2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ALLAH hayırlı etsin canım bende uzun bir ara verdikten sonra Nur hanıma gitmiştim çok ilgili bir doktor benden de rahim filmi istemişti.inşaALLAH rabbim şifanı Nur hanımdan verir son tedavin olur bebeklerini sağlıklı hayırlı kucağına alırsın

kız seni allah kahretmesin emiiiii kız hemen ne belirtisi bekliyon daha bügün ayın 9 zu ya oy ben nedim nerelere gideyim valla yakınlarında olsaydım varya seni dayak delisi ederdim ağlıcağına abdest alda bol bol dua et dua sana allahtan var ne varsa unutma gülüm daha erken merak etme sende güzel haber vercen allahın izniyle inşlhhhhhhh hadi topla kendini bebişini üzme annesi

slm arkadaşlar bugun opum vardı. ve sonuc kötü haber (( cok fazla folıkul gozukuyordu bu ay transfer olmaya bılır ohss olabılırsın falan derkennnnnnn butun folıkuller bos çıktııııı. çok yuksek dozlarda ılaç kullanıyorummm tedavılerde m. 3300 ünitee ve üstüü ((

canım benim gözün aydınALLAH C.C tamamına erdirsin çok sevindim

gözün aydın canım tedavinin iptal edilme ihtimalini yazdığında çok üzülmüştüm benimde 1 kere olmuştu ben çok etkilenmiştim ama şimdi opunun olacağını yazınca inan çok sevindim.inşaALLAH bundan sonrası sorunsuz geçer kalitesi ve sayısı bol yumurtaların olur

canım geçmiş olsun hayırlısı böyle imiş inşaALLAH dondurulmuşlarla yüzün gülerhayırlı sağlıklı alırsın yavrularını kucağına

hadi bi üzül bak ne oluyo valla arar bulur seni gelirim yanına bi güzel döverim seni .... sonrada aklın başına gelincede severimmmmmmmm bide öperim bak böleee

canım kardeşim üzülme ne yapalım hayırlısı böyle imiş her şerde iki hayır olurmuş ALLAH sana hayırları göstersin inşaALLAH sabrın sonu selamet az kaldı

cnm öncelikle geçmiş olsun benimde yumurtalar boş çıkmıştı bi dahaki denememde dolu çıktı bölr durumlar olabiliyo korkma sakım emi dua et bol bol bide bitkiselde takviye yap bidahaki seferinde iğne vurulurken ben öle yaptım

Sagol CNm bende cok sevindim 😊inşallah guzel devam eder tedavilerimiz,hepimiz bebeklerimize kavuşuruz 😊

Canım aynı gun transferlerimiz yapılmış ...heycanlı bekleme devam ediyor az kaldı :) belirti var mı sende dün kasıklarımda batma oldu canım yandı resmen

Canım aynı gun transferlerimiz yapılmış ...heycanlı bekleme devam ediyor az kaldı :) belirti var mı sende dün kasıklarımda batma oldu canım yandı resmen

Canım bende rahmin olduğu yerde doluluk var gibi, hafif ve bazen ani batma şeklinde ağrılar oluyor. Göğüslerimde sızlıyor. Çok sık acıkıyorum. Birde herşeye duygulanıyorum ve ağlıyorum :'( Rabbim nasip etsin inşallah hepimize. İçim içimi yiyor beklemek çok zor, Allahım bu bekleyişin sonunu hayırlı ve olumlu haberlerle getirsin inşallah.

bitkısel ne yapmalıyım. benım ılk defa bole oldu. cok olamsına ragmen hepsı bosss. dr de sasırdı.

cnm siz ne kadardı evlisiniz ne kadar amandır çocuk olmuyodu

cnm sana bişi diyimmi drun mükemmel bi dr bilesin çok iyi bi doktora gitmişsin emin ol hadi hayırlısı bakalım

bende kendimi şanslı kabul ediyorum.ALLAH cümlemizin emeklerini boşa çıkarmasın iyi doktorları karşımıza çıkarsın

sevgili meliten ve yonca transferiniz hayırlı olsun inşaALLAH müjdeli haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…