sevgili meliten ve yonca transferiniz hayırlı olsun inşaALLAH müjdeli haberlerinizi alırız
slm arkadaşlar bugun opum vardı. ve sonuc kötü haber(( cok fazla folıkul gozukuyordu bu ay transfer olmaya bılır ohss olabılırsın falan derkennnnnnn butun folıkuller bos çıktııııı. çok yuksek dozlarda ılaç kullanıyorummm tedavılerde m. 3300 ünitee ve üstüü ((
S.A. Arkadaşlar bende negatif alanlardanım...elhamdülillah demekten başka bir şey gelmiyor...hayırlısı böyleymiş...
arkadaşlar gebelik aşısı hakında bilgisi olan varmı
güllüümm seninde hayırlı olsun hamileliğin inşaALLAH herşey gönlüne göre olur,evlatlarını hayırlı sağlıklı vaktinde kucağına alırsın
Amin tatlım hep beraber İNŞALLAH bir tuhaf oldum buradan ilk tebriğim senden oldu çok teşekkür ederim
canıımmm milyon kere tebrikler çiçeği burnunda taze anne
ya arkadaşlar transferden sonra sırt üstümü yatmak zorundayız.. Yoksa sağa sola dönük yatabiliyormuyuz. Ben opudan beri yattığım için belim ağrıyor artık
İnş sunu bi atlatayım ohhh dicem :18:Narkoz iyidir bacım :) uyanınca her şey bitmiş olur :) oh mis yani :)
cnm siz ne kadardı evlisiniz ne kadar amandır çocuk olmuyodu
Amin tatlım hep beraber İNŞALLAH bir tuhaf oldum buradan ilk tebriğim senden oldu çok teşekkür ederim
ya arkadaşlar transferden sonra sırt üstümü yatmak zorundayız.. Yoksa sağa sola dönük yatabiliyormuyuz. Ben opudan beri yattığım için belim ağrıyor artık
İnş sunu bi atlatayım ohhh dicem :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?