2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inanamıyorum ya olamaz bence böyle bir insan.. zaten insan de denmez ya bunlara neyse.. "anne" kelimesini zerre kadar haketmeyen vicdansız.. şok oldum nashi çıkmam da biraz zaman alacak sanırım!!.. böyle bir vicdansız varolan evlatlarına nasıl sevgi verebilir ki? onlara acıdım onlara üzüldüm..

Gelmişsin uğramışsın ne güzel
Güzel dileklerine de teşekkürler arkadaşım..
İşe başlamışsın,kendine dikkat et..
Bir de regl ol hadi :)
İnşallah herşey olması gerektiği gibi ilerler

Gelmişsin uğramışsın ne güzel
Güzel dileklerine de teşekkürler arkadaşım..
İşe başlamışsın,kendine dikkat et..
Bir de regl ol hadi :)
İnşallah herşey olması gerektiği gibi ilerler

kız hep uğruyorum bakıyorum her sayfayı da okumaya çalışıyorum ama işte her zaman yazmıyorum... neden çünkü ben hep aynıyım bi gelişmem bile yok paylaşılacak ondan.... ama bu beni üzmüyor, burdan sizleri izliyorum.... bence olmasa da olur regl hani fena mı olur düşünsene ben böyle iyileşmeyi beklerken gebiş olduğum haberi gelse, pek de güzel olur çok da güzel olur evet rezervim az, yumurtalarım yavaş büyüyo falan ama Rabbimin ol demesi yetmez mi? bence yeter :)))) yeterince fazladan iğne ilaç kullandım. dondurulmuşumu alacağım diye 2 hafta kullnadım olmadı, 2. tedaviye başladık 10 gün kullandım e ameliyat geldi çattı o da iptal oldu... boşa gitti aldığım hormonlar

neyse siz yine de dua edin benim için şartlar "olması imkansıza yakın" dese de, Rabbime imkasız işlemez diyorum ve her daim umudumu yeşertiyorum şu soğuk kış günlerinde bileeeee....

seviyom sizi yürekten, ve deeee öpüyorum göbekteeennnnnnnnnnnn

ayyy haticiimm çok sevindim canım beniim
Benim de 6 toplanmış 5 döllenmiştii!!
Beş yavruna da transfer gününe kadar bişey olmasın ve ikisini al gel inşallah

kız aynıyız desene ay ne hoş ya Hadi inşallah rabbim duy sesimiziiiiiiiiiiiiii

kızlar yardım edin 12 tane sağda 7 tane sol tarafta yumurta varmış yasına göre normal dedi sizce çok değil mi cevap verirseniz sevinirim 22 yasındaym bu arada

canim cok sevindim senin adinaa harika bir haber..darisi hepimzin basina yarabbimmm benimde yarin opum:18::18:

canim cok sevindim senin adinaa harika bir haber..darisi hepimzin basina yarabbimmm benimde yarin opum:18::18:

kız senin neden opun böyle geç oldukiiiiiiii.neyse geç olsunda güç olmasın nasipse perşembe transferim var benim

canım çok teşekkür ederim.evet aşılama olduğum için transferdeki sıkışıklığın önemini biliyorum.hatta kendime hasta bezi bile aldım.yatağa koyvercem valla

ben yatağa da koydum 4 litre su içmişim heycandan nasıl sıkışıktım o transfer için aleti sokunca bağırmışım ve 3 4 kere wc ye gittiğim halde transferi beklerken

ben yatağa da koydum 4 litre su içmişim heycandan nasıl sıkışıktım o transfer için aleti sokunca bağırmışım Ve 3 4 kere wc ye gittiğim halde transferi beklerken

hahay Kız sıkışık gel diyorlarda acaba o kadar abartacak gibimi olmalıki Bu transferde saatlimi oluyo opu gibi Yani şu saattemi olun diyorlar yine

kız senin neden opun böyle geç oldukiiiiiiii.neyse geç olsunda güç olmasın nasipse perşembe transferim var benim

valla bilmiyorum, gec olsunda guc olmasin dedigin gibi..benim 3.4. gun transferde olmucak sizin gibi beklicez taa Ocagin 20lerine kadar, ne yapalim olsunda gec olsun:) senin guzel haberlerini bekliyoruz simdiden kolay gelsin:) benim doktor opu dan once bide vajinal dus aldiriyor Tr de varmi bu uygulama? bu sabah aldim bi de aksam alicam ilacli bi dus..

hahay Kız sıkışık gel diyorlarda acaba o kadar abartacak gibimi olmalıki Bu transferde saatlimi oluyo opu gibi Yani şu saattemi olun diyorlar yine

ya ben çok su içmeyi abarttım 4 litre 2 saat sürgü altımda kaldı yavaş yavaş yaptım yarısı dışına o ayrı
işlem vardı aşağıda odamda onun bitmesini bekledim beklerken çişim geldi yaptım su içtim yaptım su içtim derken
sonra yapma dediler o içtiklerim mahvetti beni heyecandan su içtim

kız anam bacım bu teyze nerdeymiş nasıl ulaşırız bizede söle baride bizde yaptıralım sana kim yaptırdıysa sor ona yada tlefonunu ver bize arıyalım duayı söledin bari devamınıda getir da bacım bende sübyen muskası yazdırdım bende taşıyorum ama seninkindenmi anlamadım yani :44:

o kadar suyu nasıl içdin kız? Ben en fazla 1 lt. içe biliyorum. Gerçekten çok abartmışsın. İnsan sudan çatlar ya. Nasıl dayanmışsın? Allahtan önceden çişini tut dememişler.

kızlar yardım edin 12 tane sağda 7 tane sol tarafta yumurta varmış yasına göre normal dedi sizce çok değil mi cevap verirseniz sevinirim 22 yasındaym bu arada

Senin gibisini ilk kez görüyorum. İnsanlar çok yumurtam olsun derler, sen yumurta sayısından endişe ediyorsun. Kızım bize çok yumurta lazım, çok çok çok. Kuluçkaya yatıcağız. Şaka bir yana merak etme. Sayı çok fazla değil. İn şee Allah ohss olmazsın. Onun dışında sayı olması gereken kadar. Son opuda benden 19 yumurta toplanmışdı (gerçi işe yarar olnı 12 taneydi). Ohss da olmadım.

allah allah hiç duymadım valla vajinal duşu...bizde yok bildiğim kadarıyla..canım sanada kolay gelsin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

gerçekten alemsin ya dur kız gülmimde başımada gelmesin

sevgicim maşllh ben 1 bardağı zor içerken 4 litre baya baya abartmışn kızım akşama kadar sürgüyü almamışlardr altından bizim yine çiş maceraları başladı yine gülme krizlerine gircez desene yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…