2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

haklısın kesinlikle yumurta toplama daha zormuş ya :)) gerisi en kolayı.ama beklemek zor.inşallah hakkımızda hayırlı olana razı oluruz

canım pazar günü kaynanam gitti çok şükür dünde opu yapıldı.bakalım bugün öğlen gibi ariycam yumoşcuklarım ne durumda :))) sen nasılsın gülüm :)))

geçmiş olsun canım
zor kısım geçti gitti,şimdi güzel kısıma doğru ilerliyosun,hadi hayırlısı..
bütün ilaçlarımız aynı..
inşallah sonuç da aynı olur
ve inşallah yumurtalar iyi durumdadır..sayısına takılma zaten yeterki iyi olsunlar/olsun....

heyecanlandım haa

ben nasılım? böyle aynen böylee!!
perişanım bugünlerde,ilk defa bu sabah biraz daha normal kalktım,kahvaltımı ediyorum şuan..
günlerim sıkıntılı geçiyo canım,24 saat geçmeyen baş ağrım,mide bulantım var,gece uykumda bile
sabrediyorum,öyle işte,günler geçsin diye bakıyorum.....

hatim maşallah bol sağlıklı yumişin olsun inşallahhh

kızlar zaman durdu geçmiyoooorrrrrrrrrrrr nasıl gelecek bu ayın 17 si
dün adet ağrılarım vardı bugün de sağ kasığımda batmalar ara ara :2: neler oluyor acaba içeride yumoşum benimlemidir hala :2: daha transferin 3. günündeyim

allah razı olsun dualarını muhakkak bekliyorum bak canım mide bulantıları olacak biliyorsun.sakın kendini aç bırakma.devamlı ağzına bi lokma bişey at.kuzenimin eşi hamile.10 gün sonra doğumu varmış...ve o kadın 4 ay mide bulantısı çekti.ama bak sonu güzel olsun yaaaaaaaaaaaaa canını sıkma harika zmanlar ya hamilesin allah sana bi evlat gönderecek hatta 2 allahım ya

teşekkür ederim bitanemmmmmmmm canım çalışıyormusun.ev hanımıysan hemen uğraş bul kendine..ama bak iğneler opu nasıl geçtiyse oda geçecek sabırlı ol hayırlı haberler alalım inşallah

teşekkür ederim bitanemmmmmmmm canım çalışıyormusun.ev hanımıysan hemen uğraş bul kendine..ama bak iğneler opu nasıl geçtiyse oda geçecek sabırlı ol hayırlı haberler alalım inşallah

dün başladım işe rapor almadım canım drum gerek yok dedi
aksi server bozuldu iş yapamıyorum sistem gitti

dru aradım adet ağrım vardı dün diye oda çok erken dedi adet için

kendimde belirti arıyorum hep elimde değil ama kendime diyorum ki normalde insanlar adeti geçince belirti oluyo sen daha 3. gün ne belirtisi sadecebugün sağ kasığımda iğne batması varr korkuyorum :2:

geçer dimi zaman :18:

sevgicim sabrına hayranım

zaman çabuk geçsin senin için de inşallaah

duamdasın canımm..
sabrediyorum işte bu bulantılara,4 ay sürme ihtimaline karşı hazır olmaya çalışıyorum
Allah kuzenine de sağlıklı doğum nasip etsin..
sormaa,zaten iki tane gelecek Allahın izniyle..kızzzz bir anda iki çocuklu kadın olcam ya ben :44:

sevgicim sabrına hayranım

zaman çabuk geçsin senin için de inşallaah

sorma çileğimlimonatam resmen zaman durdu bugün
bide sağ kasığımda batma var sürekli endişe ettim inşallah benim bızdık yerleşiyodur
acaba yerleşmeleri kaçıncı gün tamamlanıyo bilen varmmı

maşallah sizede kocaman oluyorsunuz RABBİM bizlerede nasip eder inşallah
mide bulantısı herşeye razıyım beeen

hiçmi rapor alamadın.ben ilk 3 gün düşünüyorum vermezmiki ??? kız adet sancıları işlem gördüğün için oluyor normal onlar.sanki hiç tüp yaptırmamış gibi normal hayatına dön.valla ben para biriktiriyorum.transfer olduktan sonra eşimle iş çıkışı buluşup yemek sinema yapmayı düşünüyorum sırf düşünmemek için geçer gülüm sabır sadece biliyorsun kaç günün kalmışki bak bitmiş bileeeeeeeeeeeee

sevgim o batmalar normal,canını sakın sıkma,güzel düşün..
yerleşiyodur tabiii,kaç günde bilmiyorum ama ilk 3 gün olabilir belki.....bilemiyoree...

hem adet olacak olsan bile (Allah korusun) daha adetine çok var,şimdiden o belirti gösteremez..
o bakımdaaaaannn adet olmıcaksın şekercim,gebe olacaksın!! İNŞALLAH..

ben de herşeye razıyım derdim amma demesem iyiymiş sen yine de Allahım kolay hamilelik nasip et diye dua et valla beter bişey..
Allah hepimize rahat kolay gebelik yaşatsın,zevkli geçsin,sonra da doğsun sağlıklı bebelerr

bebeğim doktor rapor vermedi gerek yok ki dedi cumartesi pazar evde yattım pazarteside geldim işte
müşavirim neden rapor almadın dedi vermedi dr gerek yokmuş dedim bende evde durup düşüneceğime geldim dedim
zaten oturarak işim :) drum normal hayatına dön dedi zaten yatmanın mantığı yok biz onu oraya koyduktan sonra bişi olmaz ona dedi normal hamilelerde yukarıdan düşüyo rahme biz aşağıdan veriyoz tek fark bu dedi :)
8 ay sonra onu alcam senden dedi inşallah dedim yaaa 6 gün kaldı 17 sini saymıyoom öğrencem yaaa

Son düzenleme:

ya çilekkkkkk düşünseneeee iki tane bebiş.hele biri erkek biri kızsa.anne olcan ya hayırlısıyla inşallah.2 tane yatak 2 tane beşik 2 tane bilmem neee

günaydın arkadaşlar birkaç gündür giremiyorum, şöyle bi hızlı hızlı baktım yine güzel haberlerimiz var Allah tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inşallah
kendimden de bi özet geçeyim
cuma günü opum oldu 17 folikül boşaltılmıştı cmt merkezden aradılar 11 olgun yumurtam olmuş 9u da döllenmiş.pzt yani dün 3. gün 8 hücreli 1. kalite embriyom transfer edildi. 5 tanesi de donduruldu. biz de bekleme aşamasına geçmiş olduk çok şükür. eşim yıllık izin aldı o bakıyo bana saolsun pazar gunu yemeklerımı yaptım dolabı doldurdum. transfere gıderken de evi bi guzel temizledim.salona da çekyatı açtık, annem loğusalık için dantelli çarşaf takımı geçirtmişti (adını bilmiyorum ne diyolarsa) onu falan açtım kih kih
nihayetinde teorik olarak hamileyim dimi kızlar :44::44: şaka maka çok da yatamıyorum bugün de biraz uzanır yavaş yavaş ayaklanırım inşallah
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. hepinizi çok öptüm kızlar grşz

amin tatlım amin

evet içerde bi yaramazlık yapıyo galiba uslu uslu yerleşsin bızdığım inşallah

Canlarım nasılsınız bugün?

Ben sabah 6 buçukta kalktım, banyomu yaptım, hızımı alamadım poğaça yaptım, etrafı topladım. İş gününde evde olunca ne yapacağımı şaşırdım. :) 9:45'te klinikten aradılar. 15:30'da yapacağız transferinizi dediler, 1 saat erken gelmemi istediler. Embriyolog da görüşecekmiş benimle. Ay heyecandan yumurtaların son durumunu sormayı bile unuttum.

Bugün benden başka transferi olan var mı?

Hepinizi öpüyorum ve hepimiz için dua ediyorum. Akşama yine görüşürüz.

canımın içi hayırlı olsun evet hamileyiz bizzz inşallah hepte öyle kalırız
kaç tane transfer edildi sımsıkı tutunsun anneciğinee
bide çok yatma kuzum dr yatma diyo bana hatta hastanede yatarken bile burda yatmana gerek bile yok aslında dedi
ben de cumartesi pazar hareket ederek yattım pazarteside işe başladım
hadi bakem hayırlı olsun

ya çilekkkkkk düşünseneeee iki tane bebiş.hele biri erkek biri kızsa.anne olcan ya hayırlısıyla inşallah.2 tane yatak 2 tane beşik 2 tane bilmem neee

ayy canım çok pozitifsin valla..Allah sana da iki tane versin inşallah!!!
ben keşke öyle pozitif olabilsem..tek olsa daha mı mutlu olurdum derken buluyorum kendimi:26:
alışırım inşallah,ne diyeyim..
senin için de dua ikiz olsunlar diyee sağlıkla doğsunlar diyee

ayy inşallah biri kız biri erkek olsun
veya
ikisi de kızz
önce hayırlısı sağlıklısı elbet ama gönlümden de geçen bunlar

hadi bakalım canım al gel yavrucuğunu hayırlısı ile sımsıkı tutunsun sana

Haydi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin arkadaşım... Ne şanslısın eşin izin almış bakıyor sana, benim eşim çalışmak zorunda, ailemden de uzaktayım kendi kendime yetmek zorundayım...

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım, 1 tane transfer edildi bana. ayy bide resmini verdiler ya teyzesi durup durup ona bakıom o bile güzel geliyo bana.benim de test tarihi 21inde canım haberleşiriz yine son durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…