2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım altta imzana eklemişsin doğm tarihini hesaplamalarıma göre son adet tarihin 18 kasım ?
Benimde 18 kasım da nasıl bu kadar çabuk öğrenebildin hamile olduğunu ?

yok canım bt arkadaşımız henüz öğrenmedi sonucu 17sinde öğrenecek, sanırım gebelik takvimini eklemiş sadece

bunlar tüp bebek öncesi rutinişlemler ben her tüp bebek denememde tüm tetkikleri sil baştan yapıyorlardı hoş benim hiç biri tutmadı ve mucize bir dua ile hamile kaldım ....rabbim zamanı ne zamansa o zaman veriyor moralli başla tedaviye ve tutacağına inan pozitif düşün pozotif sonuç al

merhaba. lütfen o mucize duanın ne olduğunu bizimle paylaşırmısın ?

denemeleriniz tutmasada üzülmeyin ben 7 kez denedim ve hiç biri tutmadı sonra kendim hamile kaldım bir mucize dua ile umudunuzu ne olur kaybetmeyin hayırlı haberler alın hepiniz

merhaba. lütfen o mucize duanın ne olduğunu bizimle paylaşırmısın ?

valla bir kez yazdım burdan site tarafından ceza yedim ve girişim yasaklandı oysa ben iyi niyetle hikayemi anlatmıştım ne acılar ne hüzünler ne büyük kayıplar yaşadım bugün çoçuğum olduğu halde hale bu siteyi takip ediyorum tüp bebek denemelerimde üye deyildim ama kuyordum yorumları teselli arardım okuduğum her yazıda paylaşımda şimdi bende benim gibi teselli arayanlara destek olmak için üye oldum zor süeçler bana bebek duası die bir dua yapıldı adıyamandan gönderdiler istanbul da bir avm de mağaza sahibiyim bir müşterim aracı oldu ve yaptırdı o dua ile kaldım hemde ilk aydan şimdi dünya tatlısı kızım var 5 aylık

canım benimde en büyüğü 19,5. pazartesi günü gittiğimde 15,14,13, 16,5 gibi 8 tane falan saymıştı. Bugün ben çok gergindim ve sormayı unuttum. İlaçlar ve rapor alabilirmiyim derdindeydim. ama toplamada tam olarak belli olur canım. Birde bana bugün dr sen acele edip duruyorsun ama alttan gelen yumurtaları da istiyordum onun için seni 2 gün daha beklettim dedi. Ama alttan gelen yumurtaları alabilecek mi bilmiyorum artık :44:

canım senden öğreniyoruz bide iyki açmışsın bu topingi birsürü arkadaşımız oldu sağol canım

Canım altta imzana eklemişsin doğm tarihini hesaplamalarıma göre son adet tarihin 18 kasım ?
Benimde 18 kasım da nasıl bu kadar çabuk öğrenebildin hamile olduğunu ?

Öğrenmedim canım :) normalde bu hesaplamayla 14. Gün muhtemel hamile kalacağınız gün diyordu, bende o tarihe yumurta toplama gününü denk getirdim. Ben bana umut olsun diye yaptım öyle. Zaten adet tarihim de 16 Kasım'dı. Başkalarını etkiliyorsa kaldırabilirim.

canım transferden sonra gel dediler.rapor alırım dedim.inşallah aksilik çıkmazsa 3 günlük rapor alırım bide pazar giriyo iyimi :))) 4 gün yatış yani rabbim yüzüme baktı vallahi :))) inşallah sonuda güzel olur rabbim :))) canım neyseki anlayışlı bi baban ve eşin var.halleder onlar sen takma.bende işyerinin sıkıntısından kaç yumurtam olduğunu bile sormamıştm tıpkı sen gibi :)) ama çok merakta iyi değil yani.embriyologla 3 gündür konuşuyorum bi kere bile ne durumda demedim hep o söyledi.mesela bu blast embriyo nedir bilmiyorum hiç sormadım bile.çok bilince kafaya takıyo insan.sende araştırma opunu ol transferini ol 3 gün dinlen sonra rahat rahat git işine gücüne.gerisi rabbime kalmış yani..ilaçları iğneleri vaktinde alamıyorum ama nasip bu işler biliyorum.ailem 2 sokak ötede oturuyor bir kere bile yardıma gelelim demedi.kimseyide istemiyorum zaten.tek başına bu yolda yürüyoruz.o yüzden sinir stres yasak bize.madem o bebeği istiyoruz yasak herşey abi :))) seni seviyorum dikkat et

evet canım en önemlisi pozitiflik bizde seni öpüyoruz

yok sadece şaşırdım ben nasıl belli oldu diye o yüzden sordum canım.

ahh canım benim ne kadar güzel yazmışsın inanılmaz moral verdin bana Allah senden razı olsun dileklerini de tez zamanda kabul etsin Rabbim,, duacınım .. inşallah hepimiz güzel haberler veririz

aminnnnn gülüm amin hepimiz birbirimize duacıyız korkma uyuyup uyancan bitmiş okadar anlamıcan bile sonrada allahımın izniyle yeğenlerimizi alıp gelcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…