2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım işte bizimki bir umut...
Bende duydum ovu testlerini o yüzden yaptım.
Çok heveslenmiyorum daha hcg testime var, ya sabır hepimize.
Hamileliğinden dolayı seni tebrik ediyorum :) Darısı başımıza :)

kızlaaaaarrrr 5 embriyomda güzelce ilerliyormuş.ama 3 tanesi daha iyi gidiyormuş.yarın saat 12:00 de transferim var ama hiç heyecan yok

ee dünyanın ilaç parası gitti iptal mi etcek.kendisi ne dio bu kalınlık yeter dio mu? opudan sonra rahim kalınlastırıcı hapa da başşlıosun zaten o yeter miy miş?

merhaba kızlar. Allahım hepimize yardım etsin inşallahhhhhhhh

Şimdi klinikten geldim. En büyüğü 19,5 olmuş diğerlerini stresten soramadım. Dr. çok stres yapıyorsun rapor işini bak o kadar iğne oldun bizim işimizi de zora sokuyorsun dedi. Ama napimmm.. cuma günü saat 9,30 da opum var. bu akşam son lucrini olacağım. yarın sadece folik asit içecekmişim. Allah izin verirse Pazartesi de transferin olacak dedi doktor. Gece 12,30 da prednly 5000 iğne olacakmışım kalçadan. sanırım acilden yapıyorlarmış gece acile gideceğim. ve en baştan söylediğim gibi rapor işini hala halledemedim. Müdürü arıyorum oda cevap vermiyor. kızlar bana dua edin.

ee dünyanın ilaç parası gitti iptal mi etcek.kendisi ne dio bu kalınlık yeter dio mu? opudan sonra rahim kalınlastırıcı hapa da başşlıosun zaten o yeter miy miş?

işte demio bişey.allahtan dondurulmuş tedavisi çok para dökmedim henüz ilaçlara.adetin 2. gününden beri estrofem içiyorum günde 3 adet.şimdide bant taktık.ama bilmıorum haftaya salı kontrol edilecek adetimin takiben 20. günü olacak.ulaşmassa yeterli kalınlığa iptal.ama ulaşşada sınırda falan olur oda en kalın yeri 8 mm olsa.oraya tutunacağı ne malum.ben kendimde gördüm.ucunda bi kısmı kalın diğer tarafalr daha ince.ya oraya giderse bebek.
ayyy öfff delircem haaaa
amnnn bırakıcam tedaviyi falan herşeyi bu gidişle bakıcam hayatıma

sonuç:bakamadı

canımmmm yumurtaların bak çalışıyor ne güzel opunda cuma günüymüş.herşey belli artık stres yaparsan embriyo dışarı atar rahim sakın unutma.bu kadar şeyi boşamı çektin ya.hem maddi hem manevi yıprandın lütfen derin nefes al yürüyüş yap bol bol sakın bunları düşünme hepsi boşa gider selen iyi düşün iyi karar ver sil baştan yapmak istemiyorsan sakin sakin...benim işyerim az önce dediki 12 de transferim var dedim sabahtan gel gidersin burdan dediler.ama stres yok tamam dedm :)))

Kızlar bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba lütfen yardım edin bana((

canımm maşallah çok güzel büyümüş :) aman gece vuracağın iğnenin saatine dikkat et o çok önemliymiş baya bi tembihlemişti beni. hadi hayırlısı olsun :)

Bugun bana transferimin 3. Gunu ayn 18 tahlil gunum kendimi cok boslukta hissediyorum bu bnim 4. Transferim ama 1 tane embriyo yerlestrildi dr. Bna opudan snra sivi biriktigni bu ndnle 1 tane yerlestriceni soyledi acba bu durum embriynun tutnmasna engelmi benim durumumda olup halimile kalan warmi ...

6. günde 9,1 gebelik var demek.doktorun kanmayı kontrol altına almadı mı canım.

Canım ben zeynep kamilde yaptırdım transferi 6.gün kanamam başladı evet ama leke leke. Transferin 11.gününde sonucum 9.1 çıktı kanma için hiçbirşey söyledi tekrar test yapıcaz dedi sadece.bende bişey anlamadım bu sonuç nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…