merhaba canım benim dr aynı şeyi söyledi ve dondurduk ocakta tırasferim olacak inşallah bence dr dinle hayırlısı neyse o olsun
Can sagol iyiyiz allaha sukur sen napiyon tatlim
bende iyim bekliyom işte dün gitim dr tırasferimi erteledi yine yirmi ocak kısmet bari siz iy olun gelsin bebişler
Canlar banada doktorun dediği mantıklı geldi ama bence öyle 6 ay falan çok yani 1 bilemedin 2 ay yeter insan zaten tedaviye zor hazırlıyor kendini tam o moda girmişken çok uzaklaşmanın anlamı yok hem bebişleride bir an öce anneciklerine kavuşturmak lazım dimi amabu sorunun cevabını bende merak ediyorum. benim merkez de hiç ara vermiyor mesela... ilk deneme negatif olunca ilk adetimde kontrole gittim hemen dondurulmuş için ilaçlara başladım, o olmadı ben dedim az ara verelim ama merkez dedi ki rezerv az fazla bekleme istersen 1-2 ay bekle ama zaten başlamak için zaten 1-1,5 ay geçecek. yenisine başladık. sonra ameliyat, hatta bi arkadaş dedi ki "narkoz aldın tedaviyi hemen olsan da bence emriyoları dondur sonra al, belki 6 ay kadar sonra...." daha kontrole gitmedim ama kocam başta dedi ki, "emriyolog en iyi yer anne karnı demişti. o zaman bekleyelim sonra tedaviye başlayalım." ama bende rezerv durumundan ötürü ya beklersem ve yumurtam kalmazsa diye korkuyorum. ama vücudumda bi dinlensin kendine gelsin istiyorum. o yüzden emriyoları dondurmak bi yandan mantıklı geliyo ama diğer taraftan da anne karnı iyidir diyo bi yanım....
nası karışığım ve seni de karıştırdım dimi :)
mantıklıda rezerv az ya korkuyorum ya o arada meopoza girersem ve bir daha deneme şansım kalmazsa diye :18::18:
hayırr yumurtalarını dondur hata hastanede biriyle konuştum onunda rezerv azlığıymış sadece yumurta topluyolarmış üç aydır
kız aynıyız desene ay ne hoş yaHadi inşallah rabbim duy sesimiziiiiiiiiiiiiii
Üzülmedim kuzum neyapalım basa gelen çekilir iğnelerin 2.günündeyim inş yumoşlara bol bol etki etsinlerkıyamam sana bitanem seni üzmek için demedim ama çaresi vardengeli beslencen yumurtaların bomba gibi olucak tm
yarin opum olacakkk heyecanliyimmm, bana bile zaman gecmiyo, 12 gunluk surecte olan arkadaslarin Allah yardimcisi olsun..sounucumuz pozitif olsun , kucagimiza almak nasip olsunnn amin:)
Internette hesaplayıcılar var cnm, Blastosist olarak da hesaplayabiliyorsun.
Kızlar amh 0,6 çıkmış sizce nasıl?sonucu Cumartesi günü göstericem ozamana kadar meraktan çatlarım :18::18:
benim doktorum donmuslara daha cok sans veriyor ve donmus transferi yapmak istiyor bizde tamam dedik..simdi yarin yumurtalarim toplanacak, ohss olmadim rahim kalinligim gayet iyi gorunuyor..acaba diyorum 2.3. gunde embiryolarin durumu cok cok parlak degilse taze transfer mi yaptirsam dondurulmuslarin yerine? en iyi ana rahmi diyolar embiryolar icin cunku..pff bu sorular hic bitmicek miii??
bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. benim merkez de hiç ara vermiyor mesela... ilk deneme negatif olunca ilk adetimde kontrole gittim hemen dondurulmuş için ilaçlara başladım, o olmadı ben dedim az ara verelim ama merkez dedi ki rezerv az fazla bekleme istersen 1-2 ay bekle ama zaten başlamak için zaten 1-1,5 ay geçecek. yenisine başladık. sonra ameliyat, hatta bi arkadaş dedi ki "narkoz aldın tedaviyi hemen olsan da bence emriyoları dondur sonra al, belki 6 ay kadar sonra...." daha kontrole gitmedim ama kocam başta dedi ki, "emriyolog en iyi yer anne karnı demişti. o zaman bekleyelim sonra tedaviye başlayalım." ama bende rezerv durumundan ötürü ya beklersem ve yumurtam kalmazsa diye korkuyorum. ama vücudumda bi dinlensin kendine gelsin istiyorum. o yüzden emriyoları dondurmak bi yandan mantıklı geliyo ama diğer taraftan da anne karnı iyidir diyo bi yanım....
nası karışığım ve seni de karıştırdım dimi :)
hayırr yumurtalarını dondur hata hastanede biriyle konuştum onunda rezerv azlığıymış sadece yumurta topluyolarmış üç aydır
evet buda mantikli...
Canım amh değerin düşük. Ancak bu bile çok şey ifade etmiyor. 0,3-0,1 lerle kendiliğinden gebe kalan bile var.
Ben olsam dediğin durumda transferi isterdim. Rahim için dinlenmek en iyisi ola bilir, ancak embrio açısından donma çözülme için aynı şeyi diyemem.
Ben 5 tedavide yalnızca 1 kere hamile kaldım. O da 4. tedavide, taze embriolarla. 8 ayda 4. denemeydi. İlaç yüklemesini tahmin edersiniz. Ancak yine de oldu. Oysa aynı tedavi sırasında dondurulan iki tane 5. gün üstelik pgt yapılmış olan embriolar tutunmadı.
Dr.lar rezervi az olan kadınlarda ara verilmemesinden yana. Çünki her geçen gün aleyhimizde işliyor. Ancak yine de korkma. Yumurta rezervi öğle bir anda bitmez. Ben menopoza girmiş bir kadının bile yıllar sonra kendiliğinden hamile kaldığını duydum. Ancak 6 ay gibi bir süreç de uzun bir süreç, sana zaman kaybı olur. Ben ohss olmadığı sürece taze denemeden yanayım.
Bir arkadaşda 6 opu sırasında dondurulmuş olan yumurtaların hiç birisi çözülünce döllenmemişdi. Sonra bir tane daha toplandı, tazeykn döllendi, pgt yapıldı, sağlıklı çıktı ve en son hamileydi. Hovuz yapmanın (yumurta toplamanın) artı tarafı maddi tasarruf sağlıyor.
Dondurma ve çözülme embrio için yabancı bir işlem. O yüzden he zaman tazeden yanayım. Donmuşlarla hamile kalan yokmu... çooook var. Ancak yine de ohss olmadığı sürece tazelerden yanayım.
Cevabın için TSK ederim canımCanım amh değerin düşük. Ancak bu bile çok şey ifade etmiyor. 0,3-0,1 lerle kendiliğinden gebe kalan bile var.
Ben olsam dediğin durumda transferi isterdim. Rahim için dinlenmek en iyisi ola bilir, ancak embrio açısından donma çözülme için aynı şeyi diyemem.
Ben 5 tedavide yalnızca 1 kere hamile kaldım. O da 4. tedavide, taze embriolarla. 8 ayda 4. denemeydi. İlaç yüklemesini tahmin edersiniz. Ancak yine de oldu. Oysa aynı tedavi sırasında dondurulan iki tane 5. gün üstelik pgt yapılmış olan embriolar tutunmadı.
Dr.lar rezervi az olan kadınlarda ara verilmemesinden yana. Çünki her geçen gün aleyhimizde işliyor. Ancak yine de korkma. Yumurta rezervi öğle bir anda bitmez. Ben menopoza girmiş bir kadının bile yıllar sonra kendiliğinden hamile kaldığını duydum. Ancak 6 ay gibi bir süreç de uzun bir süreç, sana zaman kaybı olur. Ben ohss olmadığı sürece taze denemeden yanayım.
Bir arkadaşda 6 opu sırasında dondurulmuş olan yumurtaların hiç birisi çözülünce döllenmemişdi. Sonra bir tane daha toplandı, tazeykn döllendi, pgt yapıldı, sağlıklı çıktı ve en son hamileydi. Hovuz yapmanın (yumurta toplamanın) artı tarafı maddi tasarruf sağlıyor.
Dondurma ve çözülme embrio için yabancı bir işlem. O yüzden he zaman tazeden yanayım. Donmuşlarla hamile kalan yokmu... çooook var. Ancak yine de ohss olmadığı sürece tazelerden yanayım.
Canım amh değerin düşük. Ancak bu bile çok şey ifade etmiyor. 0,3-0,1 lerle kendiliğinden gebe kalan bile var.
allah evladınızı size bağışlasın, lakin gelip burayı bu şekilde karıştırmanızı ve kafaları karıştırmanızı doğru bulmadım. 110 yaşındaki kadın burnunun ucunu göremez bırakın dua yazmayı. Rica ediyorum allah ile aramıza girmeyin !
Ellerinizi açın yukarı doğru, duanızı edin hayırlısını dileyin. Gerisi hurafe...
Hatta benim tüp bebek başlığında ki sabit yazımı da bir okuyun lütfen...
Internette hesaplayıcılar var cnm, Blastosist olarak da hesaplayabiliyorsun.
Öncelikle iyi şanslar sabah ise iki bardak yeterli havada soğuk cabuk sıkışırsınızTransfer oncesi ne kadar su ictiniz islem kac dakika sürüyor acaba
Transfer oncesi ne kadar su ictiniz islem kac dakika sürüyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?