merhabalar kader ortaklarım..6 yıldır evliyim ama 1,5 senedir bebek istiyoruz.ve yapamıyoruz.sebepsiz infertilite.ne gıcık bir terim.insan sebebini bilmediği bir şeyle savaşamaz ki.neyse yumurtlama takipleri,aşılamalardan sonra sıra tüp bebekte dedik ve geçen ayın sonunda başladık.dr um biraz garip az ilaç az folikül az embriyo prensibini benimsemiş gibi görünüyor.günlük 100 gonal-f ile 8 folikül oluşturdu.4 yumurta çıktı içlerinden.3 ü döllendi.2 tanesi 5. güne ulaştı.birisi mükemmel birisi orta seviye.aslında dr uma kalsa 1 tanesini transfer edecekti ama ben diğeri çöpe gitmesin diye ısrar edince 2 tane transfer etti.bugün geçmeyen 10 günün 4 üncü günündeyim.hiç yatmadım transfer sonrası.dr um hiç faydası yok boşuna yatma tamamen psikolojik git çalış dedi ben de öyle yaptım.umarım pazartesi ben de hamileyim diyeceğim
merhabalar kader ortaklarım..6 yıldır evliyim ama 1,5 senedir bebek istiyoruz.ve yapamıyoruz.sebepsiz infertilite.ne gıcık bir terim.insan sebebini bilmediği bir şeyle savaşamaz ki.neyse yumurtlama takipleri,aşılamalardan sonra sıra tüp bebekte dedik ve geçen ayın sonunda başladık.dr um biraz garip az ilaç az folikül az embriyo prensibini benimsemiş gibi görünüyor.günlük 100 gonal-f ile 8 folikül oluşturdu.4 yumurta çıktı içlerinden.3 ü döllendi.2 tanesi 5. güne ulaştı.birisi mükemmel birisi orta seviye.aslında dr uma kalsa 1 tanesini transfer edecekti ama ben diğeri çöpe gitmesin diye ısrar edince 2 tane transfer etti.bugün geçmeyen 10 günün 4 üncü günündeyim.hiç yatmadım transfer sonrası.dr um hiç faydası yok boşuna yatma tamamen psikolojik git çalış dedi ben de öyle yaptım.umarım pazartesi ben de hamileyim diyeceğim
amiiiinnnnnninşallah sizinde burda güzel haberlerinizi duyarız
Amin inş canimHayırlı olsun arkadaşım, inşallah art arda güzel haberler veririz. :)
Hadi hayirlisiiiiiii. Bekleme salonuna hosgeldin. InsaAllah en guzel sonuclanan beklememiz olacaaaakkkkkk.
saol walla çok iyi hissettim buraya yazınca.inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza.ayyy heyecanlandım.bu arada bende inanılmaz gaz dışında bi değişiklik yok.sen de var mıcanım hayırlı olsun bebişkoonnn :)
inşallah sımsıkı tutunur sana
bana da drum yatma gerek yok dedi normal hamileler nasıl sende öylesin dedi
inş sen pazartesi bizde salı güzel haberler veriririz :)
bende 3. gündeyim bi değişiklik varmısende
kızlar aradım embriyologu.herşeye hazırlıklıydım ama duyduğum şeylere inanamadım.6 yumurta toplanmış 5i döllenmiş sağlıklı ilerliyormuş.yarın bi daha ara.perşembe transfere hazır ol dedi.allahım beş tane bebeğim var ya ağlicam
canım benim çok iyisin allahım bu iyiliğinin ödülünü en kısa zamanda ikiz bebişle verir inşallah. koru hastanesine soracağım muayene 95 tl imiş ben muğladan raporu kadın hastalıkları enfeksiyon diye aldım. oda verebilirse öyle vermesi lazım. eşimde kafana takma müdürünü ben ararım kadın hastalıklarını bana soracak hali yok gelemiyor ya izin yaz, yada rapor gönderiyoruz derim diyo. canım eşin 3 gün mü 5 gün mü pehriz yaptı. 3 de oluyormuş 5 de hangisi daha iyi.cuma toplanırsa ona göre hazır olalım. canım bol bol dua ediyorum hepimiz için.
saol walla çok iyi hissettim buraya yazınca.inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza.ayyy heyecanlandım.bu arada bende inanılmaz gaz dışında bi değişiklik yok.sen de var mı
kıyamam hatim ağlama
maşallah güzel güzel sağlıkla gelişsinler
beni hergün arıyolardı bide ben dru arıyordumiyilermi diye
ya ben umutsuzdum olmaz diyordum o yüzden geç aradım hatta.ilk defa bugün aradım yani.çok şükür iyi dediler çok soru sormadım yarın bi daha ara yeter dediler..hakkımızda hayırlısını ver rabbimmmm
kızlar aradım embriyologu.herşeye hazırlıklıydım ama duyduğum şeylere inanamadım.6 yumurta toplanmış 5i döllenmiş sağlıklı ilerliyormuş.yarın bi daha ara.perşembe transfere hazır ol dedi.allahım beş tane bebeğim var ya ağlicam
Canım benim gözünaydın cok mutlu oldum inş bebişlerinin pozitif haberlerinide alıcaksın
bende şimdi embiryologu aradım yarın transferim olabilecekmı dedim 5 gun olarak ilk defa transfer olucak daha öncekiler hep 3 gündü herşey şimdilik yolunda ama benimki erkek faktörü olduğundan heran herşey değişebilirmiş :18:
bende şimdi embiryologu aradım yarın transferim olabilecekmı dedim 5 gun olarak ilk defa transfer olucak daha öncekiler hep 3 gündü herşey şimdilik yolunda ama benimki erkek faktörü olduğundan heran herşey değişebilirmiş :18:
Merhaba güzel anneler :) benim bebişlerim popolarını yaya yaya yerleşiyorlar galiba hala kasıklarımda ağrım var :) test tarihi 17 si olan canlar sizler nasılsınız?
canım inşallah herşey yolunda gider bizimde erkek faktörüydü çok zor beklemek bilirim geçen hafta bana hiç geçmemişti
rica ederim bitanem biz hepimiz burada aynı kaderi paylaşıyoruz. tabii ki merak da edicez duada edicez. Dün kliniğe gittim benim en büyük yumurta 16,5 olmuş onun için çarşambaya kadar gonal-f e devam dedi. bu durumda benim raporumun süresi yetmedi. bende çarşamba günü müdürü arayacağım bana hafta ya 5 gün izin yada ben çok kötüyüm rapor veriyorlar size göndereceğim diyeceğim. inşallah sorun çıkarmaz.yumurtalar 16 14 13 12 11 10 12 11 10 gibi durumdalar kaç tane var bilmiyorum bayağı saydı. hemşire çarşambaya çatlatma iğneni verirler. cuma opun olur dedi. Kısacası gördüğün gibi korktuğum başıma geldi dr da amma kafana taktın sakin olman gerek stres olmaman gerek diyor. stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor napim işte.
ben ilk defa dondurulmadan transfer olucam daha öncelri hep dondurulmuş ve 3 gün embiryosuydu hecan vardı ama şimdi çok korkuyorum bana tavsiyerin olabilirmi yarın korkudan ölürüm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?