2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ya yazdımda kimse cevap vermedi.opudan sonra kasık ağrısı ve kahverengi akıntılarım oldu ama çok sancım var.seninde böylemiydi ya.doktor cevap vermiyo.yarında transfer var içim iyice acıyacak

Hepsi normal güzelim, benim de oldu. İğneyle yumurtalarımızı topladılar, boru değil. Akıntı - hafif kanama olması normal, sebebi de bu. O bölgedeki sancılar bende günlerce devam etti, o kadar çok müdahale ettik ki yumoşlara az bile yapıyorlar bence.

ay hepiniz çok yaşayın emi yaaa.bende korkudan öldüm yarın transferim olmazsa ne yaparım ben diyordum bu arada transfer sonrası yapılacaklar harika.bende yataktan kalkmamayı dşünüyordum açıkçası.ama yiyecek içecek konusu beni düşündürüyor.hiç ananas yemedim ben.meyve suyunu içtim.bende çok fazla gaz oluyor ve bu sancı yapıyor.normalde rahatlıkla tuvalete giden ben.iğnlerden sonra 3 günde 1 tuvalete çıkmaya başladım.kabızlık şimdiden var bende ve çıkmayan gazda var..bu konuda ne yapacağımı açıkçası hala bilmiyorum..

Aman da çilekcim ikiz bebeklere hamile kalmış da hamileliğin zorluklarıyla boğuşurmuş...
Canım ya ne tatlı sıkıntılar bunlar farkında mısın? Şikayet etme, gelmiyim oraya
Şaka bir yana, tahmin ediyorum bin türlü zorluk yaşıyorsundur. Yine de Allahım bize de nasip etsin bunları diye nasıl dört gözle beklediğimizi unutma arkadaşım... Allah en kolay ve rahat şekilde hamileliğini tamamlayıp bir kız bir oğlan bebişi kucaklamayı nasip etsin inşallah... Kız nasıl güzel olur!

Ben doktoru kandıramadım, bir tane koydular.
Ama şimdi haber geldi 2 embriyomu da dondurmuşlar, az da olsa çok şükür. Donmuşum olmayacak diye korkuyordum.

O göbüşünü severim. Allah kolaylık versin.

TSK ederim canım napalım inş bu sefer Rabbim yüzümü güldürür iğnelerin işine yumuşları harekete geçirsin vurması benden

kızım ölene çare yok bi tek unutmaaaaaaaaaa benmde hem rezervim 1,83 yani az hem çikolata kistim var hemde eşimde morfoloji sorunu var ama tüp bebekte allah kısmet ettiyseoluyo yani dert etmeeeeeee

Haticim ben normalde hayatta kabız olmam, tam aksine her allahın günü ishalden çekerim. Dün akşam ben de sıkıntı yaşadım, biraz ıkınmam falan gerekti, bu sefer huzursuz oldum bebişe zarar veririm diye. Bu yüzden sabah kahvaltıdan önce bir ölçek Duphalac şurup içtim. Şimdi halimi ne sen sor ne ben söyliyim ishalden duramıyorum....
Şuruba başla hemen bence, opu sonrası vermişlerdi zaten onu bana, zararı yok yani.

canım yaaa
şikayet değil,Allahın gücüne gitmesin bugünlere gelmek için delirdim öldüm bittim,çok şükür elbet..
ama ne bilim,kanepede yatarken,yanımdaki sehpanın üzerinde duran suyu alacak gücüm olmuyo,o zaman ağlıcak gibi oluyorum,o derece izin vermiyo başım-kafam!! neyse sabır sabır..şükür yine de

senin de belki tek yumurta ikizi olur monikaa!! ay neden olmasın en başta hayırlısı olsun da..
dondurulmuşun da varmış ne güzel,benim hiç yok..eğer ikizlerime sağ salim kavuşursam bir daha ihtiyacım olur mu onu da bilmem

dualarım sizinle canım..çok tatlısın,sağol güzel niyetin için....

Bu arada arkadaşlar bol bol su içmeyi unutmayın, hangi aşamada olursanız olun.
Biz milletçe beceremiyoruz bu işi ama çoook önemli. Yanınızda sürekli bir sürahi su ve bir bardak olsun. 2 litrenin altına düşmeyin. Doktorum bana birinde şöyle söylemişti: Susayınca aklımıza gelir de gider bir bardak su içeriz ya... İste susamak vücudun artık dayanamayıp kırmızı alarm vermesi anlamına gelirmiş. Yani susadıysan zaten çok geç kalmışsın su içmek için. Aklına her geldiğinde, üşenme, erteleme, vazgeçme!

hemen eczaneye gidip alıyorum öğle arasında hehe

ALlah razı olsun cevabın için ALlah tez zaman yavrularımıza kavustursn

Arkadaslar simdi hazirlaniyorum Bahçeci ye gidip bebislerimi alicam ama burada felaket bir kar fırtınası var bebeklerim bereketli gelicek ama nasıl gidicem bilmiyorum hatta esim ambulanslami gidip gelsek diyo cok güldüm bende heyecan yok onda tavan yapmış

Arkadaşlarım
Dayanamadım bugün evde ovülasyon testi vardı 1 tane kalmış.
Kasığımda ve belimde ağrılar yoğunlaşınca testi yapayım dedim,biliyorum ki ovülasyon testi gebelik sonucunu vermez.
Fakat daha önce forumda 3-5 kişide yazmıştı ordan aklıma kalmış...
Testin sonucu 2 çizgi çıktı.2nci çizgi yüzde70 oranında belirgin kırmızı.
Bu durumla karşılaşan var mı?
Cevap yazarsanız :)
Çok heveslenmiyorum ama az da olsa heveslendim :)
transferim 3 aralık sabahı yapıldı 3ncü gün embryosu...
Haydi yorumlar gelsin...

hemen eczaneye gidip alıyorum öğle arasında hehe
bende hergün içtim duğalac cnm eger gonal f kullandıysan o kabız yapıo.
cnm ben de her zaman öyle duydum yapanlar varmış .hatta o testi gebelik testi gibi kullananlar varmış.şimdi 5 haftalık gebeyim dün gidim yapim ovu testi ne çıkıcak dedim ikinci çizgi çıktı ama öyle kopkoyu değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…