2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

haticim maşallah allah nazardan saklasın tamamını erdirsin yeğenlerimizi al gel biran önce annesiiii sonrada bize güzel haberler ver emiii.........of allahım gelsin artık 1 ayda bizde başlıyalım biran önce yaaaa

amayacım güzel dileklerin ve böle bi topik açtığın için sana sonsuz tşk burda acıyıda mutluluğuda sayende hep beraber paylaşıyoruz acımız çok büyük ama mecburen pozitif olmak zorundayızki bebeklerimiz bize gelsin bizi bırakmasın rabbim seninde gönlüne yüreğine göre versin inşlh burda hepimiz kardeştende öte olduk sayende allah razı olsun senden...sende kendi fazla yorma sen bize lazımsın daha çokkkk işimiz var senle çok haberlerimizi kahrımızı çekicen ona göre...

canım senden öğreniyoruz bide iyki açmışsın bu topingi birsürü arkadaşımız oldu sağol canım
benimde oldu bi sürüüüü arkadaşım, kaderdaşım
yok canım kimseyi etkilemez rahat ol seni mutlu ediyosa kalsın nolcak ki.... yeterki iyi bakın kendinize ve de noooolursunuzzz rahat olmak için gayret edin yahu
Arkadaslar bebislerimi aldim geldim resimleri de var valla bilmiyorum ama sanki busefer olucak Allahin izniyle
hayırlısıyla pozitif haberlerini de al inşallah ve de sağlıkla kucağına aldığın günlerde gelsin :) zaman su gibi aksın geçsin inşallahhhhh

Yok cnm bgn 6.gun transfer sonrasi
canım benim 6. gün çok çok çok erken bi zaman.... lütfen tatlım azıcık relaks olmaya çalış. kendine bazı uğraşlar hobiler bul. aklına başka şeylere yönlendirmeye çalış. onca iğneye ilaca katlanıyoruz.... hadi 5.gün emriyoları için 10. gün test deniliyo 9.gün yaptıranları anlayabilirim ama canım lütfen bu kadar sabırsız olmayalım. sen yap duanı, Rabbine sığın.... eminim ki çok istiyosun, hepimiz istiyoruz sende biliyosun, ama Rabbim veriyosa da vermiyosa da bi sebebi vardır.... sen bu şekilde bebişini üzersin... yazık bebiş şimdi şey diye mi düşünsün, "annem bu kadar sabırsızsa benimle nası uğraşcak, 2 aylıkken yürütmeye çalışır bu annem beni" böyle mi desin bebişin..... onu üzmemek için sabret canım. öpüyorum seni. umarım kırılmadın bana

ne demek şekerim,başımla beraber..... artık siz mi benle ben mi sizle uğraşırım bak orası hiç belli olmazzzz

Allah'a şükür şimdilik rahatım canım, zaten Rabbim isterse tutunacaklar, istemezse biz ne yapsak boş. İnşallah dualarımız gerçekleşir. Ben gün gün gelişim nasıl diye merak edip sitenin hesaplayıcısında bakıyordum, baktım böyle bir uygulama var, altında da yazıyor ekleyin dedim. Zaten takdir edersiniz ki 5-6 haftalık olmadan kesin bir şey olmuyor. Öptüm herkesi.

cicibebemmmmm nerdesin kızzzz allah iyiliğini versin emiii gelemedin bi türlü ....gece yarısı gelirsin artık bende o saatte gelemem yada gelirsemde adamla pc si yüzünden vvuruşuruz artık yine .... bu yüzden boşicak beni adamı bıraktım vaktim burda geçiyo valla kıskanıyo birazda benle ilgilen diyo bende sen az bekle birazdan senle ilgilencem mrk etme diyom adamı yatağa yolluyom biraz burda takılırken yanına gidiyom bi bakıyom adam uyumuş tm diyom bu gece yırttık diyom artık

Allah iyiliğini versin :) benim bugün muhteşem yüzyıl günüm, eşim dayanamadı kaçtı diğer odaya :)

anam ben geliyom sen yoksun sen geliyon benyokum napıym gece giriyom herif uyuduktan sonra benimkide kızıyor vallah ben bide hiç işim olmazdı pc le neoldu kalk artık diyor kız çocuk olmadan doşamasın:18: bunlar bizi boşasın alır bebelerimi giderim buzluktan

Kızlar ben bu açlıkla ne yapacam, sürekli bir şeyler yiyorum :S gebe değilsek duba gibi olacam :) az önce yağlı ekmeğin üzerine şeker serptim onu yedim :) resmen kendime gülüyorum :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…