kızlar aradım embriyologu.herşeye hazırlıklıydım ama duyduğum şeylere inanamadım.6 yumurta toplanmış 5i döllenmiş sağlıklı ilerliyormuş.yarın bi daha ara.perşembe transfere hazır ol dedi.allahım beş tane bebeğim var ya ağlicam
hehe canım benim bende sabahları böyle oluyorm okumaktan gözüm 4 görüyoallah hepinizi gebiş etsin emi :d biriniz de bana özelden mesaj yazmayın test sonuçlarını..... Sabah beri 50den fazla sayfa okudum.... Hepinizi çift görüyom
Sürekli yatman gerekmiyor, sırt üstü yatman da gerekmiyor tatlım, yan yatabilirsin hatta mümkünse sol yanına yatmaya alışmaya çalış, begelikte genelde sol yana yatmayı tavsiye ediyorlarmış, alışma evresini de böylece geçirmiş olursunnnnn
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, çooookkkkkkk sevindimmmm
Bende daha önce uzun protokolle tedavi olmuştum, sor bakalım
Rabbim mucizesini tedaviye gerek kamadan göndersin inşşallah canım.... çok üzüldüm
Ama ama ama öyle demek yakışıyo mu hiç sanaaaaasadece bi süre ertelenmiş hepsi bu. Bak ben ameliyat oldum, daha adam akıllı kendimi toparlıycam da tedaviye başlıycam da bilmem ne.... Inşallah o zamana kadar rezervim tükenmezse tabi. Ama buna üzülmek olur mu olmaz.... Vardır rabbimin bi bildiği. Ağlama bak küserim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım... Bizler için de dua etmeyi unutma olar mı :))) bak biz hala bekleyenler kernavındayızzzz
Adet olduktan sonra kontrole gidiyosun, sana birkaç ilaç veriyorlar ve muhtemelen 14. Gün transfere çağırırlar... Benimki öyle olmuştu ama malesef ki emriyom yaşamamıştı, transfer gerçekleşmedi
senin için en iyisi nasılsa öylesi olsun inşallah şekerim... Bana sorarsın uyumak iyidir ama tabi bi fobin var anladığım kadarıyla, inşallah senin için iyi olan olsun tatlım
Kendiniz için iyi olanı elbette en iyi kendiniz bilirsiniz ama bence verilen tarihten önce, 1-2 gün belki olabilir ama daha öncesi bence moral bozucu olabilir.... Kalinkam demişti sanırım 12. Gün bile 5,34 alıp da sağlıkla gebeliğine devam edenler var. Ama nedense biz onları düşünmek yerine 7. 8. Gün idrarda silik çıkanlar varmış demeyi daha uygun buluyoruz. Moralinizin bozulmayacağını düşünüyorsanız(ki hiç sanmam, mutlaka etkilenirsiniz) test yaptırın elbette ama bence kesinlikle ve kesinlikle bunca zaman bekleyip, bunca tedaviyi başarıyla atlatan insan 10-12 gün de bekleyebilir....
Rabbim tedaviye gerek kalmadan meleğini göndersin canım, aynen dediğin gibi bizim için hayırlısını bizden iyi bilen rabbimin elbet bir bildiği vardır....
Anneden alınan kanın çeşitli işlemlerden geçirildikten sonra, transfer sırasında anne rahmine enjekte edilmesi işlemine gebelik aşısı deniliyor kısaca.... Eğer rahminde problem yoksa tercih edilmiyor tatlım ama tabi ki her konuda olduğu gibi bu da doktordan doktora değişiklik gösteriyorrrr.....
Kucağına aldığın günleri de gör inşallah canım benimmm.....
Amin şekerimmmm.... Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahh :)
Kızlar ya işinize karışmak istemem ama tedavi sırasında ters etkileri olabiliyor bu kürlerin haberiniz olsun... Benim miyom büyümem muhtemelen soğan kürünün etkisi... Bi hormonu yükseltiyor çünkü soğan....
Haticim bende seni merak etmiştimmmm.... Okudum sevindim. Hadi sıra bebişlerini almaya geldi. Hayırlısıyla al ve gel... Hep de sende kalsınlar inşallah :))))
Canımmmmm zaman senin için hızlıca geçsin ve bir an evvel mide bulantılarından, baş ağrılarından kurtu inşallahhhh.... çok sevindim seni de gördüğümeee
Ben kahverengi lekelenme için kötü bi şey söyleyen pek duymadım, kırmızıya dönmediği sürece. Dinlen bol bol, alabiliyorsan bi kaç gün rapor alarak son günlerini dinlenerek geçirebilirsin bence. Doktorlar genelde yatmanın sadece psikolojik etkileri olduğunu söylüyor ama tutanlar dinlenmişse tutmayanlarda yatsaydım tutardı diye düşünüp kendini suçlu hissedebiliyor. Ben pek öyle düşünmüyorum. Yorulmamak ve stres olmamak lazım. Bi de ağır kaldırmamak....
önünde saygıyla eğilip seni alkışlıyorum haticimmmmmm
Inşallah canım beniiimmmmm
Ve sıra geldi benden haberlereeee.... Ben işe başladım, müdür pek anlayışlı olduğundan fazla yormamaya çalışıyorlar ama ben yine de dün gece pek bi sızlandım eve gidincebakalım bugün nolcak....
MAŞALLAHALLAHIM heb pöyle sevinçten ağlatsın hadi bakalım bebişlerinin göbişine gelmesine az kalmış transferde sıkışık olmaya dikkat et birde transfer esnasında kendini kasma sakın ben başta kastım sonra doktorum rahat ol gevşe deyince daha rahat görüntülediler güzel haberler İNŞALLAH ...
canım çok teşekkür ederim.evet aşılama olduğum için transferdeki sıkışıklığın önemini biliyorum.hatta kendime hasta bezi bile aldım.yatağa koyvercem valla
hehe canım benim bende sabahları böyle oluyorm okumaktan gözüm 4 görüyoCanım benim çok sağolasın hepimizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin rabbim...:))) işede dönmüşsün sağ salim..sen ne zaman başlayacaksın tüp bebeğe takrar belli oldumu ??? Ben bi dua öğrendim millet
hahahahaaa valla çok güldüm yaa, ama çok iyi fikirmiş hasta bezi fikri :) ben de düşünüyorum artık :) ben aşılamadan sonra masadan iner inmez üzerimi zar zor giyip tuvalete koşmuştum. çok mantıklı bi çözüm bulmuşsun.
bu arada bi dua öğrendim demişsin nedir acaba?
regl olmayı bekliyorum canım. reglden 2 hafta sonra muayene olcam, ondan sonra belli olcak durum şekerim....
ama bu tabloya işlemek meselesi olduğundan, bazen arkadaşlar buradan yazıyor beni listeye ekle diye ama ben atıyorum 2-3 gün bakmadıysam buraya bayaaa ilerlemiş oluyor bende hepsini okuyamayabiliyorum. sonra sitem mesajları görüyorum. aynı şeklde tabloya sonucum eklenmemiş diyen de olabiliyor... o yüzden nolur kızlar eklenmek yada sonuç için bana ÖZEL MESAJ ATIN... ki ben atlamamış olayım
arkadaşlar biraz önce olan bir olayı anlatayım ben ebeyim bir kadın geldi hamileyim ama 3 çocuğum var ve ben bu bebeği aldırmak istiyorum nereye gidebilirim dedi.biraz denedim baktım ikna olmuyor uygun dr a yönlendirdim bu arada madem aldıracaksınız yaşınız da uygun 1 ay sonra ya tüplerinizi bağlayalım ya da ria takalım dedim.kadın ne dedi biliyormusunuz 'olmaz ben bebek istiyorum' o zaman aldırmayın bunu dedim yok neymiş şimdi hamile olursa yazın doğururmuş yazın o sıcakta çekemezmiş.ilkbaharda yapacağım bebeği dedi.ağzım açık kaldı.Kadını dövmek istedim.sonra da oturup ağladım.
hehe aynen sende dene 1 poşette 8 tane hasta bezi var 12 liraydı.eşimle aldık.kadın kime diyo bende dedim banaaatuvalete gitmekten iyidir.dua şu bak.herkes okusun millet 7 kişi bi sofranın başına toplanıyorsunuz ortaya 1 tane elma koyuyorsunuz ve ibrahim suresi 59.sayfasını yedi kişide okuyor.sonra gece eşinizle beraber teheccüd namazını kılıp duasını edip ; elmayı yarıya bölüyorsunuz.yarısını kadın yarısını koca yiyor.sonrada ilişkiye giriyorsunuz dua ederek...bunu bugün bi teyzeden duydum 10 senelik biri hamile kalmış millet
arkadaşlar biraz önce olan bir olayı anlatayım ben ebeyim bir kadın geldi hamileyim ama 3 çocuğum var ve ben bu bebeği aldırmak istiyorum nereye gidebilirim dedi.biraz denedim baktım ikna olmuyor uygun dr a yönlendirdim bu arada madem aldıracaksınız yaşınız da uygun 1 ay sonra ya tüplerinizi bağlayalım ya da ria takalım dedim.kadın ne dedi biliyormusunuz 'olmaz ben bebek istiyorum' o zaman aldırmayın bunu dedim yok neymiş şimdi hamile olursa yazın doğururmuş yazın o sıcakta çekemezmiş.ilkbaharda yapacağım bebeği dedi.ağzım açık kaldı.Kadını dövmek istedim.sonra da oturup ağladım.
ciddimisin?!! heryerde var böylesi demekki haklısın canım takılmamak lazım, normalde sesimi çıkarmam ama tedavi süreci böyle yaptı heralde baya bi söylendim kızdım kadına ohh iyi de geldi valla :) sancıların nasıl cnm azalma varmı?
evet canım koşturmaktan iyidir en azından transferden hemen sonra :) bu duayı duymuştum ama bi türlü yapamadım. nasip inşallah faydaaasını görenler olur. dünya dua üzerine sonuçta.
bu iğneler aşamasında çok kimsede sancı olmuyormuş. bende çok fazla oldu. geceleri 3-5 gibi kalkıyorum evin içinde dolanıyorum. Ankara da allahtan annem var onda kalıyorum şu anda hemşireye çok sancı çeken yok bende niye bu kadar fazla oldu dediğimde ne güzel işte yumurtalıkların cevap veriyor. dedi. :) bende ağrısı olmayanlarında yumurtluyor ne alakası var dedim.canım benim ağrısı olmayanlardan da bir sürü yumurta çıktı ama haksızmıyım. Sonra da adetimi sordu benim herzaman adetim 7 gün sürerdi. ve çok sancılı olurdu. bu sefer lucrinden mi stresten mi bilmiyorum adetim az oldu ama yine çok sancılı oldu. hah işte onunla alakalı olabilir dedi. gülermisin ağlarmısın ben sormuş ben cevaplamış oldum. onlara göre yumurtalık cevap verirse çok sancı olurmuş. valla bilmiyorum benim çok sancım vardı bugün biraz iyiyim valla. yarın sabah 1,30 da kliniğe gidicem bakalım ne olacak.
evet nasip bakalım inşallah tüpler tutarda gerek kalmaz
bende dün gittiğimde sordum cnm normal tabi olacak o kadar bişey olmaz dedi hemşire :) 9 aylık hamile gibi yavaş adımlarla yürüyorum belimi fln tutarak geziyorum çok ağrıyoaz kaldı Allahtan azıcık daha sabredelim sonu selamet olsun inşallah
mrb bende lucrinle 2 aralıkta uzun protokole başladım şimdi adetimin gelmesini bekliyorum
Merhaba güzel anneler :) benim bebişlerim popolarını yaya yaya yerleşiyorlar galiba hala kasıklarımda ağrım var :) test tarihi 17 si olan canlar sizler nasılsınız?
Merhaba güzel anneler :) benim bebişlerim popolarını yaya yaya yerleşiyorlar galiba hala kasıklarımda ağrım var :) test tarihi 17 si olan canlar sizler nasılsınız?
yerleşsin yerleşsin
benim arada adet olcak gibi ağrım ve kasıkta batma var
başkada bişey yokgel 17 si gel yada gelme bilemedim şimdii
Ayyy haticiimm çok sevindim canım beniimkızlar aradım embriyologu.herşeye hazırlıklıydım ama duyduğum şeylere inanamadım.6 yumurta toplanmış 5i döllenmiş sağlıklı ilerliyormuş.yarın bi daha ara.perşembe transfere hazır ol dedi.allahım beş tane bebeğim var ya ağlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?