canım benimde 6 gün oldu bügün bende dayanamadım yaptım testi negatifff inşallah kanda çıkar
5. gün idrar testi yapıp da sonuç beklemek anlamsız. Kan testinde bile çıkarsa çok düşük bir rakam çıkar. Senin yaptığın test hiç bir şey ifade etmez.
Tetradox antibiotikdir. Muhtemelen opudan sonra olası mikrop tehlikesine karşı kullanıcaksın. Yani şimdi yazmış olsalar da, şimdi kullanman gerektiğini hiç sanmıyorum.
Güzel anne adayları beta hcg tahlil sonucum 132.5 çıktı Rabbim me binlerce kez şükür leeeer olsun Rabbim hepimizin kucaklarımıza almayi nasip etsin inşallah benim 14 senelik evlat hasretliğim de sona ersin inşallah ne olur duâ edin sonuç larim katlansin ♥♥
Slm kızlar bugün test günümdü . Değerim 67.13 yani hamileyim çok şükür
Hanımlar ben bi halt ettim ve dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bugün transferimin 5. Günüydü :'(
Canım benim ya çok erken ne bekliyordun tabiki negetif çıkar bikaç gün bekle kanda baktır pozitifi görüceksin inşallah
canım öyle bir gereklilik yok sakın o kadar kasıpta kendini sıkıntıya sokma gerilmemeye dikkat et ani hareketler ve kalkışlar yapma yeterli olur inşallah.maşallah rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almanıda nasip eder annecik
Yok canım öyle bir zorunluluk sadece yüzü koyun yatmamaya dikkat et okadar mesala ben 3.günü hemen ayakta ılık vaziyette duşumuda aldım kimisi yazıyor ben 2 buçuk hafta yıkanmadım diye bence o daha fazla eziyet insanın vücuduna hele ki saçları benim gibi yağlıysa zulum olur hakkında hayırlısı ,güzel haberlerini alırız İNŞALLAH ....
Mrb arkadaslar merak ettıgim bi konu var opunuzu olduktan sonra sizinde sancılarınız devam ettimi
Mrb arkadaslar merak ettıgim bi konu var opunuzu olduktan sonra sizinde sancılarınız devam ettimi
Sevincimi sizlerle paylasmak isterim hcg 276 cikti bebis gelicek insallah... Allah hepinize nasib etsin... bu tecrubemi sizlerle de paylasmak isterim... ben de hepiniz gibi bu forumda sizlerden cok sey ogrendim...bir sorusu olan olursa cekinmeden yazabilir... opuldunuz..
Cnm cok sagol cevabin icin. Allah isini rast getirsin :)5. gün idrar testi yapıp da sonuç beklemek anlamsız. Kan testinde bile çıkarsa çok düşük bir rakam çıkar. Senin yaptığın test hiç bir şey ifade etmez.
Tetradox antibiotikdir. Muhtemelen opudan sonra olası mikrop tehlikesine karşı kullanıcaksın. Yani şimdi yazmış olsalar da, şimdi kullanman gerektiğini hiç sanmıyorum.
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bayadır yazamıyorum.:) dün sabah sekizde yumurtalarım toplandı.ama çok sancı çektim uyandığımda.halada sancılarım var.bugün işe başladım..kaç tane yumurtamın toplandığını bile sormadım.çünkü herşeyi rabbime bıraktım.o nasıl bilirse öyle yapsın.çok bilmekte iyi değil çünküprogestan fitil+cipro antibiyotik+prednol+estroferm e başladık...nasipse perşembeye transferim olacakmış..o günde fraxiparine diye kan sulandırıcı göbekten başlanacak dedi.yani 24 aralıkta ne olacağım belli olacak :))) hiç heyecanlı değilim.sabırla bekliyorum.çok dua etmeliyim biliyorum.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
sağolasın canım benim....neden uzun protokol yaptılarki sana ???canimmm gozun aydin. Dualarim seninle. Bisuru guzel yumusun olsun insallah :)) ben de cuma uzun protokol lucrin basliyorummmmm
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bayadır yazamıyorum.:) dün sabah sekizde yumurtalarım toplandı.ama çok sancı çektim uyandığımda.halada sancılarım var.bugün işe başladım..kaç tane yumurtamın toplandığını bile sormadım.çünkü herşeyi rabbime bıraktım.o nasıl bilirse öyle yapsın.çok bilmekte iyi değil çünküprogestan fitil+cipro antibiyotik+prednol+estroferm e başladık...nasipse perşembeye transferim olacakmış..o günde fraxiparine diye kan sulandırıcı göbekten başlanacak dedi.yani 24 aralıkta ne olacağım belli olacak :))) hiç heyecanlı değilim.sabırla bekliyorum.çok dua etmeliyim biliyorum.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
sayfaları sondan başlayıp okudum anca gördüm ne olduğunu. .bizim sekreterler cok iyi güleryüzlü anlayışlılardı aslında niye böyle yaptılarsa,ölmezler ya arasalar..
Neyse canım yaa bu süreçte hicbiseyin canını sıkmasına izin verme...
Sen söyle bakalım kayınvaliden gitti mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?