2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Arkadaşlar yapmayın böyle, Allahıma dua edin yeter. Başkalarından öyle dua muska medet ummayın nolur. Böyle şeylere itibar etmeyin. Ben Kuran'ı Kerim'i Arapça'sından okumayı bilmiyorum,bilsem açıp olurdum, eğer bilen varsa açıp okusun. Sevap kazanın. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

aslında ölede işte bizimkide bir umut işte denize düşen yılana sarılır hesabı çocuk deyince akan sular duruyo ipler kopuyo işte

gözün aydın ALLAH C.C tamamına erdirsin

selamsız arkadaşm napıyon nasılsın küsmüyüz

aslında ölede işte bizimkide bir umut işte denize düşen yılana sarılır hesabı çocuk deyince akan sular duruyo ipler kopuyo işte

Yok aman diyim kuzum, hepimizin yaşadıkları zor. Ama böyle insanların duygularımızı istismar etmesine izin veremeyiz. Zaten ne olacaksa Rabbim sayesinde olur. Başka insanların araya girmesi sadece bizleri yıpratır. Bu hem maddi hem de manevi olarak. Sakın bu oyunlara gelmeyin. Allahım esirgesin böyle sömürü yapmaya çalışan insanlardan.

geçmiş olsun canım inşaALLAH güzel haberlerini almaya devam ederiz

ben normal hayatımda da 2,5-3 litre su içtiğim için su içmek konusunda hiç zorlanmıyorum... inşallah o aşamaya da gelirim de şu su içme özelliğim bi işe yarar.... hatta şöyle söyliyim sabah ilk kalktığımda 2 bardak ılık su içerek güne başlarım. sonra koşturarak işe gider 5. kata çıkınca bi küçük şişe de orda bitiririm. ve bu gün boyu devam eder. her içişim bi küçük şişe (yarım litre) şeklinde olur. bir de yemeklerden önce ve sonra içerim... eşim bunun bana bi zararı olacağını düşünüyor, çok su içmek de o kadar iyi değil diyo... ona su içermisin demesem aklına gelmez de pek

14 yıl ne demek biliyomusun ömrümün yarısı 1 yılını geç 13 yıldır uğraşıyorum 3 düşük bitanede toprakta bebek dendiğinde her zaman bi yanım hep eksik boş biliyorum rabbimden başka isticek kimsemiz yok ne bilim ya çok doluyum her gün ağlıyorum ölen bebeğimin ultrason resmine bakıp... bazende işte böle duyunca çıkış yolu sanıyoruz işte bugün rapor için yollardaydım kar soğuk ağladım yeminle ağlaya ağlaya gittim evrak çıkartmaya dedim içimden..... allahım sen görüyosun çırpınmaklarımızı emeklerimizi boş çıkaema dedim ne bilim yaaaa offf

:26::26::26::26: yıktın geçtin kızım ya :26::26::26: tüp için başlamadıysan yazdığım duayı bi yapın ya :26::26:

hiçte bi zararı olmaz merak etme çok faydasını görürsün

aynen bende dükkana gidiyorum bazen eve gelince bi dünya oku oku bitmiyo adamla savaş ediyoz pc yüzünden okey oynatmıyom .... ya bana sübyen muskasını görümcem yaptırdı çocuk düşmesin diye görümcendeki olmaz bebem sana yapıyo hoca banada görümcem yaptırdı işte hamile kalınca üzerinden çıkarıyosun o zamana kadar üzerinde taaşıyosun bende taşıyom işte

yaaaaaaa yapma benide ağlattın neyapalım arkadaşım bunada şükür bak derdimizin dermanı varda uğraşıyoruz ya hiç umudumuz olmasaydı allahım tez zamanda kucaklarımızı doldursun bir gün herkez böyle olacakinşallah

hııııııııııııııııııımmmmmmmmm anladım bende yatırayımmı:26:

hangi dua haticim ben yaparım ne olursa yaparım yeterki bebeğim olsun

7 kişi bi sofranın etrafına toplanıyor.ortada 1 tane elma.yedinizde ibrahim suresi 59.sayfayı arapça okuyorsunuz..aynı gece eşinle beraber teheccüd namazını kılıyor güzelce dua ediyor sonrada elmayı ikiye bölüp eşin yarısını sen diğer yarısını yiyorsunuz.sonrada ilişkiye giriyorsunuz.çoook yaşlı bi teyzeden duydum bugün.arkadaşımın nenesi..yapın 10 yıllık biri gebe kaldı dedi

kıyamam sizlere üzmek için yazmadım bunları şükür tabi her daim şükür sen napıyon beklemedesin şimdi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…