mrb.canımm bende perşembe lucrin le uzun protokol başlıyorum tedavi sürecimizi burdan birlikte paylaşırsak çok sevinirim
canım benim bizimde dualarımız seninle ve hepinizle RABBİM dualarımızı kabul eder inş
inş raporunuda ayarlarsın çoksıkıntı yapma önemli kuzum
benim eşim 2 gün perhiz yaptı :)
yapsın yapsıncanım benim sağolasın. bilmeyince herşeyi soruyoruz işte. :18: o zaman bu akşam her ihtimale karşı yapsın cuma opu olursa...
selencim seninle aynı gidiyoruz sanırım :) banada çatlatma iğnemi verdi, 9 tane yumurta saydı aşağı yukarı seninkilerle aynı boyutlarda, iğnemi bu gece 11de vurucam tam saatinde yapman çok önemliymiş, perşembe de toplamaya giricem. stres yapma sakın sonrasını düşünelim herşey güzel olacak allahın izniyle :)
evet canım. en büyüğü seninde 16,5 muydu. Yüce Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
kızlar aradım embriyologu.herşeye hazırlıklıydım ama duyduğum şeylere inanamadım.6 yumurta toplanmış 5i döllenmiş sağlıklı ilerliyormuş.yarın bi daha ara.perşembe transfere hazır ol dedi.allahım beş tane bebeğim var ya ağlicam
amin canımm.. benim doktorum pek detay vermiyor nedensehemşireye bisürü şey söylerken duyduğum kadarını biliyorum 18,5 gibi bişey sanırım. bi tanede hasta danışmanım var evlerden uzak herşeyi yanlış söylüyor en son verdiği iğneyi istediğin yerden yap dedi kalçadan yaptım bende aaa kalçadan asla olmaz niye yaptın diyo buseferde sabır ya sabırrrr .. eşlerin perhiz durumuna ne diyorlar bende 2-7 gün arası dediler, 6 olmuştu çokmu acepp ?!
canım 5 günden fazla olmaması daha iyi derler
Rica ederim canımeyvahhh acil faaliyete geçmeli o zmn çok saol canım
arkadaşlar biraz önce olan bir olayı anlatayım ben ebeyim bir kadın geldi hamileyim ama 3 çocuğum var ve ben bu bebeği aldırmak istiyorum nereye gidebilirim dedi.biraz denedim baktım ikna olmuyor uygun dr a yönlendirdim bu arada madem aldıracaksınız yaşınız da uygun 1 ay sonra ya tüplerinizi bağlayalım ya da ria takalım dedim.kadın ne dedi biliyormusunuz 'olmaz ben bebek istiyorum' o zaman aldırmayın bunu dedim yok neymiş şimdi hamile olursa yazın doğururmuş yazın o sıcakta çekemezmiş.ilkbaharda yapacağım bebeği dedi.ağzım açık kaldı.Kadını dövmek istedim.sonra da oturup ağladım.
amin canımm.. benim doktorum pek detay vermiyor nedensehemşireye bisürü şey söylerken duyduğum kadarını biliyorum 18,5 gibi bişey sanırım. bi tanede hasta danışmanım var evlerden uzak herşeyi yanlış söylüyor en son verdiği iğneyi istediğin yerden yap dedi kalçadan yaptım bende aaa kalçadan asla olmaz niye yaptın diyo buseferde sabır ya sabırrrr .. eşlerin perhiz durumuna ne diyorlar bende 2-7 gün arası dediler, 6 olmuştu çokmu acepp ?!
valla çok istedim iki tokat atmayı ama sonra televizyonlara düşerdim hastayı döven ebe diyetövbe tövbe tövbeeeşaplataydın iki tane kuzum ne insanlar var yaaa ayy nasıl sinir oldum
arkadaşlar biraz önce olan bir olayı anlatayım ben ebeyim bir kadın geldi hamileyim ama 3 çocuğum var ve ben bu bebeği aldırmak istiyorum nereye gidebilirim dedi.biraz denedim baktım ikna olmuyor uygun dr a yönlendirdim bu arada madem aldıracaksınız yaşınız da uygun 1 ay sonra ya tüplerinizi bağlayalım ya da ria takalım dedim.kadın ne dedi biliyormusunuz 'olmaz ben bebek istiyorum' o zaman aldırmayın bunu dedim yok neymiş şimdi hamile olursa yazın doğururmuş yazın o sıcakta çekemezmiş.ilkbaharda yapacağım bebeği dedi.ağzım açık kaldı.kadını dövmek istedim.sonra da oturup ağladım.
arkadaşlar biraz önce olan bir olayı anlatayım ben ebeyim bir kadın geldi hamileyim ama 3 çocuğum var ve ben bu bebeği aldırmak istiyorum nereye gidebilirim dedi.biraz denedim baktım ikna olmuyor uygun dr a yönlendirdim bu arada madem aldıracaksınız yaşınız da uygun 1 ay sonra ya tüplerinizi bağlayalım ya da ria takalım dedim.kadın ne dedi biliyormusunuz 'olmaz ben bebek istiyorum' o zaman aldırmayın bunu dedim yok neymiş şimdi hamile olursa yazın doğururmuş yazın o sıcakta çekemezmiş.ilkbaharda yapacağım bebeği dedi.ağzım açık kaldı.Kadını dövmek istedim.sonra da oturup ağladım.
canım 5 günden fazla olmaması gerekiyormuş. yani ya 3 ya 5 gün. bugün yaparsa 3 gün olacak eve gelince söyleyeceğim. boşver oradakilere takılma benim gittiğim klinikte de bir suratsız var. onu görünce strese giriyorum. baş hemşieye dedim bayağı gülüştük o gün hepimiz tüp bebeğe binbir umutla gidiyoruz. ters bişey olursa takılıyoruz strese giriyoruz. dedim haklısınız dedi. yanlış yönlendirmedikleri sürece sorun yok bana da bir sürü aspirin kullandırdılar drm kıyameti kopardı gonal f e başlayınca nasıl aspirin kullanırsın diye sanki ben kullandım hemşire dedi bende kullandım. sonra kan sulandırıcıya döndüm. sinir olmuştum o gün. takılma onlara boşver.
kızlar aradım embriyologu.herşeye hazırlıklıydım ama duyduğum şeylere inanamadım.6 yumurta toplanmış 5i döllenmiş sağlıklı ilerliyormuş.yarın bi daha ara.perşembe transfere hazır ol dedi.allahım beş tane bebeğim var ya ağlicam
maşallah değerlerin harikaaa Allah tamanı erdirsin transferden sonra neler yaptın tavsiyelerin varmı bir de nerde yaptırdın
Arkadaşlarımmmm, hepinize sağlıklı ve umutlu çok güzel bir hafta diliyorum. Bu hafta inşallah sizlerden bir sürü güzel haber alırız, opular transferler iyi geçer, testler pozitif çıkar.
Benim yarın transferim var, çok heyecanlıyım. 6 tane yumurtamın gelişmesi ve kalitesi iyiymiş, 5. güne ulaşacaklarmış. Sonrasında rapor verirlerse haftanın kalanını evde dinlenerek geçirmek istiyorum. Daha sonrası hepimizin dualarıyla mutluluk olur umarım.
5. gün embriyosu olunca testi transferin 10. günü mü yapıyoruz? Allahım nasıl geçecek o 10 gün? :)
Bir de doktora soracağım, 3 günden fazla banyo yapmazsam kendimden nefret ederim ben yaa... 12 gün yıkanmayan arkadaşları okuyorum çok şaşırıyorum, bu kadar sakıncalı bir şey olabilir mi banyo yapmak?
Ayrıca ben hep yüzüstü uyurum, kendimi zorlayıp sırt üstü yatsam da uykumda kesin döner yüzüstü hale geçerim. Bu da mı çok zararlı? Endişeler içindeyim dostlar :26:
Hepinizi öpüyorum ve göbişlerinizi seviyorum.Yavrularla konuşmayı, onlara şefkat göstermeyi unutmayın.
Güzel anne adayları beta hcg tahlil sonucum 132.5 çıktı Rabbim me binlerce kez şükür leeeer olsun Rabbim hepimizin kucaklarımıza almayi nasip etsin inşallah benim 14 senelik evlat hasretliğim de sona ersin inşallah ne olur duâ edin sonuç larim katlansin ♥♥
hanımlar merhaba aranızda uzun protokol ile tedavi gören var mı? Bir şey sormak istiyorum.
Kızlar merhaba,
Benim 11. gün sonucum 9, 13. gün sonucum 7 çıktı, sanırım kimyasal gebelik
Birkaç ay dinlendikten sonra yoluma 4 tane dondurulmuşla devam edeceğim
Allah hepimizin yardımcısı olsun, güzel sonuç alanları tebrik eder, opusu transferi olanlara da bol şans dilerim:)
ama ama ama öyle demek yakışıyo mu hiç sanaaaaakızlar çok üzgünümya tırasferim yine ertelendi hala yumurtalarım varmış bayabüyümüş dr buşekilde yapmayalım biraz daha sabret dedi doğum kontrol hapı verdi bidahaki adetimle yine gidicem ama zaman geçmez ki bebeşlerim beni bekliyor ağlıyorum şuan
Slm kızlar bugün test günümdü . Değerim 67.13 yani hamileyim çok şükür
adet olduktan sonra kontrole gidiyosun, sana birkaç ilaç veriyorlar ve muhtemelen 14. gün transfere çağırırlar... benimki öyle olmuştu ama malesef ki emriyom yaşamamıştı, transfer gerçekleşmediarkadaşlar merhaba, benim bu ay yumurtalarım toplandı fakat progesteronum yükseldiği için transfer iptal edildi. adet olunca gel dediler hastaneden. bundan sonra süreç nasıl işliyor dondurulmuşla transfer yaptıranlar bilgi verebilir misiniz? ayrıca kafama takılan adetle birlikte yine yumurtalar büyüyecek onun öncesinde ilaç vs. bişey kullanmam gerekmiyor mu?
senin için en iyisi nasılsa öylesi olsun inşallah şekerim... bana sorarsın uyumak iyidir ama tabi bi fobin var anladığım kadarıyla, inşallah senin için iyi olan olsun tatlımCanlarımmm ilk iğnemi saat 11:30 da vurdular merkezde hayırlısıyla başladım Cumartesi günü tekrar Dr gidicez lütfen bana dua edin kızlar inş bu sefer pozitifi görürüm tek korkum opuda bayıltılmak 1.denememde lokal olmuştu kürtajdada spinal olmuştu bayıltılmaktan korkuyorum :18::18:
Ayniyiz seninle benim de 3. Gun embriyosu persembe oldu transferim 2 tane transfer ettiler gogus uclarim dokununca hafiften aciyor ben persembe doktora gidicem ilaclarim bitio yazdiricam.belki ogun test yaptiririm muallakta kalmak ne zor ismis rabbim hepimizin.yardimcisi olsun
S.A. Arkadaşlar bende negatif alanlardanım...elhamdülillah demekten başka bir şey gelmiyor...hayırlısı böyleymiş...
arkadaşlar gebelik aşısı hakında bilgisi olan varmı
kucağına aldığın günleri de gör inşallah canım benimmm.....Arkadaşlar merhaba bugün çok şükür kontrolümde keseyi gördük. Çok heyecan verici. İlk görüntüsünün fotografını aldım :)) Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu. Sevgiler.. :))
amin şekerimmmm.... sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahh :)Tebrikler canim. Bende doktordaydim bugun. Bizde gorduk keseyi ve mini minnacik bebisi. kalp atislarini duymadik ama doktor ben goruyorum dedi. Yum. Toplama tarihine gore 6 hafta dedi. Kanimi idrarimi verdim. Cumartesi tekrar gidecegim. Kalp atislarini bizde duyariz umarim. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Hayirlisiyla isteyen herkese nasip olsun. Dua ile canlarim.
kızlar ya işinize karışmak istemem ama tedavi sırasında ters etkileri olabiliyor bu kürlerin haberiniz olsun... benim miyom büyümem muhtemelen soğan kürünün etkisi... bi hormonu yükseltiyor çünkü soğan....cnm olsun olur benimkilerinde hepsi boş çıktı yıkıldım ilk duyduğumda ama yapıcak bişe yoktu yani tedavine bidaha ne zaman başlıcaksın bilmiyorum ama adetinin 3 günü çörek otu bal tarçın kullan 12 gün sonra bırak yanında incirde yap testere dişli aslan pençasi iç demle bide soğan suyu iç bunu şimdiden başalayabilirsin ben şimdiden başladım yanlız soğan 15 gün diğer 15 ara tm cnm
haticim bende seni merak etmiştimmmm.... okudum sevindim. hadi sıra bebişlerini almaya geldi. hayırlısıyla al ve gel... hep de sende kalsınlar inşallah :))))canım pazar günü kaynanam gitti çok şükür dünde opu yapıldı.bakalım bugün öğlen gibi ariycam yumoşcuklarım ne durumda :))) sen nasılsın gülüm :)))
sevgicim sabrına hayranım
zaman çabuk geçsin senin için de inşallaah
duamdasın canımm..
sabrediyorum işte bu bulantılara,4 ay sürme ihtimaline karşı hazır olmaya çalışıyorum
Allah kuzenine de sağlıklı doğum nasip etsin..
sormaa,zaten iki tane gelecek Allahın izniyle..kızzzz bir anda iki çocuklu kadın olcam ya ben:44:
Çook teşekkür ederim ilgilenip yanıt yazdığın için. Doktorum çok ümitsiz konuştu. Bir de 5 gündür devam eden kahverengi akıntım var. Bana yat kalkma demediği için işe de gidiyorum. Rapor almadım. Sanırım doktorum baştan ümidini kesti
Merhaba arkadaşlar, bugün transferden sonraki 10.günüm ve yaklaşık 5 gündür kahverengi akıntım oluyor. Bu deneyimi daha önce yaşayan var mı? Etrafımdaki insanlar yerimden kalmamamı, sürekli yatmam gerektiğini söylüyorlar. Doktorum ise transferden sonra normal hayatıma dönebilirsin demişti. Kahverengi akıntımı söylediğimde sadece ilaçlarını düzenli al ve biraz istirahat et dedi. Rapor al vs. demedi. Tecrübelerinize dayanarak siz ne önerirsiniz? Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiler...
ama doktorlar ne diyor.rahim etkileniyor düşünmek yok.yatağa girerken yorgun girin düşünmeden uyuyun diyor.yani ne kadar rahat olursan o kadar kolay tutunurmuş embriyolar
merhabalar kader ortaklarım..6 yıldır evliyim ama 1,5 senedir bebek istiyoruz.ve yapamıyoruz.sebepsiz infertilite.ne gıcık bir terim.insan sebebini bilmediği bir şeyle savaşamaz ki.neyse yumurtlama takipleri,aşılamalardan sonra sıra tüp bebekte dedik ve geçen ayın sonunda başladık.dr um biraz garip az ilaç az folikül az embriyo prensibini benimsemiş gibi görünüyor.günlük 100 gonal-f ile 8 folikül oluşturdu.4 yumurta çıktı içlerinden.3 ü döllendi.2 tanesi 5. güne ulaştı.birisi mükemmel birisi orta seviye.aslında dr uma kalsa 1 tanesini transfer edecekti ama ben diğeri çöpe gitmesin diye ısrar edince 2 tane transfer etti.bugün geçmeyen 10 günün 4 üncü günündeyim.hiç yatmadım transfer sonrası.dr um hiç faydası yok boşuna yatma tamamen psikolojik git çalış dedi ben de öyle yaptım.umarım pazartesi ben de hamileyim diyeceğim
maşallah maşallah. ..herşey yolunda gidecek merak etme. ..az kaldı kavuşacaksiniz bebişlerin le...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?