kız anam bacım bu teyze nerdeymiş nasıl ulaşırız bizede söle baride bizde yaptıralım sana kim yaptırdıysa sor ona yada tlefonunu ver bize arıyalım duayı söledin bari devamınıda getir da bacımbende sübyen muskası yazdırdım bende taşıyorum ama seninkindenmi anlamadım yani :44:
Bu tarz yasayan var mi?
Arkadaşlar yapmayın böyle, Allahıma dua edin yeter. Başkalarından öyle dua muska medet ummayın nolur. Böyle şeylere itibar etmeyin. Ben Kuran'ı Kerim'i Arapça'sından okumayı bilmiyorum,bilsem açıp olurdum, eğer bilen varsa açıp okusun. Sevap kazanın. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Sevincimi sizlerle paylasmak isterim hcg 276 cikti bebis gelicek insallah... Allah hepinize nasib etsin... bu tecrubemi sizlerle de paylasmak isterim... ben de hepiniz gibi bu forumda sizlerden cok sey ogrendim...bir sorusu olan olursa cekinmeden yazabilir... opuldunuz..
canım merhaba bende senin gibiyim bugün adet oldum dr bi seviçle gitim ama bidahaki aya kaldı yumurtalarım gelişmiş doğum kontrol hapı verdi dr bidahaki ay adetimin ikinci günü gidicem benim de ilk oluyor böyle bende bişi bilmiyorum sadece dua ediyorum inşallah hakımızda hayırlısı olur
aslında ölede işte bizimkide bir umut işte denize düşen yılana sarılır hesabı çocuk deyince akan sular duruyo ipler kopuyo işte
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bayadır yazamıyorum.:) dün sabah sekizde yumurtalarım toplandı.ama çok sancı çektim uyandığımda.halada sancılarım var.bugün işe başladım..kaç tane yumurtamın toplandığını bile sormadım.çünkü herşeyi rabbime bıraktım.o nasıl bilirse öyle yapsın.çok bilmekte iyi değil çünküprogestan fitil+cipro antibiyotik+prednol+estroferm e başladık...nasipse perşembeye transferim olacakmış..o günde fraxiparine diye kan sulandırıcı göbekten başlanacak dedi.yani 24 aralıkta ne olacağım belli olacak :))) hiç heyecanlı değilim.sabırla bekliyorum.çok dua etmeliyim biliyorum.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
selamsız arkadaşm napıyon nasılsın küsmüyüz
Yok aman diyim kuzum, hepimizin yaşadıkları zor. Ama böyle insanların duygularımızı istismar etmesine izin veremeyiz. Zaten ne olacaksa Rabbim sayesinde olur. Başka insanların araya girmesi sadece bizleri yıpratır. Bu hem maddi hem de manevi olarak. Sakın bu oyunlara gelmeyin. Allahım esirgesin böyle sömürü yapmaya çalışan insanlardan.
Canım benim 9. gün 155 11.gün 330 du bir dahada yaptırmadım doktorum istemedi ayın 17 sinde ultrasona giricem İNŞALLAH ....
geçmiş olsun canım inşaALLAH güzel haberlerini almaya devam ederiz
14 yıl ne demek biliyomusun ömrümün yarısı 1 yılını geç 13 yıldır uğraşıyorum 3 düşük bitanede toprakta bebek dendiğinde her zaman bi yanım hep eksik boşbiliyorum rabbimden başka isticek kimsemiz yok ne bilim ya çok doluyum her gün ağlıyorum ölen bebeğimin ultrason resmine bakıp... bazende işte böle duyunca çıkış yolu sanıyoruz işte bugün rapor için yollardaydım kar soğuk ağladım yeminle ağlaya ağlaya gittim evrak çıkartmaya dedim içimden..... allahım sen görüyosun çırpınmaklarımızı emeklerimizi boş çıkaema dedim ne bilim yaaaa offf
ben normal hayatımda da 2,5-3 litre su içtiğim için su içmek konusunda hiç zorlanmıyorum... inşallah o aşamaya da gelirim de şu su içme özelliğim bi işe yarar.... hatta şöyle söyliyim sabah ilk kalktığımda 2 bardak ılık su içerek güne başlarım. sonra koşturarak işe gider 5. kata çıkınca bi küçük şişe de orda bitiririm. ve bu gün boyu devam eder. her içişim bi küçük şişe (yarım litre) şeklinde olur. bir de yemeklerden önce ve sonra içerim... eşim bunun bana bi zararı olacağını düşünüyor, çok su içmek de o kadar iyi değil diyo... ona su içermisin demesem aklına gelmez de pek
kızniye öyle diyon bensana küsermiyim bu gün evde deyildim anca okuyorum anam bir gün girmeyince coşuyor burası canım arkadaşım okuyorum subyan muskasını kim yaptı sana ne iş yarıyor görümcemdede vardı onu alsam olurmu
:26::26::26::26: yıktın geçtin kızım ya :26::26::26: tüp için başlamadıysan yazdığım duayı bi yapın ya :26::26:
14 yıl ne demek biliyomusun ömrümün yarısı 1 yılını geç 13 yıldır uğraşıyorum 3 düşük bitanede toprakta bebek dendiğinde her zaman bi yanım hep eksik boşbiliyorum rabbimden başka isticek kimsemiz yok ne bilim ya çok doluyum her gün ağlıyorum ölen bebeğimin ultrason resmine bakıp... bazende işte böle duyunca çıkış yolu sanıyoruz işte bugün rapor için yollardaydım kar soğuk ağladım yeminle ağlaya ağlaya gittim evrak çıkartmaya dedim içimden..... allahım sen görüyosun çırpınmaklarımızı emeklerimizi boş çıkaema dedim ne bilim yaaaa offf
aynen bende dükkana gidiyorum bazen eve gelince bi dünya oku oku bitmiyo adamla savaş ediyoz pc yüzünden okey oynatmıyom.... ya bana sübyen muskasını görümcem yaptırdı çocuk düşmesin diye görümcendeki olmaz bebem sana yapıyo hoca banada görümcem yaptırdı işte hamile kalınca üzerinden çıkarıyosun o zamana kadar üzerinde taaşıyosun bende taşıyom işte
hangi dua haticim ben yaparım ne olursa yaparım yeterki bebeğim olsun
yaaaaaaa yapma benide ağlattınneyapalım arkadaşım bunada şükür bak derdimizin dermanı varda uğraşıyoruz ya hiç umudumuz olmasaydı allahım tez zamanda kucaklarımızı doldursun bir gün herkez böyle olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?