Canlarım nasılsınız bugün?
Ben sabah 6 buçukta kalktım, banyomu yaptım, hızımı alamadım poğaça yaptım, etrafı topladım. İş gününde evde olunca ne yapacağımı şaşırdım. :) 9:45'te klinikten aradılar. 15:30'da yapacağız transferinizi dediler, 1 saat erken gelmemi istediler. Embriyolog da görüşecekmiş benimle. Ay heyecandan yumurtaların son durumunu sormayı bile unuttum.
Bugün benden başka transferi olan var mı?
Hepinizi öpüyorum ve hepimiz için dua ediyorum. Akşama yine görüşürüz.
Bol bol dua et. Bizde sana dua edeceğin. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın canım.ben transferden sonra mecbur çalışıcam. sen evdesin ama benim gibi hareketli birine benziyorsun. hızlı hareket etmemek gerekiyormuş unutma.
KIZIM SEN VARYA 6 GÜNÜN KALMIŞ TAM DÖVMELİKSİN BİTMİŞ İŞTE NE İStiyosun az sabret
günaydın arkadaşlar birkaç gündür giremiyorum, şöyle bi hızlı hızlı baktım yine güzel haberlerimiz var Allah tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inşallah
kendimden de bi özet geçeyim
cuma günü opum oldu 17 folikül boşaltılmıştı cmt merkezden aradılar 11 olgun yumurtam olmuş 9u da döllenmiş.pzt yani dün 3. gün 8 hücreli 1. kalite embriyom transfer edildi. 5 tanesi de donduruldu. biz de bekleme aşamasına geçmiş olduk çok şükür. eşim yıllık izin aldı o bakıyo bana saolsunpazar gunu yemeklerımı yaptım dolabı doldurdum. transfere gıderken de evi bi guzel temizledim.salona da çekyatı açtık, annem loğusalık için dantelli çarşaf takımı geçirtmişti (adını bilmiyorum ne diyolarsa) onu falan açtım kih kih
nihayetinde teorik olarak hamileyim dimi kızlar :44::44:şaka maka çok da yatamıyorum bugün de biraz uzanır yavaş yavaş ayaklanırım inşallah
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. hepinizi çok öptüm kızlar grşz
Canlarım nasılsınız bugün?
Ben sabah 6 buçukta kalktım, banyomu yaptım, hızımı alamadım poğaça yaptım, etrafı topladım. İş gününde evde olunca ne yapacağımı şaşırdım. :) 9:45'te klinikten aradılar. 15:30'da yapacağız transferinizi dediler, 1 saat erken gelmemi istediler. Embriyolog da görüşecekmiş benimle. Ay heyecandan yumurtaların son durumunu sormayı bile unuttum.
Bugün benden başka transferi olan var mı?
Hepinizi öpüyorum ve hepimiz için dua ediyorum. Akşama yine görüşürüz.
Cnm cok sagol cevabin icin. Allah isini rast getirsin :)
Canimmm gozun aydin. Dualarim seninle. Bisuru guzel yumusun olsun insallah :)) ben de cuma uzun protokol lucrin basliyorummmmm
canım merhaba bende 2 kez yaşadım kimyasal değerlerim şöyleydi
9.gün : 89
11.gün : 110
13.gün : 70 'e düşmüştü birdaha yaptırmadım 2-3 gün sonra adet oldum zaten
bu aykinde de 12.gün 8 küsür dü 14.gün 3.60 a düştü ertesi günde yani dün adet oldum
değer nekadar düşük olursa olsun önemli olan artış oranı araştırmalarım sırasında 12.gün 5,30 la başlayıp gebeliği gayet normal devam eden birini gördüm...
senin şimdi 14 çıkmış 2 günde ikiye katlanması normal kabul edildiğini düşünürsek 22-14=8 bir günde 8 artmış ertesi günde 8 arttığını düşünürsen 8+8=16 yaniii14+16 =30 yapar buda senin 8.gün=14 olan değerinin 10.gün 30 olması yani gayet güzel ikiye katlanması demek yani endişe etmek için şuan senin için daha erken inşallah herşey yoluna girer ...
Âmin inş kuzum senin degerin kaç?Her halde bana yazmak istemiştin tatlım amin hepimizin tüm dilekleri kabul olur ve evlat kokusu neymiş onu anlarız ben annemin kokusunu dünyadaki hiç bir çiçeğin kokusuna değişmem umarım evlatlarımızda bizim için aynı şeyleri söyler .....
Günaydın canım meraktan öldüm diyebilirim.birkaç sefer buradan yazdım.senden cevap gelmedi. Demek çok sancı oluyor Allah yardımcın olsun canım.bol bol dua et. bende sizlerle birlikte ediyorum. benim şimdiden çok sancım var. opuyu ve transferi düşünemiyorum.
işte hatim zaman durdu sanki dün böyle değildii haftasonu geçmesin isterdim şimdi bi an önce geçsin istiyorum iyimi ediyorum onuda bilmiyorum :18: ya kötü sonuç alırsam diye çünkü şuan benimle olduğunu bilmek bile çok güzeeeelllll [/QUOTE
:) aynen benimde 6 gün kaldı 16'sında belli olacak.
işte hatim zaman durdu sanki dün böyle değildii haftasonu geçmesin isterdim şimdi bi an önce geçsin istiyorum iyimi ediyorum onuda bilmiyorum :18: ya kötü sonuç alırsam diye çünkü şuan benimle olduğunu bilmek bile çok güzeeeelllll [/QUOTE
:) aynen benimde 6 gün kaldı 16'sında belli olacak.
ben test gününü saymıyom
senin 5 gün benim 6 günhayırlı sonuçlar alalım inş canım benim 17 si test günüm
önce senin güzel haberini alıcaz inş
ayy canım çok pozitifsin valla..allah sana da iki tane versin inşallah!!!
Ben keşke öyle pozitif olabilsem..tek olsa daha mı mutlu olurdum derken buluyorum kendimi:26:
Alışırım inşallah,ne diyeyim..
Senin için de dua ikiz olsunlar diyee sağlıkla doğsunlar diyee
ayy inşallah biri kız biri erkek olsun
veya
ikisi de kızz
önce hayırlısı sağlıklısı elbet ama gönlümden de geçen bunlar
Işte hatim zaman durdu sanki dün böyle değildii Haftasonu geçmesin isterdim şimdi bi an önce geçsin istiyorum iyimi ediyorum onuda bilmiyorum :18: Ya kötü sonuç alırsam diye çünkü şuan benimle olduğunu bilmek bile çok güzeeeelllll
sor sorbizede söyle neden oluyomuş
inşallah bizimleler sanki bu her sağ kasığıma batmada anne ben burdayım diyo bana :)
ama doktorlar ne diyor.rahim etkileniyor düşünmek yok.yatağa girerken yorgun girin düşünmeden uyuyun diyor.yani ne kadar rahat olursan o kadar kolay tutunurmuş embriyolar
Aynen yaa agrim oluo neden oluo diorum olmayincada biseymi oldu acaba diyorum evde durmaktan skildim bide aliskin degilim neyseki arkadaslarim yaziolar surekli bide sizle konusuorum allaha sukur vakit gecioo
ya aslında bu tedavimde daha rahatım
geçen tedavim hiç iyi olmamıştı bundan güzel sonuçlar alınca daha rahatımRahat halim bu
Düşünmeden de olmuyo ki merak ediyoruz iştee ama stres yapmıyorum kendime :)
akşam 9 da tık diye de uyuyorum
canım çok teşekkür ederim ilgin için yaOPU OLDUM EVET SANCIM VAR BENİM HALA...SEN HİÇ AĞRIYI DÜŞÜNME OLURMU :)))) ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?