Arkadaslar transfere gidiyorum.dualriniz bekliyorum.melegimi alip gelecegim insallah..
Canlarım nasılsınız bugün?
Ben sabah 6 buçukta kalktım, banyomu yaptım, hızımı alamadım poğaça yaptım, etrafı topladım. İş gününde evde olunca ne yapacağımı şaşırdım. :) 9:45'te klinikten aradılar. 15:30'da yapacağız transferinizi dediler, 1 saat erken gelmemi istediler. Embriyolog da görüşecekmiş benimle. Ay heyecandan yumurtaların son durumunu sormayı bile unuttum.
Bugün benden başka transferi olan var mı?
Hepinizi öpüyorum ve hepimiz için dua ediyorum. Akşama yine görüşürüz.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım, 1 tane transfer edildi bana. ayy bide resmini verdiler ya teyzesi durup durup ona bakıom o bile güzel geliyo bana.benim de test tarihi 21inde canım haberleşiriz yine son durumları
geçmiş olsun canım
zor kısım geçti gitti,şimdi güzel kısıma doğru ilerliyosun,hadi hayırlısı..
bütün ilaçlarımız aynı..
inşallah sonuç da aynı olur
ve inşallah yumurtalar iyi durumdadır..sayısına takılma zaten yeterki iyi olsunlar/olsun....
heyecanlandım haa
ben nasılım? böyleaynen böylee!!
perişanım bugünlerde,ilk defa bu sabah biraz daha normal kalktım,kahvaltımı ediyorum şuan..
günlerim sıkıntılı geçiyo canım,24 saat geçmeyen baş ağrım,mide bulantım var,gece uykumda bile
sabrediyorum,öyle işte,günler geçsin diye bakıyorum.....
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım, 1 tane transfer edildi bana. ayy bide resmini verdiler ya teyzesi durup durup ona bakıom o bile güzel geliyo bana.benim de test tarihi 21inde canım haberleşiriz yine son durumları
Haydi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin arkadaşım... Ne şanslısın eşin izin almış bakıyor sana, benim eşim çalışmak zorunda, ailemden de uzaktayım kendi kendime yetmek zorundayım...
Hanımlar ben bi halt ettim ve dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bugün transferimin 5. Günüydü :'(
kızlar transferin 3. günündeyim ya bu kadar erken belirti olurmu
Gunaydin gunaydiiinnn. Benimde bas agrilarim gecmiyor. Cenemin altinda boynumda bir suru sivilce cikti. Canimi cok acitiyorlar. Belim ve sirtim da agriyor ve uyuyorum surekli. Bide boynumda ve gobegimde tuylenme oldu. Bu hormon ilaclarindan midun ozelde bi doktora gittim kesemizi de gorduk.doktor kalp atisini gormus ama biz duyamadik tabi. Ilaclari killanmaya devam dedi. igneyi ne kadar kullanirim dedim. Basladiysan birakamazsin dedi. 9 ay fraksaparine yolu gozukuyor sanirimmmm. Haftaya pazartesi hulusi dedesine goturecegiz bakalim o ne diyecek.
Sevincimi sizlerle paylasmak isterim hcg 276 cikti bebis gelicek insallah... Allah hepinize nasib etsin... bu tecrubemi sizlerle de paylasmak isterim... ben de hepiniz gibi bu forumda sizlerden cok sey ogrendim...bir sorusu olan olursa cekinmeden yazabilir... opuldunuz..
kızlar transferin 3. günündeyim ya bu kadar erken belirti olurmu
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bayadır yazamıyorum.:) dün sabah sekizde yumurtalarım toplandı.ama çok sancı çektim uyandığımda.halada sancılarım var.bugün işe başladım..kaç tane yumurtamın toplandığını bile sormadım.çünkü herşeyi rabbime bıraktım.o nasıl bilirse öyle yapsın.çok bilmekte iyi değil çünküprogestan fitil+cipro antibiyotik+prednol+estroferm e başladık...nasipse perşembeye transferim olacakmış..o günde fraxiparine diye kan sulandırıcı göbekten başlanacak dedi.yani 24 aralıkta ne olacağım belli olacak :))) hiç heyecanlı değilim.sabırla bekliyorum.çok dua etmeliyim biliyorum.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
Valla benimde 6. Gunum en basindan beri kasik batmasi bel agrisi gogus uclarinda dokundukca hafif agri var ilaclardanda olabilir tabi
göğüslerim baştan beri beter çok acıyolar ilaçlardan onlar
dün adet ağrım vardı bugün sağ kaığımda batma oda acaba kalan yumişlermi büyüyo
insan engel olamıyo işte bi işaret arıyoo
hatim maşallah bol sağlıklı yumişin olsun inşallahhh
kızlar zaman durdu geçmiyoooorrrrrrrrrrrrnasıl gelecek bu ayın 17 si
dün adet ağrılarım vardı bugün de sağ kasığımda batmalar ara ara :2: neler oluyor acaba içeride yumoşum benimlemidir hala :2: daha transferin 3. günündeyim
Olabilir cnm persembe doktora gidicrm.ilac yazdirmaya agrilarimida sorucam bakalim umarim bebisler gobusumuzdedir
Bırakma sakın bebişini. bol bol dua et canım benim. Allahım tüm dualarını kabul eder inşallah.
ayy canım aynı şekilde işte,baş ağrım olmasa sabredicem herşeye ama bu öldürdü beni,halim kalmıyoki,kafam kalkmıyo..
sivilce bende bikaç gün önce çıkmıştı bir iki tane,geçti..
tüylenme yokk,ilaçtan mı bilmemki...
ve kese görmüşsün hadi gözün aydın!! kalp atışlarını da duy rahatla inşallah..ve ben de tabii..daha 10 gün var duymaya,çatladım amai..
göğşen hoca kalp atışını duy sonra bakarız ilaçlara dedi..ama ben artık sıkıldım her gün iğne her gün iğne,göbeğim acır oldu artık..
burdaki doktorum dedi ki farxiparine ile ilgili çok şey var dedi..önce bir test yapılırmış,o sonuca göre hamile olan kişi bunu ya bikaç ay ya da 9 ay kullanırmış..ve bu daha mantıklı gerçekten..ama bize yaptılar mı bilmem,belki kanımızda filan bakmışlardır biz bilmiyoruzdur..
hulusi hoca ne dicek bakalım,beni de haberdar et canım
günaydın arkadaşlar birkaç gündür giremiyorum, şöyle bi hızlı hızlı baktım yine güzel haberlerimiz var Allah tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inşallah
kendimden de bi özet geçeyim
cuma günü opum oldu 17 folikül boşaltılmıştı cmt merkezden aradılar 11 olgun yumurtam olmuş 9u da döllenmiş.pzt yani dün 3. gün 8 hücreli 1. kalite embriyom transfer edildi. 5 tanesi de donduruldu. biz de bekleme aşamasına geçmiş olduk çok şükür. eşim yıllık izin aldı o bakıyo bana saolsunpazar gunu yemeklerımı yaptım dolabı doldurdum. transfere gıderken de evi bi guzel temizledim.salona da çekyatı açtık, annem loğusalık için dantelli çarşaf takımı geçirtmişti (adını bilmiyorum ne diyolarsa) onu falan açtım kih kih
nihayetinde teorik olarak hamileyim dimi kızlar :44::44:şaka maka çok da yatamıyorum bugün de biraz uzanır yavaş yavaş ayaklanırım inşallah
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. hepinizi çok öptüm kızlar grşz
bebeğim doktor rapor vermedi gerek yok ki dedi cumartesi pazar evde yattım pazarteside geldim işte
müşavirim neden rapor almadın dedi vermedi dr gerek yokmuş dedim bende evde durup düşüneceğime geldim dedim
zaten oturarak işim :) drum normal hayatına dön dedi zaten yatmanın mantığı yok biz onu oraya koyduktan sonra bişi olmaz ona dedi normal hamilelerde yukarıdan düşüyo rahme biz aşağıdan veriyoz tek fark bu dedi :)
8 ay sonra onu alcam senden dedi inşallah dedim yaaa6 gün kaldı 17 sini saymıyoom öğrencem yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?