar oluyor. Göğüslerimde sızlıyor. Çok sık acıkıyorum. Birde herşeye duygulanıyorum ve ağlıyorum :'( Rabbim nasip etsin inşallah hepimize. İçim içimi yiyor beklemek çok zor, Allahım bu bekleyişin sonunu hayırlı ve olumlu haberlerle getirsin inşallah.
Slm kızlar bugün test günümdü . Değerim 67.13 yani hamileyim çok şükür
cnm sana bişi diyimmi drun mükemmel bi dr bilesin çok iyi bi doktora gitmişsin emin ol hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?