2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inşallah sizinde burda güzel haberlerinizi duyarız

canım hayırlı olsun bebişkoonnn :)
inşallah sımsıkı tutunur sana
bana da drum yatma gerek yok dedi normal hamileler nasıl sende öylesin dedi
inş sen pazartesi bizde salı güzel haberler veriririz :)

bende 3. gündeyim bi değişiklik varmı sende

saol walla çok iyi hissettim buraya yazınca.inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza.ayyy heyecanlandım.bu arada bende inanılmaz gaz dışında bi değişiklik yok.sen de var mı

kıyamam hatim ağlama
maşallah güzel güzel sağlıkla gelişsinler
beni hergün arıyolardı bide ben dru arıyordum iyilermi diye

sende o kadar tatlısınkiiii çok sevdim seni valla canım raporu kafaya takim deme bak sakınnnnnnnn.en güzeli eşin arasın karım çok hasta isterseniz maaşından kesin gelemiyo abi desin dimi benim eşim sağolsun cinsel isteksizlik huyu olduğu için 3 gün perhiz yeterli fazlası olmasın dediler eşim 5 gün perhizli gitti çok inattır dinletemedim.ama bak ona rağmen 5 embriyom döllenmiş yaaaa yani sen 3 gün de eşine tamammıı

saol walla çok iyi hissettim buraya yazınca.inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza.ayyy heyecanlandım.bu arada bende inanılmaz gaz dışında bi değişiklik yok.sen de var mı

canım gaz var pırt pırt geziyom ortada
kasıklarımda dolanınca daha fena oluyorum canım yanıyo
bide adet ağrısı vardı dün bide bugün sağ kasığımda batma ama ilaçlardandır yada yumiş toplamadan kalan
dır diye düşünüyorum erken daha galiba bişeyler için

kıyamam hatim ağlama
maşallah güzel güzel sağlıkla gelişsinler
beni hergün arıyolardı bide ben dru arıyordum iyilermi diye

ya ben umutsuzdum olmaz diyordum o yüzden geç aradım hatta.ilk defa bugün aradım yani.çok şükür iyi dediler çok soru sormadım yarın bi daha ara yeter dediler..hakkımızda hayırlısını ver rabbimmmm

ya ben umutsuzdum olmaz diyordum o yüzden geç aradım hatta.ilk defa bugün aradım yani.çok şükür iyi dediler çok soru sormadım yarın bi daha ara yeter dediler..hakkımızda hayırlısını ver rabbimmmm

maşallah canım maşallah iyi olcaklar üzmicekler annelerinii

Canım benim gözünaydın cok mutlu oldum inş bebişlerinin pozitif haberlerinide alıcaksın

bende şimdi embiryologu aradım yarın transferim olabilecekmı dedim 5 gun olarak ilk defa transfer olucak daha öncekiler hep 3 gündü herşey şimdilik yolunda ama benimki erkek faktörü olduğundan heran herşey değişebilirmiş :18:

Merhaba güzel anneler :) benim bebişlerim popolarını yaya yaya yerleşiyorlar galiba hala kasıklarımda ağrım var :) test tarihi 17 si olan canlar sizler nasılsınız?

canım inşallah herşey yolunda gider bizimde erkek faktörüydü çok zor beklemek bilirim geçen hafta bana hiç geçmemişti

canım hayırlısıyla olsunda 3-5 gün farketmez.benimkide 3.gün perşembe olacakmış

Merhaba güzel anneler :) benim bebişlerim popolarını yaya yaya yerleşiyorlar galiba hala kasıklarımda ağrım var :) test tarihi 17 si olan canlar sizler nasılsınız?

yerleşsin yerleşsin

benim arada adet olcak gibi ağrım ve kasıkta batma var
başkada bişey yok gel 17 si gel yada gelme bilemedim şimdii

canım inşallah herşey yolunda gider bizimde erkek faktörüydü çok zor beklemek bilirim geçen hafta bana hiç geçmemişti

ben ilk defa dondurulmadan transfer olucam daha öncelri hep dondurulmuş ve 3 gün embiryosuydu hecan vardı ama şimdi çok korkuyorum bana tavsiyerin olabilirmi yarın korkudan ölürüm herhalde

selencim seninle aynı gidiyoruz sanırım :) banada çatlatma iğnemi verdi, 9 tane yumurta saydı aşağı yukarı seninkilerle aynı boyutlarda, iğnemi bu gece 11de vurucam tam saatinde yapman çok önemliymiş, perşembe de toplamaya giricem. stres yapma sakın sonrasını düşünelim herşey güzel olacak allahın izniyle :)

ben ilk defa dondurulmadan transfer olucam daha öncelri hep dondurulmuş ve 3 gün embiryosuydu hecan vardı ama şimdi çok korkuyorum bana tavsiyerin olabilirmi yarın korkudan ölürüm herhalde

canım geçen yıl tedaviye iyi kalitede embriyo elde edememiştik
o yüzden bende çok korkuyorum yine olmayacak diye
hergün hemşire arıyodu iyi dedikleri halde ben dru arıyordum hatta utandım artık eşimede arattırmıştım
cumartesi günü transfere gittiğimizde yüreğim ağzımdaydı dra sordum daha bakmadım sizinkilere dedi
bol bol dua ettim okudum çok şükür bu sefer herşey yolunda gitti
sende bol bol dua et RABBİM hepimizi gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…