2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benimde 6 gün oldu bügün bende dayanamadım yaptım testi negatifff inşallah kanda çıkar

Tamam hanımlar biraz aceleci davranmışım üzerime gelmeyin bekleyeceğiz artık ne yapalım :) bu arada beklerken tüm topiğin başının etini yemeyi düşünüyorum :)

Kızlar sanirsam size ugurlu geldim maşallah hamileler cogaliyo insallah bizlerede en hayırlı zamanda nasip olur
AMiiiiNNNN

Allahım bebişini kucağına almayı da nasip der inşallah canım

Hanımlar ben bi halt ettim ve dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bugün transferimin 5. Günüydü :'(

Canım benim ya çok erken ne bekliyordun tabiki negetif çıkar bikaç gün bekle kanda baktır pozitifi görüceksin inşallah

2 buçuk hafta ne demek ya...insan küflenir valla Benim tek problemim yavaş hareket alışmışım paldır küldür kalkmaya

Sevincimi sizlerle paylasmak isterim hcg 276 cikti bebis gelicek insallah... Allah hepinize nasib etsin... bu tecrubemi sizlerle de paylasmak isterim... ben de hepiniz gibi bu forumda sizlerden cok sey ogrendim...bir sorusu olan olursa cekinmeden yazabilir... opuldunuz..

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bayadır yazamıyorum.:) dün sabah sekizde yumurtalarım toplandı.ama çok sancı çektim uyandığımda.halada sancılarım var.bugün işe başladım..kaç tane yumurtamın toplandığını bile sormadım.çünkü herşeyi rabbime bıraktım.o nasıl bilirse öyle yapsın.çok bilmekte iyi değil çünkü progestan fitil+cipro antibiyotik+prednol+estroferm e başladık...nasipse perşembeye transferim olacakmış..o günde fraxiparine diye kan sulandırıcı göbekten başlanacak dedi.yani 24 aralıkta ne olacağım belli olacak :))) hiç heyecanlı değilim.sabırla bekliyorum.çok dua etmeliyim biliyorum.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

Kac tane embriyo kacinci gun transfer olmustu cnm bide sebeb nrydi sizin

Cnm cok sagol cevabin icin. Allah isini rast getirsin :)

Canimmm gozun aydin. Dualarim seninle. Bisuru guzel yumusun olsun insallah :)) ben de cuma uzun protokol lucrin basliyorummmmm

Geçmiş olsun arkadaşım. ..hadi bakalım bence zor kısmı atlattın. ..bundan sonrasını keyifle geçir. Bu tedavinin en büyük sınavı sabır. Her aşamada hep beklemek gerekiyor ALlah sabır ve sağlık versin. bolllll şanslar.

canım pazar günü kaynanam gitti çok şükür dünde opu yapıldı.bakalım bugün öğlen gibi ariycam yumoşcuklarım ne durumda :))) sen nasılsın gülüm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…