2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

MAŞALLAH ALLAHIM heb pöyle sevinçten ağlatsın hadi bakalım bebişlerinin göbişine gelmesine az kalmış transferde sıkışık olmaya dikkat et birde transfer esnasında kendini kasma sakın ben başta kastım sonra doktorum rahat ol gevşe deyince daha rahat görüntülediler güzel haberler İNŞALLAH ...

hehe canım benim bende sabahları böyle oluyorm okumaktan gözüm 4 görüyo Canım benim çok sağolasın hepimizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin rabbim...:))) işede dönmüşsün sağ salim..sen ne zaman başlayacaksın tüp bebeğe takrar belli oldumu ??? Ben bi dua öğrendim millet

canım çok teşekkür ederim.evet aşılama olduğum için transferdeki sıkışıklığın önemini biliyorum.hatta kendime hasta bezi bile aldım.yatağa koyvercem valla

canım çok teşekkür ederim.evet aşılama olduğum için transferdeki sıkışıklığın önemini biliyorum.hatta kendime hasta bezi bile aldım.yatağa koyvercem valla

hahahahaaa valla çok güldüm yaa, ama çok iyi fikirmiş hasta bezi fikri :) ben de düşünüyorum artık :) ben aşılamadan sonra masadan iner inmez üzerimi zar zor giyip tuvalete koşmuştum. çok mantıklı bi çözüm bulmuşsun.
bu arada bi dua öğrendim demişsin nedir acaba?

regl olmayı bekliyorum canım. reglden 2 hafta sonra muayene olcam, ondan sonra belli olcak durum şekerim....

ama bu tabloya işlemek meselesi olduğundan, bazen arkadaşlar buradan yazıyor beni listeye ekle diye ama ben atıyorum 2-3 gün bakmadıysam buraya bayaaa ilerlemiş oluyor bende hepsini okuyamayabiliyorum. sonra sitem mesajları görüyorum. aynı şeklde tabloya sonucum eklenmemiş diyen de olabiliyor... o yüzden nolur kızlar eklenmek yada sonuç için bana ÖZEL MESAJ ATIN... ki ben atlamamış olayım

hehe aynen sende dene 1 poşette 8 tane hasta bezi var 12 liraydı.eşimle aldık.kadın kime diyo bende dedim banaaa tuvalete gitmekten iyidir.dua şu bak.herkes okusun millet 7 kişi bi sofranın başına toplanıyorsunuz ortaya 1 tane elma koyuyorsunuz ve ibrahim suresi 59.sayfasını yedi kişide okuyor.sonra gece eşinizle beraber teheccüd namazını kılıp duasını edip ; elmayı yarıya bölüyorsunuz.yarısını kadın yarısını koca yiyor.sonrada ilişkiye giriyorsunuz dua ederek...bunu bugün bi teyzeden duydum 10 senelik biri hamile kalmış millet

amayacımm bende seni merak ediyordum elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ama işyeri çok yoğun bakamıyorum evde zaten fırsatım kalmıyor nete girmeye. ben de adetimi beklişyorum kasımda başlıcaz derken aralığa kaldı şimdi ilaç kullanıorm iğneleri de aldım adet olunca gidicem bakalım ilk defa gelsin diye bu kadar can atıyorum :) çok güzel bir topik oldu teşekkür ediyorum sana da. inş artık negatif sonuç gelmez herkes pozitifleri görür :)

nasıl insanlar var ya... Allahım sen ne büyüksün yarabbim... tam dayaklıkmış valla

evet canım koşturmaktan iyidir en azından transferden hemen sonra :) bu duayı duymuştum ama bi türlü yapamadım. nasip inşallah faydaaasını görenler olur. dünya dua üzerine sonuçta.

Rabbim insanları türlü türlü sınıyor galiba, Allah bildiği gibi yapsın o kadını ne diyelim gerçekten sinirlendim. Madem istemiyordun korunsaydın bari. Birde Rabb'imin hikmeti diyorlar ya kazara oldu diye, o kaza birde bize denk geleydi :)

bu iğneler aşamasında çok kimsede sancı olmuyormuş. bende çok fazla oldu. geceleri 3-5 gibi kalkıyorum evin içinde dolanıyorum. Ankara da allahtan annem var onda kalıyorum şu anda hemşireye çok sancı çeken yok bende niye bu kadar fazla oldu dediğimde ne güzel işte yumurtalıkların cevap veriyor. dedi. :) bende ağrısı olmayanlarında yumurtluyor ne alakası var dedim.canım benim ağrısı olmayanlardan da bir sürü yumurta çıktı ama haksızmıyım. Sonra da adetimi sordu benim herzaman adetim 7 gün sürerdi. ve çok sancılı olurdu. bu sefer lucrinden mi stresten mi bilmiyorum adetim az oldu ama yine çok sancılı oldu. hah işte onunla alakalı olabilir dedi. gülermisin ağlarmısın ben sormuş ben cevaplamış oldum. onlara göre yumurtalık cevap verirse çok sancı olurmuş. valla bilmiyorum benim çok sancım vardı bugün biraz iyiyim valla. yarın sabah 10,30 da kliniğe gidicem bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
evet canım koşturmaktan iyidir en azından transferden hemen sonra :) bu duayı duymuştum ama bi türlü yapamadım. nasip inşallah faydaaasını görenler olur. dünya dua üzerine sonuçta.

evet nasip bakalım inşallah tüpler tutarda gerek kalmaz

bende dün gittiğimde sordum cnm normal tabi olacak o kadar bişey olmaz dedi hemşire :) 9 aylık hamile gibi yavaş adımlarla yürüyorum belimi fln tutarak geziyorum çok ağrıyo az kaldı Allahtan azıcık daha sabredelim sonu selamet olsun inşallah

canımm valla aynı bende senin gibiyim. sinirden gülerek anneme ben bu ağrılarla uğraşana kadar millet doğurdu büyütüyor dedim. kızdı bana :) biz şimdi böyleyiz opudan sonra allah yardım etsin bize.... tabii dediğin gibi Allah sabrını da versin bize...

Merhaba güzel anneler :) benim bebişlerim popolarını yaya yaya yerleşiyorlar galiba hala kasıklarımda ağrım var :) test tarihi 17 si olan canlar sizler nasılsınız?

Bende aynen.senin gibiyim cnm hatta gece bi ara uyuyamadim.agridan.arada feci agri vuruo sonra birden kayboluo persembe doktora gidicem sorucam bakalim.nedeni neymis kasik agriainin

Merhaba güzel anneler :) benim bebişlerim popolarını yaya yaya yerleşiyorlar galiba hala kasıklarımda ağrım var :) test tarihi 17 si olan canlar sizler nasılsınız?

yerleşsin yerleşsin

benim arada adet olcak gibi ağrım ve kasıkta batma var
başkada bişey yok gel 17 si gel yada gelme bilemedim şimdii

Bende senin gibiyim bi gelsin istiyorum 17 si bi gelmesin esime de diyorum az kaldi prenseslik gunlerime diye

Ayyy haticiimm çok sevindim canım beniim
Benim de 6 toplanmış 5 döllenmiştii!!
Beş yavruna da transfer gününe kadar bişey olmasın ve ikisini al gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…