2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canımm maşallah çok güzel büyümüş :) aman gece vuracağın iğnenin saatine dikkat et o çok önemliymiş baya bi tembihlemişti beni. hadi hayırlısı olsun :)

sağol canım benim. gece ankarada herhengibir hastanenin aciline gideceğim tam 12,30 dediler. seninde opu günün yarındı sanırım allah yardımcın olsun. güzel haberlerini bekliyorum.

Boş gebelik denilen olayı yaşıyorsun şuanda sanırım. Keseler büyüyor ancak oluşan embriyoda kromozomlarında sorun olduğu için kesenin içinde bebek oluşmuyor. Küçük olan keseyi kendi vücudun atar sanmış doktorun ancak ikiside büyümeye devam etmiş ki büyürlermiş. Şöyle düşün oluşan embriyolar sağlıklı değilmiş bu sebeple vücut bunu atmak istiyor. Ama Allahtan ümit kesilmez cuma günü umarım kalp atışı duyarsın. Çok geçmiş olsun arkadaşım.

sağol canım eşim yada babam konuşacakta daha telefonu açmadı. merkez bana yardımcı oldu ama cuma günü opu olduğu için tüp bebek tedavi aşaması yazarım diyor. bende kabul etmedim. 5 gün biryerden alayım dedim. pazartesi transfer olacak. perşembeden önce yola çıkmanız doğru değil dediler. pazartesiden yazayım tüp bebek diye diyor olmaz dedim. Allahım bana yardım edecek inanıyorum.Bu kadar sıkıntının sonu güzel olacak diye düşünüyorum.

ne güzel inşallah beraber bekleriz ve güzel haberler alırız canım.senin çatlatma iğnen benimkiyle aynı mı canım? bana ovitella gibi bişey yazıyordu sonra vazgeçti buna döndü aralarında fark varmı ki biliyor musun?

Merhaba tatlı anneler, nasılsınız? Dünden bugüne ne var ne yok diye okuyayım dedim bir saatimi aldı :) Topik olarak acayip gevezeyiz :) bugün opusu olan, transferi olan tüm kardeşlerime Allah'tan yardım diliyorum, inşallah herkes gönlündeki hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşur. Ben hala beklemedeyim. Test tarihime bugünü saymazsak birde test gününü saymazsak 5 gün kaldı :) hepinizi öpüyorum.

Yukarda okudum yatmak gerekmiyormuş, bir arkadaşda vicdanımız rahat olsun diye yatıyoruz demiş. Aynen katılıyorum sizlere :) ben yatayım da sonra yatmadım da ondan mı olmadı bebeğim diye üzülmeyim. Dün ve bugün biraz ayaklanadım. Sürekli yatmıyorum, ayaklarımı uzatıp oturuyorum :) arada evde dolanıyorum. Ama benim dolandıkça kasıklarım ağrıyor, sizde de öyle mi oluyor?

Canim soyle yapabilirsin merkezin verdigi raporu zaten resmi kurumlar kabul etmiyo maalesef ancak is goremezlik belgesi veriyosa onu kabul ediyo yoksa biliyosun hastane veya aile hekimi raporu istiyo. Sen onlarin verdigi raporu alip annenlerin aile hekimine gidip ondan rica edebilirsin yardimci olur aile hekimleri benimki 10+10 vercekti ama benim tek hekim rapor hakkim 10 alinca doldugu icin ben heyet almak zorundaydim

rapor veren bir yer buldum ankarada 100 tl muayene diyor daha masraf çıkar mı bilmiyorum. sağol canım iznim çok müdür şayet telefonu açarsa iznimi almaya çalışacağım. :44:

cnm benim transferim pazartesi olmuştu cumadan önce yola çıkma dedilr.

sağol canım benim. gece ankarada herhengibir hastanenin aciline gideceğim tam 12,30 dediler. seninde opu günün yarındı sanırım allah yardımcın olsun. güzel haberlerini bekliyorum.
iğnen ovitrelleyse kendin vur cnm

sen kalp atısını gördünmü cnm?

cnm çok yatma arada ge rahat ol.agrı da normal hala opudan kalma yerler agrıyo merak etme ben dik bile duramazdım hemen agrırdı.

hangi hastane cnm?

balgatta özel koru hastanesi muayene 97 tl imiş ama kan falan isterlerse fiyat değişir canım. çünkü ben muğlada özel bir hastaneden 10 gün rapor aldım muayene için 40 tl aldılar. hastaneye yatma tetkik derken 200 tl aldılar. Mecburen tetkik yapacağız dediler. kan aldılar. hastaneye yattı çıktı gösterdiler canım.

Canım benim seni çok iyi anlıyorum geçmiş olsun öncelikle mağlesef tüp bebeğin bu zorlukları var işte hamile olduğumuz kanda çıksa bile hamile olduğumuza inanamıyoruz normal gebelerin bir anda yaşadığı sevinci bizler ne yazıkki taksitle yaşıyoruz 2011 yılında aynısını bende yaşadım tatlım keseyi görmeye gittiğim hafta keseyi görememişti doktorum kan tahlili yaptık kanımda artış süperdi 1 hafta sonra yine çağırdı bu sefer keseyi gördük ama 2 hafta geride dedi 1 hafta sonra tekrar gittik bu sefer kalp atışını aldık ama zayıftı 2 hafta sonrası kalp atışımız vardı ama doktorum çok umutlanma dedi yaşama şansı %25 demişti nitekim 2. ayında kaybettim bebeğimi hayatımın en kõtü zamanlarıydı kendimi suçladım hep neyi yanlış yapmıştım donmuş embriyolarım olmasına rağmen 2 yıl sonra anca cesaretimi toplayıp tekrar yaptırdım RABBİM 'İN izniyle kanda yine çıktı ve ben hala hamileliğime inanamıyorum ve galiba kucağıma alana kadarda inanamıyacağım sana bir tek tavsiyem var tatlım sakın kendini üzme kendini ve umudunu kaybetme neticede biz elimizden geleni yapıyoruz taktir ALLAH'TAN.Bir bakmışsın hafteya gitmişsin her şey normale dönmüş niye olmasın kesen düzelmiş kalp atışını almışsın İNŞALLAH ne mucizeler okuduk duyduk ....

yok cnm aynı değil bana iki tane ovritella yazdı .eşim yapacak evde akşam 21:00 da.ama aralarında fark varmı hiç bilmiyorum.kaç tane yumurtan var cnm senin benim bir tanesi çok büyümüş 24 mm diğerleri 19-17 mm arası.toplam 8,9 tane.

Evde dolanıyorum canım. Ama adet olacakmışım gibi arada ağrı giriyor, korkuyorum normalde 13 ünde adet günüm, 17 si test günüm.

Kasım 25 de transferim oldu ilk denemem hamileyim çok şükür rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi da nasip eder isteyen herkese hayırlı bir evlat verir inşallah

hayırlı olsun cnm cok sevindim senin sebeb neydi ve kaçıncı gün kaç hücreli kaç adet embriyo verlmişti sana cvp verirsen sevinirim

Allah razı olsun canim doktorlar herhangi bir sebep bulamadilar ama 4 yıllık evliyim hiç gebeligim olmamıştı 3.gün embriyosu 8 hucreliydi 2 adet transfer edildi ikiside tuttu mu yoksa biri mi tuttu bilmiyorum 7 gün sonra ultrasyonda öğreneceğiz 3 tanede embriyom kaldı onları da dondurduk rabbime şükürler olsun bu duyguyu taktırdı bizlere isteyen herkese hayırlı bir evlat verir inşaallah

rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

canım senin doktor da enteresanmış hakkatten bence sen başka bir merkez araştır ve dondurulmuşlarını oraya transfer et, bu defa ki tedaviyi iptal etmiş olabilirsin belki onu net bilemiyorum ama git başka bir merkezde doktorunun dediklerini ve ne yapman gerektiğini sor...

Canım moralini bozma erkendir herhalde. Bügün daha 7. Günümüz bide bizimki 3 günlük embriyolardan. İnşallah pozitif haberleri alacağız.
canım transfer gününü saymıyorsun değil mi? sayılmaz çünkü. transferden sonraki gün 1 olur, 5 inde transfer olduysanız 6. günündesin....

bence yatmayı yada uzun oturmayı abartma, kan dolaşımı çok önemli, hatta şu gebelik aşısı denilen şey rahime kan vermektir ki kan tutunmaya etkendir. sürekli oturarak ve yatarak kan dolaşımınızı yavaşlatıyorsunuz... yarın öbür gün biraz yürüseydim daha iyiydi dememek için her ne yaparsanız yapın ama abartmayın!!!!!!!!

Evde dolanıyorum canım. Ama adet olacakmışım gibi arada ağrı giriyor, korkuyorum normalde 13 ünde adet günüm, 17 si test günüm.

Canım altta imzana eklemişsin doğm tarihini hesaplamalarıma göre son adet tarihin 18 kasım ?
Benimde 18 kasım da nasıl bu kadar çabuk öğrenebildin hamile olduğunu ?

bukezolsun arkadaşım sana da biraz sakin olmanı öneriyorum, daha kaçıncı günündesin ben 3. gün diye gördüm sanki, umarım o "3.gün emriyosu" anlamındadır, yoksa transferden 3 gün sonra kan testi yaptırmak gerçekten çok stresli olduğunu gösterir ki bence en önemli şeylerden biri strestir, tabi bu fikrimi de doktorlara ve okuduklarıma bağlıyorum.

haticim, bebek_34, cicibebe.... vs. hepinizi de gülümseyerek takip ediyorum. hayata olumlu bakışınız için de alkışlıyorum sizi.... herşeyden önemlisi pozitif hayat bakışı, sonrası Rabbimin de izniyle olacaktır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…