arkadaşlar biraz önce olan bir olayı anlatayım ben ebeyim bir kadın geldi hamileyim ama 3 çocuğum var ve ben bu bebeği aldırmak istiyorum nereye gidebilirim dedi.biraz denedim baktım ikna olmuyor uygun dr a yönlendirdim bu arada madem aldıracaksınız yaşınız da uygun 1 ay sonra ya tüplerinizi bağlayalım ya da ria takalım dedim.kadın ne dedi biliyormusunuz 'olmaz ben bebek istiyorum' o zaman aldırmayın bunu dedim yok neymiş şimdi hamile olursa yazın doğururmuş yazın o sıcakta çekemezmiş.ilkbaharda yapacağım bebeği dedi.ağzım açık kaldı.Kadını dövmek istedim.sonra da oturup ağladım.
Gelmişsin uğramışsın ne güzel
Güzel dileklerine de teşekkürler arkadaşım..
İşe başlamışsın,kendine dikkat et..
Bir de regl ol hadi :)
İnşallah herşey olması gerektiği gibi ilerler
ayyy haticiimm çok sevindim canım beniim
Benim de 6 toplanmış 5 döllenmiştii!!
Beş yavruna da transfer gününe kadar bişey olmasın ve ikisini al gel inşallah
kızlar aradım embriyologu.herşeye hazırlıklıydım ama duyduğum şeylere inanamadım.6 yumurta toplanmış 5i döllenmiş sağlıklı ilerliyormuş.yarın bi daha ara.perşembe transfere hazır ol dedi.allahım beş tane bebeğim var ya ağlicam
canim cok sevindim senin adinaa harika bir haber..darisi hepimzin basina yarabbimmm benimde yarin opum:18::18:
canım çok teşekkür ederim.evet aşılama olduğum için transferdeki sıkışıklığın önemini biliyorum.hatta kendime hasta bezi bile aldım.yatağa koyvercem valla
ben yatağa da koydum4 litre su içmişim heycandan nasıl sıkışıktım o transfer için aleti sokunca bağırmışım Ve 3 4 kere wc ye gittiğim halde transferi beklerken
kız senin neden opun böyle geç oldukiiiiiiii.neyse geç olsunda güç olmasın nasipse perşembe transferim var benim
hahayKız sıkışık gel diyorlarda acaba o kadar abartacak gibimi olmalıki Bu transferde saatlimi oluyo opu gibi Yani şu saattemi olun diyorlar yine
Bende aynen.senin gibiyim cnm hatta gece bi ara uyuyamadim.agridan.arada feci agri vuruo sonra birden kayboluo persembe doktora gidicem sorucam bakalim.nedeni neymis kasik agriainin
bana yapılan dua bebek duası diye geçiyor içeriği ne tam bilmiyorum çünkü yapan kişiyi hiç görmedim 110 yaşında bir teyze yapıyormuş benden sonrada çok arkadaşım yaptırdı hepsi hamile kaldı inşallah sende en kısa zamanda kalırsın
ya ben çok su içmeyi abarttım 4 litre2 saat sürgü altımda kaldı yavaş yavaş yaptım yarısı dışına o ayrı
işlem vardı aşağıda odamda onun bitmesini bekledim beklerken çişim geldi yaptım su içtim yaptım su içtim derken
sonra yapma dediler o içtiklerim mahvetti beni heyecandan su içtim
kızlar yardım edin 12 tane sağda 7 tane sol tarafta yumurta varmış yasına göre normal dedi sizce çok değil mi cevap verirseniz sevinirim 22 yasındaym bu arada
valla bilmiyorum, gec olsunda guc olmasin dedigin gibi..benim 3.4. gun transferde olmucak sizin gibi beklicez taa Ocagin 20lerine kadar, ne yapalim olsunda gec olsun:) senin guzel haberlerini bekliyoruz simdiden kolay gelsin:) benim doktor opu dan once bide vajinal dus aldiriyor Tr de varmi bu uygulama? bu sabah aldim bi de aksam alicam ilacli bi dus..
ya ben çok su içmeyi abarttım 4 litre2 saat sürgü altımda kaldı yavaş yavaş yaptım yarısı dışına o ayrı
işlem vardı aşağıda odamda onun bitmesini bekledim beklerken çişim geldi yaptım su içtim yaptım su içtim derken
allah allah hiç duymadım valla vajinal duşu...bizde yok bildiğim kadarıyla..canım sanada kolay gelsin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?