2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Allahım yardımcın olsun.bizde senin için dua ediyoruz.

canım çalış çalış daha iyimiş bak bende rapor almadım 2 gün dinlendim sadece :) drum özellikle rapor vermedii

KIZIM SEN VARYA 6 GÜNÜN KALMIŞ TAM DÖVMELİKSİN BİTMİŞ İŞTE NE İStiyosun az sabret
işte hatim zaman durdu sanki dün böyle değildii haftasonu geçmesin isterdim şimdi bi an önce geçsin istiyorum iyimi ediyorum onuda bilmiyorum :18: ya kötü sonuç alırsam diye çünkü şuan benimle olduğunu bilmek bile çok güzeeeelllll

canımmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım harikasın öptümmmmmmmmmm hayırlısı olsunnnnnnnnnnnn

Cnm cok sagol cevabin icin. Allah isini rast getirsin :)

Canimmm gozun aydin. Dualarim seninle. Bisuru guzel yumusun olsun insallah :)) ben de cuma uzun protokol lucrin basliyorummmmm

mrb.canımm bende perşembe lucrin le uzun protokol başlıyorum tedavi sürecimizi burdan birlikte paylaşırsak çok sevinirim

Çook teşekkür ederim ilgilenip yanıt yazdığın için. Doktorum çok ümitsiz konuştu. Bir de 5 gündür devam eden kahverengi akıntım var. Bana yat kalkma demediği için işe de gidiyorum. Rapor almadım. Sanırım doktorum baştan ümidini kesti

Âmin inş kuzum senin degerin kaç?

canım çok teşekkür ederim ilgin için ya OPU OLDUM EVET SANCIM VAR BENİM HALA...SEN HİÇ AĞRIYI DÜŞÜNME OLURMU :)))) ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Son düzenleme:

ayy canım güzel düşün güzel olsun dimi...eşim bile sabahtan beri 10 kere aradı ne oldu diyor..ama bende embriyologa ulaşamadım diyorum.gerçekten evde bi bebek sesi helede 2 bebek sesi.onları yetiştirmek onlarla büyümek.düşünmesi bile harika.çok şanslısın rabbim size 2 mucize gönderdi...isteyen hepimizede gönderir inşallah

ama doktorlar ne diyor.rahim etkileniyor düşünmek yok.yatağa girerken yorgun girin düşünmeden uyuyun diyor.yani ne kadar rahat olursan o kadar kolay tutunurmuş embriyolar

sor sor bizede söyle neden oluyomuş
inşallah bizimleler sanki bu her sağ kasığıma batmada anne ben burdayım diyo bana :)

Aynen yaa agrim oluo neden oluo diorum olmayincada biseymi oldu acaba diyorum evde durmaktan skildim bide aliskin degilim neyseki arkadaslarim yaziolar surekli bide sizle konusuorum allaha sukur vakit gecioo

ama doktorlar ne diyor.rahim etkileniyor düşünmek yok.yatağa girerken yorgun girin düşünmeden uyuyun diyor.yani ne kadar rahat olursan o kadar kolay tutunurmuş embriyolar

ya aslında bu tedavimde daha rahatım
geçen tedavim hiç iyi olmamıştı bundan güzel sonuçlar alınca daha rahatım rahat halim bu
düşünmeden de olmuyo ki merak ediyoruz iştee ama stres yapmıyorum kendime :)

akşam 9 da tık diye de uyuyorum

Son düzenleme:
Aynen yaa agrim oluo neden oluo diorum olmayincada biseymi oldu acaba diyorum evde durmaktan skildim bide aliskin degilim neyseki arkadaslarim yaziolar surekli bide sizle konusuorum allaha sukur vakit gecioo

çalışmıyomusun canım
ya ben evde kalsam yapamam o zaman daha çok düşünür stres yaparım
hemen başladım bende daha iyi oldu

Merhaba arkadaşlar, bugün transferden sonraki 10.günüm ve yaklaşık 5 gündür kahverengi akıntım oluyor. Bu deneyimi daha önce yaşayan var mı? Etrafımdaki insanlar yerimden kalmamamı, sürekli yatmam gerektiğini söylüyorlar. Doktorum ise transferden sonra normal hayatıma dönebilirsin demişti. Kahverengi akıntımı söylediğimde sadece ilaçlarını düzenli al ve biraz istirahat et dedi. Rapor al vs. demedi. Tecrübelerinize dayanarak siz ne önerirsiniz? Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiler...

hehe aman aman rahat ol sen gerisi önemli değil valla Az kalmış ha gayret tosunummmmmmmmmmmmmm

canım çok teşekkür ederim ilgin için ya OPU OLDUM EVET SANCIM VAR BENİM HALA...SEN HİÇ AĞRIYI DÜŞÜNME OLURMU :)))) ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

rica ederim bitanem biz hepimiz burada aynı kaderi paylaşıyoruz. tabii ki merak da edicez duada edicez. Dün kliniğe gittim benim en büyük yumurta 16,5 olmuş onun için çarşambaya kadar gonal-f e devam dedi. bu durumda benim raporumun süresi yetmedi. bende çarşamba günü müdürü arayacağım bana hafta ya 5 gün izin yada ben çok kötüyüm rapor veriyorlar size göndereceğim diyeceğim. inşallah sorun çıkarmaz.yumurtalar 16 14 13 12 11 10 12 11 10 gibi durumdalar kaç tane var bilmiyorum bayağı saydı. hemşire çarşambaya çatlatma iğneni verirler. cuma opun olur dedi. Kısacası gördüğün gibi korktuğum başıma geldi dr da amma kafana taktın sakin olman gerek stres olmaman gerek diyor. stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor napim işte.

Merhaba arkadaşlar bende yarın kısmet olursa bekleyenler arasına katılacağım.3denemem olucak ve mustafa bahçecideyim yarın 2tane embiryo transfer edicekler.heyecanlıyım desem yalan olur daha çok korkuyorum .Heyecanıilk ikisinde fazla yaşamışım şimdi heyecan yerine korku sardı .buay baya bereketli maşallah hamişlerimiz çok darısı bizim başımıza:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…