2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Arkadaşlar merhaba bugün çok şükür kontrolümde keseyi gördük. Çok heyecan verici. İlk görüntüsünün fotografını aldım :)) Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu. Sevgiler.. :))

ALLAH tamamına erdirsin herzaman güzel haberlerini alalım inşaALLAH

Transferim geçen hafta salı sabahı yapıldı...
Bu ananas nedir,ne yapar? Bazı arkadaşlar yiyoruz yazmışlarda :)
Benimle aynı zamanda olan var mı ?

canım benim tıkınmakla meşguldüm şimdi geldim.canım ben pkos hastasıyım teknik olarak 7 kere tüp bebek tedavisi oldum 7.denemede OHSS olduğum için 9 tane yavruyu buzluğa attık adet olmak için ilaç içiyorum herşey yolunda giderse adetle beraber dondurulmuş embriyo tedavisine başlayacağım sonra gelsin bebişler dolsun göbüşler

Arkadaşlar merhaba bugün çok şükür kontrolümde keseyi gördük. Çok heyecan verici. İlk görüntüsünün fotografını aldım :)) Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu. Sevgiler.. :))

Maşallah canım, Allah sağlık versin inşallah :) bebeğine selamlarımızı ilet :)

Sen böyle güzel düşündükçe eminim her şey harika olacak o güzel göbişin o güzel bebişlerinle dolacak moral olurmu bilmem ama benimkide donmuşlarımızla oldu her şey gönlünce olsun İNŞALLAH buradan ilk tebrik eden ben olurum seni .....

Tebrikler canim. Bende doktordaydim bugun. Bizde gorduk keseyi ve mini minnacik bebisi. kalp atislarini duymadik ama doktor ben goruyorum dedi. Yum. Toplama tarihine gore 6 hafta dedi. Kanimi idrarimi verdim. Cumartesi tekrar gidecegim. Kalp atislarini bizde duyariz umarim. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Hayirlisiyla isteyen herkese nasip olsun. Dua ile canlarim.

sağol canım ALLAH razı olsun sen de hayata pozitif bakıyorsun,insanları güzel görüyorsun iyi dileklerin için çok teşekkür ederim tabiki söylediklerinle moral oluyorsun tedavinin başarısı başlı başına bir moral 2.kere dondurulmuş tedavisi olacak ama ilk tedavimdeki embriyolar kaliteli değildi,o yüzden ilk tedavi gibi heyecanlıyım başarılı olmuş sizleri okudukça umutluyum ve çooookkkk mutluyum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

gözün aydın her zaman güzel haberlerini alalım vaktinde sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH...

Seninde gözün aydın canım. ..sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim. ..

tam 5 haftalıkmış kodalcım :)) 23 aralıkta hem bebeği hemde kalp atışlarını duyarız dedi doktorum :)) senin ne zaman kontrol arkadaşım

Benim 16 aralik randevum var. ..aslında 14 aralik ama doktorum yurtdışındaymis ve ertelendi.gec olsunda iyisi vr hayırlısı olsun yeter.

ya arkadaşlar transferden sonra sırt üstümü yatmak zorundayız.. Yoksa sağa sola dönük yatabiliyormuyuz. Ben opudan beri yattığım için belim ağrıyor artık

canım öyle bir gereklilik yok sakın o kadar kasıpta kendini sıkıntıya sokma gerilmemeye dikkat et ani hareketler ve kalkışlar yapma yeterli olur inşallah.maşallah rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almanıda nasip eder annecik

maşallah Allah hayırlı etsin inş kısa zamanda kalp atışlarınıda duyarsınız.

bitkısel ne yapmalıyım. benım ılk defa bole oldu. cok olamsına ragmen hepsı bosss. dr de sasırdı.

cnm olsun olur benimkilerinde hepsi boş çıktı yıkıldım ilk duyduğumda ama yapıcak bişe yoktu yani tedavine bidaha ne zaman başlıcaksın bilmiyorum ama adetinin 3 günü çörek otu bal tarçın kullan 12 gün sonra bırak yanında incirde yap testere dişli aslan pençasi iç demle bide soğan suyu iç bunu şimdiden başalayabilirsin ben şimdiden başladım yanlız soğan 15 gün diğer 15 ara tm cnm

Bende4 aşılama tüp bebek yaptım hepsi başarısızlıkla bitti.sebebsiz infertilite deyip cıktı dr .. Artık tüm umutlarımı kaybetmiştimki bir dua ile mucezevi bir şekilde hamile kaldım.şimdi 5 aylık dünyalar güzeli bir kızım var .bende tüp bebek deneyimlerimde bu sayfayı okurdum şimdi aylar sonra girince çok duygulandım dilerim rabbim hepinizin yanında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…