2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

onu yapmadım ama 41 hurmaya 41 meryem suresi okuttum yarısını eşim yarısını ben yedim şimdi bu aya burda bizim akraba ümreye gidicek bana ordan meryem otu getircek inşllh onu taşıcam üzerimde

kıyamam sizlere üzmek için yazmadım bunları şükür tabi her daim şükür sen napıyon beklemedesin şimdi dimi

napayım bekliyorum işte ben burda bebeklerim orda sanki biryarım merkezde kaldı her gece tırsferim oluyor rüyamda nasıl mutlu oluyorum nedense çok sabırsızlandım busefer

napayım bekliyorum işte ben burda bebeklerim orda sanki biryarım merkezde kaldı her gece tırsferim oluyor rüyamda nasıl mutlu oluyorum nedense çok sabırsızlandım busefer

oyy kıyamam sana ben olucak inşlh bu sefer biraz daha sabır bebem bebeklerin orda sağ sağlim seni bekliyo mrk etme.... aynı şekilde bende bu ara hep rüyamda erkek çocuğum olmuş bi öpüyorum bi kokluyorum sorma anam kafayı yicez valla :44:

Canım senin kaç günlük embryo...
3ncü gün mü 5 mi?
kaç embryo transfer edildi?
9ncu gün erken değil mi?

Tatlım benim 5. Gün donmuş embriyo 2 adet transfer adildi.Transfer gününü saymadan 9. Gün hem zaten benim 10. Gündü test günüm sadece ben dayanamadım 1 gün evvel yaptırdım ....

vallahi hiç sorma sen ne yaptın aldınmı raporunu inşallah çifter cifter olurda doya doya öpüp koklayalım

Rabbim yardımcın olsun kardeşim, Allahım sana öyle hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin ki bugünleri hiç görmemiş ol inşallah. Dualarımdasın. Allahım her şeye kadirdir. Mükafatlarını bizlerden esirgemesin, dert verip derman aratmasın Rabbim, dermansız dertlerden korusun bizleri. Aminn.

Rabbim kiminede vererek imtahan ediyor işte... Acaba günahndan haberi var mı

aminnnn kardeşim aminnnn gönül koyma bana beni anla bebeğim için herşeyi yaparım yeterki olsun

Valla gelmişte iyiki yatağa yapmışsın .. ben 2 litre içtim mesane dolmadı. sondayla doldurdular o daha kötü bırak gelsin

kızlar yardım edin 12 tane sağda 7 tane sol tarafta yumurta varmış yasına göre normal dedi sizce çok değil mi cevap verirseniz sevinirim 22 yasındaym bu arada

bende 25 yaşındayım bende 27 tane oldu. Ben biraz ohss oldum ama genede transferim yapıldı. Bana dedikleri yaşı genç hastalarda oluyormuş. ne kadar doğru bilemedim tabi.

aminnnn kardeşim aminnnn gönül koyma bana beni anla bebeğim için herşeyi yaparım yeterki olsun

Yok kardeşim gönül koymam. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Bende bu zor zamanlarımızda bizden faydalanmak isteyen birileri olursa diye üzülüyorum, burda ki hiç bir kaderdaşıma kıyamam ben. Sizinle seviniyorum, sizinle ağlıyorum.

sağolasın canım benim....neden uzun protokol yaptılarki sana ???
Cnm is yerindeydim yazamadim cevap. Ya biliyosun ben kac aydir da menepozdayim. Lucrin depottan. Doktor uzun protokol baslayalim dedi. Ctesi ilk ignemi vurulcam allahin izniyle. Benim doktor pek bi agirdan aliyo bakalim hayirlisi :)) senin transferin hangi gun. Bilgi aldin mi sonradan yumoslarla ilgili??

yarin opum olacakkk heyecanliyimmm, bana bile zaman gecmiyo, 12 gunluk surecte olan arkadaslarin Allah yardimcisi olsun..sounucumuz pozitif olsun , kucagimiza almak nasip olsunnn amin:)

Yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı. Yemeklerimi yaptim temizlikte bitti şimdi mis gibi bir banyo yapıp yarin saat 3.30 bekliycem ve bebislerimi alip evime gelicem

arkadaslar diyelimki 5. gun dondurulmus embiryo transferi yaptirdiniz..12 gun sonucunda hamile oldugunuzu ogrendiniz..kac aylik/haftalik hamile oluyorsunuz o anda? tesekkurlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…