2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar ankarada kadın hastalıklarından 10 gün rapor alabileceğim bir hastane varmı? Ben tedavi için ankaraya geldim. cuma günü raporum bitiyor.cuma günü opum var. çarşamba günü kliniğede sorucam ama sizede sorayım dedim. Tüp bebek olmaması lazım ben devlet kurumunda çalışıyorum muğlada

raporunu bi şekilde uzatman gerek tatlım onu hemen ayarla tamammı ...yumurtalarında gayet iyi durumda.çatlatma iğneni olup bekliyorsun sana gün ve saat veriyorlar eşinle birlikte gidiyorsun sen çıkana kadar eşininde işi bitiyo ve uyandığında yanında oluyor...bu kadarcık işteeeeeee sakin olacaksın o evrede kaynanam bizdeydi ama rabbime şükür sorunsuz gitti evine...sabırlı ol tamammı.bitmiş bak.kurtuldum iğnelerden.beş tane ilacım var onları kullanıyorum.transfer günüde kan sulandırıcı iğnemiz olacak yine göbekten..yani bu süreç meşakkatli zor sabır gerektiriyor..ama rabbim bizimle bol dua unutma

bende ankaradayım ama bildiğim rapor verecek bi hastane yok ya :26::26:

Canlarim kan koyulugu genetic tahlille yapiliyor,trombofiline bakiliyor.faktor 5 ve faktor 2 birde mthfr heterizegotluga bakiliyor.eger 5 ve 2 de heterizegotluk varsa kan pihtilasmasindan dusuk yasaniliyor ve kan sulandirici igneye dogum+45 gun daha devam ediyorsun ,hulusi hoca benim arkadasa 9 hafta devam ettirmisti.bu topikteki herkes rabbimin izniyle saglicakla evlatlarini kucaklarina alir ins,hergun takipteyim,mutlu haberlerle mutlu oluyorum,olumsuzlara uzuluyorum,sabirsizlarada kiziyorum.Selametle

canım benim çok iyisin allahım bu iyiliğinin ödülünü en kısa zamanda ikiz bebişle verir inşallah. koru hastanesine soracağım muayene 95 tl imiş ben muğladan raporu kadın hastalıkları enfeksiyon diye aldım. oda verebilirse öyle vermesi lazım. eşimde kafana takma müdürünü ben ararım kadın hastalıklarını bana soracak hali yok gelemiyor ya izin yaz, yada rapor gönderiyoruz derim diyo. canım eşin 3 gün mü 5 gün mü pehriz yaptı. 3 de oluyormuş 5 de hangisi daha iyi.cuma toplanırsa ona göre hazır olalım. canım bol bol dua ediyorum hepimiz için.

Severim senin dantelli çarşaflarını :) hayırlı olsun canım. Teorik olarak hepimiz yarı hamileyiz :)

Sevgicim dualarım seninle valla seninle beraber bende heycanlıyım inş güzel haberler alıcaksın içini ferah tut kuzum o bekleme süresi gercekten zor ama sayılı gün çabuk geçer benimde 2. Deneme dün ilaçlara başladım inş hepimiz Böyle gezeriz

Hayırlı olsun arkadaşım. ..benimde 8-9-10 ve 11 gunler hafif kahverengi lekelenme oldu.ve çalışıyorum onun için hep yattım. .hemşire ilactan olabilir dedi
ben Crino jel kullaniyorum. 12.test sonucum pozitif ve hamileyim.
Sende mümkünse dinlen işteysen bile cok yorma kendini.allaha emanet ol canım. ..

canım benim bizimde dualarımız seninle ve hepinizle RABBİM dualarımızı kabul eder inş
inş raporunuda ayarlarsın çoksıkıntı yapma önemli kuzum
benim eşim 2 gün perhiz yaptı :)

canım canım sorma çok zor
kan sulandırıcı iğne vuruyorum göbekten akşamları nasıl canım yanıyo
eşim diyo nasıl dayanıyosun ben yapamazdım .. sabır bebeğimize kavuşmamızın tek yolu bol dua ve sabır
drumda çok umutlu ama korku var işte elimizde değilkii
hayırlısı herşeyin
inşallah sende güzel haberler veririsin bitanemm amin böyle oluruz inş

Keşke bana verselerdi resmini öyle bir şey olacağını bilmiyordum bile hayırlısı inşallah canım sağlıkla

merhabalar kader ortaklarım..6 yıldır evliyim ama 1,5 senedir bebek istiyoruz.ve yapamıyoruz.sebepsiz infertilite.ne gıcık bir terim.insan sebebini bilmediği bir şeyle savaşamaz ki.neyse yumurtlama takipleri,aşılamalardan sonra sıra tüp bebekte dedik ve geçen ayın sonunda başladık.dr um biraz garip az ilaç az folikül az embriyo prensibini benimsemiş gibi görünüyor.günlük 100 gonal-f ile 8 folikül oluşturdu.4 yumurta çıktı içlerinden.3 ü döllendi.2 tanesi 5. güne ulaştı.birisi mükemmel birisi orta seviye.aslında dr uma kalsa 1 tanesini transfer edecekti ama ben diğeri çöpe gitmesin diye ısrar edince 2 tane transfer etti.bugün geçmeyen 10 günün 4 üncü günündeyim.hiç yatmadım transfer sonrası.dr um hiç faydası yok boşuna yatma tamamen psikolojik git çalış dedi ben de öyle yaptım.umarım pazartesi ben de hamileyim diyeceğim

kızlar aradım embriyologu.herşeye hazırlıklıydım ama duyduğum şeylere inanamadım.6 yumurta toplanmış 5i döllenmiş sağlıklı ilerliyormuş.yarın bi daha ara.perşembe transfere hazır ol dedi.allahım beş tane bebeğim var ya ağlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…