2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Vay arkadaş yaa (( Hikmetinden sual olunmaz ama, Allahım bu nedir ya? Kliniğe her gittiğimde onlarca çift, tıklım tıklım ortalık... Herkes inliyor bir evladım olsa başka bir şey istemem diye. Bu kadın da doğuracağı dönemi beğenmeyip çocuk aldırıyor... Allah ıslah etsin. Ben kürtaja karşı değilim ama bunu adeta bir doğum kontrol yöntemiymiş gibi kullananlar, korunmadan ilişkiye girip, "bir şey olursa da aldırırız" diyenler beni çileden çıkarıyor. Bir tarafta bizim gibi insanlar, bir tarafta bunlar.

canım evet görüştüm benim nasipse transferim yarın :))) sende boşver ya başla bakalım iğnelere sonu güzel olsun rabbiimmm

ben de sana katılıyorum, merkezin bence de gayet haklı. sadece biz insanlar birazcık aceleciyiz hemen belli olsun istiyoruz herşey. bir de o yatmak falan da sadece psikolojik rahatlama sağlıyor. çünkü negatif alınırsa acaba yatsam daha mı iyi olurdu diye bi düşünce oluyor ister istemez

Kizlar merhaba dun istanbul cerrahide transferim oldu dondirulmus embriyo ile .simdi pzara kadar evdeyim bisry sormak istiyorum.benim opu esnasinda birsuru ilac aldirmisti hastane bunlari transfer olduktan sonra kullanacaksin diye ayirmisti bende dun yanimda goturmeyi unutmusum dedim onlar yine bi kagit verir eve gelince baslarim.yazdiklari sunlar coraspin estrofem.folibol .clexane gobek ignesi .progestan fitil.pregnyl igne kalcadan. Bubalara test gunune kadar dev dedi.dun basladim sikinti yok ama uzun ince kalem gibi bi jel vardi vajinal onu aldirmislardi ama kullanma progestan fitile devam t
Et dediler.simdi okuyorum genelde kullanilmis ama bazilarida kullanmamamis.hani su kullanipta gwrisi koyu renk geliyor dediginiz jel..dun hemsireye p neden yok dedim.cok ilacin var bunlar yeter dedi. Simdi arada kaldim. Kullanmayan varmi aranizda? Transfer sonrasi me ilaclat kullandiniz ?

Son düzenleme:
Kızlar bir de şunu söylemeyi unutmuşum: Transfer için kliniğe sıkışık gitmeyin, biraz erken gidip orada su içmeye başlayın. Ben bir sürahi içtim, 1 litreden biraz fazla herhalde. Sonuç olarak da öyle deli gibi sıkışmadım ama yeterli oldu. Yani sıkışıklığı da abartmaya gerek yok. Sonrasında yarım saat yatırıyorlar ya, işte ben o süreyi de bitirip kalktım öyle tuvalete gittim.
Bir de yazmamışım galiba, ağır kaldırmak yasak tabii... Rahat olun dediysek o kadar da değil :)

Canım ben Folik asit, Elevit vitamin, Coraspin, Estrofem ve Crinone jel kullanıyorum. Kimi doktorlar Coraspin yerine iğne, Crinone yerine fitil veriyor anladığım kadarıyla. Progestan fitil kullanıyorsan jele gerek yok yani, için rahat olsun.

Ay hadi hayırlısı olsun arkadaşım bol şans... Ardarda alacağız seninle test sonuçlarını.

Evet canim ilk senin guzel haberlerini aliriz benim ilk defa dondurulmadan ve 5.gin transfer ediyorlar daha once hep dondurulmus ve 3 gün embiryosu verdiler heyecandan cok korku var hep negatif sonuc almaktan simdi pozitif düşünemiyorum ama inancım tam Allahin izniyle olucak inşallah

Günaydınlarrrr

kızlar hayırlı olsun tranfseriniz bebişler sağlıkla tutunsun inşallah :)

monicagaller bilgiler için tşkler canım drumda aynısını söyledi bana burda bile yatmanın anlamı yok dedi
aslında doğru belirti olmaz daha belirti diye hissettiklerimiz bi sürü hormon ilaçlarından ve işlemlerden kaynaklanıyor ama engel olamıyoruz kendimize bişeyler arıyoruz hep

RABBİM hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

hatibulutcum canım benimde biraz geldi kahve akıntım bende de sancı çok olmuştu ama sen yinede druna danış şekerim herşey gönlünce olsun inşallah

kızlar evet ya ben heycandan yapmıcam dediğim halde su içme olayını abarttım 4 şişe bitirdim şaka gibiydi eşim dalga geçiyo hep
böyle aksiyonlar oluyo işte anı oluyo bizedee
önemli olan sağlıkla bebişkolara kavuşmak

Canim cok sagoladin crionone jel aldirdilat ama fitile devam et dedilrr.nedenini soylemediler o yuzden terreddut yasadim bende

haticim sana da bol şans canım bebişini al da bir daha bırakma inşallah...

ya yazdımda kimse cevap vermedi.opudan sonra kasık ağrısı ve kahverengi akıntılarım oldu ama çok sancım var.seninde böylemiydi ya.doktor cevap vermiyo.yarında transfer var içim iyice acıyacak

belki biraz geç ama..benim için gün yeni aydı :)

herkese

haticim,akıntı normal canım,ne de olsa bi operasyon geçirdin sayılır,ondan ötürü yaniii,aramışındır belki ama ben söylim yine de

bugün azcık iyiyim sanki..seviniyo muyum hayır! nasılsa bir saate kalmaz yine kötülerim
gülüyorum artık halime...
neyse şekerler gereksiz konuşmayayım...

takipçinizim

teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm

Canım hayırlı olsun inş ayın 22 şinde güzel haberlerini alıcaz bilgiler içinde TSK ederim şuan iğne aşamasındayım verdiğin bilgiler transferden sonra işime cok yarıyacak bebişe ve kendine iyi bak öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…