kokma kıs beni de korkutuyorsun. :18:
Canım işte bizimki bir umut...bende hergün içtim duğalac cnm eger gonal f kullandıysan o kabız yapıo.
cnm ben de her zaman öyle duydum yapanlar varmış .hatta o testi gebelik testi gibi kullananlar varmış.şimdi 5 haftalık gebeyim dün gidim yapim ovu testi ne çıkıcak dedim ikinci çizgi çıktı ama öyle kopkoyu değildi.
ee dünyanın ilaç parası gitti iptal mi etcek.kendisi ne dio bu kalınlık yeter dio mu? opudan sonra rahim kalınlastırıcı hapa da başşlıosun zaten o yeter miy miş?tedavityi iptal edip histeroskopi yapalım diyo ama bana bırakıomuş
ben nerden bileyim ne gerekli dimi ama
ne açma geldi banada
hergün nar yiyorum 1 tane
rahim yeterli kalınlaşmassa zaten iptal etsinler kabul etmem.
hayırlısı artık offfffff
kızlaaaaarrrr 5 embriyomda güzelce ilerliyormuş.ama 3 tanesi daha iyi gidiyormuş.yarın saat 12:00 de transferim varama hiç heyecan yok
ee dünyanın ilaç parası gitti iptal mi etcek.kendisi ne dio bu kalınlık yeter dio mu? opudan sonra rahim kalınlastırıcı hapa da başşlıosun zaten o yeter miy miş?
cnm daha 6. günün çok erken kurban olayım neden bu kadar erken yaptın.kaçıncı gün emriyosuydu?
cnm kaçıncı gününde 9 çıktı?ben sana yardımcı olayım.
merhaba kızlar. Allahım hepimize yardım etsin inşallahhhhhhhh
şimdi klinikten geldim. En büyüğü 19,5 olmuş diğerlerini stresten soramadım. Dr. çok stres yapıyorsun rapor işini bak o kadar iğne oldun bizim işimizi de zora sokuyorsun dedi. Ama napimmm.. Cuma günü saat 9,30 da opum var. Bu akşam son lucrini olacağım. Yarın sadece folik asit içecekmişim. Allah izin verirse pazartesi de transferin olacak dedi doktor. Gece 12,30 da prednly 5000 iğne olacakmışım kalçadan. Sanırım acilden yapıyorlarmış gece acile gideceğim. Ve en baştan söylediğim gibi rapor işini hala halledemedim. Müdürü arıyorum oda cevap vermiyor. Kızlar bana dua edin.
Testvtarihim 17si bgn kanda negatif cikti sizce cokmuverken en erken ne zaman aldi pozitif olanlar
Kızlar bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba lütfen yardım edin banaKızlar merhaba kasım 29 da ilk transferim gerçekleştirildi 3 günlüktü. Cuma günü yanı 6.günümde lekelenme şeklinde bir kanamam var hastaneyi aradığımda test tarihinden 1 gün önce gelmemi söylediler.Dün test için gittim değerim 9.1 olarak çıktı.Doktor hamile olduğumu söyledi ama kana için net bir şey söylemedi ve yarın tekrar test için çağırdı. Korkuyorum değerim iyimi bu kanama normal mi bilemedim.Bu günde hafif hafif bir kanama var. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hamile olduğumu duyduğuma sevinmeliyim hala bilemedim. Cevaplarınızı bekliyorum.
maşallah de nazar değdirme bebişlere kız.
testvtarihim 17si bgn kanda negatif cikti sizce cokmuverken en erken ne zaman aldi pozitif olanlar
Kızlar bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba lütfen yardım edin bana((
merhaba kızlar. Allahım hepimize yardım etsin inşallahhhhhhhh
Şimdi klinikten geldim. En büyüğü 19,5 olmuş diğerlerini stresten soramadım. Dr. çok stres yapıyorsun rapor işini bak o kadar iğne oldun bizim işimizi de zora sokuyorsun dedi. Ama napimmm.. cuma günü saat 9,30 da opum var. bu akşam son lucrini olacağım. yarın sadece folik asit içecekmişim. Allah izin verirse Pazartesi de transferin olacak dedi doktor. Gece 12,30 da prednly 5000 iğne olacakmışım kalçadan. sanırım acilden yapıyorlarmış gece acile gideceğim. ve en baştan söylediğim gibi rapor işini hala halledemedim. Müdürü arıyorum oda cevap vermiyor. kızlar bana dua edin.
Canim bence esine arat mudur beyi ben oyle yapmistim ben de devlet memuruyum bu arada hatta mudur bey musait degilmis memur arkadasa soylemis esim sonra raporu alinca esim goturdu daireye teslim etti canim tabi sonra benim telefon hic susmadi neyin var ne oldu diye butun daire aradi merakli cok oldugu icin stres olma raporu halledemezsen yillik iznini istersin bu arada en kolay rapor psikiyatri ortopedi ve tabii kafin dogumdan aliniyor ama merkez san rapor bulma konusunda yardimci olmali diye dusunuyorum canim
Ayyy bu arada gebelik tesitini de 12 gün sonra yapmamı istedi, 5. gün transferi olmama rağmen. Ay 22 Aralık'a kadar ben nerelere gidem acaba...
6. günde 9,1 gebelik var demek.doktorun kanmayı kontrol altına almadı mı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?