2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hadi hayırlısı monikacımm..git al ve gel evlatçığını
ooh sabah sabah ne işler de yapmışssın,iyi olur idare eder birkaç gün seni..
bekliyoruz,güzel haberlerini,Allaha emanet ol,Allah can versin yumurtana inşallah

hayırlı olsun canım..
daha güzel haberlerini de alalım burdan inşallah,kendine dikkat et,iyi düşün hep,iyi olsun

Gunaydin gunaydiiinnn. Benimde bas agrilarim gecmiyor. Cenemin altinda boynumda bir suru sivilce cikti. Canimi cok acitiyorlar. Belim ve sirtim da agriyor ve uyuyorum surekli. Bide boynumda ve gobegimde tuylenme oldu. Bu hormon ilaclarindan mi dun ozelde bi doktora gittim kesemizi de gorduk.doktor kalp atisini gormus ama biz duyamadik tabi. Ilaclari killanmaya devam dedi. igneyi ne kadar kullanirim dedim. Basladiysan birakamazsin dedi. 9 ay fraksaparine yolu gozukuyor sanirimmmm. Haftaya pazartesi hulusi dedesine goturecegiz bakalim o ne diyecek.

banada bir transfer etti 5. gün 1. kalite çok kaliteli dedi 2 vermedi 4 tanede dondurduk şükürler olsun
bende aynen resmine bakıp bakıp duruyorum ilk fotomuz diyorum inşallah RABBİM devamını getirsin
haberleşiriz canım

Haydi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin arkadaşım... Ne şanslısın eşin izin almış bakıyor sana, benim eşim çalışmak zorunda, ailemden de uzaktayım kendi kendime yetmek zorundayım...

öyle düşünme canım Allah bize güç kuvvet versin yeter sonuçta diğer aşamalarda da yalnızdık Allahın izniyle bunun da altından kalkarsın. senin de bugün transferin var galiba hayırlısıyla al gel yavrunu inşallah. güzel haberlerini beklioz

kızlar transferin 3. günündeyim ya bu kadar erken belirti olurmu

ayy canım aynı şekilde işte,baş ağrım olmasa sabredicem herşeye ama bu öldürdü beni,halim kalmıyoki,kafam kalkmıyo..
sivilce bende bikaç gün önce çıkmıştı bir iki tane,geçti..
tüylenme yokk,ilaçtan mı bilmemki...
ve kese görmüşsün hadi gözün aydın!! kalp atışlarını da duy rahatla inşallah..ve ben de tabii..daha 10 gün var duymaya,çatladım ama...
göğşen hoca kalp atışını duy sonra bakarız ilaçlara dedi..ama ben artık sıkıldım her gün iğne her gün iğne,göbeğim acır oldu artık..
burdaki doktorum dedi ki farxiparine ile ilgili çok şey var dedi..önce bir test yapılırmış,o sonuca göre hamile olan kişi bunu ya bikaç ay ya da 9 ay kullanırmış..ve bu daha mantıklı gerçekten..ama bize yaptılar mı bilmem,belki kanımızda filan bakmışlardır biz bilmiyoruzdur..
hulusi hoca ne dicek bakalım,beni de haberdar et canım

hayırlı uğurlu olsun canım Allahım kucağına almayı da nasip etsin.

Günaydın canım meraktan öldüm diyebilirim.birkaç sefer buradan yazdım.senden cevap gelmedi. Demek çok sancı oluyor Allah yardımcın olsun canım.bol bol dua et. bende sizlerle birlikte ediyorum. benim şimdiden çok sancım var. opuyu ve transferi düşünemiyorum.

Valla benimde 6. Gunum en basindan beri kasik batmasi bel agrisi gogus uclarinda dokundukca hafif agri var ilaclardanda olabilir tabi

göğüslerim baştan beri beter çok acıyolar ilaçlardan onlar
dün adet ağrım vardı bugün sağ kaığımda batma oda acaba kalan yumişlermi büyüyo
insan engel olamıyo işte bi işaret arıyoo

Bırakma sakın bebişini. bol bol dua et canım benim. Allahım tüm dualarını kabul eder inşallah.

Olabilir cnm persembe doktora gidicrm.ilac yazdirmaya agrilarimida sorucam bakalim umarim bebisler gobusumuzdedir

sor sor bizede söyle neden oluyomuş
inşallah bizimleler sanki bu her sağ kasığıma batmada anne ben burdayım diyo bana :)

Son düzenleme:

Protein s protein c varya canim. Kan pihtilasmasiyla ilgili testler bakmislardi yani. Onceden. Gittigimde de bakar yeniden sanirim. Zaten burda da kan idrar aldilar ilk gebelik tetkiklerini yaptilar. Ctesi burda ptesi de ank kontrolum var. Burdaki ultrason cihazi biraz daha teknolojikmis gibi geldi. Ctesiye kadar buyur de goruruz bizde insallah haberdar ederim. Ogle yemegine gidicem birazdan midem kaldirir da yiyebilirsem tabi

Bol bol dua et. Bizde sana dua edeceğin. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın canım.ben transferden sonra mecbur çalışıcam. sen evdesin ama benim gibi hareketli birine benziyorsun. hızlı hareket etmemek gerekiyormuş unutma.

KIZIM SEN VARYA 6 GÜNÜN KALMIŞ TAM DÖVMELİKSİN BİTMİŞ İŞTE NE İStiyosun az sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…