hanımlar ben bi halt ettim ve dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bugün transferimin 5. Günüydü :'(
Gullumme yazdım yalnış oldu
Slm kızlar hikayemi mutluluğumu paylaşmak istedim..hiç aklıma gelmezdi göz yaşları içinde bu sayfaları okurken bir gün benimde mutlulukla paylaşımda bulunacağım .. Bende aşılama ve 7 tüp bebek yaptım hiç yılmadım en büyük hayalim anne olmaktı ama malesefki tüm denemelerim sebebsiz infertilite deyip başarısızlıkla bitti.. 4 tüp bebek denemem yurt dışında oldu genetik tarama yaptırdım niye hamile kalamıyorum hiç bir sorun yoksa die ve her seferinde gözyaşları ile döndüm .. Takiiii bir gün iş yerimde iken mağazama gelen bir müşterimle sohbet edene kadar bana bir duadan bahsetti ve hiç ümidim olmamasına karşı yaptırdım ve ilk aydan hamile kaldım mucize olmuştu o dua benim için şimdi 5 aylık bir kızım var sizlerde dua edin bol bol rabbim yanınızda olsun dilerim anne olmak isteyen herkezolsun
transferin 5 ci günü sonuç negatif çıkar hiç canını sıkma ve 14 cü günü bekle çok erken yapmışsın
Hanımlar ben bi halt ettim ve dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bugün transferimin 5. Günüydü :'(
canım rabbım bızede nasıp etsın duan neydı bızde yapalım aynı duayı artık anne olmak ıstıyoruz
Canım benim 5. günü mümkün değil çıkmaz,kanda bile çıkmaz kaldı ki idrarda hiç çıkmaz benim transferimin 16.günü ben bile cesaret edemiyorum ya test bozuksa diye seninki iyi cesaret sakın moralini bozma bebiş yada bebişlerini üzme sakın
Slm kızlar hikayemi mutluluğumu paylaşmak istedim..hiç aklıma gelmezdi göz yaşları içinde bu sayfaları okurken bir gün benimde mutlulukla paylaşımda bulunacağım .. Bende aşılama ve 7 tüp bebek yaptım hiç yılmadım en büyük hayalim anne olmaktı ama malesefki tüm denemelerim sebebsiz infertilite deyip başarısızlıkla bitti.. 4 tüp bebek denemem yurt dışında oldu genetik tarama yaptırdım niye hamile kalamıyorum hiç bir sorun yoksa die ve her seferinde gözyaşları ile döndüm .. Takiiii bir gün iş yerimde iken mağazama gelen bir müşterimle sohbet edene kadar bana bir duadan bahsetti ve hiç ümidim olmamasına karşı yaptırdım ve ilk aydan hamile kaldım mucize olmuştu o dua benim için şimdi 5 aylık bir kızım var sizlerde dua edin bol bol rabbim yanınızda olsun dilerim anne olmak isteyen herkezolsun
maaşallah canım allah nazarlardan saklasın rabbim ol derse kim mani olabilir ki acaba boylama diye bişey var kişiye özel yazıyolarmış üzrinde taşıyomuşsun bende bi abladan duymuştum ama yaptırmadım yapabilecek birini arıyorum allah büyük ondan ümit kesilmez inşallah bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder....
bana yapılan dua bebek duası diye geçiyor içeriği ne tam bilmiyorum çünkü yapan kişiyi hiç görmedim 110 yaşında bir teyze yapıyormuş benden sonrada çok arkadaşım yaptırdı hepsi hamile kaldı inşallah sende en kısa zamanda kalırsın
canım nerede peki bu teyze nasıl bulabiliriz
canım teyzeye direk ulaşılmıyor arada bir bayan var nun aracılığı ile irtibat kuruysun
Hanımlar ben bi halt ettim ve dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bugün transferimin 5. Günüydü :'(
senin kaç yıldır olmuyor
Ya kizlar ben bikac gun sonra lucrine baslicam uzun protokol. Yalniz bu lucrinle tetradox baslaniyo mu. Doktor hic demedi tetradox alacaksin diye ama verdigi kagitta o da yazili. Kafam karisti. Eksik almiyim ilaclari??????
DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRSIN BEN 11 YIL UĞRAŞTIM GİTMEDİĞİM PROF KALMADI YURT DIŞI DAHİL NASİPTE DUA İLE HAMİLE KALMAK VARMIŞ
canım nerede peki bu teyze nasıl bulabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?