TSK ederim canım
Allah iyiliğini versin canım:) :) :) , ne yapayım test gününü bekliyorum. 17sinde kan testim var. Bugün transferimin 6. Günü, kasık ağrılarım arttı. Ama içimde bir ümit var, rahim kısmımda bir şişlik var, inşallah Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmaz.
sana bişi diyimmi rahim kısmı şişik olan hamile oluyo biliyomusun allahım inşllh hamilesindir ya
deli güldürdün beninerelisiniz lazmisunuz
uyyy dolanayım saha da he lazuk biz trabzan
Kizlarrr ilahi cok hossunuz vallahiiirahim sisligi nasil oluyo ki kizzzz benim de cok sis ama ayi gibi yemekten yanii uyudugum zamanlar disinda devamli yiyorum o yuzden :119:
benim doktorum donmuslara daha cok sans veriyor ve donmus transferi yapmak istiyor bizde tamam dedik..simdi yarin yumurtalarim toplanacak, ohss olmadim rahim kalinligim gayet iyi gorunuyor..acaba diyorum 2.3. gunde embiryolarin durumu cok cok parlak degilse taze transfer mi yaptirsam dondurulmuslarin yerine? en iyi ana rahmi diyolar embiryolar icin cunku..pff bu sorular hic bitmicek miii??
nasılsın bebeler nasıl iysiniz inşallah
kız bizde Erzincan yakınız
bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. benim merkez de hiç ara vermiyor mesela... ilk deneme negatif olunca ilk adetimde kontrole gittim hemen dondurulmuş için ilaçlara başladım, o olmadı ben dedim az ara verelim ama merkez dedi ki rezerv az fazla bekleme istersen 1-2 ay bekle ama zaten başlamak için zaten 1-1,5 ay geçecek. yenisine başladık. sonra ameliyat, hatta bi arkadaş dedi ki "narkoz aldın tedaviyi hemen olsan da bence emriyoları dondur sonra al, belki 6 ay kadar sonra...." daha kontrole gitmedim ama kocam başta dedi ki, "emriyolog en iyi yer anne karnı demişti. o zaman bekleyelim sonra tedaviye başlayalım." ama bende rezerv durumundan ötürü ya beklersem ve yumurtam kalmazsa diye korkuyorum. ama vücudumda bi dinlensin kendine gelsin istiyorum. o yüzden emriyoları dondurmak bi yandan mantıklı geliyo ama diğer taraftan da anne karnı iyidir diyo bi yanım....benim doktorum donmuslara daha cok sans veriyor ve donmus transferi yapmak istiyor bizde tamam dedik..simdi yarin yumurtalarim toplanacak, ohss olmadim rahim kalinligim gayet iyi gorunuyor..acaba diyorum 2.3. gunde embiryolarin durumu cok cok parlak degilse taze transfer mi yaptirsam dondurulmuslarin yerine? en iyi ana rahmi diyolar embiryolar icin cunku..pff bu sorular hic bitmicek miii??
anaaaaayakınız kız ama sizinde peyniriniz çok güzel heeee
teessüf ederim nazarboncukum aşk olsun aç koynunu kuş konsunnasıl duymazsın rahim şişliğini
nasıl olim ya cnm bende 9 ayda deneme yaptım düştü bu ay yine denicektim rapor engeline takıldım 1 aya kaldım anlıcan gülüm
Valla duymadim gulum benim gobek acayip sis yaaa hamileysek iyi de degilsek ne olcak bu kilolar bilmiyom esim bi nefes al diyo devamli bisey yiy istahim cok acildi kizlar ayrica goguslerim resmen 2 beden buyudu yanii hormon bombasi gibi geziyom ortalikta
Kizlarrr ilahi cok hossunuz vallahiiirahim sisligi nasil oluyo ki kizzzz benim de cok sis ama ayi gibi yemekten yanii uyudugum zamanlar disinda devamli yiyorum o yuzden :119:
bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. benim merkez de hiç ara vermiyor mesela... ilk deneme negatif olunca ilk adetimde kontrole gittim hemen dondurulmuş için ilaçlara başladım, o olmadı ben dedim az ara verelim ama merkez dedi ki rezerv az fazla bekleme istersen 1-2 ay bekle ama zaten başlamak için zaten 1-1,5 ay geçecek. yenisine başladık. sonra ameliyat, hatta bi arkadaş dedi ki "narkoz aldın tedaviyi hemen olsan da bence emriyoları dondur sonra al, belki 6 ay kadar sonra...." daha kontrole gitmedim ama kocam başta dedi ki, "emriyolog en iyi yer anne karnı demişti. o zaman bekleyelim sonra tedaviye başlayalım." ama bende rezerv durumundan ötürü ya beklersem ve yumurtam kalmazsa diye korkuyorum. ama vücudumda bi dinlensin kendine gelsin istiyorum. o yüzden emriyoları dondurmak bi yandan mantıklı geliyo ama diğer taraftan da anne karnı iyidir diyo bi yanım....
nası karışığım ve seni de karıştırdım dimi :)
bece mantıklı senin düşündüyün ben mesela kızdım küstüm dr bak dedi birsürü ilaç kulandık yumurta gelişsin diye sonra narkoz vücut yıprandı aztoparlan vücüdün ilaçlardan temiz lensin sonra bebeyini vericem annesine hem artık genelde böyle yapılıcakmış şans daha yüksekmiş inşallah sende bir an önce başlarsın tedaviye kaldığın yerden
bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. benim merkez de hiç ara vermiyor mesela... ilk deneme negatif olunca ilk adetimde kontrole gittim hemen dondurulmuş için ilaçlara başladım, o olmadı ben dedim az ara verelim ama merkez dedi ki rezerv az fazla bekleme istersen 1-2 ay bekle ama zaten başlamak için zaten 1-1,5 ay geçecek. yenisine başladık. sonra ameliyat, hatta bi arkadaş dedi ki "narkoz aldın tedaviyi hemen olsan da bence emriyoları dondur sonra al, belki 6 ay kadar sonra...." daha kontrole gitmedim ama kocam başta dedi ki, "emriyolog en iyi yer anne karnı demişti. o zaman bekleyelim sonra tedaviye başlayalım." ama bende rezerv durumundan ötürü ya beklersem ve yumurtam kalmazsa diye korkuyorum. ama vücudumda bi dinlensin kendine gelsin istiyorum. o yüzden emriyoları dondurmak bi yandan mantıklı geliyo ama diğer taraftan da anne karnı iyidir diyo bi yanım....
nası karışığım ve seni de karıştırdım dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?