7 kişi bi sofranın etrafına toplanıyor.ortada 1 tane elma.yedinizde ibrahim suresi 59.sayfayı arapça okuyorsunuz..aynı gece eşinle beraber teheccüd namazını kılıyor güzelce dua ediyor sonrada elmayı ikiye bölüp eşin yarısını sen diğer yarısını yiyorsunuz.sonrada ilişkiye giriyorsunuz.çoook yaşlı bi teyzeden duydum bugün.arkadaşımın nenesi..yapın 10 yıllık biri gebe kaldı dedi
hııııııııııııııııııımmmmmmmmm anladım bende yatırayımmı:26:
kıyamam sizlere üzmek için yazmadım bunları şükür tabi her daim şükür sen napıyon beklemedesin şimdi dimi
napayım bekliyorum işte ben burda bebeklerim orda sanki biryarım merkezde kaldı her gece tırsferim oluyor rüyamda nasıl mutlu oluyorum nedense çok sabırsızlandım busefer
Canım senin kaç günlük embryo...
3ncü gün mü 5 mi?
kaç embryo transfer edildi?
9ncu gün erken değil mi?
oyy kıyamam sana ben olucak inşlh bu sefer biraz daha sabır bebem bebeklerin orda sağ sağlim seni bekliyo mrk etme.... aynı şekilde bende bu ara hep rüyamda erkek çocuğum olmuş bi öpüyorum bi kokluyorum sorma anam kafayı yicez valla :44:
14 yıl ne demek biliyomusun ömrümün yarısı 1 yılını geç 13 yıldır uğraşıyorum 3 düşük bitanede toprakta bebek dendiğinde her zaman bi yanım hep eksik boşbiliyorum rabbimden başka isticek kimsemiz yok ne bilim ya çok doluyum her gün ağlıyorum ölen bebeğimin ultrason resmine bakıp... bazende işte böle duyunca çıkış yolu sanıyoruz işte bugün rapor için yollardaydım kar soğuk ağladım yeminle ağlaya ağlaya gittim evrak çıkartmaya dedim içimden..... allahım sen görüyosun çırpınmaklarımızı emeklerimizi boş çıkaema dedim ne bilim yaaaa offf
arkadaşlar biraz önce olan bir olayı anlatayım ben ebeyim bir kadın geldi hamileyim ama 3 çocuğum var ve ben bu bebeği aldırmak istiyorum nereye gidebilirim dedi.biraz denedim baktım ikna olmuyor uygun dr a yönlendirdim bu arada madem aldıracaksınız yaşınız da uygun 1 ay sonra ya tüplerinizi bağlayalım ya da ria takalım dedim.kadın ne dedi biliyormusunuz 'olmaz ben bebek istiyorum' o zaman aldırmayın bunu dedim yok neymiş şimdi hamile olursa yazın doğururmuş yazın o sıcakta çekemezmiş.ilkbaharda yapacağım bebeği dedi.ağzım açık kaldı.Kadını dövmek istedim.sonra da oturup ağladım.
vallahi hiç sorma sen ne yaptın aldınmı raporunu inşallah çifter cifter olurda doya doya öpüp koklayalım
Rabbim yardımcın olsun kardeşim, Allahım sana öyle hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin ki bugünleri hiç görmemiş ol inşallah. Dualarımdasın. Allahım her şeye kadirdir. Mükafatlarını bizlerden esirgemesin, dert verip derman aratmasın Rabbim, dermansız dertlerden korusun bizleri. Aminn.
Valla gelmişte iyiki yatağa yapmışsın .. ben 2 litre içtim mesane dolmadı. sondayla doldurdular o daha kötü bırak gelsinya ben çok su içmeyi abarttım 4 litre2 saat sürgü altımda kaldı yavaş yavaş yaptım yarısı dışına o ayrı
işlem vardı aşağıda odamda onun bitmesini bekledim beklerken çişim geldi yaptım su içtim yaptım su içtim derken
sonra yapma dediler o içtiklerim mahvetti beni heyecandan su içtim
kızlar yardım edin 12 tane sağda 7 tane sol tarafta yumurta varmış yasına göre normal dedi sizce çok değil mi cevap verirseniz sevinirim 22 yasındaym bu arada
aminnnn kardeşim aminnnn gönül koyma bana beni anla bebeğim için herşeyi yaparım yeterki olsun
Cnm is yerindeydim yazamadim cevap. Ya biliyosun ben kac aydir da menepozdayim. Lucrin depottan. Doktor uzun protokol baslayalim dedi. Ctesi ilk ignemi vurulcam allahin izniyle. Benim doktor pek bi agirdan aliyo bakalim hayirlisi :)) senin transferin hangi gun. Bilgi aldin mi sonradan yumoslarla ilgili??sağolasın canım benim....neden uzun protokol yaptılarki sana ???
arkadaslar diyelimki 5. gun dondurulmus embiryo transferi yaptirdiniz..12 gun sonucunda hamile oldugunuzu ogrendiniz..kac aylik/haftalik hamile oluyorsunuz o anda? tesekkurlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?