2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhaba canım benim dr aynı şeyi söyledi ve dondurduk ocakta tırasferim olacak inşallah bence dr dinle hayırlısı neyse o olsun

evet canim aynen bekliycez galiba dedigin gibi, normalde sabirsiz bir insanim sabretmeyi ogreniyoruz boyle boyle..taaa subatta alicaz sonucu ama ne yapalim olsun varsin..azcik kendimi kandirayim ocak 22 de transfer olsa ocak 30-31 de belli olur dimi:))

Canlar banada doktorun dediği mantıklı geldi ama bence öyle 6 ay falan çok yani 1 bilemedin 2 ay yeter insan zaten tedaviye zor hazırlıyor kendini tam o moda girmişken çok uzaklaşmanın anlamı yok hem bebişleride bir an öce anneciklerine kavuşturmak lazım dimi ama

yarin opum olacakkk heyecanliyimmm, bana bile zaman gecmiyo, 12 gunluk surecte olan arkadaslarin Allah yardimcisi olsun..sounucumuz pozitif olsun , kucagimiza almak nasip olsunnn amin:)

Internette hesaplayıcılar var cnm, Blastosist olarak da hesaplayabiliyorsun.

Kızlar amh 0,6 çıkmış sizce nasıl?sonucu Cumartesi günü göstericem ozamana kadar meraktan çatlarım :18::18:

Canım amh değerin düşük. Ancak bu bile çok şey ifade etmiyor. 0,3-0,1 lerle kendiliğinden gebe kalan bile var.

Ben olsam dediğin durumda transferi isterdim. Rahim için dinlenmek en iyisi ola bilir, ancak embrio açısından donma çözülme için aynı şeyi diyemem.

Ben 5 tedavide yalnızca 1 kere hamile kaldım. O da 4. tedavide, taze embriolarla. 8 ayda 4. denemeydi. İlaç yüklemesini tahmin edersiniz. Ancak yine de oldu. Oysa aynı tedavi sırasında dondurulan iki tane 5. gün üstelik pgt yapılmış olan embriolar tutunmadı.

Dr.lar rezervi az olan kadınlarda ara verilmemesinden yana. Çünki her geçen gün aleyhimizde işliyor. Ancak yine de korkma. Yumurta rezervi öğle bir anda bitmez. Ben menopoza girmiş bir kadının bile yıllar sonra kendiliğinden hamile kaldığını duydum. Ancak 6 ay gibi bir süreç de uzun bir süreç, sana zaman kaybı olur. Ben ohss olmadığı sürece taze denemeden yanayım.

hayırr yumurtalarını dondur hata hastanede biriyle konuştum onunda rezerv azlığıymış sadece yumurta topluyolarmış üç aydır

evet buda mantikli...

Bir arkadaşda 6 opu sırasında dondurulmuş olan yumurtaların hiç birisi çözülünce döllenmemişdi. Sonra bir tane daha toplandı, tazeykn döllendi, pgt yapıldı, sağlıklı çıktı ve en son hamileydi. Hovuz yapmanın (yumurta toplamanın) artı tarafı maddi tasarruf sağlıyor.

Dondurma ve çözülme embrio için yabancı bir işlem. O yüzden he zaman tazeden yanayım. Donmuşlarla hamile kalan yokmu... çooook var. Ancak yine de ohss olmadığı sürece tazelerden yanayım.

peki yarin opusu olan bi kisi icin bu karari vermek cok mu gec olur..cunku bildigim kadariyla yine bi kac igne ilac bisiler yapiliyo transferden once???ben embriyolarin durumunu beklersem bunlari yapmamis olucam..

Cevabın için TSK ederim canım

bence duda mantıklı ama benim dr ozellikle bu tedaviyi uyguluyor yani ben ohss olmadım ve 22tene yumurta toplandı bide ben ilk defa dodurulmuş tırasferi olucam daha önce ikiside tazeydi ama olmadı inşallah bu olur kısmet

bemim kimsenin kafasını karıştırmak ve umutları ile ynamak gibi bir çabam yok senelerce tedevi görüp evlat hasreti ile ciğerlerimin kanadığını hissetmiş skakta insanların kucağında bebek gördüğümde ağlardım sizin o burnunun ucunu göremez dediğiniz 110 yaşındaki teyzenin duası ile hamile kaldım ve allah binlerce kere razı gelsin o teyzeden ben 11 yıl içinde tedavi görmediğim merkez tüp bebek kalmadı hiç bir dr yada tüp bebek merkezini karalamak gibi derdim yok o merkezler iyiki var ve milyonlarca insanıda hamile bırakıyorlar sanırım siz beni yanlış anladınız ve dün gece siteye girişimi yasakladınız hiç mühim deyil yine yasaklayın ben gercekçi davrandım o kadar

Transfer oncesi ne kadar su ictiniz islem kac dakika sürüyor acaba

Canım ben 1 litre içmiştim, işlem yumurta sayına göre değişiyor. Ameliyathaneye saatle girilmiyor o nedenle benim ne kadar sürdü onu da bilmiyorum. Tahminim yarım saat falan, bunun hafif bayılması ve kendine gelme aşaması var. Tüm işlem 2-3 saat sürer. Dediğim gibi saat olmayınca tam bir şey diyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…