Canım altta imzana eklemişsin doğm tarihini hesaplamalarıma göre son adet tarihin 18 kasım ?
Benimde 18 kasım da nasıl bu kadar çabuk öğrenebildin hamile olduğunu ?
kız üşütme sakın :))) dikkat et kendine..hadi adet olduğunda benden sonuç almış olcaz şansa bakRabbim hepimizin yüzünü güldürsün aminnnnnnnnnnnn
meraba arkadaşlar, bizde kasım-aralık ayında ikinci tüp bebek denememizi yaptırmayı düşünüyoruz. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin.
ilk deneme olumsuz olunca hala da toparlayamadım kendimi, nasip ne ise o oluyor. biz ne yaparsak yapalım kaderde ne var ise o geliyor başımıza
cumartesi kontrolümüz var, bursa acıbademde ilk tüp bebeği yaptırmıştık. doktorumuz kontrol için aradı, bi gelin sizi kontrolden geçirelim, ikinci için gelince değerlendiririz acele etmeyelim dedi. acaba bi sorun mu varki, niye öyle dedi diye kafama takıldı benimde.
bunlar tüp bebek öncesi rutinişlemler ben her tüp bebek denememde tüm tetkikleri sil baştan yapıyorlardı hoş benim hiç biri tutmadı ve mucize bir dua ile hamile kaldım ....rabbim zamanı ne zamansa o zaman veriyor moralli başla tedaviye ve tutacağına inan pozitif düşün pozotif sonuç al
merhaba. lütfen o mucize duanın ne olduğunu bizimle paylaşırmısın ?
yok cnm aynı değil bana iki tane ovritella yazdı .eşim yapacak evde akşam 21:00 da.ama aralarında fark varmı hiç bilmiyorum.kaç tane yumurtan var cnm senin benim bir tanesi çok büyümüş 24 mm diğerleri 19-17 mm arası.toplam 8,9 tane.
bukezolsun arkadaşım sana da biraz sakin olmanı öneriyorum, daha kaçıncı günündesin ben 3. gün diye gördüm sanki, umarım o "3.gün emriyosu" anlamındadır, yoksa transferden 3 gün sonra kan testi yaptırmak gerçekten çok stresli olduğunu gösterir ki bence en önemli şeylerden biri strestir, tabi bu fikrimi de doktorlara ve okuduklarıma bağlıyorum.
haticim, bebek_34, cicibebe.... vs. hepinizi de gülümseyerek takip ediyorum.hayata olumlu bakışınız için de alkışlıyorum sizi.... herşeyden önemlisi pozitif hayat bakışı, sonrası Rabbimin de izniyle olacaktır....
Canım altta imzana eklemişsin doğm tarihini hesaplamalarıma göre son adet tarihin 18 kasım ?
Benimde 18 kasım da nasıl bu kadar çabuk öğrenebildin hamile olduğunu ?
yok canım bt arkadaşımız henüz öğrenmedi sonucu 17sinde öğrenecek, sanırım gebelik takvimini eklemiş sadece
haklısın canım elimden geleni yapıyorum. babam ben ararım müdürü sen karışma dedi. aradı ama açmadı telefonu. 18 yıllık devlet memuruyum hala abuk sabuk insanlarla uğraşıyorum. sen tamamiyle haklısın tatlım. ama işte ben çok tez canlıyım inan tüp bebeğe başladığımdan beri bu müdürle raporla uğraşıyorum sende az çok biliyorsun. bebeği bile düşünemedim . Bugün yumurta sayısını sormayı da unuttum pazartesi tek tek saymıştı bugün onu bile takip edemedim. seninkilere de bravo 12 ye kadar orada olsan ne olacak ki hayret bişey ya.transferden sonra çalışacak mısın canım. Çünkü bana transferden sonra yola çıkmana izin veremeyiz en az 2-3 gün ankarada kalman lazım ondan sonra yola çıkabilirsin dediler.
bukezolsun arkadaşım sana da biraz sakin olmanı öneriyorum, daha kaçıncı günündesin ben 3. gün diye gördüm sanki, umarım o "3.gün emriyosu" anlamındadır, yoksa transferden 3 gün sonra kan testi yaptırmak gerçekten çok stresli olduğunu gösterir ki bence en önemli şeylerden biri strestir, tabi bu fikrimi de doktorlara ve okuduklarıma bağlıyorum.
haticim, bebek_34, cicibebe.... vs. hepinizi de gülümseyerek takip ediyorum.hayata olumlu bakışınız için de alkışlıyorum sizi.... herşeyden önemlisi pozitif hayat bakışı, sonrası Rabbimin de izniyle olacaktır....
kııııııııızzz aldınmı kuzularını annesi nasılsınız
Aldim canim aldim evimize geldik
Öğrenmedim canım :) normalde bu hesaplamayla 14. Gün muhtemel hamile kalacağınız gün diyordu, bende o tarihe yumurta toplama gününü denk getirdim. Ben bana umut olsun diye yaptım öyle. Zaten adet tarihim de 16 Kasım'dı. Başkalarını etkiliyorsa kaldırabilirim.
evet canım en önemlisi pozitiflik bizde seni öpüyoruz
ahh canım benim ne kadar güzel yazmışsın inanılmaz moral verdin bana Allah senden razı olsun dileklerini de tez zamanda kabul etsin Rabbim,, duacınım .. inşallah hepimiz güzel haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?