2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

BT0601 logona bayildim arkadasim:)

Kızlar amh 0,6 çıkmış sizce nasıl?sonucu Cumartesi günü göstericem ozamana kadar meraktan çatlarım :18::18:

aminnnn kardeşim aminnn hazır tanışmşken ne durumdasın merk ettim

aminnnn kardeşim aminnn hazır tanışmşken ne durumdasın merk ettim

Allah iyiliğini versin canım:) :) :) , ne yapayım test gününü bekliyorum. 17sinde kan testim var. Bugün transferimin 6. Günü, kasık ağrılarım arttı. Ama içimde bir ümit var, rahim kısmımda bir şişlik var, inşallah Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmaz.

sana bişi diyimmi rahim kısmı şişik olan hamile oluyo biliyomusun allahım inşllh hamilesindir ya

sana bişi diyimmi rahim kısmı şişik olan hamile oluyo biliyomusun allahım inşllh hamilesindir ya

İnşallah canım inşallah. Hepimiz kavuşalım inşallah. Ben aşılamalarda çok ümitlenmiştim ama tutmadı, inşallah bunda tutar. Bizim ki birde sebepsiz denen illetten, Rabbim beterlerinden saklasın. Sen nasılsın canım?

nasıl olim ya cnm bende 9 ayda deneme yaptım düştü bu ay yine denicektim rapor engeline takıldım 1 aya kaldım anlıcan gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…