2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım yaaa üzüldüm benimde bir kere opu olmuştu heyecanla yumurta sayısını beklerken doktor olmadı dedi kaliteli yumurtan yoktu döllenmedi dedi gerisini hatırlamıyorum dünya başıma yıkılmıştı
“İyi ki geçiyorsun zaman.. Ya acının en derinime işlediği bir anda donsaydın? ” [Hz.Mevlana]
inşaALLAH biran önce toprlanıp tedavine yeniden başlarsın canım,ben o tedaviden sonra 4 kere daha denedim yolun başındayım daha

güllüümm seninde hayırlı olsun hamileliğin inşaALLAH herşey gönlüne göre olur,evlatlarını hayırlı sağlıklı vaktinde kucağına alırsın

S.A. Arkadaşlar bende negatif alanlardanım...elhamdülillah demekten başka bir şey gelmiyor...hayırlısı böyleymiş...

S.A. Arkadaşlar bende negatif alanlardanım...elhamdülillah demekten başka bir şey gelmiyor...hayırlısı böyleymiş...

ve aleyküm selam,canım geçmiş olsun üzüldüm hayırlısı buymuş demek kine desek boş Rabbim bilir bize ne vereceğini inşaALLAH sabrının ecrini gani gani verir

ya arkadaşlar transferden sonra sırt üstümü yatmak zorundayız.. Yoksa sağa sola dönük yatabiliyormuyuz. Ben opudan beri yattığım için belim ağrıyor artık

canıımmm milyon kere tebrikler çiçeği burnunda taze anne

Sevgil kalbimdesin(kendimi hatıra defterine yazıyorum gibi hissettim) insanın içinin güzelliği dışına vurur derler ya seninde kelimelerine yansımış kalbinden bu güzel kelimeleri atan kişinin eminim kendi dahada güzeldir canım benim senden bir şey istesem ayıp etmiş olmam İNŞALLAH bana tedavin ve hangi aşamada olduğunu yazarsan çok mutlu olurum

ya arkadaşlar transferden sonra sırt üstümü yatmak zorundayız.. Yoksa sağa sola dönük yatabiliyormuyuz. Ben opudan beri yattığım için belim ağrıyor artık

Yok canım öyle bir zorunluluk sadece yüzü koyun yatmamaya dikkat et okadar mesala ben 3.günü hemen ayakta ılık vaziyette duşumuda aldım kimisi yazıyor ben 2 buçuk hafta yıkanmadım diye bence o daha fazla eziyet insanın vücuduna hele ki saçları benim gibi yağlıysa zulum olur hakkında hayırlısı ,güzel haberlerini alırız İNŞALLAH ....

Son düzenleme:
İnş sunu bi atlatayım ohhh dicem :18:

Gözünü kapatıp açacaksın her şey bitmiş olacak canım, uyutmasalardı bile az bir anesteziyle de yapılıyor opu. Benim ki öyle olmuştu. İşlemde canım çok yanmamıştı, o nedenle senin için daha rahat olacak. İçini ferah tut. Her şey evlatlarımız için :)

Arkadaşlar merhaba bugün çok şükür kontrolümde keseyi gördük. Çok heyecan verici. İlk görüntüsünün fotografını aldım :)) Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu. Sevgiler.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…