merhaba kızlar. Allahım hepimize yardım etsin inşallahhhhhhhh
Şimdi klinikten geldim. En büyüğü 19,5 olmuş diğerlerini stresten soramadım. Dr. çok stres yapıyorsun rapor işini bak o kadar iğne oldun bizim işimizi de zora sokuyorsun dedi. Ama napimmm.. cuma günü saat 9,30 da opum var. bu akşam son lucrini olacağım. yarın sadece folik asit içecekmişim. Allah izin verirse Pazartesi de transferin olacak dedi doktor. Gece 12,30 da prednly 5000 iğne olacakmışım kalçadan. sanırım acilden yapıyorlarmış gece acile gideceğim. ve en baştan söylediğim gibi rapor işini hala halledemedim. Müdürü arıyorum oda cevap vermiyor. kızlar bana dua edin.
kızlaaaaarrrr 5 embriyomda güzelce ilerliyormuş.ama 3 tanesi daha iyi gidiyormuş.yarın saat 12:00 de transferim varAma hiç heyecan yok
canım kaç gündür rahatsızım yazamadım sana da maşallah çok güzel gidiyor seninkiler yarın git de al bebişini canım alah ım güzel haberler vermeyi de nasip etsin inşallah ben daha adetimi bekliyorumBen adet olana kadar sen öğrenmiş olursun güzel haberleri de bebişinin teyzesine yardımcı olursun artık biz yeni başlıcaz ne de olsa
alah yardımcın olsun cnm ..merhaba kızlar. Allahım hepimize yardım etsin inşallahhhhhhhh
Şimdi klinikten geldim. En büyüğü 19,5 olmuş diğerlerini stresten soramadım. Dr. çok stres yapıyorsun rapor işini bak o kadar iğne oldun bizim işimizi de zora sokuyorsun dedi. Ama napimmm.. cuma günü saat 9,30 da opum var. bu akşam son lucrini olacağım. yarın sadece folik asit içecekmişim. Allah izin verirse Pazartesi de transferin olacak dedi doktor. Gece 12,30 da prednly 5000 iğne olacakmışım kalçadan. sanırım acilden yapıyorlarmış gece acile gideceğim. ve en baştan söylediğim gibi rapor işini hala halledemedim. Müdürü arıyorum oda cevap vermiyor. kızlar bana dua edin.
maaşşallahhh cnmm hadi bakimkızlaaaaarrrr 5 embriyomda güzelce ilerliyormuş.ama 3 tanesi daha iyi gidiyormuş.yarın saat 12:00 de transferim varama hiç heyecan yok
hııı donmuş tedaviyse ilaca para gitmez bacım o zaman erteleyebilirsin.donmuşların boş gitmesin tatlım yine de sen bilirsin tabi.iice bi konus dr.la.işte demio bişey.allahtan dondurulmuş tedavisi çok para dökmedim henüz ilaçlara.adetin 2. gününden beri estrofem içiyorum günde 3 adet.şimdide bant taktık.ama bilmıorum haftaya salı kontrol edilecek adetimin takiben 20. günü olacak.ulaşmassa yeterli kalınlığa iptal.ama ulaşşada sınırda falan olur oda en kalın yeri 8 mm olsa.oraya tutunacağı ne malum.ben kendimde gördüm.ucunda bi kısmı kalın diğer tarafalr daha ince.ya oraya giderse bebek.
ayyy öfff delircem haaaa
amnnn bırakıcam tedaviyi falan herşeyi bu gidişle bakıcam hayatıma
sonuç:bakamadı
cnm çok erken yapmışssın 6. günde çıkıcak olsa o zaman tst yapın derlerdi dimi:) az daha bekle bakim :)inşallah hayırlı olur sonu..3.gun cnm merak iste
cnm üzülerek söylüyorum 11 . günde 9 çok düşük tatlım.büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşıosun.benimde 8 çıkmıştı kanama başlamıştı sonra düşmüştü degerKızlar bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba lütfen yardım edin bana((
opudan sonra ohss mi oldun cnm? kaç yumurtan toplanmdı?Bugun bana transferimin 3. Gunu ayn 18 tahlil gunum kendimi cok boslukta hissediyorum bu bnim 4. Transferim ama 1 tane embriyo yerlestrildi dr. Bna opudan snra sivi biriktigni bu ndnle 1 tane yerlestriceni soyledi acba bu durum embriynun tutnmasna engelmi benim durumumda olup halimile kalan warmi ...
hiiii yerim seni ben yaaaaaaaaaçoook tatlısın evet 24 aralıkta sonucum belli olacak benim :))) benimki tutar inşallahta sana destek olurum gerçi olmasada olurum sana Canım benim n ezaman adetin ? Geçmiş olsun bu arada neyin var gülüm
Fulyadayim cnm hakkimizda hayırlısı
alah yardımcın olsun cnm ..
maaşşallahhh cnmm hadi bakim
hııı donmuş tedaviyse ilaca para gitmez bacım o zaman erteleyebilirsin.donmuşların boş gitmesin tatlım yine de sen bilirsin tabi.iice bi konus dr.la.
cnm çok erken yapmışssın 6. günde çıkıcak olsa o zaman tst yapın derlerdi dimi:) az daha bekle bakim :)inşallah hayırlı olur sonu..
cnm üzülerek söylüyorum 11 . günde 9 çok düşük tatlım.büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşıosun.benimde 8 çıkmıştı kanama başlamıştı sonra düşmüştü degerumarım senin ki yarın yükselmiş olur..
opudan sonra ohss mi oldun cnm? kaç yumurtan toplanmdı?
Arkadaşlarım
Dayanamadım bugün evde ovülasyon testi vardı 1 tane kalmış.
Kasığımda ve belimde ağrılar yoğunlaşınca testi yapayım dedim,biliyorum ki ovülasyon testi gebelik sonucunu vermez.
Fakat daha önce forumda 3-5 kişide yazmıştı ordan aklıma kalmış...
Testin sonucu 2 çizgi çıktı.2nci çizgi yüzde70 oranında belirgin kırmızı.
Bu durumla karşılaşan var mı?
Cevap yazarsanız :)
Çok heveslenmiyorum ama az da olsa heveslendim :)
transferim 3 aralık sabahı yapıldı 3ncü gün embryosu...
Haydi yorumlar gelsin...
cnm benim yükselse bile saglıklı bi gebelik olmıcak ve devam etmicektir seni umutlandırmak istemem cnm çok üzülerek yazıyorum bunları inanki.yarına normalde 100 lü bi rakam çıkmalı aşağı yukarı anlatabilio muyumUmarım yükselir ama nedense umutlu değilim bende korkuyorum ya bilemedim ne hissetmem gerektiğini hakkımızda hayırlısı olsun artık napalım nasipse olacak.
kız bı tane idrar yap bakim :) lh ı boşver.kaçıncı günün bugün.Arkadaşlar başka yorum yapabilen var mı?
Az heyecanlandım da :)
hadi hayırlısı olsun canım al gel bebeklerini sıcak yuvalarına bende fulyadayım dr kim
Mustafa Bahçeci doktorum canim senin kim
cnm benim yükselse bile saglıklı bi gebelik olmıcak ve devam etmicektir seni umutlandırmak istemem cnm çok üzülerek yazıyorum bunları inanki.yarına normalde 100 lü bi rakam çıkmalı aşağı yukarı anlatabilio muyum
kız bı tane idrar yap bakim :) lh ı boşver.kaçıncı günün bugün.
Kizlar merhaba dun istanbul cerrahide transferim oldu dondirulmus embriyo ile .simdi pzara kadar evdeyim bisry sormak istiyorum.benim opu esnasinda birsuru ilac aldirmisti hastane bunlari transfer olduktan sonra kullanacaksin diye ayirmisti bende dun yanimda goturmeyi unutmusum dedim onlar yine bi kagit verir eve gelince baslarim.yazdiklari sunlar coraspin estrofem.folibol .clexane gobek ignesi .progestan fitil.pregnyl igne kalcadan. Bubalara test gunune kadar dev dedi.dun basladim sikinti yok ama uzun ince kalem gibi bi jel vardi vajinal onu aldirmislardi ama kullanma progestan fitile devam t
Et dediler.simdi okuyorum genelde kullanilmis ama bazilarida kullanmamamis.hani su kullanipta gwrisi koyu renk geliyor dediginiz jel..dun hemsireye p neden yok dedim.cok ilacin var bunlar yeter dedi. Simdi arada kaldim. Kullanmayan varmi aranizda? Transfer sonrasi me ilaclat kullandiniz ?
transfer günün sayılmaz 8. gündesin.. yarın kan ver ben de cıkmmıştı.bugün transfer günü dahil 9. gün
üşütmüşüm canım dün yattım akşama kadar evde bugün de geldim işe ama giderim birazdan karnım midem fena
23 ünde adetim 24 ünde bende ultrasonla ve ilk iğneyle başlarım artık kısmetseAlıcaksın inşallah güzel haberler bizle de paylaşacaksın
Testvtarihim 17si bgn kanda negatif cikti sizce cokmuverken en erken ne zaman aldi pozitif olanlar
Canım moralini bozma erkendir herhalde. Bügün daha 7. Günümüz bide bizimki 3 günlük embriyolardan. İnşallah pozitif haberleri alacağız.
canımmmm yumurtaların bak çalışıyor ne güzel opunda cuma günüymüş.herşey belli artık stres yaparsan embriyo dışarı atar rahim sakın unutma.bu kadar şeyi boşamı çektin ya.hem maddi hem manevi yıprandın lütfen derin nefes al yürüyüş yap bol bol sakın bunları düşünme hepsi boşa gider selen iyi düşün iyi karar ver sil baştan yapmak istemiyorsan sakin sakin...benim işyerim az önce dediki 12 de transferim var dedim sabahtan gel gidersin burdan dediler.ama stres yok tamam dedm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?