2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

erknden çıkında garanti olsun cnm.hayırlı olsun şimdiden..

:18:kızlar yarın opum var bana dua edin lütfen korku+heyecan karışık :18: hava da böyle uff

korkma kıyamam sana niye korkuyosun gülüm ne güzel bebeklerini alıp geliceksin bundan daha güzel ne olabilir sevin sevin kardeşim dua et bak bereketli geliyo işte ne güzel ayyyy ...bide tranferde onu senin rahmine yerleştirirkenki duyguyu sana anlatamam gülüm o an bütün dünyan değişiyo hadi korkma ve dua et bebeklerini al gel bizede güzel haberlerini ver inşllh emi

Kızlar merhaba kasım 29 da ilk transferim gerçekleştirildi 3 günlüktü. Cuma günü yanı 6.günümde lekelenme şeklinde bir kanamam var hastaneyi aradığımda test tarihinden 1 gün önce gelmemi söylediler.Dün test için gittim değerim 9.1 olarak çıktı.Doktor hamile olduğumu söyledi ama kana için net bir şey söylemedi ve yarın tekrar test için çağırdı. Korkuyorum değerim iyimi bu kanama normal mi bilemedim.Bu günde hafif hafif bir kanama var. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hamile olduğumu duyduğuma sevinmeliyim hala bilemedim. Cevaplarınızı bekliyorum.

kızlar bana bir akıl verin allah rızası için.ne yapçam bilmiyorum.dondurulmuş embriyo tedavisindeyim.dün adetimin 13. günü rahim kalınlığım 6.6 çıktı.doktorum istersen histeroskopi yapalım istersen tedaviye devam edelim diyor.ama bi sorun olduğunu düşünmüyorum da diyor.bana bırakiyor.anlamadım gitti.bu rahime ne olduda böyle oldu diyorum.kürtajdan şüpeleniyorum diyorum.sanmam kürtajın iyi yapılmış gibi gözüküyor diyor.ama istersen histeroskopi yapalım diyor.sanki paramın peşindeler gibi gelmeye başladı bana.güvenim çok sarsılmaya başladı.bu benim 3. dnemem aynı merkezde.ilki tuttu ama kalbni atmadı kürtaj oldum.2 denemde güvenimi yitirmeye başlamıştım.çünki tam 30 gün boyunca ilaç kullandım rahim ancak ve ancak 8 mm oldu oda en kalın yeri.tedavimi iptal etmediler.ve nitekim tutumadı.adet olmam gereken günde transfer oldum.şimdi son dondurulmuş embriyolarım ve son şansım.çünki maddi olarak sıfırdan başlamaya ne param ne takadim var artık.
doğru adımlar atmak zorundayım.doktorum kararı bana bırakıyor.2.de rahim kalınlaşmadığını biliyordu ve yüksek doz başlamadı ilaçlara.şimdi doz arttırdık.en başında yüksek doz versene.bilmiyorum ama bende artık karıştım ve karar veremiyorum.

hangi hastaneye gidiyorsun sen ??? bence histeroskopi olma.bende oldum ama sonuç sıfır.önce dondurulmuşlarla dene.olmazsa doktoruda hastaneyide değiştir sıfırdan bi yere başla bence...

Testvtarihim 17si bgn kanda negatif cikti sizce cokmuverken en erken ne zaman aldi pozitif olanlar
cnm daha 6. günün çok erken kurban olayım neden bu kadar erken yaptın.kaçıncı gün emriyosuydu?

cnm kaçıncı gününde 9 çıktı?ben sana yardımcı olayım.

ahh canım benim ne kadar güzel yazmışsın inanılmaz moral verdin bana Allah senden razı olsun dileklerini de tez zamanda kabul etsin Rabbim,, duacınım .. inşallah hepimiz güzel haberler veririz

ayy kızlar 6 .gün testmi yapılır ya.ne olur yapmayın üzüyorsunuz kendinizi,bebeği ve eşinizi...bukadar çabuk çıkmazki.gebelik olsada hop diye kana karışmazki.haklısınız ama az sabır yaw

Testvtarihim 17si bgn kanda negatif cikti sizce cokmuverken en erken ne zaman aldi pozitif olanlar
9. günde cıktı cnm benimki.

cnm karar senin tabi ki fakat yerinde olsam rahim kalınlığı yeterli değilse başlamam .histereskopıyede sıcak bakanlardanım cnm hatta çizik atılsın isterim.dr.un sana bırakması çok saçma kendısı dr biz ne bilicez adamı ikilemde bırakmış.bide aklıma takılan şimdi sen ilaçlara başladıysan ne hıstereskopsinden bahsedio tedavidesın ztan.eger devam edersen cnm trannsfere kadar bol nar suyu iç.

Bayagi erken ciktim hadi hayırlısı umutluyum mutluyum
hadi hayırlısı cnm.

Tatlim bu ne acele kizzz cok erken yapmissin tatlim biz senle ayni gun transfer olduk 5 aralik test tarihi 17si daha olsa da cikmaz ki kanda belli olmasi icin tutunmanin uzerinden en ax 1 hafta gecmesi gerekiyomus

tedavityi iptal edip histeroskopi yapalım diyo ama bana bırakıomuş
ben nerden bileyim ne gerekli dimi ama
ne açma geldi banada
hergün nar yiyorum 1 tane
rahim yeterli kalınlaşmassa zaten iptal etsinler kabul etmem.
hayırlısı artık offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…