Takribi heaplayalım
12+5+14=4 haftayı doldurup, 5'in içinde oluyorsun.
Amin. Hepimize nasip olsun hayırlısı ileTesekkurler arkadasim, bu 5., 35. haftalari gormek nasip olsun insallah..
Yok kardeşim gönül koymam. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Bende bu zor zamanlarımızda bizden faydalanmak isteyen birileri olursa diye üzülüyorum, burda ki hiç bir kaderdaşıma kıyamam ben. Sizinle seviniyorum, sizinle ağlıyorum.
Kac tane embriyo kacinci gun transfer olmustu cnm bide sebeb nrydi sizin
BT0601 logona bayildim arkadasim:)
Yok kardeşim gönül koymam. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Bende bu zor zamanlarımızda bizden faydalanmak isteyen birileri olursa diye üzülüyorum, burda ki hiç bir kaderdaşıma kıyamam ben. Sizinle seviniyorum, sizinle ağlıyorum.
Sağol canım bakınırken nette gördüm, hemen koyayım da bebelerimiz gözümüzün önünde olsun dedim :)
Kızlar amh 0,6 çıkmış sizce nasıl?sonucu Cumartesi günü göstericem ozamana kadar meraktan çatlarım :18::18:
geldinmi napıyosun arkadaşım
aminnnn kardeşim aminnn hazır tanışmşken ne durumdasın merk ettim
haha cok iyi yapmissin:) saglikla kucagina alman dilegiyle:)
Allah iyiliğini versin canım:) :) :) , ne yapayım test gününü bekliyorum. 17sinde kan testim var. Bugün transferimin 6. Günü, kasık ağrılarım arttı. Ama içimde bir ümit var, rahim kısmımda bir şişlik var, inşallah Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmaz.
sana bişi diyimmi rahim kısmı şişik olan hamile oluyo biliyomusun allahım inşllh hamilesindir ya
geldim cnm adamımla kavga ediyozpc si yüzünden
benim herif maç izliyor onun için rahat rahat yazıyorum bide herif dediyimi duysa çok kızarne öyle koca karıgibi :
ayyy herif oda güzelkız bizimkinin maçla arası yok benim için üzülmeyi izliyo şu an tam laz anam anca trabzon maçı olursa
cnm seni üzmek istemem ama çok düşük amh yumurta rezerviyle alakalı benimde 0.13 yani erken meopoz riski taşıyoruz üzgünüm bitanem
İnşallah canım inşallah. Hepimiz kavuşalım inşallah. Ben aşılamalarda çok ümitlenmiştim ama tutmadı, inşallah bunda tutar. Bizim ki birde sebepsiz denen illetten, Rabbim beterlerinden saklasın. Sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?