rica ederim bitanem biz hepimiz burada aynı kaderi paylaşıyoruz. tabii ki merak da edicez duada edicez. Dün kliniğe gittim benim en büyük yumurta 16,5 olmuş onun için çarşambaya kadar gonal-f e devam dedi. bu durumda benim raporumun süresi yetmedi. bende çarşamba günü müdürü arayacağım bana hafta ya 5 gün izin yada ben çok kötüyüm rapor veriyorlar size göndereceğim diyeceğim. inşallah sorun çıkarmaz.yumurtalar 16 14 13 12 11 10 12 11 10 gibi durumdalar kaç tane var bilmiyorum bayağı saydı. hemşire çarşambaya çatlatma iğneni verirler. cuma opun olur dedi. Kısacası gördüğün gibi korktuğum başıma geldi dr da amma kafana taktın sakin olman gerek stres olmaman gerek diyor. stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor napim işte.
Kızlar ankarada kadın hastalıklarından 10 gün rapor alabileceğim bir hastane varmı? Ben tedavi için ankaraya geldim. cuma günü raporum bitiyor.cuma günü opum var. çarşamba günü kliniğede sorucam ama sizede sorayım dedim. Tüp bebek olmaması lazım ben devlet kurumunda çalışıyorum muğlada
Âmin inş kuzum senin degerin kaç?
Gunaydin gunaydiiinnn. Benimde bas agrilarim gecmiyor. Cenemin altinda boynumda bir suru sivilce cikti. Canimi cok acitiyorlar. Belim ve sirtim da agriyor ve uyuyorum surekli. Bide boynumda ve gobegimde tuylenme oldu. Bu hormon ilaclarindan midun ozelde bi doktora gittim kesemizi de gorduk.doktor kalp atisini gormus ama biz duyamadik tabi. Ilaclari killanmaya devam dedi. igneyi ne kadar kullanirim dedim. Basladiysan birakamazsin dedi. 9 ay fraksaparine yolu gozukuyor sanirimmmm. Haftaya pazartesi hulusi dedesine goturecegiz bakalim o ne diyecek.
raporunu bi şekilde uzatman gerek tatlım onu hemen ayarla tamammı ...yumurtalarında gayet iyi durumda.çatlatma iğneni olup bekliyorsun sana gün ve saat veriyorlar eşinle birlikte gidiyorsun sen çıkana kadar eşininde işi bitiyo ve uyandığında yanında oluyor...bu kadarcık işteeeeeeesakin olacaksın o evrede kaynanam bizdeydi ama rabbime şükür sorunsuz gitti evine...sabırlı ol tamammı.bitmiş bak.kurtuldum iğnelerden.beş tane ilacım var onları kullanıyorum.transfer günüde kan sulandırıcı iğnemiz olacak yine göbekten..yani bu süreç meşakkatli zor sabır gerektiriyor..ama rabbim bizimle bol dua unutma
günaydın arkadaşlar birkaç gündür giremiyorum, şöyle bi hızlı hızlı baktım yine güzel haberlerimiz var Allah tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inşallah
kendimden de bi özet geçeyim
cuma günü opum oldu 17 folikül boşaltılmıştı cmt merkezden aradılar 11 olgun yumurtam olmuş 9u da döllenmiş.pzt yani dün 3. gün 8 hücreli 1. kalite embriyom transfer edildi. 5 tanesi de donduruldu. biz de bekleme aşamasına geçmiş olduk çok şükür. eşim yıllık izin aldı o bakıyo bana saolsunpazar gunu yemeklerımı yaptım dolabı doldurdum. transfere gıderken de evi bi guzel temizledim.salona da çekyatı açtık, annem loğusalık için dantelli çarşaf takımı geçirtmişti (adını bilmiyorum ne diyolarsa) onu falan açtım kih kih
nihayetinde teorik olarak hamileyim dimi kızlar :44::44:şaka maka çok da yatamıyorum bugün de biraz uzanır yavaş yavaş ayaklanırım inşallah
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. hepinizi çok öptüm kızlar grşz
Canım benim 9. gün 155 11.gün 330 dubir dahada yaptırmadım doktorum istemedi ayın 17 sinde ultrasona giricem İNŞALLAH ....
Sevgicim dualarım seninle valla seninle beraber bende heycanlıyım inş güzel haberler alıcaksın içini ferah tut kuzum o bekleme süresi gercekten zor ama sayılı gün çabuk geçer benimde 2. Deneme dün ilaçlara başladım inş hepimizhatim maşallah bol sağlıklı yumişin olsun inşallahhh
kızlar zaman durdu geçmiyoooorrrrrrrrrrrrnasıl gelecek bu ayın 17 si
dün adet ağrılarım vardı bugün de sağ kasığımda batmalar ara ara :2: neler oluyor acaba içeride yumoşum benimlemidir hala :2: daha transferin 3. günündeyim
Merhaba arkadaşlar, bugün transferden sonraki 10.günüm ve yaklaşık 5 gündür kahverengi akıntım oluyor. Bu deneyimi daha önce yaşayan var mı? Etrafımdaki insanlar yerimden kalmamamı, sürekli yatmam gerektiğini söylüyorlar. Doktorum ise transferden sonra normal hayatıma dönebilirsin demişti. Kahverengi akıntımı söylediğimde sadece ilaçlarını düzenli al ve biraz istirahat et dedi. Rapor al vs. demedi. Tecrübelerinize dayanarak siz ne önerirsiniz? Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiler...
çalışmıyomusun canım
ya ben evde kalsam yapamamo zaman daha çok düşünür stres yaparım
hemen başladım bende daha iyi oldu
canım benim çok iyisin allahım bu iyiliğinin ödülünü en kısa zamanda ikiz bebişle verir inşallah. koru hastanesine soracağım muayene 95 tl imiş ben muğladan raporu kadın hastalıkları enfeksiyon diye aldım. oda verebilirse öyle vermesi lazım. eşimde kafana takma müdürünü ben ararım kadın hastalıklarını bana soracak hali yok gelemiyor ya izin yaz, yada rapor gönderiyoruz derim diyo. canım eşin 3 gün mü 5 gün mü pehriz yaptı. 3 de oluyormuş 5 de hangisi daha iyi.cuma toplanırsa ona göre hazır olalım. canım bol bol dua ediyorum hepimiz için.
Canım benim 9. gün 155 11.gün 330 dubir dahada yaptırmadım doktorum istemedi ayın 17 sinde ultrasona giricem İNŞALLAH ....
Sevgicim dualarım seninle valla seninle beraber bende heycanlıyım inş güzel haberler alıcaksın içini ferah tut kuzum o bekleme süresi gercekten zor ama sayılı gün çabuk geçer benimde 2. Deneme dün ilaçlara başladım inş hepimizBöyle gezeriz
Normalde calisiorum.ama isim.biraz uzakta bide stresi.bol sagolsun doktorum rapor verdi evdeyim
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım, 1 tane transfer edildi bana. ayy bide resmini verdiler ya teyzesi durup durup ona bakıom o bile güzel geliyo bana.benim de test tarihi 21inde canım haberleşiriz yine son durumları
Cnmm daha cok erken bende cuma yapmayi dusunuodum.cokmu erken olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?